Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Οσο υπαρχει βυσμα ποτε δεν θα ειναι καθαρα τα πραγματα... Βυσμα παιζει γενικα στο στρατο αρα παιζει και στις ειδικες δυναμεις! Τραβα εσυ ειδικες δυναμεις, δες πως ειναι τα πραγματα, δηλωσε ορεινος ως 1η επιλογη και αν σε παρουν σε πηραν... Αν εισαι και απο καμια ηπειρο, μακεδονια εχεις ακομα περισσοτερες πιθανοτητες να σε στειλουν ΛΟΚ
z1000

Δημοσίευση από z1000 »

Μπορεί κάπιος να μου εκσηγίσει τί είναι το βύσμα ; Σας Ευχαριστώ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

z1000 έγραψε:Μπορεί κάπιος να μου εκσηγίσει τί είναι το βύσμα ; Σας Ευχαριστώ !

Άνθρωπος ο οποίος θα σου φτιάξει καμία μεταθεσούλα και άδεια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evritis309 »

Αδερφέ δε θα περάσεις καλά άμα κάνεις τέτοιες ερωτήσεις... Εικόνα
z1000

Δημοσίευση από z1000 »

17 Χρονων ειμαι ακομα... Ρωταω γιατι αρχιζω και ψαχνομαι για θεματα στρατου...
Greek δηλαδη το γνωστο " μεσον " ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

z1000 έγραψε:17 Χρονων ειμαι ακομα... Ρωταω γιατι αρχιζω και ψαχνομαι για θεματα στρατου...
Greek δηλαδη το γνωστο " μεσον " ;

Nαι
Άβαταρ μέλους
LuckyJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LuckyJohn »

Καλησπερα παιδια εχω μερικες ερωτησεις αν μπορειτε να απαντησετε :) Ειμαι 17 χρονων παω 18 τον Αυγουστο, το Λυκειο το τελιωνω αυτες τις μερες.:P

Δηλωσα Στο περιοδευων τον Ιανουαριο Ειδικες Δυναμεις - Αλεξιπτωτιστης.

Αναστημα 1,80 περιπου 65-67 βαρος.

Ειμαι αδυνατος, εκανα στιβο ημι-αντοχης ειμαι. Δεν ειμαι καλος σε 100μ 200μ πανω απο 1,5 κμ. Κανω push up 30-40 και κοιλιακους. Δεν μπορω μονοζυγο.(με το ζορι 6)

ααα και δν φοβαμαι τα υψη ^^

Ερωτησεις:

1 Θα με παρουν;

2 Αν με παρουν θα παω αυτο που δηλωσα ή Οπου χρειαζεται ο Στρατος;
3 Θελω να Παω Νωρις στρατο Δηλαδη τωρα ειμαι 17 και παω 18 Και θα κανω δηλωση Αμεσως Μολις παω 18. Θα με παρουν; Δηλαδη Μηπως Να μην Κανω Δηλωση για πιο Νωρις;

4. Ειναι δυσκολα ; Δηλαδη εγω προσωπικα ειμαι προθυμος να συμβιβαστω οσο μπορω καλυτερα αρκει να κοιμαμαι 8ωρο :P

5 Απο φαγητο πως ειναι ;

6 Εχει ξυλο στις ΕΔ; Εννοω πεφτει παντοφλα; ΧΟχοΟΧαχαΧΟχοΟ

7 Γενικως δεν αντιμιλαω αν με παρουν θα εχω προβλημα κατα τη γνωμη σας;

8 Στις Ειδικες Δυναμεις πεζει ρολο το σχολειο -η μορφωση; Το απολυτηριο ;

γιατι εγω δεν ειμαι και πολυ καλος μαθητης.

-------------

Πιθανον να εχω και αλλες questions. ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθηστε με, να παρω μια ιδεα πως ειναι. Εχω μπερδευτει πολυ απο το internet.

-------------

Απο αυτα που ακουω ο στρατος ειναι χασιμο χρονου. Τουλαχιστον στις Ειδικες Δυναμεις να μην ειναι τοσο. Γι'αυτο θελω να παω, γενικως μου αρεσουν πολυ τα υψη αλεξιπτωτα, ορειβασια κτλ.

*sorry αν εχω ορθογραφικα :P

Ευχαριστω εκ των προτερων,

LuckyJohn Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μεγάλε αν αντί να έγραφες αυτό το τεράστιο μήνυμα, καθόσουνα και έψαχνες το φόρουμ θα τα είχες βρεί τα περισσότερα μέσα σε 5 λεπτά

Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Εθελοντική Κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
Aλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Ψυχολογικός Πόλεμος στις Ειδικές Δυνάμεις
Φαγητό στο στρατό
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Ειδικές δυνάμεις μετά από ΕΠΑΛ (παράδειγμα για το μορφωτικό επίπεδο)
όπως βλέπεις υπάρχουνε τα πάντα στο φόρουμ αρκεί να ψάξεις

Αυτό το 8ωράκι υπνού που λες το παίρνω μάλλον στην πλάκα γιατί δεν υπάρχει ξεχασέτο θα είναι θαύμα αν θα μπορείς να κοιμάσαι 5 με 6 ώρες
Άβαταρ μέλους
LuckyJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LuckyJohn »

Greek_Army Ωραιος... Απαντηθηκαν ολες οι ερωτησεις μου +με το παραπανω.

Αν επιτρεπετε εσυ τι εχεις τελειωσει; Εννοω Ειδικες Δυναμεις αλλα ειδικοτητα;
cristiano

Δημοσίευση από cristiano »

Καλησπερα παιδια... Την δευτερα 13/6/2011 εκοψα την αναβολη μου για να μπω φανταρος τον νοεμβριο και δηλωσα ειδικες δυναμεις στην αιτηση μου... Χθες το βραδυ ομως πηγα για μπαλα σε 5χ5 και χτυπησα το γονατο μου (σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα) και εκανα μαγνητικη τομογραφια και επαθα ρηξη εσω μηνισκου το κυριοτερο και με λιγα λογια χρειαζεται εγχειριση με ειπε ο γιατρος δε γινεται να την γλυτωσω... Μεσα στον επομενο μηνα θα κανω την εγχειριση γιατι στοιχιζει και 1200-1300 ευρω απο οτι με ειπε ο γιατρος και δυστυχως μετα χρειαζεται ξεκουραση ενδυναμωση κτλ για τους επομενους 5-6 μηνες για να γινει γερο το γονατο οπως ηταν και οποτε δε ειμαι για ειδικες δυναμεις! Πηρα και τηλ αλλα δε το σηκωναν και θα παω την δευτερα καθως περπαταω και σιγα σιγα και θα ηθελα να μαθω αν γινεται να αλλαξω την αιτηση μου και να μη δηλωσω ειδικες δυναμεις και να παω απλα πεζικο... Γινεται αυτη η αλλαγη; Δε θελω καν να παω μεγαλο πευκο και μετα αναγκαστικα να φυγω καθως δε θα μπορω να κανω δυνατα τις ασκησεις και μετα να πω δε μπορω να συνεχισω και να με στειλουν σε αλλη μοναδα και να παω εκει και να φαινεται οτι κοπηκα απο τις ειδικες δυναμεις επειδη δε την παλευα... Οποιος ξερει ας βοηθησει ρε παιδια... Θα παω και εγω βεβαια να ρωτησω απο κοντα αλλα μια γνωμη θα με βοηθουσε... Επαναλαμβανω δε πουλαω προλογο... Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Deathdiver »

cristiano έγραψε:Καλησπερα παιδια... Την δευτερα 13/6/2011 εκοψα την αναβολη μου για να μπω φανταρος τον νοεμβριο και δηλωσα ειδικες δυναμεις στην αιτηση μου... Χθες το βραδυ ομως πηγα για μπαλα σε 5χ5 και χτυπησα το γονατο μου (σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα) και εκανα μαγνητικη τομογραφια και επαθα ρηξη εσω μηνισκου το κυριοτερο και με λιγα λογια χρειαζεται εγχειριση με ειπε ο γιατρος δε γινεται να την γλυτωσω... Μεσα στον επομενο μηνα θα κανω την εγχειριση γιατι στοιχιζει και 1200-1300 ευρω απο οτι με ειπε ο γιατρος και δυστυχως μετα χρειαζεται ξεκουραση ενδυναμωση κτλ για τους επομενους 5-6 μηνες για να γινει γερο το γονατο οπως ηταν και οποτε δε ειμαι για ειδικες δυναμεις! Πηρα και τηλ αλλα δε το σηκωναν και θα παω την δευτερα καθως περπαταω και σιγα σιγα και θα ηθελα να μαθω αν γινεται να αλλαξω την αιτηση μου και να μη δηλωσω ειδικες δυναμεις και να παω απλα πεζικο... Γινεται αυτη η αλλαγη; Δε θελω καν να παω μεγαλο πευκο και μετα αναγκαστικα να φυγω καθως δε θα μπορω να κανω δυνατα τις ασκησεις και μετα να πω δε μπορω να συνεχισω και να με στειλουν σε αλλη μοναδα και να παω εκει και να φαινεται οτι κοπηκα απο τις ειδικες δυναμεις επειδη δε την παλευα... Οποιος ξερει ας βοηθησει ρε παιδια... Θα παω και εγω βεβαια να ρωτησω απο κοντα αλλα μια γνωμη θα με βοηθουσε... Επαναλαμβανω δε πουλαω προλογο... Ευχαριστω

Mε το που περασεις την πυλη στο Πευκο πες οτι θες να κοπεις και θα σε στειλουν στα τζιτζικια...

sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Εγω εχω την εντυπωση πως απο την πρωτη μερα που θα πατησες το ποδι σου στο πευκο και θα τους πει οτι εκανες τοσο μεγαλη εγχειρηση και διαπιστωσουν το μεγεθος του προβληματος σου θα σε βγαλουν σιγουρα ΟΧΙ γιωτα 1 οποτε δε θα χεις προβλημα αφου ειδικες δυναμεις μπαινουν μονο οι γιωτα 1... Δε θα μπεις καν μεσα. Οποτε δε θα προλαβεις να κανεις καμια ασκηση.
cristiano

Δημοσίευση από cristiano »

Ευχαριστω για τις απαντησεις ρε παιδια αλλα εγω αλλο ρωτησα αν μπορω να αλλαξω την αιτηση μου... Συνηθως ποτε φευγουν τα χαρτια ;4 μερες εχει που την εκανα σιγα... Και μεχρι τον νοεμβριο εχουμε... Ενταξει η εγχειριση θεωρειται ρουτινας το δυσκολο ειναι η αποθεραπεια και η ενδυναμωση μετα... Δηλαδη δε γινεται να κανω την εγχειριση και μετα απο 2 μηνες να τρεχω στα βουνα καθε μερα και να περναω στιβο μαχης καθημερινα... Απο οσο ξερω παρουσιαζεσαι στο κεντρο μεγαλο πευκο ή ρεντινα και πρεπει να μεινεις εκει μεχρι να ορκιστεις ετσι δεν ειναι ; Το θεμα ειναι να μπω κανονικα σε αλλο κεντρο οπου με στειλουν και οχι σε κεντρο ειδικων δυναμεων και επισης θελω κανονικα να βγω γιωτα 1 και οχι να με κοψουν... Δηλαδη τι αν με πουν δε μπορει αυτος για γιωτα 1 τι θα με στειλουν μετα ως γιωτα αοπλο ανημπορο σε αλλο κεντρο; Ειπαμε να υπηρετησουμε μη το ξεφτιλισουμε... Δηλαδη δε γινεται μια απλη αλλαγη; Εχουμε τοσο καιρο μπροστα μας και στην τελικη ανθρωποι ειμαστε συνεβη κατι... Εκτος αν μπω μεγαλο πευκο και τους πω με την μια θελω να φυγω δε θελω ειδικες δυναμεις και δε αναφερω προβλημα υγειας και με στειλουν αμεσως αλλου αλλα απο οσο ξερω πρεπει να κατσεις 15-20 μερες να ορκιστεις και μετα... Δε ισχυει αυτο; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

LuckyJohn έγραψε: Εννοω Ειδικες Δυναμεις αλλα ειδικοτητα;

Οδηγός

Απάντηση προς κριστιάνο : Υπάρχει και άλλη λύση πάιρνεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους και παρουσιάζεσαι με την επόμενη εσσό, έτσι αποφεύγεις τις ειδικές δυνάμεις και σε 3 μήνες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα υγείας και δεν θα βγεί ούτε άοπλος ούτε τίποτα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες