Μυωπία, πρεσβυωπία και άλλες προϋποθέσεις
Οκ, δεν γνωριζα οτι υπαρχει φορουμ και για αυτο το θεμα σε ευχαριστω παντως διαβασα και τις 5 σελιδες και μου λυθηκαν ολες μου οι αποριες.
¨Αλλες παθήσεις οφθαλμολογικής φυσεως θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα είναι η αχρωματοψία ή δυσχροματοψία (για την οποία κόβουν συχνά και εύκολα) καθώς και η υπερβολική μυωπία
-
kyr_7
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
Γενικα τα γραμματα που σου δειχνουν μακρια βγαινουν πολυ δυσκολα χωρις βοηθητικους φακους
-
Αλεξανδρα
Εγω εχω μυωπια (οχι παρα πολυ βεβαια, αλλα εχω) μπορει να υπαρξει προβλημα για τη σμυν; Ευχαριστω εκ των προτερων.

-
kyr_7
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
Για τη σμυν δεν υπαρχει προβλημα.
-
χρηστος
Και οσο για τις παθησεις των ματιων; Μπορουν να εμποδισουν καποιον να μπει στην σχολη;
-
παν
Παιδια εχω λιγο αστιγματισμο στο δεξι ματι.(ελαχιστο). Ξερετε αν γινομαι δεκτος στην Ικαρων Ιπταμενοι; Ευχαριστω.
-
Jim
Καλισπέρα. Τα διαβασα όλα τα ποστ σε αυτο τ θεμα, αλλά δεν πολυκατάλαβα. Ενδιαφέρομαι για ΣΜΑ. Έχω 8 μυωπεία. Περνάω έτσι όπως είμαι; Αν όχι, τότε υπάρχει λάποιος τροπος ν περάσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 23
Jim έγραψε:Καλισπέρα. Τα διαβασα όλα τα ποστ σε αυτο τ θεμα, αλλά δεν πολυκατάλαβα. Ενδιαφέρομαι για ΣΜΑ. Έχω 8 μυωπεία. Περνάω έτσι όπως είμαι; Αν όχι, τότε υπάρχει λάποιος τροπος ν περάσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μόνο με λέιζερ θα περάσεισ
-
Jim
Α, δλδ το δέχονται το λέιζερ. Ωραία, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
-
Μορφονιός
Γεια σας εγω που εχω 5 βαθμους μυωπια σε ποιες στρατιωτικες σχολες μπορω να περασω;
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 23
Μορφονιόσ έγραψε:Γεια σας εγω που εχω 5 βαθμους μυωπια σε ποιες στρατιωτικες σχολες μπορω να περασω;
Διάβασε την προκήρυξη
Πόσο είναι ο μέγιστος βαθμός μειοποίας και αστυγματισμού για την είσοδο στη Σχολή Ικάρων; Φιλικά sniperman
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 1
διαβασε τα παραπανω μηνυματα καπου Υπαρχει Η προκυρηξη.sniperman έγραψε:Πόσο είναι ο μέγιστος βαθμός μειοποίας και αστυγματισμού για την είσοδο στη Σχολή Ικάρων; Φιλικά sniperman
sniperman έγραψε:Πόσο είναι ο μέγιστος βαθμός μειοποίας και αστυγματισμού για την είσοδο στη Σχολή Ικάρων; Φιλικά sniperman
Δεν υπάρχει μέγιστος βαθμός μυωπίας ή αστιγματισμού για την ΣΙ. Θα πρέπει να έχεις άριστη οπτική οξύτητα.(10/10) , συνεπώς δυστυχώς δεν μπορείς να φοιτήσεις στην Σχολή.
Λυπάμαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες