Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Φιλε ο νασσος ειναι γρηγορο πιστολι... Εικόνα
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mihalis19 »

Τον τελευταίο καιρό ακούω το εξής... Ότι αυτοί που είναι από αναβολή ΔΕΝ τους παίρνουν για να παρουσιαστούν μεγάλο πεύκο ειδικές δυνάμεις. Ισχύει; Έκοψα την αναβολή και δήλωσα ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα είναι να μπω αύγουστο έχω ελπίδες να παρουσιαστώ κατευθείαν μεγάλο πέυκο και όχι να πάω σε ένα κέντρο και να δηλώσω πάλι από εκεί?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

mihalis19 έγραψε:Τον τελευταίο καιρό ακούω το εξής... Ότι αυτοί που είναι από αναβολή ΔΕΝ τους παίρνουν για να παρουσιαστούν μεγάλο πεύκο ειδικές δυνάμεις. Ισχύει; Έκοψα την αναβολή και δήλωσα ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα είναι να μπω αύγουστο έχω ελπίδες να παρουσιαστώ κατευθείαν μεγάλο πέυκο και όχι να πάω σε ένα κέντρο και να δηλώσω πάλι από εκεί;

Από αναβολή για λόγους υγείας, εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mihalis19 »

Αααα μάλιστα. Οκ ευχαριστώ πολύ... !
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Παιδια αφου παρουσιαστω μετα απο ποσο καιρο περιπου θα ερθουν αυτοι που θα τους πω οτι θελω να συνεχισω ειδικες δυναμεις; Περιπου 1 μηνα; Θα κανω πρωτα τη βασικη εκπαιδευση και μετα?
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μπορει κ λιγοτερο απο μηνα!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Ενταξει Ευχαριστω δημητρη
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Τιποτα αδελφε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Mpouldozas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mpouldozas »

Γεια σε όλους. Στις 30 μαιου παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΧ. Με μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους και μια 6μηνη για ένα πρόβλημα υγείας λέτε να με πάρουν στις ειδικές δυνάμεις; Όσο για το θέμα υγείας είμαι πολύ καλά. Τα αθλήματα τα βγάζω στο μισό χρόνο, κάνω 200 κάμψεις κτλπ.
αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διάβασα κάπου ότι δε παίρνουν άτομα που έχουν πάρει αναβολή για λόγους υγείας
τώρα και να με παίρνουν Ε. Δ υπάρχει πρόβλημα που μπαίνω 30 μαιου; Θα ξαναπεράσουν από Ε. Δ να πάρουν άτομα;
παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Mpouldozas έγραψε:Γεια σε όλους. Στις 30 μαιου παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΧ. Με μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους και μια 6μηνη για ένα πρόβλημα υγείας λέτε να με πάρουν στις ειδικές δυνάμεις; Όσο για το θέμα υγείας είμαι πολύ καλά. Τα αθλήματα τα βγάζω στο μισό χρόνο, κάνω 200 κάμψεις κτλπ.
αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διάβασα κάπου ότι δε παίρνουν άτομα που έχουν πάρει αναβολή για λόγους υγείας
τώρα και να με παίρνουν Ε. Δ υπάρχει πρόβλημα που μπαίνω 30 μαιου; Θα ξαναπεράσουν από Ε. Δ να πάρουν άτομα;
παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μηνύματα στις ειδικές δυνάμεις δεν δέχονται άτομα που έχουνε πάρει αναβολή για λόγους υγείας...
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν »

Γεια σας παιδια, εγω περασα περιοδευων φετος τον Ιανουαριο αλλα δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις γιατι δεν ειμουν σιγουρος ακομα... Μπορω να δηλωσω οταν παω πεζικο; Αν δηλωσω θα πρεπει να περασω καποιες δοκιμασιες και ποιες αν ξερετε; Και κατι ακομα... Οταν στρατολογηθω και θελω να παω ειδικες δυναμεις θα παω σε ΚΕΝ η ΚΕΕΔ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

1) Ναι μπορείς

2) Δές εδώ: Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

3) ΚΕΝ είναι Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Αν πάς για Ορεινός ή Αμφίβιος θα πάς στο ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο, αν όμως δηλώσεις για Πεζοναύτης θα πας στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών που είναι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Για Αλεξιπτωτιστής χωρίς να είμαι σίγουρος πάς πρώτα στο ΚΕΕΔ και μετά στη 2η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο.
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν »

Ευχαριστω πολυ
Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα παίδες,παρουσιάστηκα τώρα Στην εσσο του μαίου στο ΚΕΤΘ Αυλώνα Τεθωρακισμένα και είμαι με άδεια ορκομωσίας. Έδωσα τα αθλήματα για ΕΔ και δήλωσα Πεζοναύτες Αυλώνα. Πέρασα κανονικά. Επίσης μια από τις μέρες που ήμασταν εκεί μου είπαν οτι είχα ένδειξη για Κύπρο (δήλωσα στην επιτροπή Οτι δεν θέλω να πάω). Υπάρχει πιθανότητα να πάω στους πεζοναύτες ή Φεύγω για Πεύκο και μετά 35μκ; Τι είναι πιθανότερο; Συγγνώμη Αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά Ψάρια είμαστε και τώρα μαθαίνουμε...

Λευτερης

Δημοσίευση από Λευτερης »

Παναγιώτης έγραψε:Καλησπέρα παίδες,παρουσιάστηκα τώρα Στην εσσο του μαίου στο ΚΕΤΘ Αυλώνα Τεθωρακισμένα και είμαι με άδεια ορκομωσίας. Έδωσα τα αθλήματα για ΕΔ και δήλωσα Πεζοναύτες Αυλώνα. Πέρασα κανονικά. Επίσης μια από τις μέρες που ήμασταν εκεί μου είπαν οτι είχα ένδειξη για Κύπρο (δήλωσα στην επιτροπή Οτι δεν θέλω να πάω). Υπάρχει πιθανότητα να πάω στους πεζοναύτες ή Φεύγω για Πεύκο και μετά 35μκ; Τι είναι πιθανότερο; Συγγνώμη Αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά Ψάρια είμαστε και τώρα μαθαίνουμε...

και γω κατι παρομοιο θελω να ρωτησω. Ημουν Πατρα ΚΕΤΧ και δηλωσα κ περασα τα αγωνισματα για ΛΟΚ αλλα μουρθε ενδειξη για ΕΛΔΥΚ κ ειπα οτι δε θελω να υπηρετησω Κυπρο. Θελω να ρωτησω αν δε παω Κυπρο, τι ακολουθει; Μεγαλο Πευκο ή κατευθειαν μια μοναδα ΛΟΚ; Τα ΠΕΝ ποτε ειναι; Σορρυ αν εχει απαντηθει
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης