ΣΕΑΠ - Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
guestss

Δημοσίευση από guestss »

Φιλε μαλαμας, κι εγω μπαίνω ΣΕΑΠ την Κυριακή με μόλις 10 μέρες θητεία στο ΚΕΜΧ, βασικά παραγγέλματα κ έτσι. Οι άλλοι υεα στο Λουτράκι δεν βρήκαν βηταδες αλλα εμεις μαλλον θα έχουμε κύπριους. Γνωρίζει κάποιος κατι παραπάνω;
Κύπριος ΥΕΑ ΠΖ

Δημοσίευση από Κύπριος ΥΕΑ ΠΖ »

Οι κύπριοι ερχόμαστε κυριακή και απ'όσο ξέρω και είμαι σίγουρος δεν θα έχουμε βητάδες, τι εννοείται θα έχετε κυπρίους;

Flogeros

Δημοσίευση από Flogeros »

Βρε παιδια, ξερει κανεις που πανε οι ΥΕΑ πεζοπορικου;
ΥΕΑ 11Β

Δημοσίευση από ΥΕΑ 11Β »

Δεν ξερω τι παιζει με εμας τους κυπραιους αλλα ερχομαστε οπως γραφει και στο πανω ποστ

καλος μας βρικατε
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Flogeros έγραψε:Βρε παιδια, ξερει κανεις που πανε οι ΥΕΑ πεζοπορικου;
Ε όχι και πεζοπορικού ρε συ! Σιγά μην είναι και ανάβασης βουνού Εικόνα
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εκανα ΣΕΑΠ το 1978Ειμαι απο Κυπρο και δεν ξερω γιατι εγραψες οτι οι κυπριοι ειναι κωλοπαιδα. Οι βηταδες μας ηταν ολοι εξ ελλαδος και παρα το καψονι που μας εκαναν κανενας μας δεν το ειδε αρνητικα.

και σαν βητας που ημουν εκανα καψονι, αλλα ολα ηταν μερος της εκπαιδευσης. Κριμα που δεν το καταλαβες.

Ενας αντισυγματαρχης καποιου επιτελικου γραφειου μας εβαλε βημα επι γονατων διοτι αφησαμε τους αλφαδες να χαλαρωσουν.

Ολα ειναι στο παιχνιδι.

και φυσικα ειμαι περηφανος που ειμαι παιδι της ΣΕΑΠ οπως ελεγε και το τραγουδι μας,

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει προηγούμενο οι επιτυχόντες στις δοκιμασίες γιά Υ. Ε. Α. να μη φεύγουν από το Κέντρο Εκπαίδευσης γιά την ΣΕΑΠ μετά την επιστροφή τους από την άδεια ορκωμοσίας, αλλά να περιμένουν γιά ένα μήνα ακόμα στο Κέντρο, μέχρι να ορκιστεί και το υπόλοιπο της ΕΣΣΟ και να επιλεγούν και από αυτό Υ. Ε. Α. ... Τι θα κάνουν αυτόν τον ένα μήνα στο Κέντρο οι πρώτοι...
ΚΕΜΧ 23/11 ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΚΕΜΧ 23/11 ΤΑΣΟΣ »

Καλησπερα παιδια! ερωτημα μου ειναι αν εχουμε την δυνατοτητα στα αθληματα να εχουμε 2η ευκαιρια αν αποτυχουμε. παραδειγματος χαρη στο 1000αρι με 4λεπτα κ 50δεπτερολεπτα μπορουμε να το προσπαθησουμε ξανα μετα απο λιγο ωστε να το κατεβουμε στο οριο; ειναι τοσο αυστηρα που δεν χαριζουν τα 30δευτερα 'η δευτερη προσπαθεια; οπως κ να εχει ειμαι αποφασισμενος για την σχολη κ αποδειξη οτι αλλαξα την ειδικοτητα μου απο πυροβολικο σε πεζικο Εικόνα ς. ε. α. π.Εικόνα
! τα αθληματα δινονται μετα την βασικη εκπαιδευση ή κατα την διαρκεια; ειδα πιο πανω πως με 10 μερες βασικη εκπαιδευση και σταλθηκαν ηρακλειο 2 παιδια !
εγω

Δημοσίευση από εγω »

Καλησπερα παιδια. Ενας φιλος παρουσιαστηκε γρεβενα πεζικο και τωρα παει κρητη για δοκιμοσ... Αφου τελειωσει μπορει να παει σε αλλο οπλο, σωμα... Π. Χ. Τεθωρακισμενα... Σας ευχαριστω...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pantzos4 »

εγω έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ενας φιλος παρουσιαστηκε γρεβενα πεζικο και τωρα παει κρητη για δοκιμοσ... Αφου τελειωσει μπορει να παει σε αλλο οπλο, σωμα... Π. Χ. Τεθωρακισμενα... Σας ευχαριστω...

Σορρυ για την αργοποριμένη απαντιση αλλα ΟΧΙ δεν θα μπορεσει να αλλαξει.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Αύριο παρουσιάζονται στη ΣΕΑΠ οι ΥΕΑ της 2011 Δ ΕΣΣΟ, γνωρίζει κάποιος αν βρίσκονται ήδη Βητάδες εκεί;
Μανος

Δημοσίευση από Μανος »

Νεοι εχω τελειωση την ΣΕΑΠ θελει αντοχη και πισμα... Εχει ψυχολογικο πολεμο πολυ... Επισεις τους βηταδες τους καταργησανε για τα καψωνια και τετοια... Καλη αντοχη και να ξερετε ειναι ενα μεγαλο σχολειο... Καλη συνεχεια!311 2010 Β'
md

Δημοσίευση από md »

Καλησπέρα, θα Ήθελα Να Κάνω Μια Ερώτηση Παρουσιάστηκα Στο Ρέθυμνο, Ορκίστηκα Και Τώρα Με Κράτησαν Εδώ Ως Χειριστή Αντιαρματικου... Μπορω να Κάνω Κάτι Για να Πάω Στο Ηράκλειο (ς. Ε. Α. Π) Αλλά Όχι Για να Εκπαιδευτώ Ως Υ. Ε. Α. Αλλά Σαν Απλός Φαντάρος; Όποιος Ξερει ας μου Απαντήσει Παρακαλώ... Σας Ευχαριστώ Εκ των Προτέρων...
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Καλησπερα!
θα ηθελα να μου πειτε, αν το γνωριζει καποιος ποτε βγαινουν οι ειδικοτητες των δοκιμων του πεζικου.
πριν τη μεταθεση ή οταν παρουσιαζονται στο κεντρο πριν γινουν δοκιμοι.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλησπερα!
θα ηθελα να μου πειτε, αν το γνωριζει καποιος ποτε βγαινουν οι ειδικοτητες των δοκιμων του πεζικου.
πριν τη μεταθεση ή οταν παρουσιαζονται στο κεντρο πριν γινουν δοκιμοι.
Οι Αλφάδες που ήδη βρίσκονται μέσα έχουν ενημερωθεί ότι θα μάθουν γιά τις ειδικότητες μετά που θα γίνουν Βητάδες.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης