35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από peiraiwths »

Σε κόβουν και για λόγους όπως το οτι δε μπορείς να κάνεις κάτι! Αν σε δουν να τα παρατάς είναι το χειρότερο! Ένα στέλεχος είχε κόψει μια σειρά μου επειδή σε μια πορεία έμενε πίσω και έλεγε οτι δε μπορεί να συνεχίσει και έδωσε το μπέργκιν του σε έναν άλλον να το κουβαλήσει... Όταν γυρίσαμε στο στρατόπεδο έφαγε πολύ κράξιμο το παλικάρι και στο τέλος του Είπε το στέλεχος Οτι βγαίνει κίνηση για να πάει να κοπεί... Α, επίσης όσοι θέλετε να πάτε στην 35 να γνωρίζετε οτι ο διοικητής που είναι τώρα διώχνει άτομα απο τις ειδικές δυνάμεις που έχουν πολλές μέρες φυλακή!
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Ερωτηση στον φιλο Πειραιωτη, δηλαδη αν αρρωστησει καποιος και προσπαθει να βγαλει την ασκηση αλλα δεν τα καταφερει τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Κατι ακομα στην 35ΜΚ, ΚΕΑΠ περνανε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Vessty έγραψε:Κατι ακομα στην 35ΜΚ, ΚΕΑΠ περνανε;

Μόνοι οι δόκιμοι περνάνε αυτό το σχολείο
rojito
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rojito »

Στην 35 μ. κ. δεν πας για δοκιμες... για να πας εκει πρεπει να γουσταρεις απιστευτα τις ειδικες δυναμεις γιατι εκει γινεσαι πραγματικος καταδρομεας επειδη εχει την πιο σκληρη εκπαιδευση σε σχεση με τις υπολοιπες μοναδες καταδρομων στην Ελλάδα.. αν πιστευει καποιος οτι θα παει κυπρο θα γινει καταδρομεας και θα κανει διακοπες ειστε γελασμενοι... ειδικα αυτην την στιγμη ετσι οπως ειναι τα στελεχοι οι καμπανες πεφτουν συννεφο.. η περηφανεια ομως που νιωθουν οσοι τελειωνουν εκει δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο πιστευω...
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Vessty έγραψε:Ερωτηση στον φιλο Πειραιωτη, δηλαδη αν αρρωστησει καποιος και προσπαθει να βγαλει την ασκηση αλλα δεν τα καταφερει τι γινεται;

Δε γίνεται να μη τη βγάλεις επείδή αρρώστησες! Και εγώ τον αντάρτη με πυρετο τον έβγαλα! Δε χρειάζεται να τα σκέφτεσαι όλα αυτά! Πήγαινε στη 35 επειδή γουστάρεις και άσε όλα τα άλλα... Άλλο να στα λέω εγώ και ο καθένας και άλλο να τα ζήσεις μόνος σου! Πήγαινε για τη πάρτη σου και μόνο! Να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα τα ζήσεις! Μη σκάς για πράγματα που δε μπορείς να αποφύγεις!
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Δικιο εχεις ΕικόναΕικόνα
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Φιλαράκι μια συμβουλή που θα σου δώσω είναι να προσέχεις τον εαυτό σου! Πρόσεχε και σου μιλάω εκ πείρας! Τη μέση σου πρόσεχε οπωσδήποτε και τα γόνατά σου! Αν για λίγο δε προσέξεις δεν είναι δύσκολο να χτυπήσεις! Η μέση καταπονείται πολύ απο το μπέργκιν όταν δεν είναι καλά εφαρμοσμένο και ειδικά όταν είσαι σε θέση για κάμψεις!
Άβαταρ μέλους
DollarJim
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από DollarJim »

Αντε μακαρι να τα καταφερουμε να υπηρετησουμε στην 35ΜΚ!
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

DollarJim έγραψε:Αντε μακαρι να τα καταφερουμε να υπηρετησουμε στην 35ΜΚ!

Το θέμα δεν είναι να καταφέρεις να υπηρετήσεις στην 35 Αλλα να καταφέρεις να φύγεις καταδρομέας απο 'κεί...
nikhtas555
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikhtas555 »

Κάτι που δεν έγραψα στο post μου στην προηγούμενη σελίδα: Μην πάτε στην Κύπρο χωρίς λογαριασμό στην Εθνική ή την Τράπεζα Πειραιώς. Υπάρχουν στρατιώτες που στα 19 τους δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό! Πηγαίνουν στην Κύπρο με ρευστό και όταν συνειδητοποιούν, ότι η 35 ΜΚ σε επιβαρύνει με έξοδα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή σου (απαράδεκτο πραγματικά) όπως φακός, αρτάνι, σακουλοποιήσεις, φούμο, σφυρίχτρα, πυξίδα κ. Α. Ξεμένουν από χρήματα τουλάχιστον μέχρι την πρώτη πληρωμή, η οποία γίνεται πάντα στο τέλος του μήνα.

Και κάτι ακόμη, η στρατιωτική θητεία είναι κάτι περισσότερο από τα αμιγώς στρατιωτικά. Ειδικά στην 35 θα συναντήσετε πολύ αρνητικό κλίμα και θα χρειαστείτε κάποιον ή κάποιους για να τα λέτε όταν έχετε ελεύθερο χρόνο. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζει κανείς, ότι θα συναντήσει πολλούς ακροδεξιούς ή/και light εθνικιστές, επίσης ότι θα πρέπει να φωνάζει αηδιαστικά συνθήματα για δολοφονίες, εκδικήσεις και άλλα τέτοια ωραία. Πηγαίνετε προετοιμασμένοι ψυχολογικά (με ό, τι σημαίνει αυτό).

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

nikhtas555 έγραψε:

Κάτι που δεν έγραψα στο post μου στην προηγούμενη σελίδα: Μην πάτε στην Κύπρο χωρίς λογαριασμό στην Εθνική ή την Τράπεζα Πειραιώς. Υπάρχουν στρατιώτες που στα 19 τους δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό! Πηγαίνουν στην Κύπρο με ρευστό και όταν συνειδητοποιούν, ότι η 35 ΜΚ σε επιβαρύνει με έξοδα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή σου (απαράδεκτο πραγματικά) όπως φακός, αρτάνι, σακουλοποιήσεις, φούμο, σφυρίχτρα, πυξίδα κ. Α. Ξεμένουν από χρήματα τουλάχιστον μέχρι την πρώτη πληρωμή, η οποία γίνεται πάντα στο τέλος του μήνα.

Και κάτι ακόμη, η στρατιωτική θητεία είναι κάτι περισσότερο από τα αμιγώς στρατιωτικά. Ειδικά στην 35 θα συναντήσετε πολύ αρνητικό κλίμα και θα χρειαστείτε κάποιον ή κάποιους για να τα λέτε όταν έχετε ελεύθερο χρόνο. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζει κανείς, ότι θα συναντήσει πολλούς ακροδεξιούς ή/και light εθνικιστές, επίσης ότι θα πρέπει να φωνάζει αηδιαστικά συνθήματα για δολοφονίες, εκδικήσεις και άλλα τέτοια ωραία. Πηγαίνετε προετοιμασμένοι ψυχολογικά (με ό, τι σημαίνει αυτό).

Τα συνθήματα δε νομίζω οτι επειρεάζουν αρνητικά κάποιον καταδρομέα! Ίσα ίσα που το χρειάζεται για την ανύψωση ηθικού! Αηδιαστικά; Όπως το "Ψηλά ψηλά τα πράσινα μπερέ"; Εθνικιστικό όταν τραγουδάς οτι θα ελευθερώσεις την Πόλη, την Κύπρο ή την Β. Ήπειρο; Μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος! Ευτυχώς η 35 είναι η μόνη μοίρα που επιτρέπονται τα συνθήματα που λένε για τους Τούρκους και τους άλλους! Απ' οτι ξέρω, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, στις άλλες μοίρες απαγορεύονται (τουλάχιστον στα φανερά) ! Στο Πεύκο δε τραγουδούσαμε ούτε το "Μακεδονία ξακουστή"!
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Παιδιά 35 ΜΚ μπορεί να υπηρετήσει και ένας Κύπριος έφεδρος; Ή είναι Αποκλειστικά Έλληνες οι καταδρομής εκεί;
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γεώργιος έγραψε:Παιδιά 35 ΜΚ μπορεί να υπηρετήσει και ένας Κύπριος έφεδρος; Ή είναι Αποκλειστικά Έλληνες οι καταδρομής εκεί;

Μόνο Έλληνες! Οι Κύπριοι πάνε στις κυπριακές μοίρες!
35 MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 35 MK »

peiraiwths έγραψε:
nikhtas555 έγραψε:

Τα συνθήματα δε νομίζω οτι επειρεάζουν αρνητικά κάποιον καταδρομέα! Ίσα ίσα που το χρειάζεται για την ανύψωση ηθικού! Αηδιαστικά; Όπως το "Ψηλά ψηλά τα πράσινα μπερέ"; Εθνικιστικό όταν τραγουδάς οτι θα ελευθερώσεις την Πόλη, την Κύπρο ή την Β. Ήπειρο; Μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος! Ευτυχώς η 35 είναι η μόνη μοίρα που επιτρέπονται τα συνθήματα που λένε για τους Τούρκους και τους άλλους! Απ' οτι ξέρω, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, στις άλλες μοίρες απαγορεύονται (τουλάχιστον στα φανερά) ! Στο Πεύκο δε τραγουδούσαμε ούτε το "Μακεδονία ξακουστή"!

Πες τα ρε φίλε, πες τα, θα κάνουμε τις καταδρομές κατασκήνωση στο τέλος... Όποιος δε γουστάρει καψώνι, συνθήματα κακουχίες κλπ κλπ απλά δεν πηγαίνει ειδικές δυνάμεις. Όσο για εκείνους που σκέφτονται για την 35 να πάνε με χίλια θα το θυμούνται μια ζωή και ένα τελευταίο χαρακτηριστικό που εγώ τουλάχιστον έζησα στην 35 είναι το μεγάλο δέσιμο με τη σειρά...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες