35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
- giorgosfil13
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Πω ρε ***** το. Θελω να παω πολυ Κυπρο αλλα με χαλαει πολυ που δεν θα εχω Μ16... Τα G3 δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα!
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Αν εξαιρέσεις ότι είναι βαρύ, ο μηχανισμός όπλισης είναι ψηλά και έχει βαρειά ανάκρουση, κατά τα άλλα μια χαρά τυφέκιο είναι. 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Το G3 είναι Τυφέκιο Το Μ16 είναι νεροπίστολο, απλά τα πράγματα 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μπορει να μου απαντήσει καποιος ΥΠΕΥΘΥΝΑ και μόνο αν το γνωρίζει 100%, αν περνουν οχταμηνης θητείας; Ευχαριστω.
- giorgosfil13
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Nassos έγραψε:Αν εξαιρέσεις ότι είναι βαρύ, ο μηχανισμός όπλισης είναι ψηλά και έχει βαρειά ανάκρουση, κατά τα άλλα μια χαρά τυφέκιο είναι.
Επισης παιρνει 20 σφαιρες στον γεμιστιρα! Ειναι καλο οπλο για βουνο μονο. Για ανταρτοπολεμο. "Καθαρισμο" κτιρίων και close quarter δεν μπορεις να κανεις οσο αποτελεσματικα οσο το Μ16. Απλα παντα ηθελα να ριξω με Μ16 και τωρα μου κακοφαινεται που δεν θα εχει στην Κυπρο!
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
giorgosfil13 έγραψε:
Επισης παιρνει 20 σφαιρες στον γεμιστιρα! Ειναι καλο οπλο για βουνο μονο. Για ανταρτοπολεμο. "Καθαρισμο" κτιρίων και close quarter δεν μπορεις να κανεις οσο αποτελεσματικα οσο το Μ16. Απλα παντα ηθελα να ριξω με Μ16 και τωρα μου κακοφαινεται που δεν θα εχει στην Κυπρο!
Ίσως κάνεις βολές με FN P90.
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
1) θα ριξεις με Μ16 στο Πευκο2) το Μ16 ειναι Γυναικείο Οπλο :P
3) για τον Φίλο Που Ρωτάει Αν δεχοντε 8μηνους... ΝΑΙ
Το Μ16 Τραυματίζει... Το G3 ΣΚΩΤΩΝΕΙ !
Το Μ16 Τραυματίζει... Το G3 ΣΚΩΤΩΝΕΙ !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:
Ευχαριστω!
Κάποιος που είναι ήδη μέσα με ενημέρωσε οτι δεν δέχονται 8μηνους και οτι πρέπει να μην το αναφέρω...
Ενα δευτερο που μου ειπε καποιο παιδι που είναι τώρα κάτω ειναι το εξής:
Απο την εσσο δ2 2011, δεν πηραν κανενα για Κυπρο, επειδη η μοιρα ειναι φυσκα απο κοσμο. Πρώτον, μπορει να ισχύει κατι τετοιο; Δευτερον, μπαινω με την β εσσο του 2012. Υπαρχει πιθανοτητα να μην παρουν κόσμο;
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Θα παρουν
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Nassos έγραψε:giorgosfil13 έγραψε:
Ίσως κάνεις βολές με FN P90.
οσοι περνανε λυβ κατω ριχνουν με p90 και με Πιστόλι 0,45 inch. Η αληθεια ειναι οτι το m16 ειναι οπλο εφοδου πολυ πιο αποτελεσματικο ειδικα σε κατοικημενους τοπους (μεσα σε κτηρια). Το g3 ομως οταν ριχνει σπερνει πανικο... Ειναι τυφεκιο Ακροβολιστή και θανατηφορο 100%
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
billidani7 έγραψε:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:
Ευχαριστω!
Κάποιος που είναι ήδη μέσα με ενημέρωσε οτι δεν δέχονται 8μηνους και οτι πρέπει να μην το αναφέρω...
Ενα δευτερο που μου ειπε καποιο παιδι που είναι τώρα κάτω ειναι το εξής:
Απο την εσσο δ2 2011, δεν πηραν κανενα για Κυπρο, επειδη η μοιρα ειναι φυσκα απο κοσμο. Πρώτον, μπορει να ισχύει κατι τετοιο; Δευτερον, μπαινω με την β εσσο του 2012. Υπαρχει πιθανοτητα να μην παρουν κόσμο;
δηλωσε οτι εισαι 8μηνο αφου πας στην μοναδα... Δεν προκειται να σε διωξουν στο λεω με σιγουρια 1.000%. Οσο για αυτο που λες με την δ2... Ετσι πως τις εχουν σπασει τις σειρες επικρατει ενα χαος... Γενικα αυτο που ισχυει για την ελδυκ και την 35 ειναι οτι Επανδρώνονται Κατα βαση με τους πρωτους καθε σειρας (Γ1, Δ1) και εν συνεχεια συμπληρωνουν Με Γ2, Δ2 εαν υπαρχει χωρος... Αρα μπορει και να ισχυει κατι τετοιο. Ειδικα με γ και δ εσσο που ηταν μεγαλες σειρες... Αν εισαι β1 εχεις παρα πολλες πιθανοτητες να εισαι κυπρο αν το δηλωσεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Αν δηλωσω Κυπρο εχω πολλες πι8ανοτητες να με παρουν?
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Ειναι κατα 95%σιγουρο οτι θα σε παρουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Α. Ωραια. Τωρα ειναι να μπω εγω Α ΕΣΣΟ αυτο ισχυει ειτε δηλωσω να παω στην 35 ειτε πεζικο ετσι; Ξερεις τπτ για αθληματα?
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Κ εγω με την Α μπαινω... Δε καταλαβα τι Εννοείς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες