Γυναικεία θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
zoistas

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από zoistas »

Το θέμα είναι μην κλείσει μια τρύπα και ανοιξουν δύο με αυτό τον τρόπο... Χρειάζεται τεράστια προετοιμασία και οργάνωση ένα τέτοιο εγχείρημα...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από yandr »

«Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση θέσπιση της 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες και γυναίκες. Έτσι,οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου.

»Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από Pavlos K. »

yandr έγραψε:

«Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση θέσπιση της 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες και γυναίκες. Έτσι,οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου.

»Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή

Αυτά που λέει η Χ. Α. Για 14 μηνη θητεία είναι του Σατανά, κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα Εικόνα.
Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ακπόμα βήμα στην ισσότητα των φύλων δίνοντας στις γυναίκες να αναλάβουν ευαίσθητα πόστα όπως του γραφές, γόπινγ, μαγειρία, τοαλετοφύλακας και πάει λέγοντας Εικόνα.

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Εγώ δεν συμφωνώ στην γυναικεία θητεία εκτός αν επροκείτο μόνο για θέσεις που είναι καθαρά μη μάχιμες πχ. Καθαρισμός, μαγειρία κλπ κλπ αλλά και πάλι έχω τις αμφιβολίες μου.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από Kostas17 »

Να γιατι οι υπαρχουσες μεχρι τωρα αποδειχθηκαν ιδιαιτερα χρησιμες στο στρατευμα για να υποχρεωσουν και τις υπολοιπες και σε θητεια... Εξαιρουνται οι στιγμες χαλαρωσης που χαρισαν στα ταλαιπωρημενα φανταριαΕικόνα

Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Μια χαρά μπορούν να πάνε και πρέπει να πάνε! Ας εφαρμοστεί ανάλογη μέθοδος κατανομής και εκπαίδευσης για τα σώματα μόνον και τις μη μαχιμες θέσεις των όπλων όπως στο Ισραήλ!
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Γυναικεία θητεία

Giannis Ni έγραψε:Μια χαρά μπορούν να πάνε και πρέπει να πάνε! Ας εφαρμοστεί ανάλογη μέθοδος κατανομής και εκπαίδευσης για τα σώματα μόνον και τις μη μαχιμες θέσεις των όπλων όπως στο Ισραήλ!

Συνεργαστηκες ποτε με γυναικα σε στρατιωτικο επιπεδο η το διαβασες σε κανα περιοδικο;

Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γυναικεία θητεία

Kostas17 έγραψε:
Giannis Ni έγραψε:Μια χαρά μπορούν να πάνε και πρέπει να πάνε! Ας εφαρμοστεί ανάλογη μέθοδος κατανομής και εκπαίδευσης για τα σώματα μόνον και τις μη μαχιμες θέσεις των όπλων όπως στο Ισραήλ!

Συνεργαστηκες ποτε με γυναικα σε στρατιωτικο επιπεδο η το διαβασες σε κανα περιοδικο;

4 φορές οταν ήμουν δόκιμος, τις 3 κόντεψα να τις δείρω την 4 ήταν πιο νορμάλ. Αμα τις πιέσεις μια χαρά μπορούν να τα καταφέρουν. Εξάλου δεν θα τις βάλουμε αρχηγούς αρμάτων αλλά σε μη μάχιμες θέσεις. Όπως και να ναι πρέπει να γίνει. Κανείς δεν περισσεύει.

Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γυναικεία θητεία

Το λάθος σήμερα που γίνετα με τις γυναίκες είναι η μη ορθή κατανομή τους στα όπλα κυρίως και δευτερευόντως στα σώματα.

Το σύστημα επιλογής και εκπαίδευσης είναι επιβεβλημένο να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου πολέμου ως εκ τούτου όλοι οι σωστοί χωράνε. Και φίλε έχω δει και πολλούς άνδρες που δεν μπορούν να περπατήσουν 10 μέτρα και σέρνονται συνεπώς όλα είναι θέμα πως θα γαλουχήσεις κάποιον ή κάποια.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Γυναικεία θητεία

Το πιο νορμαλ απο το κοντεψα να τις δειρω δεν μου αρκει Εικόνα
Νικολέτα

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Εγώ πάλι θα γούσταρα να μπαίναμε οι γυναίκες και σε μάχιμες θέσεις, αλλά και οι γυναίκες και οι άνδρες να περνούσαν δοκιμασίες πρώτα.
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γυναικεία θητεία

Kostas17 έγραψε:Το πιο νορμαλ απο το κοντεψα να τις δειρω δεν μου αρκει Εικόνα

Άποψη μου είναι πως αμα τις πιέσουν και τις τρέξουν λιγάκι στην αρχή θα πετάνε μετά. Δηλαδή γιατί να μην έχω γυναίκες στο στρατολογικό ή στα γραφεία του ΓΕΕΘΑ στις διεύθυνσεις των όπλων πχ και αυτές οι θέσεις να τις παίρνουν άνδρες που πρέπει να ειναι στις νευραλγικές μονάδες. Εξάλου οι γυναίκες από την στιγμή που μπαίνουν σε στρατιωτικές σχολές ή της ΕΛ. ΑΣ δεν βλέπω τον λόγο να μην πάνε και στον στρατό υπο προϋποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Νικολέτα έγραψε: Εγώ πάλι θα γούσταρα να μπαίναμε οι γυναίκες και σε μάχιμες θέσεις, αλλά και οι γυναίκες και οι άνδρες να περνούσαν δοκιμασίες πρώτα.
Μάχιμες θέσεις για γυναίκες ; Λίγο δύσκολο έως τρομακτικό.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Νικολέτα

Γυναικεία θητεία

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Μην μας βάζετε όλες στο ίδιο τσουβάλι. Οπως είδες ανέφερα να περνούσαν όλοι δοκιμασίες πρώτα Ώστε να κριθούν οι κατάλληλοι.Αμα η άλλη είναι καλή γιατί να μην είναι μάχιμη; Μη νομίζετε ότι αντέχουμε όλες το καθισιό... Εικόνα

Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γυναικεία θητεία

Νικολέτα έγραψε:Μην μας βάζετε όλες στο ίδιο τσουβάλι. Οπως είδες ανέφερα να περνούσαν όλοι δοκιμασίες πρώτα Ώστε να κριθούν οι κατάλληλοι.Αμα η άλλη είναι καλή γιατί να μην είναι μάχιμη; Μη νομίζετε ότι αντέχουμε όλες το καθισιό... Εικόνα

έχεις δίκιο η αλήθεια είναι πως και από άνδρες έχουμε δει "άπειρα" σουπερ Ράμπο!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης