Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sauraki...4 »

Ναι... Απλα πως να την εχουμε την υγεια μας; μετα απο αυτα δηλαδη αισχος... Με καιει το θεμα γιαυτο και... βγαινω εκτος ενδυματων ας ποουμε ελεοσ
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Κ εμενα... Αλλα συνηθισα τις αδικιες του στρατου μας... Επρεπε να μουν κ εγω μουσουλμανα χαχαχαχαχαχαχα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Kάθεστε και οδύρεστε για το γεγονός που μια κοπέλα μουσουλμάνα μπήκε στον στρατό και λέτε πως είναι δυνατόν να κάτσει κάγκελο στην σημαία, αν θα ορκιστεί στα πάτρια εδάφη και τα λοιπά πατριωτικά που διαβάσαμε. Απορώ αν κανείς από εσάς αγχώθηκε ή απήυδησε τόσο πολύ όταν ο Μπατίστα που ουδεμία σχέση είχε με Ελλάδα το παληκάρι, απλά η τύχη τον έφερε εδώ, έπαιξε με την εθνική Ελλάδος.

Ή αν χαλαστήκατε το 2004 που ο προπονητής που μας έκανε πρωταθλητές Ευρώπης είναι αλλοεθνής.

yy22
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yy22 »

Αγαπητε μου τι λες; συγκρινεις τον στρατο; , ε ενα αθλημα; η με τον αν ο μπατιστας βαραει καλα η παιρνει αναβολικα για να σε κανει εσενα περηφανο; ε; μη τα ισοπεδωνουμε ολα... ειπαμε!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Να σου πω... Εγω δεν εχω προβλημα που μπηκε η κοπελα μαγκια της Μπραβο της... Αλλα να ξερεις ΠΑΝΤΑ υπαρχει αυτο το αλλα κ το γιατι...
Λενε ειχε μονο ενα χαρτι αισθητικης ετσι; οι αλλοι που ειχανε αλλα πτυχια γτ δεν μπηκανε; Κ μπηκε αυτη που ειχε ενα μοναδικο χαρτι;
τεσπα δεν θελω να φανω ρατσιστρια (αν κ ειμαι λιγακι)αλλα καταλαβαινω κ τα παιδια εδω που λενε για μορια κτλ οταν εισαι παθων καταλαβαινεις περισσοτερο... Κ εγω πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλο παραδειγμα...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ωραία, καλά τα λες. Κατανοώ και δικαιολογώ στο έπακρο να έχει κάποιος που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε όπως είπες να μπει για "ύποπτους" ίσως λόγους, να νοιώθει μια πικρία και να εκφράζεται και με αρκετά έντονο τρόπο. Ειδικά όταν βλέπει άλλους που να μην έχουνε τα ίδια προσόντα, να το έχουνε καταφέρει. Απλά δεν μπορώ να Στηρίζεται αυτή η αντίδραση σε φυλετικά κριτήρια, μιας και αυτά δεν τα διαλέγουμε στην πορεία της ζωής μας ως άνθρωποι αλλά γεννιόμαστε με αυτά και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

yy22 έγραψε:Αγαπητε μου τι λες; συγκρινεις τον στρατο; , ε ενα αθλημα; η με τον αν ο μπατιστας βαραει καλα η παιρνει αναβολικα για να σε κανει εσενα περηφανο; ε; μη τα ισοπεδωνουμε ολα... ειπαμε!
Όχι φίλε μου δεν ισοπεδώνω τίποτα. Σε μια εθνική ομάδα όμως όπως πολύ καλά θα ξέρεις, παίζεις για την σημαία, το εθνόσημο και την πατρίδα.

Και σε καιρό ειρήνης είναι ένα είδος "ειρηνικής μάχης" για να βγάλεις νικητή την χώρα σου.

ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ελλη »

Βασικα το μονο που μ ενοχλει στην κοπελια ειναι σε καιρο που ξεσπασει μια κριση οπως στα ιμια με ποιον θα ναι με την Ελλάδα η την τουρκια. ; μπορει να ναι η Ελλάδα η πατριδα της και να μην φερετε σαν τουρκαλα. Αλλα πανατ υπαρχει ενα αλλαΕικόνακοπελια μπραβο που τα καταφερες. Εδω εχουμε βουλευτη τουρκο ο εποπ σας πειραξε ; μην τρελαθουμεΕικόνα
limas56vil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από limas56vil »

Σωστο και αυτο που λεει ο φιλος και ας αναφερεται απλα σε ενα αθλημα... Αλλα εγω δν θελω ουτε Γερμανο προπονητη στην Εθνικη ουτε Μουσουλμανα στον Ελληνικο Στρατο... το ενα βεβαια ειναι ποιο ακραιο απο το αλλο... Τελος... Καλος να παρουσιαστουμε Αυριο... Και καλο τρεξιμο ΚΟΜΑΝΤΟ...

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Καλα εσεις που μπηκατε εμεις που δεν μπηκαμε μας τρωει χαχαχαχα
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

παιδια δεν ξερετε αν ειχε μεσο... Μπορει αυτη η κινηση να χε απωτερους σκοπους... Οπως την ''φιλια''των δυο χωρων... Δλδ, λογω διπλωματισμου... Δεν ξερετε ποτε... Αλλα σιγουρα αυτο θα προκαλεσει κ εμας σαν εθνος κ τους τουρκους...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναελεος να μπει η μουσουλμανα και οχι εμεις αν ειναι και σιγα τα πτυχια που ειχε οπως ειπε και μια κοπελα ενα χαρτι αισθητικης και αλλοι με πανεπιστημιο και πολυτεχνειο ειναι εξω ντροπη δηλ η καθε κουτση μαρια θα μπαινει αντε να μπουνε και ολοι οι ξενοι στον ελληνικο στρατο ξεφτυλες ολοι ξεφτυλες αυτοι που την περασαν και μην μου πειτε οτι περασε και με την αξια της ελεος! Στην ορκομοσια θα την δουν εγω δν συμφωνω με την ενταξη της στον ελληνικο στρατο να πηγαινε στον τουρκικο, αντε απο δω γιατι οσο το θυμαμαι ελεος μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, ουστ ουστ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα τουρκος καλος μονο νεκρος!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

296 lele έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ! ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ πηγαινατε στον Τουρκικο στρατο; γιατι δεν πατε; και εκει εχει σταρτο... αντε μην τρελαθουμε τωρα. νιωθει ελληνιδα... και αυτοι που λενε για το κορανι ας ανοιξουν να το διαβασουν και μετα να μιλησουν. εκει γραφει να σκοτωνεις! παμε καλα; δεν μπαινουμε εμεις και θα μπει η μουσουλμανα; κατι τετοια γινονται και με τις στρατιωτικες σχολες που βλεπεις να μπαινουν παιδια απο βουλγαρια, μαροκο... Κτλ... ΕΛΕΟΣ! αντε να χει δηλωσει ειδικες Δυναμεις και να τη στειλουν Κυπρο... ποιον θα υπηρετησει; ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ! !

ΕΛΔΥΚ

Κ εγω που ξερω ρε φιλε αν κ εσυ δεν εισαι σατανιστής... ;
Πως δλδ θα υπηρετης τον σταυρο στη γαλανόλευκη!
Τι λετε ρε... Πατε καλα;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

ο καθενας φιλε μου με την αποψη του αυτη εχω και αυτη εκφερω, εσυ εχεις την δικη σου και αλλος καποια αλλη! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Markos_Hdi έγραψε:Kάθεστε και οδύρεστε για το γεγονός που μια κοπέλα μουσουλμάνα μπήκε στον στρατό και λέτε πως είναι δυνατόν να κάτσει κάγκελο στην σημαία, αν θα ορκιστεί στα πάτρια εδάφη και τα λοιπά πατριωτικά που διαβάσαμε. Απορώ αν κανείς από εσάς αγχώθηκε ή απήυδησε τόσο πολύ όταν ο Μπατίστα που ουδεμία σχέση είχε με Ελλάδα το παληκάρι, απλά η τύχη τον έφερε εδώ, έπαιξε με την εθνική Ελλάδος.

Ή αν χαλαστήκατε το 2004 που ο προπονητής που μας έκανε πρωταθλητές Ευρώπης είναι αλλοεθνής.

Κ καλα του μπατιστα ι προ γιαγια ηταν ελληνιδα... Χαχαχα... Ελεος... Ηθελα να το αναφερω αυτο αλλα λεω ασε... Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης