Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καφρος έγραψε:Ερωτηση προς αποφυγη φημων :

Στους Π/Ν και γενικα στις Ε. Δ κανουν αλκοτεστ/ναρκοτεστ οταν μπεις;

Αν είσαι τοξικομανής πιστεύεις δεν θα το καταλάβουν; Στο νοσοκομείο για εξετάσεις στέλνουν τους "ύποπτους" Εικόνα

Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Γειά σας παιδια.Πρίν απο 3 χρόνια είχα σπάσει ένα κόκκαλο στη παλάμη μου από μπουνιά αλλά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και το πιέζω πάρα πολύ.25/10 παρουσιάζομαι Μ. Πεύκο και θέλω να πάω αλεξίπτωτα αν δεν το δηλώσω θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

JOHN

Δημοσίευση από JOHN »

Παιδια και παλι Καλησπερα. Ηθελα Να σας ρωτησω αν παιζει ρολο για την καταταξη μου στις ειδικες δυναμεις αν εχω σπασει Κανα χερι ή κανενα ποδι... Σε περνουνε αν εχεις σπασει Ή σε ελεχνουνε για τετοια προβληματα.
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Εεεε ρε εσυ τι λες... ; Δεν παιζει... Που θες να μπεις ; Και τι εχεις σπασει;Να σου πω :)

Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gate7 »

Σε ποια φαση γινονται οι ιατρικες εξετασεις; Πριν την ορκομωσια ή μετα; Επισης εγω παρουσιαζομαι πεζικο αλλα θα ζητησω να παω ειδ. Δυναμεις, που κ ποτε θα με εξετασουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate7 έγραψε:Σε ποια φαση γινονται οι ιατρικες εξετασεις; Πριν την ορκομωσια ή μετα; Επισης εγω παρουσιαζομαι πεζικο αλλα θα ζητησω να παω ειδ. Δυναμεις, που κ ποτε θα με εξετασουν;

Την πρώτη ημέρα γίνονται οι εξετάσεις!

Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (διάβασε)

Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από gate7 »

Νταξει οσον αφορα τα αθληματα το εχω ψαξει, δεν εχω καποια απορια. Θελω να ρωτησω ομως κατι ακομα για τα ιατρικα. Οι εξετασεις δηλαδη που λες οτι γινονται την πρωτη ημερα ειναι αυτες που βγαζουν και το ι (γιοτα) μας; Η εχει κ αλλες μετα; Και επισης αν τελικα περασω τα αθληματα κ με παρουν ειδ. Δυναμεις τοτε τι γινετε; Τους αρκουν αυτες π μας κανουν την πρωτη μερα στο κεντρο η μας ξανακανουν κ παλι μετα στο πευκο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate7 έγραψε:1.Νταξει οσον αφορα τα αθληματα το εχω ψαξει, δεν εχω καποια απορια. Θελω να ρωτησω ομως κατι ακομα για τα ιατρικα. Οι εξετασεις δηλαδη που λες οτι γινονται την πρωτη ημερα ειναι αυτες που βγαζουν και το ι (γιοτα) μας; Η εχει κ αλλες μετα; 2.Και επισης αν τελικα περασω τα αθληματα κ με παρουν ειδ. Δυναμεις τοτε τι γινετε; Τους αρκουν αυτες π μας κανουν την πρωτη μερα στο κεντρο η μας ξανακανουν κ παλι μετα στο πευκο;

1. Δεν έχει

2. Με τα σημερινά δεδομένα πεύκο θα πας μόνο λόγω ειδικότητας αλλιώς πας κατευθείαν στην μονάδα

Τελευταία φορά που απαντάω σε άσχετη ερώτηση με τον τίτλο του θέματος, στο φόρουμ έχουμε πολλά θέματα για τις ειδικές δυνάμεις

crete-e.d.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από crete-e.d. »

Παιδιά Ήθελα Να σας Ρωτήσω Αυτο που με Καίει. Θέλω Παρα Πολύ Να Υπηρετήσω Στις Ειδικές Δυνάμεις... Ειναι Όνειρο Ζωής για μένα. Ώμος Εχω Παθολογικό Φύσημα, και Φοβάμαι Μήπως Με Απορρίψουν. Υπάρχει Τετοια Περίπτωση;
επίσης Υπαρχει Περίπτωση Να το Κρύψω;

θα ήθελα Πάρα Πολύ Να Πάω Ειδικές Δυνάμεις και δεν θέλω να κοπώ Μόνο Και μόνο Από Το Φύσημα...

Σας Ευχαριστώ ΠολύΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν το δηλώσεις το φύσημα θα σε βγάλουν Ι2, αν το κρύψεις θα υπηρετήσεις Ι1
crete-e.d.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από crete-e.d. »

greek_army Σ ευχαριστω πολύ!I2 δεν παιρνουν στις Ειδικές Δυναμεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν παίρνουν
AMAK301
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AMAK301 »

crete-e.d. έγραψε:Παιδιά Ήθελα Να σας Ρωτήσω Αυτο που με Καίει. Θέλω Παρα Πολύ Να Υπηρετήσω Στις Ειδικές Δυνάμεις... Ειναι Όνειρο Ζωής για μένα. Ώμος Εχω Παθολογικό Φύσημα, και Φοβάμαι Μήπως Με Απορρίψουν. Υπάρχει Τετοια Περίπτωση;
επίσης Υπαρχει Περίπτωση Να το Κρύψω;

θα ήθελα Πάρα Πολύ Να Πάω Ειδικές Δυνάμεις και δεν θέλω να κοπώ Μόνο Και μόνο Από Το Φύσημα...

Σας Ευχαριστώ ΠολύΕικόνα

Το φυσημα δεν ειναι και τοσο αθωο, προκαλει ευκολη κοπωση, λιποθυμικα επεισοδια κτλ.1ον μην παιζεις με την υγεια σου και 2ον δεν θα ηταν σωστο να το κρυψεις γιατι θα το εντοπισουν. Τουλαχιστον σε μας ειχαν κανει καρδιογραφημα στο ΚΕΕΔ. Παντα φιλικα. Εικόνα

babislok
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από babislok »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι για ενα φιλο μου θελει να παει ειδικες δυναμεις οπως και εγω αλλα εκεινος εχει πιεση και περνει ενα φαρμακο αλλα τον εχουν εξετασει εξωνυχυστικα και δεν εχει τιποτα υγιεστατος Το φαρμακο το πινει προληπτικα και τωρα του ειπανε οτι θα το κοψει αμα δεν το κοψει θα εχει προβλημα... Σας ευχαριστω πολυ

Άβαταρ μέλους
MetaL_
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MetaL_ »

Γεια σας αγορινες! Μου ηρθε χαρτι επιτέλους για να παω στρατο! Σε 12 μερες παρουσιαζομαι! Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Απο οτι ειδα στο χαρτι ζηταει να πας και ακτινογραφεια στον Θωρακα! Εγω παλιοτερα ειχα παει για Snowboard και εσπασα την Κλειδα μου, τιποτα σοβαρο, ουτε ενχειρηση εκανα ουτε τιποτα! Απλα περιμενα να δεσει... Θα υπαρξει προβλημα τωρα που θα παρουσιαστω; Το λεω γιατι στο χαρτι με την ακτινογραφεια του Θωρακα θα φαινετε αυτο το μικρο σπασιμο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες