35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Αμαν... Τι Ειδικότητα Πηρες; Οδηγός Η' Μάγειρας; Δε Νομίζω Να Μπορείς Να την Αλλάξεις :(
fou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fou »

Νοσοκομος και θα ηθελα μια πιο μαχιμη απλα θελω να περναω τον χρονο μου μαθενοντας πως να χρησιμοποιω οπλα χειροβομβιδες κτλ. Και οχι στο πως να κανω εμβολια... Διοτι σκεφτομουν μετα αμα μπορεσω ειτε απο ο. Β. Α. Ειτε απο εφ. Οπ. Ειτε ακομα αμα τα κατεφερω απο σχολη ς. Μ. Υ. Ή ευελπιδων να παω σε καποιο στρατιωτικο σχολειο, και να ακολουθησω καριερα ως μονιμος. Ή ακομα αν γινεται και σε ειρηνευτικες αποστολες μισθοφοριες κτλ.
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ειναι μια πολυ Ωραία Ειδικότητα Φίλε Μου (και Αρκετά Δύσκολη!) ... Μια χαρα ασκησεις θα κανεις :)
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Παιρνουν φανταρους 8μηνης θητειας σε αυτη τη μοιρα καταδορομών;
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι :)
35ΜΚ 41ΛΚ 91Α
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 35ΜΚ 41ΛΚ 91Α »

έγραψε:Ονομάζομαι Σάββας Αμπατζίδης

Και ήμουν στην 35ΜΚ με την 252 98Α έσο.

Παλιά αυτή ή μοίρα ήταν ανεπιθύμητων. Εκεί με στείλανε εφόσον είχα κοπή από τα Ο. Υ. Κ λόγο

Ξυλοδαρμού ενός εκπαιδευτή,

Όση υπηρετήσαν εκεί θα με θυμούνται ....

Εκεί οι σειρές μπαίνουν Ανά 2/2/3 σειρες και εάν ήσουν άτυχος ήσουν νέος για 6 μήνες.

Λοιπόν εκεί περνάς λυβ και όλες της άσκησης ΚΟΜΠΛΕ συν νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου και σχόλιο Αιχμαλώτων (Στα ΛΥΒ).

Εκεί παίζουν καινούργιοι λόχοι καλό φαί *όταν παλιώσεις* και σκληρή εκπαίδευση,

Μέχρι εδώ όλα καλά, τα πραγματικά προβλήματα ξεκινάνε όταν βγαίνει κάποιος εξοδούχος

Εκεί ξενερώνεις εντελώς και αρχίζεις να σκάφτεσαι εάν πράγματι άξιζε που κατέβηκες στο νησί.

Εκτός την Πάφο και Λεμεσό όλη οι άλλοι προδότες μας ανεβάζουν ρουφιανους μας κατεβάζουν.

Τέλος όποιος χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει Στο (IPhaethon@gmx.De)

35ΜΚ 41ΛΚ 91Α
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 35ΜΚ 41ΛΚ 91Α »

Συμφονω μαζι σου φιλε ολα καλα μεχρι να βγεις εξοδουχος... Απο εκει και περα αρχιζαν τα προβλιματα τσαμπουκαδες στο δρομο και σε καποια μαγαζια υπηρχε ταμπελα που εγραφε, ...

Ελα ρε 210 91α 155ασμ 41λκ που εισουν εσυ
αντρεας

Δημοσίευση από αντρεας »

Παλικαρια με στελνουν κυπρο στην 35 μκ σε καμια 10αρια μερες... Τι παιζει εκει τωρα; Οτιδηποτε πληροφοριες π θα μπορουσαν να μ βοηθησουν απο κοντοσυρια.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

αντρεας έγραψε:Παλικαρια με στελνουν κυπρο στην 35 μκ σε καμια 10αρια μερες... Τι παιζει εκει τωρα; Οτιδηποτε πληροφοριες π θα μπορουσαν να μ βοηθησουν απο κοντοσυρια.

Ότι έπαιζε πάντα παίζει και τώρα. Η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερότερος σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρούλες σου που θα υπηρετήσουν σε άλλες μοίρες / μονάδες των ειδικών δυνάμεων.

Έχει ζόρια πολλά, αλλά έχει και άλλα που θα σου μείνουν αξέχαστα. Θα τα δείς όλα έν καιρό. Καλή θητεία ΕΛΔΥΚάριε Εικόνα
αντρεας

Δημοσίευση από αντρεας »

Σε ευχαριστω. Ελπιζω οντως να ειναι ωραια. Απο θεμα γυμναστικης καλα τα παω... Χοντρα ατομικα καψωνια ελπιζω να μην γινονται εκει μεσα...
GeoSkou

Δημοσίευση από GeoSkou »

Καλησπερα παιδια... Περασα προχθες επιτροπη για ειδικες δυναμεις στη κυπρο και εβαλα "δεν επιθυμω"... Τι πιθανοτητες εχω να με παρουν... ;
τωρα το εχω μετανιωσει και θελω πολυ να παω... Μηπως γνωριζεται, εαν δν με παρουν μπορω να κανω τπτ για να αλλαξω αυτη την αποφαση;
ευχαριστω!
313-35MK-41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 313-35MK-41ΛΚ »

εφεδροσ έγραψε: Παιδια γεια σας. Ονειρο μου ειναι να υπηρετησω στην 35 μκ και να περασω απο ολα τα σταδια π. Χ. Καψωνια ασκησεις τρεξιμο κ. Τ. Λ. Π... Ζουσα χρονια στη γερμανια και εχω μεσα μου εντονα το αισθημα πατριωτισμου. Τεσπα να ρωτησω κατι στην 35 μκ ειδ. Δυν. Στους καταδρομεις κανεις ασκησεις στο νερο; Ευχαριστω παιδες.
Μόνο άμα σε πιάσει θαλασσία αλλά κ εκεί μπάνια κάνεις, δεν κάνεις ασκήσεις.
313-35MK-41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

θεοδωρος έγραψε: Να ρωτησω αν ξερει καποιος... Οταν παρουσιαζονται στην 35 εμαθα παιρνουν απο τα φανταρακια 70 ευρω για να τους δωσουν προβλεπομενα φουμο κλπ κλπ που αντι να τους τα δινουν δωρεαν τους τα χρεωνουν! Ξερει κανεις κατι;
Σου λένε κάποια πράγματα που πρέπει να χείς για την θητεία σου, που καλά θα ταν να κόστιζαν 70 ευρώ, φοβάμαι ότι θα σου φάνε όλο τον πρώτο μισθό για να τα αγοράσεις. Λοοοοοολ
313-35MK-41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε: Ειναι μια πολυ Ωραία Ειδικότητα Φίλε Μου (και Αρκετά Δύσκολη!) ... Μια χαρα ασκησεις θα κανεις :)
+1
313-35MK-41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

GeoSkou έγραψε: Καλησπερα παιδια... Περασα προχθες επιτροπη για ειδικες δυναμεις στη κυπρο και εβαλα "δεν επιθυμω"... Τι πιθανοτητες εχω να με παρουν... ; Τωρα το εχω μετανιωσει και θελω πολυ να παω... Μηπως γνωριζεται, εαν δν με παρουν μπορω να κανω τπτ για να αλλαξω αυτη την αποφαση; Ευχαριστω!
Τι δικαιολογία τους πρόβαρες για να μην πας για να σε πω αν θα σε πάρουν ή όχι. Άμα η δικαιολογία σου περιλαμβάνεται στο χαρτί που αναρτίζουν στους πίνακες, στα κέντρα, που λέει ποίοι δεν πάνε Κύπρο, δε θα πας. Άμα τους είπες δε γουστάρω Κυπρίους ή φοβάμαι τα αεροπλάνα κ άλλες μλκς τέτοιες, θα πας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες