Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 53

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από greko_27 »

Κοιτα ο ελληνας εχει μνημη ψαριου! Την ιστορια του την εχει ξεχασει, οσο για την πιστη του... Αστα να πανε... Ο αθεισμος παει συννεφο. Τα τελευταια χρονια εχει καταντησει προβατο χωρις κριτικη ικανοτητα. Απο επειχηρηματα μηδεν... Τον κλεβουν, τον βαζουν να πληρωνουν περισσοτερα απο αυτα που του αναλογουν, του υποσχονται θεση στο δημοσιο ακομη και αυτος εκει παρωπιδες! Πασοκ νδ... Και εαν θελει να κανει την επανασταση του ψηφιζει και κανενα αριστερο κομμα... ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ αυτων των ηλιθιων εφυγα μεταναστης γιατι δεν μπορουσα να επιβιωσω και κουβαληθηκα απο την δανια για να ασκησω το εκλογικο μου δικαιωμα. Με το μελλον μου τα βλαμμενα που στηριζουν τον δικομματισμο και την αριστερα δεν προκειτε να παιξουν αλλο πια. ΓΚΕ ΓΚΕ! Σε οποιον αρεσουν αυτα που λεω... Αλλιως ξυδι! Τερμα τα αστεια! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Αυτα να τα ξεχασετε!
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Giannis Ni »

cristina έγραψε:Ελληνάρες μου! ... Εδ'ω "παίζεται" το "εγώ είμαι πιο έλληνας από σένα". Γιατι μόνο οι χρυσαυγίτες θυμούνται τα ίμια; Μόνο οι χρυσαυγίτες δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας; Μόνο οι χρυσαυγίτες είναι κατά του μνημονίου; Μόνο οι χρυσαυγίτες θυμούνται τον ηλιάκη; Και δεν ήταν μόνο ο ηλιάκης. Στα ίμια ήταν ΚΑΙ ο γιαλοψός ΚΑΙ Ο καραθανάσης ΚΑΙ ο βλαχάκος. Και ήταν όλοι ΗΡΩΕΣ. Σαν αντιβαρο δεν ακουσα και δεν είδα χρυσαυγίτες να αναφέρονται κατα του διστόμου, των καλαβρύτων των γερμανικών αποζημιώσεων Και γενικότερα κατά της γερμανίας. Τυχαίο;

Για πες μας αγαπητή ποιό άλλο κόμμα κατέβασε τον κόσμο του στα Ίμια;
Για πες μας αγαπητή ποιό άλλο κόμμα κατέβασε τον κόσμο για τους λαθρομετανάστες;

Αυτοί για τα δύο παραπάνω αν τους έλεγες κάτι θα σε έλεγαν φασίστα και ακροδεξιό και ξαφνικά όλους τους έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες!

Τώρα ρε θυμηθήκατε εν 2012 πως είναι "νεοναζί"; Ή μήπως τσούζει ορισμένους η είσοδος της Χ. Α στην βουλή;

Φυσικά και η Χ. Α είναι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΝΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ και ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!
Όμως να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; Αμα θεωρήσουμε πως θα πάρουμε τις Γερμανικές αποζημειώσεις και το κατοχικό δάνειο (ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ) θα έχουμε γίνει Ντουμπάι; Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε λίγο πιο οικονομικά!

Λες " Και γενικότερα κατά της γερμανίας" ε τότε γιατί στην διαδήλωση με αφορμή την επέτειο των Ιμίων το 2012 φωνάζαν συνθήματα κατά του μνημονίου, που μεγάλα κέρδη έχει η Γερμανία; Δες την ομιλία Μιχαλολιάκου πριν την διαδήλωση που λεει για τους Γερμανούς και το Μνημόνιο.
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Η Χρυσή Αυγή από ένα (γερμανικής προέλευσης) παγανισμό το γύρισε στον χριστιανισμό. Είδα βίντεο του Μιχαλολιάκου να μιλάει με φόντο μια εικόνα αγίου. Κανένα πρόβλημα φαινομενικά. Στην ουσία όμως βλέπω ότι άρχισαν οι εκπτώσεις πριν καν μπει στη βουλή. Τώρα που πήρε τα πάνω της κάνει τα πάντα (κωλοτούμπες) για να εκφράσει μια μάζα χριστιανών που έχουν απογοητευθεί από τα κόμματα που μέχρι τώρα στήριζαν. Πρόβλεψή μου είναι ότι η Χρυσή αυγή θα πάρει 8-10% και θα έχει και περαιτέρω ανοδική πορεία. Πότε θα σταματήσει η άνοδος; Όταν ξεπουληθεί εντελώς στο σύστημα. Και με τα μέχρι τώρα δείγματα η μέρα που η ΧΑ θα καταντήσει Λάος δεν είναι και τόσο μακρινή.
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από cristina »

Ελπίζω πως οι πολίτες που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ΧΑ το κάνουν μόνο και μόνο για να σπάσουν τα νεύρα των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Είναι δυνατόν τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά των Ελλήνων να είναι τόσο χαλαρά; Για να ξηλώσεις κάτι κακό πρέπει να φέρεις κάτι διεστραμμένο; Είναι επιχείρημα αυτό; Δεν υπάρχουν άλλες ιδέες ς'αυτόν τον κόσμο; Είναι ανάγκη να ανασταίνεις το φάντασμα αυτό; Καταλαβαίνω το μίσος που τρέφουν οι νέοι-οπαδοί στο λεγόμενο κατεστημένο γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν με τίποτα κεφάλι και να καταφεύγουν σε ακραία κινήματα που αποδέχονται τη βία θεωρώντας πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα αλλά δεν είναι έτσι.giannisNi; Για να είμαι χ. Ο πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία για να μην ξεχάσω ότι είμαι χριστιανή;
Rafale!!!
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Δείτε όλο το βίντεο http://www.you.tube.com/watch?v=1mSQ4fwKDyA
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν το κάνουμε από αντίδραση, αν το καταλάβεις καλώς αλλιώς χεστήκαμε

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:Η Χρυσή Αυγή από ένα (γερμανικής προέλευσης) παγανισμό το γύρισε στον χριστιανισμό. Είδα βίντεο του Μιχαλολιάκου να μιλάει με φόντο μια εικόνα αγίου.Κανένα πρόβλημα φαινομενικά. Στην ουσία όμως βλέπω ότι άρχισαν οι εκπτώσεις πριν καν μπει στη βουλή. Τώρα που πήρε τα πάνω της κάνει τα πάντα (κωλοτούμπες) για να εκφράσει μια μάζα χριστιανών που έχουν απογοητευθεί από τα κόμματα που μέχρι τώρα στήριζαν.

Πρόβλεψή μου είναι ότι η Χρυσή αυγή θα πάρει 8-10% και θα έχει και περαιτέρω ανοδική πορεία.

Πότε θα σταματήσει η άνοδος; Όταν ξεπουληθεί εντελώς στο σύστημα. Και με τα μέχρι τώρα δείγματα η μέρα που η ΧΑ θα καταντήσει Λάος δεν είναι και τόσο μακρινή.

Μαλλον για το κομμα του πανουλη καμμενου αναφαιρεσε τους ανεξαρτητους νεοδημοκρατες!

cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από cristina »

Greek_Army έγραψε:Δεν το κάνουμε από αντίδραση, αν το καταλάβεις καλώς αλλιώς χεστήκαμε

δεν θα κάτσω να μπω στο τρυπάκι να δω γιατι το κάνει ο καθένας. Τωρα για το αν χέστηκες τι να σε πω; Σκουπίσου.

Rafale!!!
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Cristina, οι περισσότεροι νέοι ψηφοφόροι της Χ. Α, κατά τη γνώμη μου, την ψηφίζουν για να κάνει αυτό που λέει το σύνθημα της"Για να ξεβρωμίσει ο τόπος".
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δεν το κάνουμε από αντίδραση, αν το καταλάβεις καλώς αλλιώς χεστήκαμε[/quote]δεν θα κάτσω να μπω στο τρυπάκι να δω γιατι το κάνει ο καθένας. Τωρα για το αν χέστηκες τι να σε πω; Σκουπίσου.[/quote]φαίνεται
cristina έγραψε:Ελπίζω πως οι πολίτες που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ΧΑ το κάνουν μόνο και μόνο για να σπάσουν τα νεύρα των πολιτικών και των δημοσιογράφων.
cristina έγραψε:Τωρα για το αν χέστηκες τι να σε πω; Σκουπίσου.
επειδή είμαι απόγονος του χίτλερ και τόσα Χρόνια εδώ μέσα μας τα έχεις κάνει μπάλες. Στο καλό
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χρυσή Αυγή

Μην φιμωνετε τους αριστερους ρε παιδια!Αφου δεν εχουν επειχηρηματα! Τοσο παραδειγματα την αναφεραμε και αυτη εκει τα ιδια και τα ιδια παπαγαλιζει!
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

GreekSoldier1 έγραψε:Cristina, οι περισσότεροι νέοι ψηφοφόροι της Χ. Α, κατά τη γνώμη μου, την ψηφίζουν για να κάνει αυτό που λέει το σύνθημα της"Για να ξεβρωμίσει ο τόπος".

Σωστό αυτό και όντως από αγανάκτηση!
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Πάντως έτσι και μπεί η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο έχει πέσει τρελό γέλιο!

Πρώτα απ' όλα βλέπω τα ΜΑΤ να βρίσκονται μόνιμα σε όλες τις ολομέλιες και οι φρουροί των βουλευτών να διπλασιάζονται!

Ο δε Τσίπρας και η Παπαρύγα θα πρέπει να έχουν παμπεράκια μαζί τους!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Χρυσή Αυγή

Βιαιες αντιδρασεις να τις ξεχασετε. Τωρα θα υπαρχει και ο αντιλογος εναντια στην σιωνιστικη μπολσεβιστηκη αναρχοαριστεροπλουτοκρατια... Αυτα τα περι νοθειας να τα ξεχασουν οι ψετοδημοκρατες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Έξω να δεις τι θα γίνεται, προβλέπω για μερικά καλόπαιδα λαθρομετανάστες να μην πηγαίνουν ούτε μέχρι το περίπτερο... Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης