35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από peiraiwths »

Kostakis Winchester έγραψε:M, πραγματι, εχω ακουσει οτι καποια παιδια που ειχαν γυαλια ειχαν καποια θεματακια με αλλους παλιους. Η Κυπρο η Μεγαλο Πευκο. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θελει αθλητικο σωμα, καλη φυσικη κατασταση και πολυ υπομονη.
Στο Μεγάλο Πεύκο οι μόνοι παλιοί που θα έρθεις σε επαφή είναι οι εκπαιδευτές σου... Στη Κύπρο όντως χρειάζεται ό, τι είπες... Ειδικά μεγάλη υπομονή! Α, κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι θα πάνε στη Κύπρο... Μετά τις 2 το μεσημέρι που φεύγουν τα στελέχη απο το στρατόπεδο κουμάντο κάνουν οι παλιοί! Η 35 είναι η μόνη μοίρα που παίζει το νέος-παλιός... Στις υπόλοιπες μοίρες μένουν μέσα και όσοι εποπ έχουν υπηρεσία και κάνουν αυτοί κουμάντο... Στη 35 δεν έχει εποπ άρα μένουν μόνο οι φαντάροι...

ΜΠΑΜΠΑΣ

Δημοσίευση από ΜΠΑΜΠΑΣ »

Υπακοή στους ανωτέρους, που σημαίνει ότι ο παλαιότερος μπορεί να σε τρέχει και να είναι φαναράκι σαν εσένα ούτε καν δεκανέας> Κάνε προπόνηση κάθε μέρα 5 χιλιόμετρα με 10 κιλά τουλάχιστον στην πλάτη σε καρόδρομους ανέβαινε σαν μαϊμού το σκηνή και το ύψος μην το λογαριάζεις γιατί ο πύργος εκεί στην 35 είναι ατελείωτος και όταν φτάσεις Πάνο, τους κάτω τους βλέπεις μυρμήγκια> Η λάσπη στο ερπην θα σου γίνει δεύτερη φύση οι αγγόνες θα ματώσουν τα γόνατα θα σκιστούν δεν θα έχεις χρόνο για να σκάφτεσαι και ο ύπνος θα σου είναι λιγοστός δεν θα σε λυπηθούν δεν θα σου χαρίσουν τίποτα οι σκοπιές ατελείωτες και τα καψόνια πολλές φορές εξευτελιστικά σκοπός να λυγήσεις (μην λυγήσεις) οι μέρες θα παρακαλάς να περνούν γρήγορα αλλααα>

Μια μέρα οι παλιοί θα επαναπατριστούν και τότε η σειρά σου θα είναι τα αφεντικά τότε θα έχεις την επιλογή πώς να φερθείς στα νεουδια που θα έχουν έρθει Ότι και να γίνει όταν τελειώσεις από εκεί να είσαι σίγουρος ότι θα το θυμάσαι για πάντα θα έχεις ώρες ατελείωτες να λες για τροδιτησα θαλάσσια εκπαίδευση πενηντάρα κτλ > Καλή δύναμη σε όλα τα παλικάρια εκεί
spiros

Δημοσίευση από spiros »

35 ΜΚ 41ΛΚ 94Ε' ΕΣΣΟ Σειρα 232 υπάρχει καμμιά σειρά
08'Α ΕΣΣΟ Λ/Δ 35ΜΚ

Δημοσίευση από 08'Α ΕΣΣΟ Λ/Δ 35ΜΚ »

08'Α ΕΣΣΟ Λ/Δ

ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ... Αλλά ότι πήζει σκληραίνει κιόλας. Παίδες είναι εμπειρία ζωής και θα σας κάνει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν όρια. Τα όρια τα βάζει το μυαλό σας και η καρδιά σας. Αν μπορούσα θα ξαναπήγαινα...

Καλή δύναμη σε όλους και καλά ***** σια στις κινέζες (οι παλιοί γνωρίζουν) ...

eagle
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eagle »

Συμφωνώ για τη δύναμη της ψυχής. Απο τη μεριά μου ως παλιοσειρά 240,96Α, είχα την τύχη να είμαι νέος ΚΔ στο Πέυκο απο επιλογή, όταν εγινε η κρίση στα Ίμια. Οι στιγμές συγκλονιστικές, ακόμα τις θυμάμαι σα να είναι τώρα. Έφυγα για ΣΞ, καθώς σπούδαζα (2ο αει) κ ήθελα να περάσω μαθήματα. Έκανα πιο ζόρικη άθληση απο πρίν και μου φάνηκε πολύ χαλαρό το στύλ στις ΜΚ, το καψόνι με στράβωνε, αλλά είναι κατανοητό καθώς έχεις να κάνεις με κάθε είδος ατόμου, άρα χρειάζεται ένα αυστηρό σύστημα πειθαρχίας.

Συνέχισα Κώ ατενίζοντας τα Ίμια καθημερινά, με όλο το πακέτο των ζόρικών ημερών εκείνων, σε άλλο όπλο, αλλά πάντα σε ετοιμότητα. Γινόταν και γίνεται ένας πανικός με τις παραβιάσεις. Οι συνθήκες παρόμοιες. Όμως μου είχαν λείψει οι ΚΔ, αν ξαναζούσα τότε τις στιγμές δε θα ζητούσα μετάταξη, τα μαθήματα θα τα περνούσα στη σχολή ούτως ή άλλως.

Σχετικά τώρα με τη ψυχή, είδα, λίγους με δυνατή ψυχή που έκαναν για πολλούς άλλους όπου κι αν πήγα. Ακόμα και τώρα μπορώ να κάνω πιο πολλά απο τον αδερφό μου που ήταν ΜΑΚ. Στη Κώ, μιαν ανάσα απο τη τουρκία, είμασταν έτοιμοι το 96-97 να μείνουμε για πάντα εκεί, να αφήσουμε τα κόκκαλα μας αν χρειαζόταν.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

λοχος, λοχος υποστηριξεως.δυναμη πυρος! Ολα ειναι στο μυαλο κυριοι. Ειτε εισαι ο ποντικομικρουλης ειτε ο σταλονε! Αμα δεν το εχεις μεσα σου κ ειδικα στο μυαλο σου δεν θα πετυχεις τιποτα οχι μονο στο στρατο, γενικα! Η 35 ειναι η πιο μαχιμη κ η πιο Προβλεπομενη μοναδα της χωρας. Εκει καταλαβαινεις στρατο!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
DollarJim
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από DollarJim »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις... Εγω παρουσιαζομαι Θηβα 29/9 πεζικο και θα θελω να υπηρετησω αν γινετε στην 35ΜΚ τι πρεπει να κανω τι πρεπει να δηλωσω που και ποτε; Ευχαριστω εκ των προτέρων
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Για να υπηρετήσεις στην 35 μοίρα καταδρομών καταρχήν πρέπει να είσαι στις ειδικές δυνάμεις! Οπότε αρχίκα πρέπει να περάσεις αθλήματα για να πάς στο Πεύκο και να δηλώσεις οτι επιθυμείς να υπηρετήσεις στη Κύπρο!
Άβαταρ μέλους
DollarJim
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από DollarJim »

Δηλαδη περιμενω στο κεντρο μεχρι να περασουν για ειδικες δυναμεις δηλωνω οτι θελω ειδικες δυναμεις περναω τα τεστ με στελνουν πευκο και εκει οταν θα παω τους λεω οτι θελω να υπηρετησω στην Κυπρο στην 35ΜΚ ;
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ναι! Πρέπει να πάς Πεύκο! Εκεί θα σου δώσουν μία αίτηση να συμπληρώσεις για το αν θες να πάς ορεινός, αμφίβιος, πεζοναύτης ή αλεξιπτωτιστής! Δηλώνεις ορεινός και οτι επιθυμείς να υπηρετήσεις στην Κύπρο!
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vasss »

Καλησπερα παιδια να ρωτησω, επειδη γυμναζομαι πολλα χρονια και δεν θελω με τους 12 μηνες του στρατου να χασω τη φορμα μου δηλωσα ειδικες δυναμεις... Εκει παιζει σοβαρη γυμναστικη η μονο εκπαιδευση σε οπλα και τετοια... Γενικοτερα στις ειδικες δυναμεις και ειδικοτερα στην 35 ΜΚ ενδιαφερομαι να μαθω... Ευχαριστω
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μάγκα γυναστική στην 35 κάνεις! Κάθε μέρα! Τώρα το θέμα είναι οτι απο το καψώνι καίγονται οι μύες σου! Φιλαράκια μου που είμασταν μαζί στο στρατό όταν τους γνώρισα στο Πεύκο είχαν όγκο! Μετά χάσαν κιλά! Οπότε... Πάντως σου εγγυόμαι οτι κάθε μέρα θα κάνεις γυναστική! Είτε τρέξιμο, είτε στίβο μάχης είτε σηε! Και κάποιες μέρες και πρωί και απόγευμα!
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Γεια σας παιδια. Εγω μπαινω σε 20 μερες στο Μ. Πευκο... Θα ηθελα να ρωτησω μια και θελω απο τους 9 μηνες εκπαιδευση να προσκομισω οτι καλυτερο απο εκπαιδευση και εμπειριες και γενικα να το ζησω οσο καλυτερα γινεται, απο ατομα που υπηρετησαν στις τελευταιες σειρες η υπηρετουν ακομα αξιζει να παω Κυπρο; Απο τα μεχρι τωρα ακουγεται ως η πιο μαχιμη μοναδα απο ολες (ΛΟΚ-ΜΑΚ-ΜΑΛ), ισχυει?
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πήγαινε! Μη το σκέφτεσαι! Εγώ είμαι απο τις πιο νέες ΕΣΣΟ και τα έχω πρόσφατα! Η 35 με τον διοικητή που έχει τώρα είναι πολύ πιο μπροστά απο κάθε άλλη μοίρα στην Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Ευχαριστω οποτε αφου ορκιστω (μετα τις 40μερες) στο Πευκο δηλωνω Κυπρο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες