κοιταξε να εις αδερφε μου... Καταρχας να ξεκινησουμε απο τα βασικα... Με το που πας κατω (το ειπα και στον κολλητο μου που παει αυριο) δν ψαρωνεις με παλιουσ... Θεσης για καμψεις και 50 και τετοια... Η 35 ηταν ειναι και θα ειναι η πιο μαχημη ελληνικη μοιρα που διαθετει ο ελληνικος στρατος... Με τις αδειες τωρα... Οταν ημουν εγω κατω περισυ εαν ειχες 8 μερες τιμητικης αδειας μπορουσες να αγορασεις ΜΟΝΟ΅σου εισητηριο και να φυγεις... Απλα σου λεω οτι οτι τιμητηκες θα εχεις (οι οποιες ερχοντε απο μονοες τους και δν χρειαζετε να επιδειωξεις να τις παρεις θα καταλαβεις σε λιγο καιρο τι εννοω) καλητερα να τις κολλας λιγες λιγες στις κανονικες σου αδειες... Τελος για την ειδικοτητα του καταστροφεα αν και δν ειχα τετοια ειδικοτητα εω απο οτι θυμαμαι πηγαινεται με σταγερ σε ενα βουνο (ονομα δν λεμε) και κανετε εκει την εκπαιδευση του καταστροφεα... Τωρα εαν αδερφε μου εχει αλλαξει κατι απο περσι εως φετος θα το δεις κατω... Καλη θητεια στην πιο ΜΑΧΗΜΗ μοιρα...35 Μ. Κ ΚΥΠΡΟΣ...johnnie έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε. Μπαίνω πέμπτη πεύκο και σκέφτομαι για κύπρο.παίζει τιμητική επειδή πας κύπρο ή έχεις μόνο τις κανονικές άδειες;έχει χαλαρώσει καθόλου η κατάσταση στη 35 (εκπαίδευση, έξοδοι) ;
ρωτάω γιατί φιλαράκια που είναι ρεντίνα μου έχουν πει ότι έχουν ψιλοξενερώσει.
παίζει ατομικό καψώνι στη 35;
τέλος μπορεί να μου πεί κάποιος για την ειδικότητα του καταστροφέα εάν ξέρει κάτι;
ευχαριστώ και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
35 μ. Κ τι μου θημηζεις τωρα... Το ονειρο μου που δν εγινε πραγματικοτητα λογο του βισματος... Ειχα δηλωσει να παω στην 35 και επιδη ενας σειρα μου εβαλε βισμα ενω δν ειχε δηλωσει πηραν αυτον... Τι να πω...johnnie μακαρι να πας στην 35 φιλαρακι... Θα ειναι τιμη σου να υπηρετησεις στη ενδοξη αυτη μοιρα... Παντωςοπου και να πας καλη θητεια να εχεις φιλε.
-
δν πειραζει αδερφε... Σημασια εχει οτι εσυ το ηθελες πραγματικα... Απλα σε εφαγαν τα κυκλωματα... Δν πειραζει...B' M.K vatraxi έγραψε:35 μ. Κ τι μου θημηζεις τωρα... Το ονειρο μου που δν εγινε πραγματικοτητα λογο του βισματος... Ειχα δηλωσει να παω στην 35 και επιδη ενας σειρα μου εβαλε βισμα ενω δν ειχε δηλωσει πηραν αυτον... Τι να πω...johnnie μακαρι να πας στην 35 φιλαρακι... Θα ειναι τιμη σου να υπηρετησεις στη ενδοξη αυτη μοιρα... Παντωςοπου και να πας καλη θητεια να εχεις φιλε.
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ρε μαγκες πως διαλεγονται για τους λοχους στη 35μκ; Αλφαβητικα; Να ξερω αν θα ειμαι με το φιλαρακι μ
-
οχι αδερφε ολα ειναι τελειως τυχαια... Οπως βεβαια και με το αν θα εισαι υποψηφιος βαθμοφορος η οχι... ΤΥΧΗ θελει λιγο πολυ...Αλεξ έγραψε:Ρε μαγκες πως διαλεγονται για τους λοχους στη 35μκ; Αλφαβητικα; Να ξερω αν θα ειμαι με το φιλαρακι μ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Παιδια καλη θητεια να εχετε και μην κολωνετε πουθενα! Εχω τον γιο μου στην 35 Μ. Κ...41 λοχο!αποτι εχω καταλαβει ειναι μοναδα αυστηρη, πειθαρχημενη και στερηση και φυλακα παιζει για πλακα!
απο εγκαταστασεις ειναι γαματες, φαγητο πολυ σπεσιαλ και δεν παλιωνεις ποτε στην μοιρα!
καψωνι ατομικο δεν υπαρχει εκτος απο κατι πλακες μεταξυ τους που κανουν οι φανταροι!
στην 35 μοιρα θα παρτε και τον τιμημενο πρασινιο μπερε. Αδεις δικαιουστε 3 με πληρωμενα εισητηρια.
σε εξοδους σας θα πατε λευκωσια [25 λεπτα] η λαρνακα [40 λεπτα]. Η μοιρα ειναι στο σταυροβουνι.
κινητο με καμερα μην παρετε κατω! Τα ρουχα σας τα δεινετε εξω για πλησιμο με κανα 5 ευρω... Χρηματα κανα 250 ευρω περνετε και αν δεν καπνιζετε την βγαζετε!
να ειστε αγαπημενοι κατω και να προσπαθησετε να μην το περνετε προσωπικα οτιδηποτε και αν σας πειραζει και δεν χρειαζονται τσαμπουκαδες και μαγκιες!
υπομονη να κανετε και ο καιρος θα περασει... Αντε και καλη διαμονη στην κυπρο! Παντα αξιοι να ειστε και υπερηφανοι που θα πατε στην 35 Μ. Κ.
απο εγκαταστασεις ειναι γαματες, φαγητο πολυ σπεσιαλ και δεν παλιωνεις ποτε στην μοιρα!
καψωνι ατομικο δεν υπαρχει εκτος απο κατι πλακες μεταξυ τους που κανουν οι φανταροι!
στην 35 μοιρα θα παρτε και τον τιμημενο πρασινιο μπερε. Αδεις δικαιουστε 3 με πληρωμενα εισητηρια.
σε εξοδους σας θα πατε λευκωσια [25 λεπτα] η λαρνακα [40 λεπτα]. Η μοιρα ειναι στο σταυροβουνι.
κινητο με καμερα μην παρετε κατω! Τα ρουχα σας τα δεινετε εξω για πλησιμο με κανα 5 ευρω... Χρηματα κανα 250 ευρω περνετε και αν δεν καπνιζετε την βγαζετε!
να ειστε αγαπημενοι κατω και να προσπαθησετε να μην το περνετε προσωπικα οτιδηποτε και αν σας πειραζει και δεν χρειαζονται τσαμπουκαδες και μαγκιες!
υπομονη να κανετε και ο καιρος θα περασει... Αντε και καλη διαμονη στην κυπρο! Παντα αξιοι να ειστε και υπερηφανοι που θα πατε στην 35 Μ. Κ.
θεοδωρος έγραψε: Και δεν παλιωνεις ποτε στην μοιρα!
Κάνετε λάθος. Στην μοίρα παλιώνεις και μάλιστα αυτό γίνεται έντονα με τις ευλογίες των άμεσα προϊσταμένων τους. Ώς τελευταία σειρά πάντα μιλάμε.
Κατά τα άλλα σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρατε έχετε απόλυτο δίκιο.
Καλή θητεία να έχει ο γιός σας

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι παντα καλα! Αποτι μου εχει πει μαζι με τους νεους τρεχουν και οι παλιοι! Ενδεχετε μαλιστα μαλακια που εκανε ο νεος να την πληρωσει ο παλιος γιατι δεν το απετρεψε!εγω βεβαια το λεω απο την αποψη την δικια μου που οταν υπηρετησα εγω ο παλιος εχωνε τον νεο και στην αγγαρεια και στην σκοπια και το πρωινο ο παλιος το επινε στο κρεβατι του... Χαχαχαχαχα!
θεοδωρος έγραψε:Σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι παντα καλα! Αποτι μου εχει πει μαζι με τους νεους τρεχουν και οι παλιοι! Ενδεχετε μαλιστα μαλακια που εκανε ο νεος να την πληρωσει ο παλιος γιατι δεν το απετρεψε!
Ναι αυτό ισχύει, φαντάσου ότι ο κάθε παλιός είναι και υπεύθυνος και υπόλογος για το κάθε νεούδι που έρχεται στην μοίρα συνεπώς την ''πληρώνει'' και ο παλιός την νύφη. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεται συνεπάγεται και με το ότι είναι στην δικαιοδοσία του παλιού να... 'τρέξει' τον νέο για να αρχίσει να προσαρμόζεται. Την δικαιοδοσία αυτή την κερδίζει απο τους ανωτέρους του.
-
Μα ετσι ειναι παντα... Ο παλιος την πληρωνει την καθε μαλακια του καθε νεου... Αλλα εαν ειναι τιποτα μπιπ κανενας παλιος το κανεις και επιτηδες... Χαχαχαχαχαχα
Καλησπέρα. Θα μπω και γω σε λίγους μήνες και έχω μια ερώτηση
Έχω τελειώσει πληροφορική. Υπάρχει περίπτωση, να μου δώσουν κάποια ειδικότητα και να χάνω τις ασκήσεις εξαιτίας της ειδικότητας ; Εννοώ, στην περίπτωση που με χώσουν σε κανα γραφείο. Αν πάω έκει, θα ήθελα να κάνω κανονικα τις ασκήσεις.
Έχω τελειώσει πληροφορική. Υπάρχει περίπτωση, να μου δώσουν κάποια ειδικότητα και να χάνω τις ασκήσεις εξαιτίας της ειδικότητας ; Εννοώ, στην περίπτωση που με χώσουν σε κανα γραφείο. Αν πάω έκει, θα ήθελα να κάνω κανονικα τις ασκήσεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Φιλε πειστευω οτι την ειδικοτητα στην δεινουν αναλογα με τις αναγκες που εχουν την δεδομενη στιγμη εκτος αν οι σπουδες σου εχουν σχεση με εξεζιτημενο επαγγελμα... [γιατρος, νοσοκομος κλπ... ]
-
αδερφε το οτι τελειωσες πληροφορηκη δν σημενει οτι θα εχεις και τετοια ειδικοτητα στον στρατο... Απλα εαν ζητησουν καποιον γραφεα μπορεις να το δηλωσεις... Αλλα η ειδηκοτητα σου δν παιζει κανεναν ρολο με αυτο...Bill έγραψε:Καλησπέρα. Θα μπω και γω σε λίγους μήνες και έχω μια ερώτηση
Καλησπερα και απο μενα. Παρουσιαζομαι φεβρουαριο και εχω δηλωσει καταδρομεας γιατι θελω να μπω αμφιβιος λογω ασχολιας μοθ με τις καταδυσεισ... Καποιος φιλος μοθ προτεινε να παω κυπρο και μολις διαβασα και τις δικες σας εμπειριες ψηθηκα πολυ. Μου προτεινετε να παω κυπρο... ;
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες