35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
haski
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από haski »

Καλησπέρα! Πρωτα απο Μ. Πεύκο μετα 5ήμερη τιμιτική άδεια που πας Κύπρο και μετα έφυγες για 35ΜΚ
logodo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από logodo »

Καλησπέρα,

Γνωρίζω, ότι οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, όμως επειδή πιθανόν κάτι να έχει αλλάξει και επειδή οι απαντήσεις είναι συχνά αντιφατικές, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Τι συμβαίνει, αν κάποιος δεν αντέξει και ζητήσει να φύγει; Συνεχίζει στην Κύπρο; Μετατίθεται στην Ελλάδα; Υπάρχει η πιθανότητα να του δώσουν αναβολή; Γιατί αυτό είναι το χειρότερο που μπορώ να φανταστώ.

2) Γενικά, τι ποσοστό κόβεται στην εκπαίδευση;

3) Δεν είμαι γυμνασμένος δυστυχώς, ειδικά στις κάμψεις έχω πρόβλημα. Έχω όμως θέληση και είμαι διατεθειμένος να περάσω πολλά. Το πρόγραμμα βγαίνει ή πρέπει εξ αρχής να είμαι σε εξαίρετη κατάσταση;

Ειδικά αυτή η τελευταία ερώτηση με απασχολεί πολύ, γιατί αρχές Ιουνίου πάω και εγώ στην ΛΜΚ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

logodo έγραψε: Καλησπέρα,

Γνωρίζω, ότι οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, όμως επειδή πιθανόν κάτι να έχει αλλάξει και επειδή οι απαντήσεις είναι συχνά αντιφατικές, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Τι συμβαίνει, αν κάποιος δεν αντέξει και ζητήσει να φύγει; Συνεχίζει στην Κύπρο; Μετατίθεται στην Ελλάδα; Υπάρχει η πιθανότητα να του δώσουν αναβολή; Γιατί αυτό είναι το χειρότερο που μπορώ να φανταστώ.

1) Σε βγάζουν Ι3 και συνεχίζεις σε μονάδα πεζικού στην Ελλάδα. Στην πορεία στο γυρίζουν αυτόματα σε Ι1.

2) Γενικά, τι ποσοστό κόβεται στην εκπαίδευση;

Πλέον πολύ μικρό. Παρ'όλα αυτά ακόμη θεωρείται η πιο 'σκληροτράχηλη' μοίρα σε σχέση με τις υπόλοιπες (για ευνόητους λόγους).

3) Δεν είμαι γυμνασμένος δυστυχώς, ειδικά στις κάμψεις έχω πρόβλημα. Έχω όμως θέληση και είμαι διατεθειμένος να περάσω πολλά. Το πρόγραμμα βγαίνει ή πρέπει εξ αρχής να είμαι σε εξαίρετη κατάσταση;

Το πρόγραμμα βγαίνει εάν έχεις θέληση και προσπαθείς. Ούτε Ραμπιλίκια, αλλά ούτε και σταριλίκια γιατί... 'έχασες' στην ΕΛΔΥΚ. Εικόνα

Ειδικά αυτή η τελευταία ερώτηση με απασχολεί πολύ, γιατί αρχές Ιουνίου πάω και εγώ στην ΛΜΚ.

Αυτά.

logodo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από logodo »

Σε ευχαριστώ D.Y.K
Άβαταρ μέλους
Megadeth_8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Megadeth_8 »

Γνωριζει καποιος ποτε πεταμε για Κυπρο; Τριτη μπαινουμε Κ. Ε. Ε. Δ μετα την πενταημερη αδεια που μας εδωσαν...
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

aggeloscob έγραψε:Οτι να ναι! Ρωτατε στα τελευταια ποστ... Το θεμα ειναι τι θελετε και που να πατε! Διαλεξτε... Καλα ειναι παντου! Αλλα στη 35μκ και στη Δ'μκ ειναι πολυ πιο μαχημα τα πραγματα... Απλα πραγματα... Απο κει και περα... Πρεπει να συνηδητοποιεισετε το που βρισκεστε και τη θα υπηρετησετε κ μεχρι που ειστε διτεθιμενοι να φτασετε... Και ο νοων...

Ατυχές παράδειγμα... Η μαχημότητα φίλε δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένες μοίρες... Οι παρακάτω μεταβλητές το καθορίζουν, όπως:

1. Πρόγραμμα τις ταξιαρχίας προς τις μονάδες

2. Διοικητής Μοίρας

3. Το πόσοι βυσματίες υπηρετούν στην εκάστοτε μοίρα και τί βύσμα έχουν

4. Λοχαγός εκάστοτε λόχου

5. Οι προσδοκίες, οι αντοχές, και ο τρόπος με τον οποίο ο εξιστορεί τις καταστάσεις που βίωσε ο καθένας από εμάς κατά την θητεία του στον στρατό

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από peiraiwths »

ΛΟΚ soldier Η Κύπρος αυτή τη στιγμή είναι η πιο μάχιμη μοίρα! Πρίν 2 μήνες που επαναπατρίστικα στο ΚΕΕΔ μίλαγα με παλικάρια που υπηρετούσαν σε άλλες μοίρες! Καμία σχέση με την εκπαίδευση που κάναμε στη Κύπρο! Να φανταστείς στη Δ Μ/Κ ο διοικητής τους έβαζε να χτίσουν μια εκκλησία και περισσότερο αγγαριά είχε παρά εκπαίδευση! Ο διοικητής Της 35 ειναί γνωστός για το οτι "μαυρίζει" μοίρες! Βύσματα στη 35 δεν είχαμε πολλά γιατι όσοι είχαν βύσμα είχαν κόψει την μετάθεση για Κύπρο πρίν πάμε! Οι λοχαγοί και γενίκα όλα τα στελέχη στη 35 είναι απο τα καλύτερα! Ειδικά στο λόχο μου τα 4 απο τα 6 στελέχη ήταν βάτραχοι!

Πιο πάνω είδα κάποιος να αναφέρει οτι το ποσοστό που κόβουν είναι μικρό! Αν τα 80 άτομα που κόπηκαν απο τη σειρά μου είναι μικρός αριθμός...

Μάγκες αν θέλετε να υπηρετήσετε στη Κύπρο να πάτε! Με τον συγκεκριμένο διοικητή είναι η κατάλληλη στιγμή! Μπορεί να μην είχαμε m16 και 1-2 ασκήσεις των καταδρομών να μη τις κάναμε (π. Χ κωλλύματα) αλλα έχει έναν αντρικό στίβο μάχης, που πιστέψτε με θα τον περνάτε 4-5 φορές την εβδομάδα Και έναν πύργο που είναι ο μεγαλύτερος! Όποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ελεύθερα τώρα που τα έχω και φρέσκα στη μνήμη μου!

ΜΠΑΜΠΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΑΜΠΗΣ »

Είναι αλήθεια ότι αν κάποιος παλαιότερος στο λόχο σε δει με κινητό σε βγάζει αναφορά; Είναι παλικαριά αυτή η κερδίζει κάτι; Ότι πέφτει πολύ καψώνει από τα στελέχη είναι σίγουρο αλλά να προσπαθούν να σε πετάξουν έξω για το κινητό απλά επιδη είναι παλιότερος ώρα μη υπηρεσίας μόλον μου φαίνεται πουστια Υπάρχουν και αυτά έτσι; Ας είναι, θέλει πολύ πείσμα υπομονή επιμονή και να αντέχουν τα πόδια σου για να περάσεις από την 35μκ με το κεφάλι ψηλά> Αν θες να τα βγάλεις πέρα εκεί τότε πριν παρουσιαστής ξέχνα ότι είσαι άνθρωπος δεν θα αντέξεις > Όταν βγεις από εκεί δεν θα πάρεις φοτο μαζί σου, δεν θα τελειώσουν ποτέ οι ιστορίες που θα λες στους φίλους, μα μέσα σου θα ξέρεις ότι πολλές φορές ξεπέρασες τα όρια σου, πόνεσες μα δεν το έβαλες κάτω. Μπράβο αγόρι μου με κάνεις υπερήφανο τέτοιους άντρες θέλει η πατρίδα τα βουνά δεν γονατίζουν ποτέ>(ένας πατέρας που ο γιος του υπηρετεί σήμερα στην 35μκ
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

peiraiwths έγραψε:ΛΟΚ soldier Η Κύπρος αυτή τη στιγμή είναι η πιο μάχιμη μοίρα! Πρίν 2 μήνες που επαναπατρίστικα στο ΚΕΕΔ μίλαγα με παλικάρια που υπηρετούσαν σε άλλες μοίρες! Καμία σχέση με την εκπαίδευση που κάναμε στη Κύπρο! Να φανταστείς στη Δ Μ/Κ ο διοικητής τους έβαζε να χτίσουν μια εκκλησία και περισσότερο αγγαριά είχε παρά εκπαίδευση! Ο διοικητής Της 35 ειναί γνωστός για το οτι "μαυρίζει" μοίρες! Βύσματα στη 35 δεν είχαμε πολλά γιατι όσοι είχαν βύσμα είχαν κόψει την μετάθεση για Κύπρο πρίν πάμε! Οι λοχαγοί και γενίκα όλα τα στελέχη στη 35 είναι απο τα καλύτερα! Ειδικά στο λόχο μου τα 4 απο τα 6 στελέχη ήταν βάτραχοι!

Πιο πάνω είδα κάποιος να αναφέρει οτι το ποσοστό που κόβουν είναι μικρό! Αν τα 80 άτομα που κόπηκαν απο τη σειρά μου είναι μικρός αριθμός... Μάγκες αν θέλετε να υπηρετήσετε στη Κύπρο να πάτε! Με τον συγκεκριμένο διοικητή είναι η κατάλληλη στιγμή! Μπορεί να μην είχαμε m16 και 1-2 ασκήσεις των καταδρομών να μη τις κάναμε (π. Χ κωλλύματα) αλλα έχει έναν αντρικό στίβο μάχης, που πιστέψτε με θα τον περνάτε 4-5 φορές την εβδομάδα Και έναν πύργο που είναι ο μεγαλύτερος!Όποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ελεύθερα τώρα που τα έχω και φρέσκα στη μνήμη μου!

φίλε πήγα 2 (ΔΥΟ) φορές Π. Ρ. Ο. Κ. Ε. Ε. Δ. την πρώτη περίπου 40 μέρες και την δεύτερη 30... Εκεί να δείς γ*μησι... Κολλήσατε όλοι οτι μόνο στην 35 είναι δύσκολα...

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ-278

Δημοσίευση από ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ-278 »

Ρε κομαντος καλα ειναι τωρα κατω... αλλα να ακουτε κ τους ανωτερουσας γιατι κατι ξερουν αυτη παντα... εγω καλα περασα κατω κ ολες της ασκησεις της καναμε διπλεσ... μαλλον για να της εμπεδοσουμε καλυτερα... καθε μερα 3 χιλ. στα πυργα και καθε σαββατο 7 χιλ νταμαρια κ αναλογα τον αξιωματικο που μας ετραχε αμα ειχε ορεξη το καναμε κ αυτο διπλο... υπομονη απλα για να μη σπασοθν τα νευρα σας κομαντοσ... ολα αυτα και κατι που παρελιψα να σας πω οτι ειμουν στο λ. δ... τωρα βαλτε την φαντασια σας να δουλεψει τι περναγαν οι σειρες μου στους λοχους κρους.41,42,43 και λυπ... να προσεχετε γιατι σας χρειαζομαστε λοκακια...
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Φίλε όταν επαναπατρίστηκα γύρισα ΚΕΕΔ στον λδ (όλους της 35 εκεί μας έβαλαν) και γνώρισα άτομα απο όλες σχεδόν τις μοίρες, είτε ορεινές είτε αμφίβιες! Όταν τους είπαμε Ποιόν διοικητή Είχαμε καταλάβαιναν αμέσως τι έχουμε κάνει...
Kostakis Winchester
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostakis Winchester »

Παιδια πρεπει να εισαι θηριο για να πας 35 ΜΚ η οχι; Περα απο αντοχες μετρα κατι αλλο; Αξιζει Η αν δεν σε δουν 2 μετρα παλικαρι τρως δουλεμα; Ευχαριστω.
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Kostakis Winchester έγραψε:Παιδια πρεπει να εισαι θηριο για να πας 35 ΜΚ η οχι; Περα απο αντοχες μετρα κατι αλλο; Αξιζει Η αν δεν σε δουν 2 μετρα παλικαρι τρως δουλεμα; Ευχαριστω.

Δε χρειάζεται να είσαι θηρίο... Να δείς κάποιοι που είναι κοντοί και αδύνατοι πως περνάνε τον στίβο μάχης... Αν μπορείς να σηκώσεις το βάρος σου δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα! Αν δε σε δούν 2 μέτρα παλικάρι τρώς δούλεμα; Ποιός στο είπε αυτό; Λές όλοι όσοι υπηρετήσαμε στη Κύπρο να είμαστε πάνω απο 1.95; Για καταδρομέας πας όχι τσολιάς!
Kostakis Winchester
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostakis Winchester »

M, πραγματι, εχω ακουσει οτι καποια παιδια που ειχαν γυαλια ειχαν καποια θεματακια με αλλους παλιους. Η Κυπρο η Μεγαλο Πευκο. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θελει αθλητικο σωμα, καλη φυσικη κατασταση και πολυ υπομονη.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης