Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
Επειδή μπερδέυτηκα λίγο αν και διάβασα όλες τις σελίδες.(μάλλον για αυτό μπερδέυτηκα) για πείτε
1) Ακτινογραφία θώρακος αν την κάνω τώρα και μπω 29 αυγούστου θα έχω πρόβλημα; Στο κέντρο υγείας που θα πάω πρέπει να έχω το χαρτί της κατάταξης ή δεν υπάρχει πρόβλημα
2) Βεβαίωση έκδοσης ΑΦΜ πρέπει να έχω το γνήσιο; Να βγάλω φωτοτυπία; Αν βγάλω φωτοτυπία πρέπει να έιναι επικυρωμένη;
3) ταυτότητα οκ
4) βιβλιάριο βρέφους το έχω θα το πάρω
5) Έχω και ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας που έιχα βγάλει για δουλειά πρέπει να πα΄ρω και αυτό;
Σας ευχαριστώ!
1) Ακτινογραφία θώρακος αν την κάνω τώρα και μπω 29 αυγούστου θα έχω πρόβλημα; Στο κέντρο υγείας που θα πάω πρέπει να έχω το χαρτί της κατάταξης ή δεν υπάρχει πρόβλημα
2) Βεβαίωση έκδοσης ΑΦΜ πρέπει να έχω το γνήσιο; Να βγάλω φωτοτυπία; Αν βγάλω φωτοτυπία πρέπει να έιναι επικυρωμένη;
3) ταυτότητα οκ
4) βιβλιάριο βρέφους το έχω θα το πάρω
5) Έχω και ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας που έιχα βγάλει για δουλειά πρέπει να πα΄ρω και αυτό;
Σας ευχαριστώ!
Φωτοτυπία για το ΑΦΜ, ενώ το ατομικό βιβλιάριο υγείας δεν το χρειάζονται. Μόνο του βρέφους θέλουν για να δουν τι εμβόλια έχεις κάνει.
Πως γίνεται να κατσω 36 μηνες στρατό; Και να παίρνω και 600 ευρω?
εδω:odorf έγραψε:Πως γίνεται να κατσω 36 μηνες στρατό; Και να παίρνω και 600 ευρω;
/forum/forum_posts.asp?TID=5981&PN=1
Τα είπαν και στην τηλεόραση αλλά δεν έδωσα σημασία. Θα σε ενημερώσουν όταν μπεις μέσα ολοκληρώνοντας τη θητεία με κάποια αίτηση θα σε κρατούν αλλά στα σύνορα!
Μπα δεν το χω. Αν εγώ βγω Ι1 ο στρατός της ελλάδας, την έχει γαμ@#$%@#$%σει...
Γιατί ρε φίλε νομίζεις πως μόνο εσύ τα περνάς τόσο δύσκολα.odorf έγραψε:Μπα δεν το χω. Αν εγώ βγω Ι1 ο στρατός της ελλάδας, την έχει γαμ@#$%@#$%σει...
Τα οικονομικά, τα γκομενικα, οικογενειακά, και οι έλλειψη εγγράφων δεν έχει να κάνει με τη σωματική ικανότητα.
Αν θες απαλλαγή τότε είναι άλλο θέμα..
όλοι έχουμε το στρατό γραμμένο στα @@ δεν θα περιμένουν από εσένα να τον (παντρέψεις

Ρε φίλε την παλεύεις; Δεν είπα ότι δε θα βγω Ι1 επειδή τα περνάω δύσκολα. Λόγω σωματικής ικανότητας δε θα βγω Ι1... Έλεος.
Από την ανακοίνωση του ΓΕΣ:
Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε:
1) Το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας
2) το Σημείωμα Κατάταξης
3) Το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους
4) Αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και
5) Ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.
Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε:
1) Το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας
2) το Σημείωμα Κατάταξης
3) Το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους
4) Αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και
5) Ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.
Ποιο βιβλιάριο υγείας πρέπει να πάρουμε;
Αυτό με τα εμβόλια ή το άλλο που γράφει τις διαγνώσεις και τα φάρμακα αν είναι το δεύτερο εγώ πήρα καινούργιο φέτος θα πρέπει να πάρω και το παλιό
Αυτό με τα εμβόλια ή το άλλο που γράφει τις διαγνώσεις και τα φάρμακα αν είναι το δεύτερο εγώ πήρα καινούργιο φέτος θα πρέπει να πάρω και το παλιό
Βιβλιάριο παιδιού/βρέφους που γράφει τι εμβόλια έκανες.
Το βιβλιαριο βρεφους δεν το εχω, θα υπαρξει προβλημα;
Για τα πτυχια αγγλικων γερμανικων φτανει απλα μια φωτοτυπια η χρειαζεται και επικυρωση απο τα κεπ για το γνησιο φωτοαντιγραφου?
δε νομιζω να χρειαστουν πουθενα...κωστας έγραψε:Για τα πτυχια αγγλικων γερμανικων φτανει απλα μια φωτοτυπια η χρειαζεται και επικυρωση απο τα κεπ για το γνησιο φωτοαντιγραφου;
- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Γράφει επακριβώς: "το ατομικό βιβλιάριο υγείας που περιλαμβάνει την κατασταση της υγείας σου από γεννήσεως μέχρι σήμερα"...
Λογικά δεν είναι μόνο τοων εμβολίων. Εγώ έχω κάποιες μικροπαθήσεις του στυλ αλλεργίες σε σκόνη, ενα μικρό φύσημα στην καρδιά κλπ. Που μπορούν να με κόψουν από ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με το textbook. Σκόπιμα δεν θα το φέρω...
Δεν νομίζω να έχω προβλήματα, ε;
Λογικά δεν είναι μόνο τοων εμβολίων. Εγώ έχω κάποιες μικροπαθήσεις του στυλ αλλεργίες σε σκόνη, ενα μικρό φύσημα στην καρδιά κλπ. Που μπορούν να με κόψουν από ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με το textbook. Σκόπιμα δεν θα το φέρω...
Δεν νομίζω να έχω προβλήματα, ε;
Των εμβολίων στο τέλος έχει σελίδες όπου θεωρητικά θα μπορούσε ο γιατρός σου να γράφει και τι έχεις πάθει από τη γέννηση μέχρι σήμερα. Τα άλλα τα βιβλιάρια, και ένα χάπι να παίρνεις μόνιμα, με τόση συνταγογράφηση θα έχεις αλλάξει και 2 και 3 στη ζωή σου. Δε μπορεί να τα φέρεις όλα. Προφανώς θέλουν μόνο το μικρό με τα εμβόλια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης