ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Ευχαριστώ φίλε greek army... Για εναν φιλο μου ηταν αυτό που ρώτησα, θα του το Μεταβιβάσω ωστε να ξερει τι παιζει.
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Παιδια μπορει να μ πει κανεις αν σε κοβουν στα ΥΕΑ για τατουαζ
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Stauros »

πανος έγραψε:Παιδια μπορει να μ πει κανεις αν σε κοβουν στα ΥΕΑ για τατουαζ

οχι ας εχεις δεν πειραζει...
Άβαταρ μέλους
foclz
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από foclz »

Θελω να δηλοσω γεια να εξεταστω ΥΕΑ τι να κανω?
ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ziogas191 »

Το δηλωνεις στους ανωτερους σου και θα σου πουνε αυτοι τι πρεπει να κανεις.
Νακος

Δημοσίευση από Νακος »

Οσον αφορα τα αθληματα τι παιζει; Εχω ακουσει οτι ακομα και αν δεν τα περνας ολα, μπορει και να μην σε κοψουν, γιατι δεν δηλωνουν πολλοι για ΔΕΑ πλεον. Εχω προβλημα με την αντοχη μου, το 1000αρι δεν νομιζω να καταφερω να το βγαλω στο χρονο που πρεπει, ωστοσο προπονουμαι μηπως και τα καταφερω... Αν δεν τα καταφερω στο 1000αρι, αλλα περασω ολα τα αλλα, θα με κοψουνε; Εχω και πτυχιο ΑΕΙ Διοικησης Επιχειρησεων με 7,5 και απολυτηριο Λυκειου 16,5, αν παιζουν ρολο...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε απλά την προσπάθειά σου.
Νακος

Δημοσίευση από Νακος »

D.Y.K έγραψε:Δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε απλά την προσπάθειά σου.

Ευχαριστω πολυ!
bill

Δημοσίευση από bill »

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να κάνω μια ερώτηση πολύ σημαντική γιατί καίγομαι μιας και ληγει αυτη τη βδομαδα η προθεσμια να κοψω την αναβολη για να μπω Σεπτέμβρη και τηλεφωνα η στρατολογια δε ξερω αλλα δεν σηκωνει! Μόλις τελειωσα τη σχολή μου και πηρα απο τη γραμματεια πιστοποιητικο σπουδων, μιας και ακουσα οτι το ζητανε. Ομως θελω να μπω ΔΕΑ. Και απ οσο ενημερωνομαι τωρα χρειαζεται να αποδειξω οτι εχω τελειωσει τη σχολη μου ωστε να εχω και μεγαλυτερη μοριοδοτηση! Το πτυχιο μου ομως θα το παρω Νοεμβριο-Δεκεμβριο στη ορκομωσια. Ωστοσο υπάρχουν και βεβαιωσεις ειδικες που πιστοποιουν οτι εχεις περασμενα ολα τα μαθηματα. Μηπως τελικα πρεπει τετοια να ζητησω; Η για διακοπη αναβολης ζητανε πιστοποιητικο σπουδων, ενω αυτη την βεβαιωση οτι περασα ολα τα μαθηματα κ τελειωσα τη σχολη θα την δωσω Σεπτεμβριο με τη καταταξη μου;

Βοηθηστε με παρακαλω γιατι καιγομαι!

bill

Δημοσίευση από bill »

Κανεις; Οχι τιποτα, ειμαι περιπου 100Km απο τη στρατολογια οπου επαγομαι και για να μην πηγαινοερχομαι χωρις να ξερω τι πρεπει να παρω μαζι μου, γι αυτο αν γνωριζει κανεις να μου απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και στις 2 περιπτώσεις θα δώσεις το ίδιο χαρτί, ότι έχεις τελειώσει με την σχολή απλά δεν έχεις ορκιστεί
bill

Δημοσίευση από bill »

Greek_Army έγραψε:Και στις 2 περιπτώσεις θα δώσεις το ίδιο χαρτί, ότι έχεις τελειώσει με την σχολή απλά δεν έχεις ορκιστεί
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.To θέμα Greek Army ομως ειναι οτι για να πάρω μια τέτοια βεβαίωση (ισόδυναμη του πτυχίου δηλαδη) θα πρέπει να μου κατοχυρώσουν την βαθμολογία σε ένα μάθημα που περιμένω. Το έχω περάσει όμως ακόμα δεν μου περάσανε τη βαθμολογία και αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και μέσα Ιουλίου απ΄οσο γνωρίζω. Ειναι στο θεμα του καθηγητη και άλλων γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται ωστε να παρω μια τετοια βεβαιωση. Ισως γι αυτο και η γραμματεια μου εδωσε πιστοποιητικο ότι απλα ειμαι επι πτυχιω φοιτητης ακομα... Τι μπορώ να κανω; Μηπως γνωριζεις; Αν κόψω την αναβολη αυριο-μεθαυριο και μόλις κατοχυρωθει η βαθμολογια και παρω την βεβαιωση που χρειαζομαι, να τους την στειλω επιπροσθέτως;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Greek_Army »

bill έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Και στις 2 περιπτώσεις θα δώσεις το ίδιο χαρτί, ότι έχεις τελειώσει με την σχολή απλά δεν έχεις ορκιστεί
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.To θέμα Greek Army ομως ειναι οτι για να πάρω μια τέτοια βεβαίωση (ισόδυναμη του πτυχίου δηλαδη) θα πρέπει να μου κατοχυρώσουν την βαθμολογία σε ένα μάθημα που περιμένω. Το έχω περάσει όμως ακόμα δεν μου περάσανε τη βαθμολογία και αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και μέσα Ιουλίου απ΄οσο γνωρίζω. Ειναι στο θεμα του καθηγητη και άλλων γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται ωστε να παρω μια τετοια βεβαιωση. Ισως γι αυτο και η γραμματεια μου εδωσε πιστοποιητικο ότι απλα ειμαι επι πτυχιω φοιτητης ακομα... Τι μπορώ να κανω; Μηπως γνωριζεις;Αν κόψω την αναβολη αυριο-μεθαυριο και μόλις κατοχυρωθει η βαθμολογια και παρω την βεβαιωση που χρειαζομαι, να τους την στειλω επιπροσθέτως;

ναι μπορείς να το κάνεις και αυτό

bill

Δημοσίευση από bill »

EΥχαριστω παρα πολύ Greek Army!Nα εισαι καλά! Ευτυχως που υπαρχει και αυτο το αξιολογο site και ενημερωνομαστε! Καλη συνεχεια! Εικόνα
FFL.CY

Δημοσίευση από FFL.CY »

Γεια σας παιδια, στα αθλητικα ειμαι οκ 90k 1.89 2 χρονια αρση βαρον και κολυμπι και τωρα εδω και 1 εβδομαδα ποροθικα στα τροχαδια.φοβαμε στα Ματριξ τεστ[YEA] Ειναι δυσκολα; Πεζι να κοπο αν δεν τα παω καλα;

Ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις μπενω 9 ιουλιου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες