ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Θα σας ρωτήσουν ποιοί επιθυμείτε να γίνεται Δόκιμοι.
Εφόσον ΔΗΛΩΣΕΙΣ ότι επιθυμείς τότε μόνο περνάς κάποιες δοκιμασίες για να σε πάρουν.
Εφόσον ΔΗΛΩΣΕΙΣ ότι επιθυμείς τότε μόνο περνάς κάποιες δοκιμασίες για να σε πάρουν.
Μόλις πήρα το χαρτί και έχω επιλεγεί λέει για Διαβιβάσεις ΥΕΑ.Αυλώνα.
Επειδή δεν θέλω να κάνω παραπάνω θητεία, όταν θα παρουσιαστώ θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε, ή θα πρέπει να κάτσω να κοπώ στα αθλήματα;
Και αν τελικά δεν πάω, θα συνεχίσω να είμαι Αυλώνα με τους υπόλοιπους φαντάρους;
Επειδή δεν θέλω να κάνω παραπάνω θητεία, όταν θα παρουσιαστώ θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε, ή θα πρέπει να κάτσω να κοπώ στα αθλήματα;
Και αν τελικά δεν πάω, θα συνεχίσω να είμαι Αυλώνα με τους υπόλοιπους φαντάρους;
Spy έγραψε:Μόλις πήρα το χαρτί και έχω επιλεγεί λέει για Διαβιβάσεις ΥΕΑ.Αυλώνα.
1) Αν σε ρωτήσουν, πολύ απλά τους λές ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αν σε "ζορίσουν", κόβεσαι επίτηδες στα αθλήματα.
2) Ναι, στις Διαβιβάσεις θα παραμείνεις.
Φίλε yandr, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Μου έχει έρθει το χαρτί, στο οποιο αναγράφεται οτι έχω επιλεγει για ειδικές δυνάμης και μάλιστα ΥΕΑ...
Ξες αν γίνετε να το αλλαξω, δλδ να μν κανω ΥΕΑ αλλα την κανονικη θητεία ενος καταδρομέα;
Μου έχει έρθει το χαρτί, στο οποιο αναγράφεται οτι έχω επιλεγει για ειδικές δυνάμης και μάλιστα ΥΕΑ...
Ξες αν γίνετε να το αλλαξω, δλδ να μν κανω ΥΕΑ αλλα την κανονικη θητεία ενος καταδρομέα;
Δεν είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις ως ΔΕΑ. Απλή ένδειξη είναι. Συνεχίζεις κανονικά τη θητεία σου ώς απλός Καταδρομέας.

Μια ερωτηση θελω να κανω αν το χαρτι σου εχει ενδειξη ΥΕΑ πρεπει να πας οπωσδηποτε?
Έχουμε πει πολλές φορές ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό!
Παιδιά καλησπέρα! Επειδή έχω αγχωθεί το Υ. Ε. Α που μου ήρθε στο χαρτί της αστυνομίαςειναι απαραίτητο; Απαντήστε σας παρακαλώ! Πεζικό Υ. Ε. Α. Μου λέει και κατατάσομαι στο κεπβ θηβας.
Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις ως ΥΕΑ.
Ρε μαγκες μου ρθε χαρτη για σπαρτη και γραφει σε παρενθεση Υ. Ε. Α. Αυτο διαβασα οτι κανεις παραπανο μηνεςδεν γινετε να το αλαξω οταν παω; Δν γουσταρω παραπανω μηνες. Ενας φιλος που ειχε το ιδιο μου ειπε οτι δεν
κανεις παραπανω. Παρακαλω απαντιστε αμεσα. Ευχαριστω!
κανεις παραπανω. Παρακαλω απαντιστε αμεσα. Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να πας ΥΕΑ
Εχω ενδειξη υεα αλλα δεν θέλω να πάω!
αν κατα την κατάταξη δεν δείξω όλα τα χαρτια υπάρχει καποια ποινή;
nik88 έγραψε:Εχω ενδειξη υεα αλλα δεν θέλω να πάω!
Γιατί να μην τα δίξεις; Δεν σε αναγκάζει κανείς να πας...
Εαν θέλεις πηγένεις. Δίξτα όλα βεβαια καμια φορά αυτο δεν είναι καλο. Γιατι παιζει πχ αν εισαι τίποτα μηχανικός να φας κανενα χοσιμο ορχο αυτο ειναι και θετικό αλλα και αρνιτικό σε καμια ταξιαρχικη επιθεώριση κτλ.
Αλλα μην φωβάζε και ο αινσταιν να είσαι δεν σε αναγκάζουν τα πάς ΔΕΑ
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Παιδια καλησπερα. Πηρα σημερα το χαρτι κ μου ηρθε οδηγος-πεζικο -υεα. Μηπως ξερετε πως μπορω να μην παω υεα; Να το δηλωσω οταν μπω; Η να κοπω στις εξετασεις; Κ αν το κοψω, χανω κ την ειδικοτητα του οδηγου?
Να το δηλώσεις όταν μπεις. Και να το δηλώσεις και όταν θα έρθει το κλιμάκιο να σας ενημερώσει για ΥΕΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες