Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Αυτό είναι σωστό. Θα δούμε στις 17 ιουνίου τι θα γίνει... Υπομονή!
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 53

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από greko_27 »

Άποψη αναγνώστη Περί Χρυσής Αυγής και Ντροπής

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι Ελληνες επι 40 χρονια κραζουν τα κομματα της διαπλοκης, αλλα τους ψηφιζουν λογο ατομικων πελατειακων σχεσεων.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι το 80% των νεοελληνων δεν ξερει ουτε τα πιο βασικα της Ιστοριας του.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες, εχοντας εμποτιστει απ την διαφθορα μεχρι το μεδουλι, εχουν το θρασος να λενε οτι τους κλεβει το κρατος ενω οι ιδιοι κλεβονται αναμεταξυ τους και στα καπακια κλεβουν και το κρατος

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες, λενε οτι δεν τιμωρουνται οι πολιτικοι, ενω οι ιδιοι για ενα πταισμα (π. Χ παρανομο παρκαρισμα), πηγαινουν στο βυσμα να τους σβησει την 10 ευρω κληση.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες εχουν το θρασος να λενε οτι θιγεται η Δημοκρατια τους επειδη μπηκε η Χρυση Αυγη στη Βουλη, την ιδια ωρα που οι Δημοκρατες πολιτικοι που ψηφιζαν επι 40 χρονια περνουν φασιστικους νομους για να την βγαζουν καθαρη και να μετακυλιουν τα βαρη στους πολιτες οποτε γουσταρουν.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι Νεοελληνες της Μεταπολιτευσης εκαναν την Ελλαδα το πιο διεφθαρμενο κρατος της Ευρωπης

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι μια ισχνη εξωκοινοβουλευτικη μειοψηφια δεν με αφηνει να δηλωσω ελευθερα οτι ειμαι Ελληνας κρατωντας την Ελληνικη Σημαια και με κατηγορει ως Φασιστα.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα της Ευρωπης οπου γινονται ληστειες περιπτερου με πολεμικα τυφεκια τυπου ΑΚ-47 τα οποια φεραν στην Ελλαδα "οικονομικοι μεταναστες".

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες ειναι ημιμαθεις και ξερολες ταυτοχρονα (μεανδρος=σβαστιγκα, εθνικισμος= ναζισμος κτλ)

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι εντος της χωρας υπαρχουν Ελληνες που καταπτυστα υποστηριζουν τους ακραιους αλυτρωτισμους γειτονικων χωρων, ενω οταν παω να ορθωσω αντιλογο μου φορουν την ταμπελα του Ναζι και φασιστα.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας που τα Ελληνικα πανεπιστημια εχουν γινει αβατα ανδρα παρακρατικων-αναρχικων, πρεζεμπορων και φυτωρια μελλοντικων κομματοσκυλων

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες καταντησαν αμερικανοποιημενα κρεατα του lifestyle με μηδενικη ή λανθασμενη κριση.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας διοτι σε καμμια αλλη Δημοκρατικη χωρα του κοσμου, δεν υπηρξε Πρωθυπουργος που ειχε πατερα και παππου Πρωθυπουργους και επαγγελματιες βουλευτες που θεωρουν την εκλογη κληρονομικη.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι η μονη κουλτουρα που χει να επιδειξει ο νεοελληνας ειναι μπουζουκια, Μυκονος και σουβλακι.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι η Ελλαδα ειναι πρωτη σε παιδικη παχυσαρκια, παιδικο διαβητη, καπνισμα/ καταναλωση αλκοολ απο ανηλικους, πρωτη σε ατυχηματα κτλ στην Ευρωπη.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες, αφησαν τους "δημοκρατες" πολιτικους να πουλησουν την Εθνικη Κυριαρχια για τα 30 αργυρια των μισθων και συνταξεων των βολεμενων ΔΥ, ενω μια φορα και εναν καιρο, καποιοι ηλιθιοι/φασιστες σηκωναν τα οπλα σε εχθρους πολυπληθεστερους εναντια σε ολες τις πιθανοτητες για να αμυνθουν του πατριου εδαφους.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χρυσή Αυγή

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι ενας Φασιστας ονοματι Ιωαννης Μεταξας, οργανωσε το κρατος, δημιουργησε το ΙΚΑ, δημιουργησε τον Κωδικα Αστικου Δικαιου, αναδιαμορφωσε την παιδεια και την χωρα με εθνικο συμφερον και μονο, καθιερωσε την εργατικη πρωτομαγια, ετοιμασε ηθικα και υλικα εναν λαο να πολεμησει εναντιον ολων, να δοξαστει απο εχθρους και συμμαχους και να νικησει, αλλα ηταν κακος γιατι χαιρετουσε με το χερι σηκωμενο ψηλα οπως οι φασιστες Ιταλοι και Ναζι Γερμανοι στους οποιους ειπε ΟΧΙ (δεν ξυπνησε μια καλη μερα ο λαος μονος του και ε! Ιπε οχι οπως λενε οι βολεμενοι εκπαιδευτικοι στα παιδακια), ενω οι Δημοκρατες εκλεγμενοι ταγοι του λαου, εδωσαν το Μακεδονια στα Σκοπια, αφησαν την σημαια να την παρει ο αερας στα Ιμια, αφηνουν τουρκικες φρεγατες να φτανουν μεχρι το Σουνιο στα πλαισια της καλης γειτονιας, αποφασισαν οτι η Κυπρος ηταν μακρυα, ξεπουλησαν κερδοφορες δημοσιες επιχειρησεις, διελυσαν πληρως την παιδεια και κατατσαλαπατησαν τα εργατικα δικαιωματα σε δημοκρατικα παντα πλαισια.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι στην Ελλαδα της μεταπολιτευσης που ολες οι τρομοκρατικες οργανωσεις που δολοφονουσαν, ηταν και ειναι Ακρο/Αριστερες, και ομως οι Νεοελληνες ακομα καιγονται για τους ναζι της Χ. Α που μπηκαν στη Βουλη.

Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας γιατι οι νεοελληνες πολιτες του αριστεροστροφου αυτου κρατιδιου, "ξεχασαν" ή αγνοουν σκοπιμως τις σφαγες ιδεολογικου μισους του ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ σε Διστομο (ναι εκει που σφαξαν οι Γερμανοι Ελληνες), Φενεο, ΟΥΛΕΝ, Μελιγαλα (ανηλικους δοσιλογους δεν εχω ξαναματαδει) και θυμουνται σκοπιμα μονο τις εκτελεσεις φυλετικου μισους των Γερμανων. Υποψιν οτι στις Βαλτικες-πρωην σοβιετικες χωρες τα κομμουνιστικα συμβολα εχουν ποινικοποιηθει οπως τα Ναζιστικα. Η ημιμαθεια που προειπα.

Εσεις σαν καλοι Ευρωπαιοι "Δημοκρατικοι" Ελληνες θιχτειτε που μπηκε ο φασιστας Μιχαλολιακος στη Βουλη πρωτη φορα στην ιστορια και για το Εγερθητι στους εντολοδοχους γκεμπελισκους των μεγαλοεργολαβων. Μεχρι εκει σας κοβει.

Αναγνώστης

Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Αφου ντρέπεσαι που είσαι έλληνας κάτσε στο εξωτερικό. Δεν σε χρειαζόμαστε. Μας είσαι περιττός. Φανφαρολογογείς... Και επειδή είσαι και πολύ έλληνας θα προαχθείς σε ΕΛΛΗΝΑΡΑ...

. Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ.

. Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να πας στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί, έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια.

. Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.

. Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα.

. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής.

. Σε εκνευρίζει το γεγονός πως για να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3μμ.

. Χειροκροτείς το πιλότο κατά την προσγείωση.

. Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ? και αρνείσαι να το δώσεις στο παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ? που σου ζητεί.

. Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.

.Όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, ψάχνεις για άλλους Έλληνες

. Δεν σου κάνει εντύπωση ένας 30 χρονος να ζει με τους γονείς του ή ένας 25ρης και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο.

. Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους.

. Μισείς τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς.

. Κυριακή πρωί κοινωνείς στην εκκλησία και το απόγευμα "κατεβάζεις" .. Στο γήπεδο.

. Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ' αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο.

. Καυχιέσαι που ήσουν λοκατζής στο μεγάλο πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους, αλλά βάζεις βίσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι

. Πηγαίνεις γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα

. Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιου σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα

. Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο τις τροχαίας.

. Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στη κόρνα.

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Μαριος έγραψε: Αφου ντρέπεσαι που είσαι έλληνας κάτσε στο εξωτερικό. Δεν σε χρειαζόμαστε. Μας είσαι περιττός. Φανφαρολογογείς... Και επειδή είσαι και πολύ έλληνας θα προαχθείς σε ΕΛΛΗΝΑΡΑ...

. Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ. . Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να πας στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί, έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια. . Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου. . Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα. . Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής. . Σε εκνευρίζει το γεγονός πως για να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3μμ. . Χειροκροτείς το πιλότο κατά την προσγείωση. . Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ? και αρνείσαι να το δώσεις στο παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ? που σου ζητεί. . Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία. .Όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, ψάχνεις για άλλους Έλληνες. Δεν σου κάνει εντύπωση ένας 30 χρονος να ζει με τους γονείς του ή ένας 25ρης και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο. . Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους. . Μισείς τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς. . Κυριακή πρωί κοινωνείς στην εκκλησία και το απόγευμα "κατεβάζεις" .. Στο γήπεδο. . Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ' αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο. . Καυχιέσαι που ήσουν λοκατζής στο μεγάλο πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους, αλλά βάζεις βίσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι. Πηγαίνεις γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα. Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιου σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα. Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο τις τροχαίας. . Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στη κόρνα.

Μπραβο. Πολυ εξυπνο!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χρυσή Αυγή

Μαριος έγραψε:Αφου ντρέπεσαι που είσαι έλληνας κάτσε στο εξωτερικό. Δεν σε χρειαζόμαστε. Μας είσαι περιττός. Φανφαρολογογείς... Και επειδή είσαι και πολύ έλληνας θα προαχθείς σε ΕΛΛΗΝΑΡΑ...

Αυτο καταλαβες απο ολα αυτα που προαναφερα στο πιο πανω μυνημα; Μα τοσο βλητο εισαι μπολσεβικε; Περιττοι στην κοινωνια ειναι οσοι στηνονται εξω απο τα βουλευτικα γραφεια για μια θεση στο δημοσιο, οσοι δημοσιοι υπαλληλοι σχολανε και φευγουν απο τη δουλεια τους πριν το καθορισμενο ωραριο και βαζουν τους συναδ να τους χτυπησουν την καρτα, οσοι δημοσιοι υπαλληλοι που μπροστα στον φοβο να μην απολυθουν απο ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, τα κολοπαιδα-ψευτοεπαναστατες των βορειων προαστιων-ευπορων οικογενειων που κατεβαινουν στους δρομους και καταστρεφουν περιουσιες, αυτοι που υπηρετησαν μολις 18 μερες στο πολεμικο ναυτικο, οι αριστεροι δημοσιογραφοι που εργαζονται στην δημοσια τηλεοραση περνοντας παχυλους μισθους, οι εργατοπατερες και οι ψευτοσυνδικαλιστες που εκαναν το συνδικαλισμο επαγγελμα, οι ψευτοπροοδευτικουληδες που εχουν στην δουλεψη τους λαθρομεταναστες για ενα κομματι ψωμι...

Υγ. Εσυ μικρε μπολσεβικε που στηριζεις την ανθελληνικη τσιπουρα=το νεο παπανδρεου αληθεια πιστευεις στην κρατικοποιησεις των δημοσιων επιχειρησεων και τελικα μειωνοντας τους εξοπλισμους ρισκαρουμε με την τουρκια; Αρε κατι βλακες και ανιστορητοι που κυκλοφορουν στην ελλαδα και στηριζουν κομματα που εχουν 300 συνιστωσες που υποθαλπτουν αναρχικους και τρομοκρατες και αναγνωριζουν τα σκοπια ως μακεδονια και τουρκικη μειονοτηα στην θρακη.

Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Οι κλασσικοί ***** που κλαίγονται για τον καιρό, το φαγητό, τη μέρα που ειναι πολύ μικρή το χειμώνα και πολύ μεγάλη το καλοκάιρι κ. Ο. Κ. Και παρόλο που βρίσκονται στο εξωτερικό αντί να προσαρμοστούν και να ανόιξουν λίγο το ξεροκέφαλό τους, κάνουν παρέα μόνο με Ελληνες τρώνε στα ελληνικά εστιατόρια, πανε στα εκάστοτε greek nights κλπ κλπ κλπ και φυσικά ολη την ώρα κλαίγονται για το πόσο κλύτερα ειναι τα πράγατα στην Ελλάδα και λένε στους ντόπιους «in Greece we do this,in Greece we say that», παρόλα αυτά δεν τσακίζονται να γυρίσουν πισω να μην πρήζουν και τα δικά μας τα αρχίδια...

υ. Γ. Ασχολείσου καλύτερα με το μεταπτυχιακό σου και άσε την ελλάδα και το τι συμβαίνει εδώ. Και πως είναι το σύστημα. Βλέπεις πολυξερά γρέκο εσένα περιμεναμε να μας πεις Για το τι γίνεται στην ελλάδα. Εσύ ζεις σουηδία. Όχι εμεις εξωτερικό. Για σένα τουλάχιστον υπάρχει δουλεια και πρέπει να κάνεις μουγκακιστάν. Τι να πουν βρε νούμερο τα παιδια εδώ στην ελλάδα που πεινάνε; Που ούτε τα τσιγάρα τους έχουν; Μας μιλας και συ απο τη σουηδία για την χ. Α. Και για το σύστημα. Ελληνάρα γρεκο.

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Μαριος έγραψε: Οι κλασσικοί ***** Που κλαίγονται για τον καιρό, το φαγητό, τη μέρα που ειναι πολύ μικρή το χειμώνα και πολύ μεγάλη το καλοκάιρι κ. Ο. Κ. Και παρόλο που βρίσκονται στο εξωτερικό αντί να προσαρμοστούν και να ανόιξουν λίγο το ξεροκέφαλό τους, κάνουν παρέα μόνο με Ελληνες τρώνε στα ελληνικά εστιατόρια, πανε στα εκάστοτε greek nights κλπ κλπ κλπ και φυσικά ολη την ώρα κλαίγονται για το πόσο κλύτερα ειναι τα πράγατα στην Ελλάδα και λένε στους ντόπιους «in Greece we do this,in Greece we say that», παρόλα αυτά δεν τσακίζονται να γυρίσουν πισω να μην πρήζουν και τα δικά μας τα αρχίδια...

υ. Γ. Ασχολείσου καλύτερα με το μεταπτυχιακό σου και άσε την ελλάδα και το τι συμβαίνει εδώ. Και πως είναι το σύστημα. Βλέπεις πολυξερά γρέκο εσένα περιμεναμε να μας πεις Για το τι γίνεται στην ελλάδα. Εσύ ζεις σουηδία. Όχι εμεις εξωτερικό. Για σένα τουλάχιστον υπάρχει δουλεια και πρέπει να κάνεις μουγκακιστάν. Τι να πουν βρε νούμερο τα παιδια εδώ στην ελλάδα που πεινάνε; Που ούτε τα τσιγάρα τους έχουν; Μας μιλας και συ απο τη σουηδία για την χ. Α. Και για το σύστημα. Ελληνάρα γρεκο.

Ακριβώς για αυτό μιλάει για τη Χρυσή Αυγή... Για να μην πεινάνε τα νέα παιδιά.
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Το εμβατήριο της χ. Α

#!

μήπως σας θυμίζει αυτό;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Ρε έπρεπε να έρθει Χρυσαυγίτης να τα "χώσει" στον Καψή και στο MEGA; Αν είναι δυνατόν... Εικόνα
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Να αγιάσει το στόμα του! Πραγματικά!
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Πιστεύω πως όποιος έβλεπε εκείνη τη στιγμή mega θα το ρίξει δαγκωτό. Όχι επειδή είναι εθνικιστές, όχι επειδή βοηθούν το λαό, όχι επειδή δε θέλουν λαθρομετανάστες... Αλλά επειδή λένε τα πράγματα ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... Μπράβο ρε μάγκα Κασιδιάρη!
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από alexissak »

Απλα τα συγχαριτηρια μου ! Μιλησε εξ'ονοματι των 440.894 ψηφοφορων της Χ. Α για να μην πω του μισου Ελληνικου Εθνους. Κυριοι δημοσιογραφοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Μετα το εγερθιτι ακολουθουν κ αλλα πολλα. Τελος ο κιτρινος τυπος κ η επιλεκτικη προβολη των θεματων απο την πλευρα που σας βολευει κ οπως σας βολευει. Δυστυχως για εσας, απο τον νομο, που συνεχιζω να επικαλουμε καθως σε αυτον στηριζετε ΟΛΗ η χωρα, ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μας ακουτε. Η φωνη μας θα ακουγετε ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Ξερω οτι μερικοι σκεφτεστε ηδη πως θα τροποποιησετε αυτον τον αναθεματισμενο τον νομο γιατι όπως εχετε δειξει ΔΕΝ τα πηγενετε κ πολυ καλα με την αναγνωση κ την εμπεδοση τους ΑΛΛΑ τα πηγενετε πολυ καλα με την επιλεκτικη εφαρμογη τους. Κατα τ'αλλα ομως ειστε ΥΠΕΡ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του ΙΝΤΕΡΝΕΤ παναθεμα σας...
Σας τον παραθετω να τον διαβασετε ΜΗΠΩΣ και το χωνεψετε ! Π. Δ 26 / 2012 άρθρο 44 κ επομενα.
ΧΑ για να ξεβρωμισει ο τοπος !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είμαι σίγουρος ότι ο Καψής ακόμα δεν έχει συνέλθει... Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης