Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Greek_Army »

κωστας έγραψε:Μακαρι! Θα παρω τηλ αυριο στη στρατολογια αν ισχυει αυτο γτ μου χαν πει οτι πρεπει να περιμενω το χαρτι ωστε να παω οπωσδηποτε την πεμπτη; Μεχρι 5 μερες πριν παρουσιαστω δεν εινα η αναβολη για κοινωνικους λογους η κανω λαθος;

Mέχρι και 3 μέρες πριν μπεις μπορείς να πάρεις αναβολή είτε για κοινωνικούς λόγους είτε για σπουδές. Και εγώ σου είπα νομίζω δεν είμαι σίγουρος. Για πάρε τηλ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Εχω παρει ηδη 2 αναβολες μια για πανελληνιες και μια για σπουδων σε ιεκ μπαινω μαιο αλλα δεν υπαρχει μια πως μπορω να παρω αναβολη για να μαζεψω λεφτα και να μπω νοεμβριο; Και αν δεν εχω χαρτια η πιστοποιητικα που να αποδεικνυουν τα οικονομικα μπορω να παρω αναβολη απο την στρατολογια η θα πρεπει να παρω απο το στρατοπεδο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Εχω παρει ηδη 2 αναβολες μια για πανελληνιες και μια για σπουδων σε ιεκ μπαινω μαιο αλλα δεν υπαρχει μια πως μπορω να παρω αναβολη για να μαζεψω λεφτα και να μπω νοεμβριο; Και αν δεν εχω χαρτια η πιστοποιητικα που να αποδεικνυουν τα οικονομικα μπορω να παρω αναβολη απο την στρατολογια η θα πρεπει να παρω απο το στρατοπεδο;

Μπορείς, αλλά στην ουσία είναι για μια εσσό τον αύγουστο θα σε ξανα καλέσουνε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εχω παρει ηδη 2 αναβολες μια για πανελληνιες και μια για σπουδων σε ιεκ μπαινω μαιο αλλα δεν υπαρχει μια πως μπορω να παρω αναβολη για να μαζεψω λεφτα και να μπω νοεμβριο; Και αν δεν εχω χαρτια η πιστοποιητικα που να αποδεικνυουν τα οικονομικα μπορω να παρω αναβολη απο την στρατολογια η θα πρεπει να παρω απο το στρατοπεδο; ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΣΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία δόξα τον θεό έχω 4 μάτια. Αναβολή για 6 μήνες μπορείς να πάρεις μόνο μέσω στρατοπέδου η φρουραρχείου και θα είναι για ψυχολογικούς λόγους

Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Αναβολή μέσω Φρουραρχείου
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

Αν έχεις 4 μάτια ανέβασε γρήγορα φωτογραφία !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

yandr έγραψε:Αν έχεις 4 μάτια ανέβασε γρήγορα φωτογραφία !

Πόσα δίνεις;Εικόνα
Philip
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Philip »

Καλησπερα στο forum ειμαι να μπενω και εγω το Μαιο αλλα θα ηθελα να επικαλετσω κοινωνικους λογους και να παρω αναβολη μεχρι τον αυγουστο εχω οικογενιακα προωληματα 0 εσωδα στην οικογενεια κλπ. Επισης εχω αρχισει σεμιναρια και ισως και καποια αγγλικα το καλοκαιρι γιατι υπαρχει η περιπτοση να σπουδασω στην δευτερη πατριδα που εχω τη Σουηδια. Δικαιουμε καποια αναβολη; Οτι ειμαι και Σουηδος πολιτης εχει καποια σημασια; Επισης εχς παρει αλλη μια αναβολη ενος ετους για πανελλαδικες αλλα ειμαι 20 ετων μονο.

Ευχαριστω πολυ!

DIMZ

Δημοσίευση από DIMZ »

Καλησπερα. Ειμαι 44 ετων και στις 31/12/10 εληξε η αναβολη 1 ετους που ειχα παρει λογω πολιτογράφισης. Μου ηλθε τοχαρτι να παρουσιαστω τον μαιο αλλα ζητησα 3μηνη αναβολη για κοινωνικους λογους. 1. Ποσο ευκολο ειναι να μου δωθει και

2. Τον αυγουστο που θα με ξανακαλέσουν τι να κανω για να παρω αλλη μια 6μηνη αναβολη μιας και 31/12/11 γινομαι 45 ετων;

Ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για κοινωνικούς λόγους (χορηγείται μόνον μια φορά), όπου στην αίτηση θα πρέπει να επισυναφθούν επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν τους λόγους αυτούς
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θελω να παρω αναβολη για οικονομικους απο το φρουαρχιο αλλα εχω παρει ηδη δυο μια για παννεληνιες και μια για ιεκ σπουδων συνολικα 4 ετη και ειμαι στα 24 θα μου δωσουν; και κατι ακομη στο χαρτι που ηρθε γραφει να παω πιστοποιητικο σπουδων προσφατο εχει ομως εναμιση χρονο που σταματισα θα επιβαρενθω μηναια θητεια αν ναι τι μπορω να κανω να μην επιβαρενθω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:1. Θελω να παρω αναβολη για οικονομικους απο το φρουαρχιο αλλα εχω παρει ηδη δυο μια για παννεληνιες και μια για ιεκ σπουδων συνολικα 4 ετη και ειμαι στα 24 θα μου δωσουν; και κατι ακομη στο χαρτι που ηρθε γραφει να παω πιστοποιητικο σπουδων προσφατο εχει 2. Ομως εναμιση χρονο που σταματισα θα επιβαρενθω μηναια θητεια αν ναι τι μπορω να κανω να μην επιβαρενθω;

1. Θα σου δώσουνε
2. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής

Guvnor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Guvnor »

Μπορεί κανείς να κάνει αίτηση για αναβολή για κοινωνικούς λόγους και λίγες ημέρες μετά να αρχίσει τη διαδικασία για ψυχολογικούς λόγους ή δεν γίνεται; Ρωτάω επειδή για τη δεύτερη περίπτωση μου είπαν να πάω στο φρουραρχείο 5 ημέρες ακριβώς πριν την κατάταξή μου και φοβάμαι ότι αν δεν καταφέρω να πάρω την 6μηνη μπορεί να καταλήξω χωρίς καθόλου αναβολή
anonimos

Δημοσίευση από anonimos »

Εγω παρουσιαζομε 2 μαιου το χαρτι μου ηρθε σημερα ξερει κανεις αν μπορω να παρω καποια αναβολη προλαβενω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείς να πάρεις αναβολή ακόμη και μέσα στο Κέντρο όταν παρουσιαστείς.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες