Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Kατερίνα μου δεν σου είπα πως δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις όλα αυτά που είπες. Αν είναι δυνατόν! Πρώτα απ'όλα δεν αναφερόμουνα σε σένα και εκτός από αυτό, όπως και εσύ εγώ λέω απλά την δική μου οπτική και τίποτα άλλο. Διάλογο κάνουμε και ο καθένας λέει τις απόψεις του.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Κάποιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν, οπότε θα το κάνω όσο πιο ξεκάθαρο μπορώ...

• ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ < > ΤΟΥΡΚΟΣ
  • ΕΛΛΗΝΑΣ < > ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές εθνικότητες μουσουλμάνων και Έλληνες που έχουν ασπαστεί πολλές διαφορετικές θρησκείες.

Καλό θα είναι να αποβάλλουν ορισμένοι την νηπιακού επιπέδου σχολική προπαγάνδα που σκόπιμα συγχέει τον ελληνισμό με τον χριστιανισμό. Δεν είναι το ίδιο και μάλιστα για ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας βρίσκονταν σε τρομερή αντιπαλότητα (με τελική επικράτηση του Χριστιανισμού).

katerina6 έγραψε:Και οσον αφορα το πως μπηκε, μην τρελενεστε ρε παιδια και αρχισατε τα μπραβο ολοι! Βυσμα εβαλε!

Όλοι όσοι είχαν βύσμα, το έβαλαν. Την μουσουλμάνα θα κατακρίνουμε; Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν...
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από katerina6 »

Εννοειται πως οσοι ειχαν το εβαλαν! ! δεν κατακρινω την μουσουλμανα... Απλα ολοι ξερουμε πως μπηκε. Δεν χρειαζοντε μπραβο. Μπραβο γιατι; που εβαλε βυσμα; οχι!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Παιδια μην λετε για βυσματα γτ ολλοι εχουμε βαλει... Αν ειναι δυνατον... Απλως η κοπελα ειχε δυνατοτερο βυσμα απο εσας κ απο εμενα... Τι να κανουμε τωρα; τωρα μπηκε... ΤΕΛΟΣ... ... Ολλοι θα θελαμε να ειμασταν στην θεση αλλα... Καλος η κακος...
Ουτε κ εγω γουσταρω να ειναι μια μουσουλμανα στον Ελληνικο στρατο... Κ πειτε με κ ρατσιστρια... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από roula »

Λοιπών, όλοι στο internetασχολούνται με αυτόν τον Μάρκο καλές οι απόψεις του όμως για την παρτη του. Ας μας πει που υπηρέτησε κ τι; Ας φορέσει πρώτα αρβύλα και μετά να μιλήσει... όσοι ασπάζεστε την άποψη μου μην απαντάτε σε αυτό το υποκείμενο. Στα δικά μας τώρα. Οι Αλβανοί που πριν κάποια χρονιά δεν είχαν κράτος τώρα όχι μονό έχουν αλλά κ ζητούν εδάφη μέχρι την Άρτα με μαϊμού τίτλους ιδιοκτησίας επί τουρκοκρατίας (τσαμουριά). Δεν μου απάντησε όμως κανείς από αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από εμένα, Γιατί οι μουσουλμάνοι πήγαν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για να γίνουν τουρκικοί μειονότητα ή κ αυτό είναι ψέμα; Να αφήσουμε της π...ς εδώ είναι Ελλάδα κατοικείται από Έλληνες εδώ κα χιλιάδες χρονιά κ είμαστε οικοδεσπότες κ όλοι η άλλοι απλά φιλοξενούνται

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Δεν ειναι βρε Ρουλα μου οτι ασχολουμαστε με τον Μαρκο... Εδω ο καθε ενας λεει την γνωμη του... Εικόνα ... Αλλοι λενε το μακρυ τους αλλοι το κοντο τους... χαχαχαχα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δν ασχολουμαστε με τον μαρκο ακι δν εχουμε καμια αντιδικηα ο καθενας λεει της αποψεις του ο μαρκος εχει την δικη του εγω την δικη μου και εσυ την δικη σου, και την αρτα να την αφησουν υσηχη η αλβανοι γιατι και εγω απο κει ειμαι ελεος ηπειρωτες ειμαστε δοξασμενοι εννοειται η ηπειρος εχει μεγαλη ιστορια μη μας την ξεφτυλισουμεκαι η αλβανοι ελεος!
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από roula »

σε λίγο οι μη έλληνες θα μας ζητήσουν να αντικαταστήσουμε την σημαία μας βγαλμένη από τα κοκάλα τον ελλήνων τα ιερά με την σημαία της ευρωπαϊκής ενώσεις και να ορκιζόμαστε υποταγή στα goldenboys. Ας σοβαρευτούμε, μπορούμε να συζητάμε ώρες στο απρόσωπο internet, γιατί όπως ξέρουμε όλοι έχουν μια άποψη και μια κ...... Α!

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Τελικα ειμαστε πολλοι ρατσιστες εδω μεσα (κ εγω μεσα)Εικόνα
Χωρις παρεξηγηση!
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μπραβο ρε ρουλα! Χως τα! Ακους εκει... Δεν πουλαμε τη σημαια μας! Και εγω μαζι σου!
katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κακο δεν κανουμε grecia μου! Σε κατι τετοια πρεπει να μαστε! Γιατι αλλλιως σε λιγο καιρο θα...
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από roula »

τιμή μας κ καμάρι μας που είμαστε έλληνες, είναι τιμή να αγαπάς την πατρίδα σου κ να παθαίνεις για αυτήν όπως χιλιάδες προγονοί μας που δεν αλλαξοπιστήσαν, και γράφτηκε το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία, σε αντιθέσει με τους προδότες που τελικά υπάρχουν πολύ στην Ελλάδα. Είμαστε εθνιστές κ όχι εθνικιστές !

υ. Σ.

η άρτα είναι υπεροχή κ όλοι η ήπειρος!

και ένα κομμάτι της είναι ακόμα υπόδουλο....

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Ναι ρε σεις αλλα κ που ωριεστε δεν βλεπετε; Δεν βγαινει σε τπτ... Εικόνα
roula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από roula »

έχεις δίκιο greciaγιατί ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς ιδανικά πλέον

δεν μπορούμε όμως να καθίσουμε στο έλεος αυτόν.

έχουμε καθήκον να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας,

με αρχές κ να τα κάνουμε σωστά ελληνοπούλα,

γιατί έτσι θα έχουμε πετύχει το σκοπό μας.

συμφωνείς;

'μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας '

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης