ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Η Στρατολογία στην οποία ανήκω έχει κλείσει.(Σέρρες)
Αν πάρω τηλ. Στης θεσσαλονίκης που ανήκω τώρα, θα βγάλω άκρη;
Μέσα ρωτάνε για να δηλώσω ή οχι;
--- Αυτά που γράφει πίσω απο το σημείωμα δεν μου λύνουν τις απορίες ---
Thanks πάντος. Το site είναι τέλειο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Greek_Army »

Νικοσ έγραψε:Η Στρατολογία στην οποία ανήκω έχει κλείσει.(Σέρρες)
Αν πάρω τηλ. Στης θεσσαλονίκης που ανήκω τώρα, θα βγάλω άκρη;
Μέσα ρωτάνε για να δηλώσω ή οχι;
--- Αυτά που γράφει πίσω απο το σημείωμα δεν μου λύνουν τις απορίες ---
Thanks πάντος. Το site είναι τέλειο.

Σε ρωτάνε την πρώτη ημέρα αν θες να πας για ΥΕΑ δεν σου λύνουν τις απορίες αλλά για να πας ΥΕΑ θα πρέπει να καταθέσεις αυτά τα δικαιολογητικά

Ναι στην στρατολογία θα κάθονται να απαντάνε σε ερωτήσεις έχω τόσο ύψος αν μπορώ να πάω για ΥΕΑ, εδώ δεν απαντάνε σε σοβαρότερα θέματα

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Φιλε, ξερω Τη γινεται στη στρατολογια.
Τηλ. Αν παρω θα τους ρωτησω για την απουσια του ΥΕΑ στο χαρτι μου. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ.
Διευκρινηση μου) Πισω απο το χαρτι για ΥΕΑ λεει, για αντικατασταση Του Σημειωματος απο τη στρατολογια, με αλλο που να εχει την ενδειξη ΥΕΑ.
Θεσσαλονικη ομως ειναι δυσκολο να παω. Για αυτο με ενδιαφέρει να μαθω αν ρωτανε μεσα (οχι για υψος, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΥΕΑ).
Ερωτηση. Τα δικαιολογητικά που λες ειναι τα επικυρωμενα αντιγραφα λυκειου, και σχολων (που αναγράφονται πισω στο χαρτι) ;
Sorry αν γινομαι κουραστικος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα δικαιολογητικά είναι αυτά που έχει πίσω στο χαρτί, εγώ θυμάμαι όταν είχα παρουσιαστεί ήτανε πολλά παιδιά που δεν είχαν την ένδειξη αλλά δώσανε τα απαραίτητα έγγραφα και μια χαρά τους δέχτηκαν

Επίσης απαγορεύονται τα κεφαλαία, όπως βλέπεις μια χαρά διαβάζω τις ερωτήσεις σου

m_krbl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από m_krbl »

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να μπω για δόκιμος. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αρκετά σημαντικά για μένα:
1) Πόσο σημαντικό είναι το να έχω πάρει το πτυχίο μου (ΑΕΙ) για να με πάρουν; Μπαίνω τον Νοέμβρη στρατό και λόγω καταλήψεων στις σχολές μάλλον θα μου περισεύει 1 μάθημα...
2) 4 χρόνια πρίν είχα κάνει ένα χειρουργίο στο γόνατο για ρήξη πρόσθιου χιαστού. Τώρα έιμαι καλά αλλά αν και έχω κάποιες μικροενοχλήσεις. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό; Από εκεί και πέρα πόσο "σκληρή" είναι η εκπαίδευση- θα έχει καθημερινά αλματα και ασκήσεις που θα μπρούσαν να με επιβαρύνουν;
3) Αν κοπώ σε ένα μονο άθλημα (πχ αλμα εις μήκος) κόβομαι τελείως;

Tι πιθανότητες μου δίνετε;:-P

Ευχαριστώ πολύ,

Μιχάλησ
kexa

Δημοσίευση από kexa »

Νικος έγραψε:Εγω που δεν εχω ενδειξη για ΥΕΑ μπορω να το δηλωσω μεσα; Και γιατι δεν εχω ενδειξη;(εχω τελειωσει λυκειο και Ι. Ε. Κ.)
Με το υψος τι γινεται; Ειμαι 1,59 (21 χρονων). Θα εχω προβλημα στην επιλογη;Εικόνα

Για να χαρακτηριστείς ΥΕΑ πρέπει υποχρεωτικά:

Να έχεις ανάστημα 1.65μ και άνω
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Βίσμα να έχεισ και μην φοβάσε τίποτα! Και Εγώ είχα παει δόκιμοσ και είδα πολλά... Και ο πιο γιώτασ με το βίσμα μπορεί να γίνει δόκιμοσ!
Άβαταρ μέλους
bauhaus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bauhaus »

Καλησπερα!25 οκτωβριου μπαινω φανταρος και με καλεσανε στη Θυβα ΥΕΑ. Σκεφοτμαι σοβαρα να παω τελικα ΥΕΑ (να μη κοπω επιτηδες) ομως εχω καποιες αποριες. Αν μπορειτε να με βοηθησετε

1) Πριν 4 μηνες ειχα κανει Κύστη κόκκυγος και η εγχειρηση ηταν αρκετα επιτυχης. Ομως στο σημειο της εγχειρησης καποιες φορες ποναω οταν το πιεζω (μεταεγχειρητικος πονος ειναι φυσιολογικο λενε οι γιατροι) . Οποτε πιθανον να εχω προβλημα στις ασκησεις κοιλιακων κ στο αλμα εις μηκους, ομως παρολα αυτα στα υπολοιπα εχω αρκετες αντοχες μιας κ πηγαινα απο ανεκαθεν γυμναστηριο! Λετε να με επηρεασει στην εκπαιδευση ΥΕΑ αυτο; Αξιζει να δοκιμασω να παω; Κι αν καπου στη μεση της εκπαιδευσης δω οτι δε μπορω, γινεται να φυγω κ να βγω απλος φανταρος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

bauhaus έγραψε:Καλησπερα!25 οκτωβριου μπαινω φανταρος και με καλεσανε στη Θυβα ΥΕΑ. Σκεφοτμαι σοβαρα να παω τελικα ΥΕΑ (να μη κοπω επιτηδες) ομως εχω καποιες αποριες. Αν μπορειτε να με βοηθησετε

1) Πριν 4 μηνες ειχα κανει Κύστη κόκκυγος και η εγχειρηση ηταν αρκετα επιτυχης. Ομως στο σημειο της εγχειρησης καποιες φορες ποναω οταν το πιεζω (μεταεγχειρητικος πονος ειναι φυσιολογικο λενε οι γιατροι) . Οποτε πιθανον να εχω προβλημα στις ασκησεις κοιλιακων κ στο αλμα εις μηκους, ομως παρολα αυτα στα υπολοιπα εχω αρκετες αντοχες μιας κ πηγαινα απο ανεκαθεν γυμναστηριο! Λετε να με επηρεασει στην εκπαιδευση ΥΕΑ αυτο; Αξιζει να δοκιμασω να παω; Κι αν καπου στη μεση της εκπαιδευσης δω οτι δε μπορω, γινεται να φυγω κ να βγω απλος φανταρος;

1. Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις κάτι

2. Παραίτηση από ΥΕΑ με Ι3 Ψυχολογικό

stratos

Δημοσίευση από stratos »

Αν εισαι πολυτεκνος και εχεις μειωμενη θητεια γινεται να πας ΥΕΑ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

stratos έγραψε:Αν εισαι πολυτεκνος και εχεις μειωμενη θητεια γινεται να πας ΥΕΑ;

Aν πας ΥΕΑ δεν κάνεις μειωμένη θητεία

Αρμενιστης

Δημοσίευση από Αρμενιστης »

Για την επιλογη καποιου ως υεα δεν πρεπει να γραψει και γραπτες δοκιμασιες ; Π. Χ. Εκθεση
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από yandr »

Όχι. Κάτι matrix test, ψυχολογικά και 'συνέντευξη'.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

yandr έγραψε:Όχι. Κάτι matrix test, ψυχολογικά και 'συνέντευξη'.
οκ ευχαριστω.
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

yandr έγραψε:Όχι. Κάτι matrix test, ψυχολογικά και 'συνέντευξη'.
Νομιζω οτι υπαρχει και υγειονομικη εξεταση;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες