Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
γ

Δημοσίευση από γ »

Για τις ειδ. Δυναμεις σou κανουν και αιματολογικες εξαιτασεις; Και θελω να ρωτησω και κατι πιο συγκεκριμενο. Εγω που εχω ηπατιτιδα β (εκ γενετης) μπορω να βγω ι1;
Άβαταρ μέλους
Αετός ЭЄ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Αετός ЭЄ »

Να σας ρωτησω επειδη εγω παιρνω ενα χαπι για το θυροειδη, θα με κοψουν ή οχι;(καθε μερα οταν ξυπνω παιρνω) Ευχαριστώ.
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
AMAK301
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AMAK301 »

Αετός ЭЄ έγραψε:Να σας ρωτησω επειδη εγω παιρνω ενα χαπι για το θυροειδη, θα με κοψουν ή οχι;(καθε μερα οταν ξυπνω παιρνω) Ευχαριστώ.

Θα τους το αναφερεις και αυτοι θα κρινουν. Βεβαια μπορεις να ρωτησεις και τον ιατρο σου. Οι ωρες δεν ειναι παντα στανταρ στον στρατο και συγκεκριμενα στις Ε. Δ. Πολλα βραδια θα εισαι αυπνος, πιθανον να πρεπει να φας πριν παρεις το χαπι και αν εχεις στανταρ ωρες που παιρνεις το χαπι ισως και να μην μπορεσεις να το παρεις μερικες φορες. Οποτε καλυτερα να συμβουλευτεις τον ιατρο σου. Δεν παιζουμε με την υγεια.:) Καλη συνεχεια.

Άβαταρ μέλους
Αετός ЭЄ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Αετός ЭЄ »

AMAK301 έγραψε:
Αετός ЭЄ έγραψε:Να σας ρωτησω επειδη εγω παιρνω ενα χαπι για το θυροειδη, θα με κοψουν ή οχι;(καθε μερα οταν ξυπνω παιρνω) Ευχαριστώ.

Θα τους το αναφερεις και αυτοι θα κρινουν. Βεβαια μπορεις να ρωτησεις και τον ιατρο σου. Οι ωρες δεν ειναι παντα στανταρ στον στρατο και συγκεκριμενα στις Ε. Δ. Πολλα βραδια θα εισαι αυπνος, πιθανον να πρεπει να φας πριν παρεις το χαπι και αν εχεις στανταρ ωρες που παιρνεις το χαπι ισως και να μην μπορεσεις να το παρεις μερικες φορες. Οποτε καλυτερα να συμβουλευτεις τον ιατρο σου. Δεν παιζουμε με την υγεια.:) Καλη συνεχεια.

Σκεφτομουν να μην το αναφερω μηπως με κοψουν, το χαπι (ειναι για υποθυροειδησμο) πριν φαω πρεπει να το παρω καθε πρωι, οποτε νομιζω με τις ωρες καλα ειμαστε (το να ειμαι άυπνος δεν πειραζει). Σε ευχαριστω για την απαντηση ;)
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
AMAK301
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AMAK301 »

Αετός ЭЄ έγραψε:Σκεφτομουν να μην το αναφερω μηπως με κοψουν, το χαπι (ειναι για υποθυροειδησμο) πριν φαω πρεπει να το παρω καθε πρωι, οποτε νομιζω με τις ωρες καλα ειμαστε (το να ειμαι άυπνος δεν πειραζει). Σε ευχαριστω για την απαντηση ;)

Παντως να ξερεις πως δυσκολα κρυβεις θεματα υγειας εκει και καλυτερα να τους το αναφερεις απ την αρχη παρα να το εντοπισουν οι ιδιοι αργοτερα. Να σαι καλα, τιποτα! Καλη συνεχεια φιλε μου Εικόνα

makis256
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από makis256 »

Καλησπερα πριν απο 3 χρονια εκανα εγχειριση κιρσοκηλης η οποια παροτι δεν ηταν αναγκαια μου ειπαν να τη κανω. Ωστοσο απο οτι βλεπω τωρα με μεγαλη μου λυπη οποιος εχει κανει εγχειριση δεν παει Ι1; Θελω παρα πολυ να παω ειδικες δυναμεις, ουτε για τα μορια ουτε για τιποτα απλα κ μονο σαν εμπειρια ζωης... Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι :1) Υπαρχει περιπτωση να ειμαι Ι1;2) Στις ειδικες δυναμεις πανε μονο Ι1;
myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από myrmidonas »

ΜΑΚΗ δεν ξερω και πολλα αλλα σου λεω οτι εδ πανε και 1 και 2. Δεν ειναι και κατι το απιαστο. Μονο τα αγωνισματα να βγαζεις για να γινεις δεκτος και απλα να αγαπας την πατριδα γιατι πολλοι πανε για να λενε οτι ειναι κομαντος. Αν το αγαπας θα το καταφερεις. Καλη τυχη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ι2 και Ειδικές Δυνάμεις Δεν γίνεται

Μάκη δες και αυτό το θέμα

myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

greek army εισαι σιγουρος; Ρωταω γιατι καπου εδω μεσα το διαβασα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γίνεται λέμε
myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οκ δεν σαμφισβητω. Κατι παραπανω ξερεις.
typos

Δημοσίευση από typos »

Σιγουρα και αυστηρα μονο Ι1 στις ΕΔ. Ο φιλος που εγραψε πιο πανω για κιρσοκηλη που το ειδε οτι βγαινει αυτοματα Ι2; Γιατι εγω δεν εχω διαβασει κατι τετοιο...
ΧΡΗΣΤΟΣ56

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ56 »

Παιδια, στις 30.1 παρουσιαζομαι, κ θελω να ρωτησω κατι. Πριν 3χρονια, ειχα παθει στο αριστερο γονατο ενα 'μικρο' ραγισμα-καταγμα, μερικη ρηξη χιαστων κ κακωση εσω συνδεσμου στη μπαλα.
Μου πηρε 3+ μηνες η αποθεραπεια, κ ΔΕΝ εκανα εγχειρηση, διοτι ο γιατρος μ ειπε πως ΔΕΝ χρειαζεται μιας κ ημουν στην αναπτυξη ακομη. Μετα την αποθεραπεια μου με φυσιοθεραπευτες, κ μεχρι σημερα, ΔΕΝ αντιμετωπιζω προβλημα με το γονατο, κ αθλουμαι κιολας ενταντικα!
Θα παιξει καποιο ρολο αυτο; Γιατι θελω να παω ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Επισης εχω κ κυρσοκοιλη στον αριστερο ορχη, η οποια ηταν μιας εγχειρηση ρουτινας πριν απο 1.5 χρονο, χωρις να εχω κανενα προβλημα τωρα.
Πραγματικα οποιαδηποτε απαντηση θα ηταν χρησιμη! Ευχαριστω εκ των προτερων
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stryg »

Για κιρσοκήλη, δύο φίλοι μου που είχαν και θεραπεύτηκε με χειρουργείο βγήκαν Ι1.
Για προβλήματα στο γόνατο και χιαστούς έχω δει από Ι1 ως Ι4. Από σένα εξαρτάται αρκετά το τι θα βγεις, ανάλογα με το πώς θα δηλώσεις το πρόβλημα. Απλά να ξέρεις από πριν, ότι προβλήματα όπως αυτό μερικές φορές επιδεινώνονται στο στρατό. Συνεχής ορθοστασία, κουβάλημα εξάρτησης και όπλου που είναι έξτρα βάρος για το γόνατο. Να το ξέρεις αυτό από πριν, πάνω από όλα η υγεία. Αν δεν το δηλώσεις ή προσπαθήσεις να το υποβαθμίσεις μπορεί να αρχίσει να σε ενοχλεί το γόνατο.
Θωμάς

Δημοσίευση από Θωμάς »

Για σας ! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κατάταξη μου στις ειδικές δυνάμεις γιατί πριν 4 μήνες είχα ένα τροχαίο και έκανα ράμματα... Πλέον υπάρχουν μόνο σημάδια και από πίσω έμεινε λίγο το χνούδι που σχεδόν έχει φύγει και αυτό !!! Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχω σημάδια; Αθλούμαι κανονικά εδώ και καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Είναι μόνο εξωτερικά σημάδια που και αυτά με είπαν οι γιατροί θα φύγουν...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες