Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Αυτο που με ενδαφέρει είναι να μη χάσω απο δική μου υπαιτιότητα τη κατ¨εξαίρεση (αν αποφασισθεί τελικώς οτι τη δικαιούμαι) και όχι ο χρόνοσ παραμονής στη παραμεθόριο που στη τελική και 2 μηνες να κάτσω δεν έχει τεραστια διαφορά. Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι θέλω να αποφύγω την παραμεθόριο, σε καμια περίπτωση δεν ισχυει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ γκρεεκ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 107
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
HAR έγραψε:Αυτο που με ενδαφέρει είναι να μη χάσω απο δική μου υπαιτιότητα τη κατ¨εξαίρεση (αν αποφασισθεί τελικώς οτι τη δικαιούμαι) και όχι ο χρόνος παραμονής στη παραμεθόριο που στη τελική και 2 μηνες να κάτσω δεν έχει τεραστια διαφορά. Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι θέλω να αποφύγω την παραμεθόριο, σε καμια περίπτωση δεν ισχυει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ γκρεεκ!
αφού έχεις κάνει τα χαρτιά σου για ποιο λόγο αγχώνεσαι; Θα τα έχουν στείλει ήδη
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδια γεια σας! Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης-απ'οσο ξερω οσοι εχουν γονεα που πασχει απο ανιατη ασθενεια (καρκινο σκληρυνση κατα πλακας κλπ) εχουν δικαιωμα μεταθεσης σε τοπο που επιθυμουν (κοντα στο σπιτι τους), η λεγομενη τοποθετηση για κοινωνικους λογους. Η τοποθετηση αυτη ειναι δυνητικη; Δηλ. Συνηθως στην πραξη πραγματι γινεται ή ειναι στη διακριτικη ευχερεια του Στρατου το αν θα σε στειλει εκει που επιθυμεις; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια!
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Nas έγραψε:Παιδια γεια σας! Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης-απ'οσο ξερω οσοι εχουν γονεα που πασχει απο ανιατη ασθενεια (καρκινο σκληρυνση κατα πλακας κλπ) εχουν δικαιωμα μεταθεσης σε τοπο που επιθυμουν (κοντα στο σπιτι τους), η λεγομενη τοποθετηση για κοινωνικους λογους. Η τοποθετηση αυτη ειναι δυνητικη; Δηλ. Συνηθως στην πραξη πραγματι γινεται ή ειναι στη διακριτικη ευχερεια του Στρατου το αν θα σε στειλει εκει που επιθυμεις; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια!
Από την στιγμή που την δικαιούσαι θα την πάρεις και θα σε πάνε κοντά στο σπίτι σου, τώρα αν είναι καλύτερη μονάδα εκεί από άποψη υπηρεσιών αυτό δεν στο εγγυάται κανείς
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδια καλησπερα... Παρουσιαζομαι νοεμβρη στο Ρεθυμνο. Διαβασα αυτο στις μεταθεσεις:
"Κατ' εξαίρεση, ο μεγαλύτερος αδελφός από δυο αδέλφια που υπηρετούν ταυτόχρονα και οι οπλίτες που έχουν γονέα με κινητική αναπηρία άνω του 67% ή είναι τυφλός, τοποθετούνται μετά τη βασική εκπαίδευση στον τόπο κατοικίας των γονέων τους ή πλησίον αυτής. "
Τη μητερα μου την εχουν βγαλει αρκετα χρονια τωρα αναπηρη ανω του 67% λογω κυριως καρδιακης ανεπαρκειας. Ο πατερας μου εχει πεθανει οποτε καλο ειναι να ειμαι οσο το δυνατον πιο κοντα. Πιστευετε οτι με καλυπτει η εξαιρεση αυτη ή η καρδιακη ανεπαρκεια δεν θεωρειται κινητικη αναπηρια;
"Κατ' εξαίρεση, ο μεγαλύτερος αδελφός από δυο αδέλφια που υπηρετούν ταυτόχρονα και οι οπλίτες που έχουν γονέα με κινητική αναπηρία άνω του 67% ή είναι τυφλός, τοποθετούνται μετά τη βασική εκπαίδευση στον τόπο κατοικίας των γονέων τους ή πλησίον αυτής. "
Τη μητερα μου την εχουν βγαλει αρκετα χρονια τωρα αναπηρη ανω του 67% λογω κυριως καρδιακης ανεπαρκειας. Ο πατερας μου εχει πεθανει οποτε καλο ειναι να ειμαι οσο το δυνατον πιο κοντα. Πιστευετε οτι με καλυπτει η εξαιρεση αυτη ή η καρδιακη ανεπαρκεια δεν θεωρειται κινητικη αναπηρια;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει κατ εξαιρεση μεταθεση για τους πολυτεκνους.
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Σάββας13 έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει κατ εξαιρεση μεταθεση για τους πολυτεκνους.
Αν δικαιούσαι κατ'εξαίρεση ισχύει
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Επειδη, δεν εβγαλα και πολυ ακρη σχετικα με το τοπο συμφεροντων, θελω να ρωτησω το εξης. Εστω οτι δηλωνω μονιμη κατοικια το πατρικο των γονιων μου σε περιοχη της θεσσαλιας, αλλα εχω ιδιοκτητο διαμερισμα στο ονομα μου αθηνα, μπορω να δηλωσω κατ εξερεση για αθηνα; Δεδομενου οτι ειναι στο ονομα μου, ή μονο στον τοπο που κατοικουν οι γονεις μου, ή παλι σε οποιο απο τα δυο θελω;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
question έγραψε:Επειδη, δεν εβγαλα και πολυ ακρη σχετικα με το τοπο συμφεροντων, θελω να ρωτησω το εξης. Εστω οτι δηλωνω μονιμη κατοικια το πατρικο των γονιων μου σε περιοχη της θεσσαλιας, αλλα εχω ιδιοκτητο διαμερισμα στο ονομα μου αθηνα, μπορω να δηλωσω κατ εξερεση για αθηνα; Δεδομενου οτι ειναι στο ονομα μου, ή μονο στον τοπο που κατοικουν οι γονεις μου, ή παλι σε οποιο απο τα δυο θελω;
Ο "τόπος συμφερόντων" τεκμηριώνεται με μία βεβαίωση από το δήμο/κοινότητα που μένεις
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλησπερα παιδια,
εχασα τον πατερα μου πριν 3 μερες, και Δευτερα παρουσιαζομαι.
Οι γονεις μου ηταν διαζευμενοι, ο αδερφος μου μεγαλυτερος μενει μονιμα αθηνα και η μανα μου ειναι μονη της θεσσαλονικη.
Δικαιουμε κατ'εξαιρεση;
Οι γονεις μου ηταν διαζευμενοι, ο αδερφος μου μεγαλυτερος μενει μονιμα αθηνα και η μανα μου ειναι μονη της θεσσαλονικη.
Δικαιουμε κατ'εξαιρεση;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Nikos έγραψε:Καλησπερα παιδια,
Δικαιουμε κατ'εξαιρεση;
Δικαιούσαι
Συλλυπητήρια
- AccountSaver
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Υπολογιστες
- Επάγγελμα: Φοιτητης
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Εγω εγραψα το πιο πανω μηνυμα.
Σε ευχαριστω παροτι δεν με γνωριζεις η δεν σε γνωριζω για τα συλληπητηρια σου.
Μολις παω δηλαδη την Δευτερα με τα εγγραφα μου και το χαρτι "θανατου" τα δινω στον στρατολογο και τα κανω αιτηση προς το ΥΕΣ;
Μολις παω δηλαδη την Δευτερα με τα εγγραφα μου και το χαρτι "θανατου" τα δινω στον στρατολογο και τα κανω αιτηση προς το ΥΕΣ;
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
AccountSaver έγραψε:Εγω εγραψα το πιο πανω μηνυμα.
Θα πας να τα καταθέσεις μόνος σου μετά την ορκωμοσία στην στρατολογία που ανήκεις, στο προτείνω αυτό γιατί στο κέντρο παίζει να χάσουνε και μερικά χαρτιά...
Το έντυπο είναι αυτό
- AccountSaver
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Υπολογιστες
- Επάγγελμα: Φοιτητης
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Τι ακριβώς όμως καταθέτω δεν γνωρίζω;
Εγώ Δευτέρα θα πήγαινα και θα ρωτούσα τον στρατολόγο απο εκεί πέρα, εφόσω μου λες όμως να το κάνω μόνος μετά την ορκομοσία θα το κάνω μόνος.
Απλά δεν γνωίρζω τι έγγραφα χρειάζονται;
Εγώ Δευτέρα θα πήγαινα και θα ρωτούσα τον στρατολόγο απο εκεί πέρα, εφόσω μου λες όμως να το κάνω μόνος μετά την ορκομοσία θα το κάνω μόνος.
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
AccountSaver έγραψε:Τι ακριβώς όμως καταθέτω δεν γνωρίζω;
Ληξιαρχική πράξη θανάτου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες