35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
grst

Δημοσίευση από grst »

Ρε παιδια εγω ειχα δηλωσει ειδ. Δυναμεις, αλλα το χαρτι μου ηρθε για κεν αρτας... Το θεμα ειναι πως εγω ηθελα να παω 35 μκ, τωρα τι ακριβως γινετε; Μπορω να δηλωσω εκει οτι θελω να παω 35μκ; Η πρεπει οταν ερθει (ερχεται κ εκει ε;) το κλιμακιο απο τις ειδ. Δυναμεις να πω οτι θελω να παω ειδ. Δυναμεις και αν με παρουν μετα να δηλωσω για κυπρο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι περνάει και από Άρτα το κλιμάκιο. Θα δηλώσεις εκεί ότι θές να πάς Ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα στη 35 Μ/Κ.
εφεδροσ

Δημοσίευση από εφεδροσ »

Παιδια γεια σασ. Ονειρο μου ειναι να υπηρετησω στην 35 μκ και να περασω απο ολα τα σταδια π. Χ. Καψωνια ασκησεισ τρεξιμο κ. Τ. Λ. Π... Ζουσα χρονια στη γερμανια και εχω μεσα μου εντονα το αισθημα πατριωτισμου. Τεσπα να ρωτησω κατι στην 35 μκ ειδ. Δυν. Στουσ καταδρομεισ κανεισ ασκησεισ στο νερο; Ευχαριστω παιδεσ.
egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από egweimai »

Για Κύπρο υπάρχουν κάποια υπέρ και κατά;
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Υπερ:1) Ασκησεις! 2) Περισσότερες Εξοδους.3) Περισσότερα Λεφτα.4) ο ποιο δυσκολος στιβος μαχης!5) Κυπριες που γουσταρουν τρελα Ελληνες! ) και 6) Οτι ειναι η ποιο Ιστορικη μοιρα της Ελλαδος

Κατα:1) πολυ καψωνι (αν και αυτο για μενα προσοπικα ειναι απο τα καλα).2) ζεστη... Πολυ ζεστη.3) οι ποιο πολυ κυπριοι δεν μας πολυ πανε...

Αυτα :)

egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ευχαριστώ. Όταν λες περισσότερα λεφτά τι εννοείς;
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Ασκήσεις : Όντος έχει πολύ συχνά ασκήσεις

Περισσότερες Εξόδους : Θα διαφωνήσω, παίζει ρόλο σε ποιο λόχο θα είσαι όταν ήμουν εγώ στον δικό μου λόχο (κρούσεως) μας πήγαινε 2-3 μέσα και 1 έξω ενώ στον ΛΥΠ (υποστηρίξεως) τους πήγαινε 2-3 έξω και 1 μέσα

Περισσότερα Λεφτά : Παίρνεις 287 τον μήνα +100 οι δεκανείς, αυτό όμως δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα γιατί από παιδιά που απολύθηκαν πρόσφατα από ότι κατάλαβα πρέπει να έχουν κόψει 100 ευρώ πάντως όπως και να έχει δεν παίρνεις 8,60 που παίρνεις στην Ελλάδα

Ο ποιο δύσκολος στίβος μάχης : Δεν έχω δει πως είναι οι άλλοι στις άλλες μοίρες πάντως είναι δύσκολος, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο πύργος του είναι όντος ο ποιο ψηλός

Κύπριες που γουστάρουν τρελά Έλληνες : Ούτε όχι αλλά ούτε και ναι, πάντως μας πάνε πιο πολύ από τους κύπριους

Ότι είναι η ποιο Ιστορική μοίρα της Ελλάδας: Εδώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο

Πολύ καψώνι: Αν τώρα δεν παίρνεις ούτε μια κάμψη σου εγγυώμαι ότι όταν φύγεις από την 35 θα τις έχεις άνετα τις 60-70 κάμψεις

ζέστη... Πολύ ζέστη : Το καλοκαίρι κάνει φοβερή ζέστη

οι ποιο πολύ κύπριοι δεν μας πολύ πάνε : Έχω ακούσει διάφορα περιστατικά με κύπριους, εμένα δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο, με όσους μηλαγα ήταν μια χαρά αλλά γενικά οι περισσότεροι δεν μας πολύ πάνε

Πιστεύω να σε κάλυψα

egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ευχαριστώ. Πιστεύω πως με τέτοια τσαπου που θα φας, ακόμη και τα 300 ευρώ θα φαίνονται πολύ λίγα. Όσο για τη ζέστη αν κι έχω μεγάλο πρόβλημα, μπαίνω τώρα. Οπότε δε θα με προλάβει. Αλήθεια, το χειμώνα πως είναι; Σε σχέση με Δράμα και Νάουσα για παράδειγμα; Δεν υποτίθεται πως οι ασκήσεις στους ορεινούς θα πρέπει να γίνονται σε χιόνι πχ;Σχετικά με τα λεφτά: Όλοι όσοι πάνε Κύπρο παίρνουν ή μόνο οι Καταδρομείς;

Όσο για τη συμπεριφορά των κύπριων, συμφωνώ ότι δε μας πάνε. Τουλάχιστον απ' την εμπειρία μου αυτό έχω δει. Πολύ κόμπλεξ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

egweimai έγραψε:Ευχαριστώ. Πιστεύω πως με τέτοια τσαπου που θα φας, ακόμη και τα 300 ευρώ θα φαίνονται πολύ λίγα. Όσο για τη ζέστη αν κι έχω μεγάλο πρόβλημα, μπαίνω τώρα. Οπότε δε θα με προλάβει. Αλήθεια, το χειμώνα πως είναι; Σε σχέση με Δράμα και Νάουσα για παράδειγμα; Δεν υποτίθεται πως οι ασκήσεις στους ορεινούς θα πρέπει να γίνονται σε χιόνι πχ;Σχετικά με τα λεφτά: Όλοι όσοι πάνε Κύπρο παίρνουν ή μόνο οι Καταδρομείς;

Όσο για τη συμπεριφορά των κύπριων, συμφωνώ ότι δε μας πάνε. Τουλάχιστον απ' την εμπειρία μου αυτό έχω δει. Πολύ κόμπλεξ.

Ποιός δεν θα σε προλάβει; Η ζέστη στην κύπρο; Ακόμη και τον χειμώνα κάνει υπερβολική ζέστη μέχρι να πέσει ο ήλιος την ημέρα και υπερβολική υγρασία την νύχτα Εικόνα Καμία σχέση με τις θερμοκρασίες της Ελλάδας γενικότερα. Τα 300 ευρώ θα σου φαίνονται μια χαρά, εάν πάνω απ'όλα δεν κάνεις και την πολυδάπανη ζωή όταν θα βγαίνεις εξοδούχος. Τέλος, λεφτά παίρνουν όλοι όσοι υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ. Η διαφορά εντοπίζεται μόνο (στο οικονομικό) μεταξύ των Δεκανέων και των Στρατιωτών (Είναι περίπου στα 90 ευρώ) !
εφεδρος

Δημοσίευση από εφεδρος »

Στις ειδικες δυναμεις μαγκες δεν πατε για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια που θα στιγματισει την υπολοιπη ζωη σας. Οποις θελει λεφτα να παει να δουλεψει, χωρις παρεξηγηση αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε...
θεοδωρος

Δημοσίευση από θεοδωρος »

Σε λιγες μερες φευγει ο γιος μου για κυπρο. Στην 35 ΜΚ. απο οτι ξερω 3 εισητηρια δικαιουνται. Ουσιαστικα κυπρο θα παραμεινει 7 μηνες αν βγαλουμαι ενα μηνα που παρουσιαστηκε ελλαδα και ενα μηνα πριν τελειωσει που γεινετε ο επαναπατρισμος. Τα χρηματα ειναι 240 ευρω.

θα ηθελα να μαθω αν καποιος υπηρετησε προσφατα, πληντηρια εχει μεσα στην 35, πληρωνεις για πλησιμο; Γενικα απο την πρωτη μερα που θα παρουσιαστει ποια ειναι η διαδικασια, και η εκπεδευση;

και γενικα το ολο κλιμα που επικρατει στην μοναδα, εξοδους, ποσο μακρια ειναι ηπολη, με τι παει στην πολη, ποιες οι ωρες εξοδου και το ποσο ακριβη ειναι η κυπρος!

οποιαδηποτε πληροφορια αλλη παιδια θα σας ημουν υποχρεος... !

ευχαριστω και καλη θητεια σε ολους σας!

MikaelStanne

Δημοσίευση από MikaelStanne »

Τη Δευτέρα παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΔ, σκοπεύω να πάω Ορεινός, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα την 35η Μοίρα Καταδρομών.

Αν όντως οι ασκήσεις εκεί γίνονται (πολύ) συχνά, αυτό σημαίνει ότι είσαι λιγότερο αγγαρειομάχος/σκοπάνθρωπος απ' ότι αν είσαι σε κάποια μονάδα Καταδρομών στην Ελλάδα;
θεοδωρος

Δημοσίευση από θεοδωρος »

Να ρωτησω αν ξερει καποιος... Οταν παρουσιαζονται στην 35 εμαθα παιρνουν απο τα φανταρακια 70 ευρω για να τους δωσουν προβλεπομενα φουμο κλπ κλπ που αντι να τους τα δινουν δωρεαν τους τα χρεωνουν! Ξερει κανεις κατι?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Από μήνυμα άλλου χρήστη:

nikhtas555 έγραψε:Κάτι που δεν έγραψα στο post μου στην προηγούμενη σελίδα: Μην πάτε στην Κύπρο χωρίς λογαριασμό στην Εθνική ή την Τράπεζα Πειραιώς. Υπάρχουν στρατιώτες που στα 19 τους δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό! Πηγαίνουν στην Κύπρο με ρευστό και όταν συνειδητοποιούν, ότι η 35 ΜΚ σε επιβαρύνει με έξοδα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή σου (απαράδεκτο πραγματικά) όπως φακός, αρτάνι, σακουλοποιήσεις, φούμο, σφυρίχτρα, πυξίδα κ. Α. Ξεμένουν από χρήματα τουλάχιστον μέχρι την πρώτη πληρωμή, η οποία γίνεται πάντα στο τέλος του μήνα.
fou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fou »

Πατριδα, πεταω για κυπρο την αλλη τεταρτη, εχω μονο μια απορια που θελω να την λυσω οπωσδηποτε αν μπορει καποιος να με βοηθηση καλως. Ειμαι στους καταδρομεις 35μκ και θελω να μαθω αν η ειδικοτητα που μου δωσανε παραμενει η ιδια Ή μπορει να αλλαξει και να μας δωσουν αλλη αναλογα με τα προσοντα του καθενως οταν παμε εκει, ή ακομα αμα δεν την αλλαξουν αν θα μπορω εγω ο ιδιος να την αλλαξα με καποιον τροπο;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες