Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ωραια αλλα καποιος ο οποιος πρεπει να κανει τακτικα αιματολογικες εξετασεις και να ειμαι εντος αστικου κεντρου πως θα παω 1 μηνα παραμεθοριο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 107
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ηρακλης έγραψε:Ωραια αλλα καποιος ο οποιος πρεπει να κανει τακτικα αιματολογικες εξετασεις και να ειμαι εντος αστικου κεντρου πως θα παω 1 μηνα παραμεθοριο;
τα περισσότερα μέρη αν όχι όλα της παραμεθορίου έχουνε γενικά- στρατιωτικά νοσοκομεία οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, έτσι και αλλιώς η νομοθεσία το ορίζει αυτό και όχι εγώ
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ο αδερφός μου πάσχει από τη νόσο του crown. Από όσα διάβασα δικαιούμαι κατ΄εξαίρεση μετάθεση για κοινωνικούς λόγους, ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα; Και αν ναι, τα χαρτιά μου τα κάνω στο κέντρο ή μπορώ και πριν μπω στη στρατολογία που ανήκω.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό, αλλά τα χαρτιά σου θα τα κάνεις στο κέντρο.
Θα σας ενημερώσουν εκεί, μην αγχώνεσαι.
Εσύ, για να είσαι προετοιμασμένος και να γλιτώσεις γραφειοκρατία, να έχεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μαζί σου.
Δηλαδή, οικογενειακή κατάσταση, κάτι που να αποδεικνύει την πάθηση και ό, τι άλλο πιστεύεις ότι θα χρειαστεί.
Θα σας ενημερώσουν εκεί, μην αγχώνεσαι.
Εσύ, για να είσαι προετοιμασμένος και να γλιτώσεις γραφειοκρατία, να έχεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μαζί σου.
Δηλαδή, οικογενειακή κατάσταση, κάτι που να αποδεικνύει την πάθηση και ό, τι άλλο πιστεύεις ότι θα χρειαστεί.
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Πάνος έγραψε:Ο αδερφός μου πάσχει από τη νόσο του crown. Από όσα διάβασα δικαιούμαι κατ΄εξαίρεση μετάθεση για κοινωνικούς λόγους, ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα; Και αν ναι, τα χαρτιά μου τα κάνω στο κέντρο ή μπορώ και πριν μπω στη στρατολογία που ανήκω.
αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες θα βρεις και το έντυπο αίτησης αλλά και τις κατηγορίες που δικαιούνται μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλησπέρα,
Παρουσιάστηκα με την Α ΕΣΣΟ 2012 στο πυροβολικό στη θήβα και πήρα μετάθεση σε μονάδα του πυροβολικού στο νησί μου καθώς θεωρούμαστε παραμεθώριος.
Είμαι το μεγαλύτερο απο 3 αδέλφια και δικαιούμαι 8μηνο και κατ΄εξαίρεση μετάθεση, για την οποία συμπλήρωσα τα χαρτιά μόλις παρουσίαστηκα στη μονάδα μου στις αρχές του περασμένου μήνα. Φυσικά στον τόπο προτίμησης για μετάθεση δήλωσα μονο το νησί μου.
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η μετάθεση για άλλο στρατόπεδο του νησιού και να μην παραμείνω στο ίδιο; Επίσης γίνεται η μετάθεση να μου έρθει για μηχανικό άν βάλω βύσμα (δηλαδή να αλλάξω όπλο) ή είναι δύσκολο;
Παρουσιάστηκα με την Α ΕΣΣΟ 2012 στο πυροβολικό στη θήβα και πήρα μετάθεση σε μονάδα του πυροβολικού στο νησί μου καθώς θεωρούμαστε παραμεθώριος.
Είμαι το μεγαλύτερο απο 3 αδέλφια και δικαιούμαι 8μηνο και κατ΄εξαίρεση μετάθεση, για την οποία συμπλήρωσα τα χαρτιά μόλις παρουσίαστηκα στη μονάδα μου στις αρχές του περασμένου μήνα. Φυσικά στον τόπο προτίμησης για μετάθεση δήλωσα μονο το νησί μου.
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η μετάθεση για άλλο στρατόπεδο του νησιού και να μην παραμείνω στο ίδιο; Επίσης γίνεται η μετάθεση να μου έρθει για μηχανικό άν βάλω βύσμα (δηλαδή να αλλάξω όπλο) ή είναι δύσκολο;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Φυσικά υπάρχει περίπτωση να σου έρθει μετάθεση και να πας σε άλλο στρατόπεδο, τώρα για το βύσμα ε αν είναι τόσο καλό θα στην κάνει την μετάταξη
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ευχαριστώ
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Οσοι δικαιουνται κατ'εξαιρεση μεταθεση απο ποτε μεχρι ποτε μπορουν να κανουν τα χαρτια τους?
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Όταν πάτε στο κέντρο, θα σας γίνει πλήρης ενημέρωση από τα στελέχη εκεί για το ποιοί δικαιούνται και πότε θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των δικαιολογητικών.
Μην αγχώνεστε.
Απλά, εάν ξέρεις τι χαρτιά χρειάζονται, καλό θα ήταν να τα έχεις μαζί σου για να μην ψάχνεσαι την τελευταία στιγμή με Fax, θεωρήσεις κτλ.
Μην αγχώνεστε.
Απλά, εάν ξέρεις τι χαρτιά χρειάζονται, καλό θα ήταν να τα έχεις μαζί σου για να μην ψάχνεσαι την τελευταία στιγμή με Fax, θεωρήσεις κτλ.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Έκανα Τα Χαρτιά Μου για κατ' Εξαίρεση (80% Κινητική Αναπηρία) μετάθεση Στο Κέντρο Αλλά Ήταν Εκπρόθεσμα; Αυτό Σημαίνει Οτι Πρέπει Να τα Κάνω Πάλι Στην Μονάδα Μου Όταν Πάω;
Που Μπορώ Να Μάθω Το Αποτέλεσμα Της κατ Εξαίρεσης;
Τώρα Είμαι Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στο Χαϊδάρι Για να μου Δώσουν Ειδικότητα Για ΣΕΖΜ;
Μπορώ να τα Κάνω Στο Χαϊδάρι Τα Χαρτιά Για κατ' Εξαίρεση ή Πρέπει Να Περιμένω Μέχρι Να Πάω Στην Μονάδα Μου σε Ένα Μήνα;
Που Μπορώ Να Μάθω Το Αποτέλεσμα Της κατ Εξαίρεσης;
Τώρα Είμαι Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στο Χαϊδάρι Για να μου Δώσουν Ειδικότητα Για ΣΕΖΜ;
Μπορώ να τα Κάνω Στο Χαϊδάρι Τα Χαρτιά Για κατ' Εξαίρεση ή Πρέπει Να Περιμένω Μέχρι Να Πάω Στην Μονάδα Μου σε Ένα Μήνα;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Όλα αυτά που ρωτάς έχουνε απαντηθεί πάρα πολλές φορές, δεν γίνεται να γράφουμε κάθε φορά τα ίδια πράγματα, για αυτό τον λόγο κρατάμε αρχείο...
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Greek_Army έγραψε:Όλα αυτά που ρωτάς έχουνε απαντηθεί πάρα πολλές φορές, δεν γίνεται να γράφουμε κάθε φορά τα ίδια πράγματα, για αυτό τον λόγο κρατάμε αρχείο...
Καλημέρα
Το ξέρω ότι έχουν απαντηθεί. Προσπαθησα να διαβάσω κάμποσες σελίδες χτες αλλα δεν έλεγαν αν μπορω να τα καταθέσω στο κεντρο στο χαιδαρι που περνώ ειδικότητα;
Και αυτο ότι μπορω να τα καταθέσω στην στρατολογια εδώ το ακούω ότι γίνεται γιατί που είχα ρωτήσει στην στρατολογια μου μου είχαν πει ότι δεν γίνεται;
Αν μπορείς να μου απαντήσεις η να μου δείξεις τα posts που τις βρίσκω
Ευχαριστώ πολυ
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Τα χαρτιά τα καταθέτεις είτε στην στρατολογία είτε στην μονάδα που είσαι αποσπασμένος (Χαιδάρι)
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλησπερα αν καποιος κανει χαρτια για κατ εξαιρεση μεταθεσησε ποσο καιρο φευγει απο την μοναδα;
πασχει ο πατερας μου απο νεφρικη ανεπαρκεια
με ποσοστο αναπειριας 80%
ειμαι εξ αναβολης
περσι εκανα παραμεθωριο μισο μηνα
τωρα ειμαι πανω στον εβρο
να σημειωσω οτι ειμαι 8μηνος
και θελω περιπου 6 μηνες ακομα
πασχει ο πατερας μου απο νεφρικη ανεπαρκεια
με ποσοστο αναπειριας 80%
ειμαι εξ αναβολης
περσι εκανα παραμεθωριο μισο μηνα
τωρα ειμαι πανω στον εβρο