Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Εκτως κι αν θελει οπως και να χει να παει τωρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εννοείται ότι δεν γίνεται να τα έχουμε όλα (ειδικά όταν μιλάμε για [αναγκαστική] θητεία) οπότε η καταλληλότερη λύση είναι αυτή που προτείνει πιο πάνω ο Greek_Army Εικόνα
cristiano

Δημοσίευση από cristiano »

Ναι οντως θελω να φυγω τον νοεμβριο δε γινεται να το αλλαξω... Παλι αναβολες ιστοριες μπερδεμα και θελω να απολυθω αυγουστο πρωτα ο Θεος για να δουλεψω απο αυγουστο αν με παρουν (εχω τελειωσει φιλολογος και αρχιζει η νεα σχολικη χρονια κτλ φροντιστηρια κτλ) ... Οποτε το πολυ πολυ να παρουσιαστω μεγαλο πευκο και να τους πω θελω να φυγω να παω κανονικα σε μοναδα πεζικου δε θελω ειδικες δυναμεις χωρις να τους πω το προβλημα μου απλα δε θελω και να με αφησουν να φυγω ετσι δε ειναι; Ισως ειναι ανοητο αυτο που ρωταω αλλα δε ξερω γι αυτο... Το οτι παρουσιαζεσαι μεγαλο πευκο και τους πεις θελω να φυγω σε αφηνουν ε ; Παιρνουν μονο οσους θελουν να συνεχισουν απο οσο ξερω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

cristiano έγραψε:Οποτε το πολυ πολυ να παρουσιαστω μεγαλο πευκο και να τους πω θελω να φυγω να παω κανονικα σε μοναδα πεζικου δε θελω ειδικες δυναμεις χωρις να τους πω το προβλημα μου απλα δε θελω και να με αφησουν να φυγω ετσι δε ειναι; Ισως ειναι ανοητο αυτο που ρωταω αλλα δε ξερω γι αυτο... Το οτι παρουσιαζεσαι μεγαλο πευκο και τους πεις θελω να φυγω σε αφηνουν ε ; Παιρνουν μονο οσους θελουν να συνεχισουν απο οσο ξερω...

Yπάρχει σχετικό θέμα με την απορία που έχεις

Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις

sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Καλησπερα φιλε... Φρεσκος στο φορουμ; Καλωσηρθες! Τα ερωτηματα σου εχουν απαντηθει και τα δυο 100000000000000000000000000000000000000000000 φορες μεσα στο φορουμ ψαξε καλυτερα! Αν ψαξεις και δε βρεις απαντηση (δεν παιζει με τη καμια) τοτε θα σου απαντησω με προσωπικο μηνυμα στις αποριες σου
gre
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gre »

Καλησπέρα! Έκοψα την αναβολή μου προχτές και δήλωσα Ε. Δ. Και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μήπως υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου απαντήσει! Έχω ένα μικρό θεματάκι με το αυτί μου. Δεν αντέχει και πολύ τους εκωφαντικούς θορύβους, όπως πιστεύω πως είναι ο πυροβολισμός από κάποιο όπλο και πρέπει απλά να φοράω ωτοασπίδες κάθε φορά που θα χρησιμοποιώ το όπλο και θα είμαι κομπλέ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Κατά τ' άλλα πιστεύω και θέλω να την παλέψω. Με τη γυμναστική και τις ασκήσεις πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρω, όχι γιατί είμαι κανένας τούμπανος, απλά αθλούμαι χρόνια και πιστεύω θα ανταπεξέλθω. Περισσότερο με ανησυχεί ο ψυχολογικός πόλεμος που σου κάνουν και μακάρι να τα καταφέρω. Ευχαριστώ πολύ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gre έγραψε:Καλησπέρα! Έκοψα την αναβολή μου προχτές και δήλωσα Ε. Δ. Και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μήπως υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου απαντήσει! Έχω ένα μικρό θεματάκι με το αυτί μου. Δεν αντέχει και πολύ τους εκωφαντικούς θορύβους, όπως πιστεύω πως είναι ο πυροβολισμός από κάποιο όπλο και πρέπει απλά να φοράω ωτοασπίδες κάθε φορά που θα χρησιμοποιώ το όπλο και θα είμαι κομπλέ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Κατά τ' άλλα πιστεύω και θέλω να την παλέψω.

Αν γενικά ακούς καλά δεν θα έχεις πρόβλημα
SpecOps

Δημοσίευση από SpecOps »

Επειδη δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλο θεμα για αυτο που θα ρωτησω θα το γραψω εδω και μετα ας το μεταφερετε. Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον καποιος να παει εθελοντης στις ειδικες δυναμεις και αν γινεται τι χρειαζετε απο χαρτια, δοκιμασιες φυσικης καταστασης και απο ηλικια. Δεν ξερω αν ολο αυτο ειναι αλοκοτο που ρωταω αλλα παρακαλω θα Εκτιμουσα ιδιαιτερα την αμεση βοηθεια... Ευχαριστω εκ των πρωτερων... ¨
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

SpecOps έγραψε:Επειδη δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλο θεμα για αυτο που θα ρωτησω θα το γραψω εδω και μετα ας το μεταφερετε. Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον καποιος να παει εθελοντης στις ειδικες δυναμεις και αν γινεται τι χρειαζετε απο χαρτια, δοκιμασιες φυσικης καταστασης και απο ηλικια. Δεν ξερω αν ολο αυτο ειναι αλοκοτο που ρωταω αλλα παρακαλω θα Εκτιμουσα ιδιαιτερα την αμεση βοηθεια... Ευχαριστω εκ των πρωτερων... ¨

Γενικές πληροφορίες για Ειδικές δυνάμεις

Φυσική κατάσταση και σωματικές προυποθέσεις

αθλήματα για κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις

εθελοντής στις ειδικές δυνάμεις

Απο χαρτιά δεν χρειάζεσαι τίποτα το ιδιαίτερο, όπως επίσης δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις.

Ωστόστο όσο πιο δραστήριος είσαι και το θέλεις τόσο πιο εύκολα θα ανταπεξέλθεις (μην φανταστείς τίποτα το τρελό φυσικά).

Ξεκίνα το διάβασμα Εικόνα

SpecOps

Δημοσίευση από SpecOps »

Αδερφέ D.Y.K Με καλυψες στα περισσοτερα ευχαριστω πολυ. Εικόνα Οταν και αν παω εθελοντης (ειμαι στην σκεψη ακομα) εχεις εσυ να μου προτεινεις καποιο σωμα απο τις ειδικες δυναμεις; Θα ηθελα να ακουσω και μια διαφορετικη γνωμη. Αλλα απο οτι εχω ακουσει σε πανε οπου χρειαζονται ή οπου εχουν ελλειψη σοβαρη.

1. Αν παω εθελοντης Ε. Δ. Ειμαι μονημας ή εκτελω θητεια;

2. Παιρνω κανονικα βαθμο;

Αυτες τις πληροφοριες που ρωτησα παραπανω δεν τις βρηκα σε αυτα που μου ειπες πιο πανω.

θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν θα μπορουσες να επεκταθεις σε περετερο λεπτομερειες. Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Θητεία εκτελείς, μόνιμος δεν μπορείς να μείνεις
2. Ένας στρατιωτής μπορεί να γίνει μέχρι δεκανέας και αυτό υπό προυποθέσεις :1. Λόγω ειδικότητα 2. Αν τον προτείνει ο διοικητής (σπάνια συμβαίνει)
Giorgos87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giorgos87 »

Γειά σας παιδιά, αν καινούριος στο forum, πιστεύω οτι είναι πολύ κατατοπιστικό και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε εσάς τους παλαιότερους, που δίνετε τόσο χρήσιμες πληροφορίες σε εμάς τους νεότερους. Εγώ με τη σειρά μου, δήλωσα Ε. Δ. Τώρα που έκοψα την αναβολή μου και θέλω να σας κάνω λίγες ερωτήσεις. Στο κέντρο (Μ. Πεύκο ή Ρεντίνα), πόσο καιρό περίπου διαρκεί η παραμονή μας; Θέλω να δηλώσω Κύπρο για 2 λόγους : Πρώτον, επειδή νιώθω οτι σαν Έλληνας και εγω χρωστάω στην Κύπρο για όλα όσα έγιναν το '74 και δεύτερον για την εκπαίδευση που λαμβάνει εκει ο καταδρομέας. Έχω ακούσει οτι χρειάζονται άτομα στην Κύπρο και οτι λίγοι δηλώνουν να πάνε. Κάτι άλλο τώρα, υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάποιος καταδρομέας πτώση στην Κύπρο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Δεν κάνουν άλματα στη Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες δές το παρακάτω θέμα

35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Giorgos87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giorgos87 »

Γειά σου φίλε, διακρίνω απο τα σχόλια σου οτι είσαι απο τους λίγους εδώ μέσα οι οποίοι έχουν σταθερή άποψη επι του θέματος. Μόλις διάβασα ένα σχόλιο σου, στο οποίο λες οτι δεν μπορεί να γίνει κάποιος λοχίας. Καταργήθηκαν δηλαδή τα ΛΥΒ; Είχε περάσει ο αδερφός μου το 2004, γι'αυτό ρωτάω.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι δεν καταργήθηκαν τα ΛΥΒ, απλώς τώρα αντί για Έφεδρος Λοχίας αποκτάς το βαθμό του Έφεδρου Δεκανέα. Δές το παρακάτω θέμα

Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων (ΛΥΒ)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης