Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
jimaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jimaras »

Μια ερώτηση παιδιά. Αν έχει απαντηθει κάπου sorry.
Είδα κ εγώ σήμερα οτι παρουσιάζομαι τελικά Νέα Πέραμο, ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι η ημερομηνία είναι...28/9 (Σεπτεμβρίου) ! Γιατί τόσο αργά για σειρά του Αυγούστου; Έχει αλάξει κάτι στις ημερομηνίες κατάταξης των εσσο ή είναι... Ορθογραφικό λάθος;
tirogalo
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tirogalo »

Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 31-8 στο μεγαλο πευκο θελω να μου απαντησετε αν ξερετε σε 2 ερωτησεις:1) ποτε μπορω να κοπω γιατι με στελνουν ειδικες δυναμεις χωρις να το επιθυμω και 2) ποσο διαρκει ο χρονος εκπαιδευσης δηλαδη ποτε φευγεις απο το μεγαλο πευκο.
ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

jimaras έγραψε:Μια ερώτηση παιδιά. Αν έχει απαντηθει κάπου sorry.
Είδα κ εγώ σήμερα οτι παρουσιάζομαι τελικά Νέα Πέραμο, ειδικές δυνάμεις. Το θέμα είναι οτι η ημερομηνία είναι...28/9 (Σεπτεμβρίου) ! Γιατί τόσο αργά για σειρά του Αυγούστου; Έχει αλάξει κάτι στις ημερομηνίες κατάταξης των εσσο ή είναι... Ορθογραφικό λάθος;

Δές εδώ:

Διάσπαση των ΕΣΣΟ το 2011
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Greek_Army έγραψε:Πάντα έρχονται κλιμάκια απλά φρόντισε να μην είσαι άρρωστος η να μην έχεις υπηρεσία.

Στην αρχή σίγα την εκπαίδευση που κάνουνε. Όταν πας πεύκο θα στρώσεις μην αγχώνεσαι

έγινε σ'ευχαριστώ πολύ!

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από K.G »

Λοιπόν σημερα οπως ειπα πηγα και εκοψα την αναβολή μου για στρατο ξηρας.

Τελικά μου ζητησαν μόνο ταυτοτητα και πτυχία που είχα ολα αυτά τα χρόνια που ειχα την αναβολή λόγω σπουδών, τίποτα άλλο.
Επισης ο Συνταγματάρχης εκει με ρωταγε και τα συμπλήρωνε ολα μονος του (με ρωτησε εκεινος αν θελω να παω ΕΔ ή πεζοναυτες ή πεζικο κλπ.
Τωρα οσο για το χαρτί του προστάτη (εάν εισαι 8μηνος),μου είπε οτι πρεπει να ετοιμασω 5 μέρες πριν παρουσιαστώ στο κεντρο ενα ειδικό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (112/82) , αυτό το φτιάχνουμε στο δημαρχείο της περιοχής μας.

Ηθελα να γράψω την εμπειρία μου σήμερα, γιατι διαβαζω εδω και πολύ καιρό αυτές τις "παπατζες" που γραφουν μερικοι εδω και τρομοκρατούν αδίκως τα παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ Greek army και τους υπόλοιπους που μου εδωσαν πραγματικές πληροφοριες.
giatros

Δημοσίευση από giatros »

Χαίρετε. Είμαι 33 ετών γιατρός. Έχω κυρηχτεί ανυπότακτος και παρουσιάζομαι στο στρατολογικό γραφείο Βόλου την τρίτη 2/8/2011. Δύο ερωτήσεις.1) Μπορώ να υπηρετήσω στην σειρά του αυγούστου ή θα με πάνε νοέμβριο;2) Θέλω να κάνω την θητεία μου στα Λ. Ο. Κ. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω και τι πρέπει να πώ στο στρατολογικό; Πρίν πείτε οτιδήποτε, ξέρω ότι είμαι μεγάλος, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Κόβομαι λόγω ηλικίας ή μπορώ κι εγώ να έχω την ευκαιρία να μπώ και αν είμαι ικανός να μείνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Anestis

Δημοσίευση από Anestis »

Παιδια εγω δηλωσα εθελοντης τον Μαιο για ειδικες δυναμεις και μου παν θα μου ερθει χαρτι για αυγουστο αλλα ακομα δν εχει ερθει! Μηπως σε λιγες μερες θα το χω για να παρουσιαστω ;
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Anestis έγραψε:Παιδια εγω δηλωσα εθελοντης τον Μαιο για ειδικες δυναμεις και μου παν θα μου ερθει χαρτι για αυγουστο αλλα ακομα δν εχει ερθει! Μηπως σε λιγες μερες θα το χω για να παρουσιαστω ;

πρωτον ποια ημερομηνια εκανες την ετηση κ δευτερον αυτη την εσσο θα την παρουν σε τρεις δοσεις (αυγουστο-σεπτεμβριο-αρχες οκτωβριου)

Άβαταρ μέλους
jimaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jimaras »

Anestis έγραψε:Παιδια εγω δηλωσα εθελοντης τον Μαιο για ειδικες δυναμεις και μου παν θα μου ερθει χαρτι για αυγουστο αλλα ακομα δν εχει ερθει! Μηπως σε λιγες μερες θα το χω για να παρουσιαστω ;

Φίλε μου ρίξε μια ματιά κ εδώ, γιατι ούτε σε μένα ήρθε το χαρτί. Απο εδώ έμαθα πότε παρουσιάζομαι:
http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi
Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

Γεια σας παιδια μου ηρθε χαρτι για να παρουσιαστω στο ΚΕΕΔ Νεα περαμος στην ΑΘηνα 31/08/11.

2 ερωτησεις παιδια πως μπορω να μαθω σε ποια σειρα θα ειμαι και στο χαρτι λεει

"ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ : ΥΕΑ "

Τι ειναι το ΥΕΑ; . Γιατι δεν θυμαμαι να δηλωσα κατι τετοιο. Α και κατι ακομα ειδικοτητες διαλεγω εκει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξης έγραψε:Γεια σας παιδια μου ηρθε χαρτι για να παρουσιαστω στο ΚΕΕΔ Νεα περαμος στην ΑΘηνα 31/08/11.

2 ερωτησεις παιδια πως μπορω να μαθω σε ποια σειρα θα ειμαι και στο χαρτι λεει

Τι ειναι το ΥΕΑ; Γιατι δεν θυμαμαι να δηλωσα κατι τετοιο. Α και κατι ακομα ειδικοτητες διαλεγω εκει;

Διάβασε το Ειδικότητες στις Ειδικές δυνάμεις , ΥΕΑ : Προυποθέσεις για κατάταξη Και το Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι δεν επιλέγεις εσύ την ειδικότητα.

ΥΕΑ είναι Υποψήφιο Έφεδρος Αξιωματικός και δεν είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις. Μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά εδώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξης έγραψε:2 ερωτησεις παιδια πως μπορω να μαθω σε ποια σειρα θα ειμαι και στο χαρτι λεει

Τι ειναι το ΥΕΑ; Γιατι δεν θυμαμαι να δηλωσα κατι τετοιο. Α και κατι ακομα ειδικοτητες διαλεγω εκει;

- Για ΥΕΑ επιλέγονται όσοι είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου απο το ΓΕΣ αυτόματα, το άν επιθυμείς να υπηρετήσεις εσύ ώς Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός είναι δικό σου θέμα.(Συνεπώς δεν επιλέγεις εσύ την ένδειξη)

- Τι εννοείς σε ποιά σειρά έχεις επιλεγεί; Θα είσαι η 2011 Γ' ΕΣΣΟ ή άν θές η 315 σειρά!

-

giatros

Δημοσίευση από giatros »

giatros έγραψε:Χαίρετε. Είμαι 33 ετών γιατρός. Έχω κυρηχτεί ανυπότακτος και παρουσιάζομαι στο στρατολογικό γραφείο Βόλου την τρίτη 2/8/2011. Δύο ερωτήσεις.1) Μπορώ να υπηρετήσω στην σειρά του αυγούστου ή θα με πάνε νοέμβριο;2) Θέλω να κάνω την θητεία μου στα Λ. Ο. Κ. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω και τι πρέπει να πώ στο στρατολογικό; Πρίν πείτε οτιδήποτε, ξέρω ότι είμαι μεγάλος, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Κόβομαι λόγω ηλικίας ή μπορώ κι εγώ να έχω την ευκαιρία να μπώ και αν είμαι ικανός να μείνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Ήρθε το χαρτί κατάταξης. Παρουσιάζομαι 29/9/2011 Αυλώνα στα τεθωρακισμένα στο όπλο υγειονομικό. Υπάρχει περίπτωση να υπηρετήσω στο μεγάλο πεύκο στους καταδρομείς, περνάει κλιμάκιο; Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων στο ΚΕΤΘ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες