Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Μάριος έγραψε:

ε τώρα αν λες απόψεις αυτά που λέει η χα τότε τι να σε πω; Είσαι άξιος της μοίρας σου σαν άτομο και σαν έλληνας...

Δηλαδη μονο οι αριστεροι εχουν σωστες αποψεις...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Είναι αλήθεια ότι η ΧΑ θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή αποκλείστηκε από το προεδρείο της Βουλής; Απορία πρώτη. Γιατί κόπτεστε για την Βουλή που μέχρι πρότινος θέλατε να την κάψετε; Τι έγινε τώρα; Κολοτούμπα;

Απορία δεύτερη. Πως και ανακαλύψατε τις κρυφές χάρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Εσείς δεν είσασταν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων;

Ακόμα και αν η ΧΑ δεν προσφύγει στα όργανα του διεθνούς παράγοντα το γεγονός ότι το συζητάει μας δίνει μια γεύση για το τί μέλλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον με την ΧΑ ή αλλιώς με την ελληνική πτέρυγα της δυτικοευρωπαϊκής ακροδεξιάς...

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

12θεϊστής έγραψε: Είναι αλήθεια ότι η ΧΑ θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή αποκλείστηκε από το προεδρείο της Βουλής; Απορία πρώτη. Γιατί κόπτεστε για την Βουλή που μέχρι πρότινος θέλατε να την κάψετε; Τι έγινε τώρα; Κολοτούμπα;

Απορία δεύτερη. Πως και ανακαλύψατε τις κρυφές χάρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Εσείς δεν είσασταν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων;

Ακόμα και αν η ΧΑ δεν προσφύγει στα όργανα του διεθνούς παράγοντα το γεγονός ότι το συζητάει μας δίνει μια γεύση για το τί μέλλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον με την ΧΑ ή αλλιώς με την ελληνική πτέρυγα της δυτικοευρωπαϊκής ακροδεξιάς...

Τι να σου πω τώρα. Είναι λίγο αφελής η απορία σου. Το οτι η Χρυσή Αυγή έχει σύνθημα «Να καεί το μπ. Ρδέλο η βουλή» δεν σημαίνει βεβαίως να καεί το θαυμάσιο κτήριο αλλά να γίνει επιτέλους πολιτική κάθαρση. Δηλαδή να φύγουν όλοι αυτοί που βρίσκονται τόσα χρόνια αραγμένοι στα βουλευτικά έδρανα και είναι υπεύθυνοι για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και οχι μόνο. Απο τη στιγμή που κάτι τέτοιο πάει να γίνει και απο τη στιγμή που είναι οι ίδιο σαν εθνικιστές εντός της βουλής, δικαιούνται με κάθε μέσο να καταφύγουν στο Ευρωπαικό δικαστήριο ώστε να βρουν το δίκιο τους καθώς όλοι θεωρούν απαράδεκτο να μένει για μεγάλο διάστημα κενή η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου. Απλό είναι!
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Μάριος έγραψε:

φιλαράκι ένα θα σε πω και θα σταματήσω εδώ. Όπου λαλούν πολυ κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Καλό ξεκαθαρισμα στο μυαλό σου... Εικόνα

Ρε συ φίλε και εσύ κάνε και λίγο αυτοκριτική...
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Legion έγραψε:
Μάριος έγραψε:

ε τώρα αν λες απόψεις αυτά που λέει η χα τότε τι να σε πω; Είσαι άξιος της μοίρας σου σαν άτομο και σαν έλληνας...

Δηλαδη μονο οι αριστεροι εχουν σωστες αποψεις...

Αυτό φίλτατε είναι αυτονόητο πως μόνον οι αριστεροί έχουν τις ορθές απόψεις. Από τον Ιούλιου του 1974 η χώρα είναι έρμαιο των απόψεων τους και είδαμε όλοι που φτάσαμε... Όποιος έχει αντίθετη γνώμη είναι φασίστας με παροπίδες. Αυτό ήταν ανέκαθεν το κύριο επίχειρημα τους, "εμείς δεν μιλάμε με φασίστες" κτλ κτλ.
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

bodybuilder625 έγραψε:
12θεϊστής έγραψε: Είναι αλήθεια ότι η ΧΑ θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή αποκλείστηκε από το προεδρείο της Βουλής; Απορία πρώτη. Γιατί κόπτεστε για την Βουλή που μέχρι πρότινος θέλατε να την κάψετε; Τι έγινε τώρα; Κολοτούμπα;

Τι να σου πω τώρα. Είναι λίγο αφελής η απορία σου. Το οτι η Χρυσή Αυγή έχει σύνθημα «Να καεί το μπ. Ρδέλο η βουλή» δεν σημαίνει βεβαίως να καεί το θαυμάσιο κτήριο αλλά να γίνει επιτέλους πολιτική κάθαρση. Δηλαδή να φύγουν όλοι αυτοί που βρίσκονται τόσα χρόνια αραγμένοι στα βουλευτικά έδρανα και είναι υπεύθυνοι για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και οχι μόνο. Απο τη στιγμή που κάτι τέτοιο πάει να γίνει και απο τη στιγμή που είναι οι ίδιο σαν εθνικιστές εντός της βουλής, δικαιούνται με κάθε μέσο να καταφύγουν στο Ευρωπαικό δικαστήριο ώστε να βρουν το δίκιο τους καθώς όλοι θεωρούν απαράδεκτο να μένει για μεγάλο διάστημα κενή η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου. Απλό είναι!
Κοίταξε σέβομαι την άποψή σου και την πολιτική σου τοποθέτηση. Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι σκληρή και διαψεύδει τις προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων (όχι μόνο της ΧΑ).

Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που μίλαγε (κάποτε) για πόλεμο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εγώ διαπιστώνω πλήρη υποταγή στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής ένωσης που είναι η μια πτέρυγα της ΝΤΠ.

Πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να πηγαίνει και να προσκυνά τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και των άλλων φρούτων εκεί πέρα για να πάρει πίσω την θέση του Δ΄Αντιπροέδρου. Ντάξει μιλάμε για ξεφτιλίκια.

Φίλε μου όταν όλοι προεκλογικά λέγανε σαχλαμάρες εγώ έγραφα ότι η ΧΑ πάει για 8-10% (και μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου). Και έτσι έγινε. Όχι ότι είμαι μάντης απλά όποιος ήθελε να δει έβλεπε. Τώρα σου λέω ότι έχω εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα άρχισε να ξεφτίζει αυτό το κόμμα.

DIMITRIS

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Καλησπέρα, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου καθώς έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το φόρουμ και όπως στις περισσότερες συζητήσεις που έχω κάνει έξω έτσι και εδώ υπάρχει η κόντρα : Χ. Α με την αριστερά.

Καταρχήν πριν γράψει κανείς τα συνηθισμένα και γεμίζουμε σελίδες λέγοντας τα ίδια και τα ίδια ότι : Χαιρετούν ναζιστικά, υποστηρίζουν τον χιτλερ.. Κ. Τ. Λ. Να τα δεχτώ όλα αυτά αν και για τον χαιρετισμό έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικός και ότι δεν υποστηρίζουν τον Χίτλερ να υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι ψέματα.

Η αριστερά και συγκεκριμένα το κκε έχουν αποκαταστήσει τον Στάλιν, για το οποίο έγινε πολύ μικρή αναφορά από κανάλια, εφημερίδες κ. Τ. Λ και ξεχάστηκε γρήγορα.O οποίος Στάλιν σκότωσε "μερικά" εκατομμύρια ανθρώπους και μέσα σε αυτούς και έλληνες του πόντου που τους εξόρισε. Και όποιος έχει 48 λεπτά να διαθέσει ας δει το παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eSN27N5aKwg

Επίσης σε μια εκπομπή του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ με καλεσμένους δυο της χ. Α. Παρεμβαίνει ο εκπρόσωπος του κκε Μαίλης, όταν τον ρωτανε αν καταδικάζει τις σφαγές του Στάλιν εναντίων των ελλήνων της σοβιετικής ένωσης δεν τις καταδικάζει και μιλά για "Έλληνες προδότες αστούς που κυνήγησαν οι υπόλοιποι εργάτες"

Σαν πολύ επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία δεν έχουν οι περισσότεροι και κυρίως οι δημοσιογράφοι;

Φαντάζεστε να λέγε η χ. Α. Πως "καλά έκαναν οι Ναζί κι έσφαζαν Έλληνες αστούς" και ότι αποκαθιστά τον Χίτλερ, Τι θα γινόταν; Τι άλλη μέρα θα το έπαιζαν τα κανάλια όλη μέρα θα το έβαζαν πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες μόνο σε αφίσες και σε δώρο cd δεν θα το έβγαζαν, τώρα όμως που βγήκε ένα αριστερό κώμα και λέει αυτά δεν τρέχει τίποτα όλα μέλι γάλα. Σημειωτέον ότι η χ. Α έχει καταδικάσει τα ολοκαυτώματα και της σφαγές σε Καλάβρυτα και Δίστομο. Για αυτό ας μην καταδικάζουμε μόνο την μια πλευρά ας δούμε τι κάνει και η άλλη.

Και κάτι τελευταίο, το βίντεο από την εκπομπή του Ευαγγελάτου από πολλές σελίδες το έχουν κατεβάσει "για να μην κάνει ζημιά στο κώμα" και εδώ θα συμφωνήσω με την τελευταία φράσει που είπε η ηθοποιός που υποστήριξε την χ. Α. Ανεξαρτήτως αν το έκανε για λόγους προβολής ή επειδή το πιστεύει : "Ας έρθουν να μου πουν ποιος είναι ο φασιστής".

ΤΙΜΩΡΟΣ

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από ΤΙΜΩΡΟΣ »

Εαν ειναι η χρυσαυγιτεες ρατσιστες τοτε ο yandr τη ειναι; Χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

ΤΙΜΩΡΟΣ έγραψε:Εαν ειναι η χρυσαυγιτεες ρατσιστες τοτε ο yandr τη ειναι; Χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος
Αν τα στρουμφάκια είναι μπλε τότε ο ΤΙΜΩΡΟΣ (εδώ γελάνε) τι είναι;

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

12θεϊστής έγραψε: Κοίταξε σέβομαι την άποψή σου και την πολιτική σου τοποθέτηση. Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι σκληρή και διαψεύδει τις προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων (όχι μόνο της ΧΑ).

Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που μίλαγε (κάποτε) για πόλεμο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εγώ διαπιστώνω πλήρη υποταγή στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής ένωσης που είναι η μια πτέρυγα της ΝΤΠ.

Πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να πηγαίνει και να προσκυνά τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και των άλλων φρούτων εκεί πέρα για να πάρει πίσω την θέση του Δ΄Αντιπροέδρου. Ντάξει μιλάμε για ξεφτιλίκια.

Φίλε μου όταν όλοι προεκλογικά λέγανε σαχλαμάρες εγώ έγραφα ότι η ΧΑ πάει για 8-10% (και μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου). Και έτσι έγινε. Όχι ότι είμαι μάντης απλά όποιος ήθελε να δει έβλεπε. Τώρα σου λέω ότι έχω εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα άρχισε να ξεφτίζει αυτό το κόμμα.

Σόρρυ αλλά είναι λίγο γελοίο αυτό που γράφεις. Επειδή δηλαδή επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν ένα ευρωπαικό δικαστήριο ώστε να αποκαταστήσουν την μη εξέλεξη Δ' αντιπροέδρου, πάει να πεί οτι υποτάσσονται στους θεσμούς της ΕΕ. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ; Αν δηλαδή η Χρυσή Αυγή πιστεύεις οτι υποτάσσεται στους Ευρωπαίους, τότε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟς, ΔΗΜΑΡ τι κάνουν ; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή ώς 5ο κόμμα είχε κάθε δικαίωμα να εξελέξει αντιπρόεδρο και μάλιστα εχθές στον Παπαδάκη ένας βουλευτής της ΔΗΜ. ΑΡ. Κατηγόρησε τους 23 βουλευτές άλλων κομμάτων που υπερψήφισαν τον βουλευτή της Χ. Α. Ζησιμόπουλο και τους έλεγε φασίστες κλπ κλπ... Ποιοί είναι οι φασίστες τελικά; Τέλος πάντων άστο εδώ!Εικόνα
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Μα αυτό ακριβώς λέω. Η ΧΑ είναι η το μακρύ χέρι της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Χτυπάει μόνο τις αντιμνημονιακές δυνάμεις και κωλοτρίβεται στην (ανθελληνική) ευρωπαϊκή ακροδεξιά.

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

bodybuilder625 έγραψε:
12θεϊστής έγραψε: Κοίταξε σέβομαι την άποψή σου και την πολιτική σου τοποθέτηση. Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι σκληρή και διαψεύδει τις προσδοκίες εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων (όχι μόνο της ΧΑ).

Σόρρυ αλλά είναι λίγο γελοίο αυτό που γράφεις. Επειδή δηλαδή επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν ένα ευρωπαικό δικαστήριο ώστε να αποκαταστήσουν την μη εξέλεξη Δ' αντιπροέδρου, πάει να πεί οτι υποτάσσονται στους θεσμούς της ΕΕ. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ; Αν δηλαδή η Χρυσή Αυγή πιστεύεις οτι υποτάσσεται στους Ευρωπαίους, τότε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟς, ΔΗΜΑΡ τι κάνουν ; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή ώς 5ο κόμμα είχε κάθε δικαίωμα να εξελέξει αντιπρόεδρο και μάλιστα εχθές στον Παπαδάκη ένας βουλευτής της ΔΗΜ. ΑΡ. Κατηγόρησε τους 23 βουλευτές άλλων κομμάτων που υπερψήφισαν τον βουλευτή της Χ. Α. Ζησιμόπουλο και τους έλεγε φασίστες κλπ κλπ... Ποιοί είναι οι φασίστες τελικά; Τέλος πάντων άστο εδώ!Εικόνα

γελοία είναι αυτά που γράφεις εσυ και την οργάνωση που έχεις ψηφίσει...

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Giannis Ni έγραψε:
Μάριος έγραψε:

φιλαράκι ένα θα σε πω και θα σταματήσω εδώ. Όπου λαλούν πολυ κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Καλό ξεκαθαρισμα στο μυαλό σου... Εικόνα

Ρε συ φίλε και εσύ κάνε και λίγο αυτοκριτική...

επέστρεψε μου να Έχω κάνει την αυτοκριτική μου σαν άτομο όχι μέσα σ ένα φόρουμ και όχι επειδή μου το λέει ο Giannis Ni...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:
Μα αυτό ακριβώς λέω. Η ΧΑ είναι η το μακρύ χέρι της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Χτυπάει μόνο τις αντιμνημονιακές δυνάμεις και κωλοτρίβεται στην (ανθελληνική) ευρωπαϊκή ακροδεξιά.

Καλά, αυτό δεν το έχει ισχυριστεί ούτε ο Τσίπας (ακόμα).

Δεν στέλνεις ένα εμαιλ στην Κουμουνδούρου, μπορεί και να το υιοθετήσουν.
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Θα το πιάσουν το μνμ σύντομα, δεν με χρειάζονται. Πάντως εγώ δεν θα σταματήσω την κριτική εδώ. Έχετε δει ποτέ κανέναν να φεύγει την στιγμή που αρχίζει το στριπτιζ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης