Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

για χαλαρωστε λιγο... Διαβασα εδω οτι ειναι μουσουλμανα=τουρκαλα, αρα θελετε να μας πειτε οτι χριστιανος=ελληνας... Κ βασικα π ξερετε εσεις οτι η μανα της δεν ειναι ελληνιδα ; την ξερετε; μ αρεσει π ειστε ολοι εθνιστες μην πω εθνικιστες, αλλα το μεσο μεσο... Αμα θελετε μια Ελλάδα τετοια μπραβο σας. Αφου ξερετε οτι δεν υπαρχει συστημα στην χωρα μας... Η "τουρκαλα" σας πειραξε ή το οτι δεν ειστε στν στρατο αυτη την στιγμη γτ αλλοι αποφασισασν για το μελλον το δικο σας κ παλευετε ολοι για μονιμοποιηση την στιγμη π τα "κεφαλια"αποφασιζουν οτι θελουν χωρις εξηγησεις στους ελληνες πολιτες;

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Οτι κ λετε... Η κοπελα βγηκε κ στην τηλεοραση... Χαχαχαχαχαχαχα.. Κ μαλιστα στον αντεννα! Χαχαχαχαχα
sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sauraki...4 »

Ετσι τωρα παμε μπροστα και στον alpha βγηκε... ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ! Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ωραια αυτη ουτε ελληνικα δεν ξερει να μιλαει... Τι ρεζιλικια... Και την βγαλανε σημερα στα καναλια μια μερα πριν παρουσιαστει γιατι ξερουν καλα οτι θα αντιδρασει πολυς κοσμοσ... Και απο αυριο που θα μπει δεν θα μπορουν να κανουν ΤΠτ...
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Ωραια ελπιζω το θεμα να ληξει εδω... Εικόναχαχαχαχα.. Κ δεν θα γινει τπτ αυριο μεθαυριο θα το εχετε ξεχασει κ εσεις κ ολος ο κοσμος... .
Anonymous

Ναι και απο την συνεντευξη θα μου μεινει αυτο που ειπε :" πως ολες οι αλλες πανε φανταρινες εγω να μην μπορω; " δικαιοθηκε το κοριτσι... Ο αλαχ ειναι μεγαλος! Χαχαχαχα

sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε παιδαι γιατι θα τρελαθω τωρα στην ορκομωσια δηλαδη που Θα ορκιστει για πειτε μου... Στα Πατρια εδαφη; Βγηκε η κοπελα (που και αυτο παραπτωμα αποτελει) και λεει Ε νιωθω ελληνιδα; ε και γω νιωθω κινεζα να παω σε αλλι χωρα σε ξενο στρατο ε μη τραθουμε... Τοσο καιρο λεω οκ αυτο θα μας πειραξει και αν ηταν αξια Και ειχε τα προσοντα μαγκια της αλλα οχι και ετσι... Μακραι να εχω αδικο Τι να πω
Anonymous

Που ξερεις εκει μπορει να περασουμε στην κινα μια χαρα... Γιατι εδω δεν το βλεπω να περναμε...
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Χαχαχαχαχαχαχα συμφωνω; α; ! !
Περισσοτερες πιθανοτητες εχω να μπω στην Νοτια Αμερικη παρα εδωωωωω... Εκει τουλαχιστον δεν θελει πολιτικο μεσο, με χρηματα συμβιβαζονται!
Anonymous

Κανενας δεν θα το ξεχασει. Ναι ρε grecia και για την μονιμοποιηση. γιατι να μπεις εσυ ρε και να σου τη φαει τη θεση αυτη η 25χρονη τουρκαλα; και σιγα το πτυχιο που εχει. ηθελε πολυ διαβσμα για να το βγαλει τι να πω... το λεω αυτο γιατι ειναι μερικοι που την εχουν θεοποιησει! ΕΛΕΟΣ! τι να πουν παιδια που εβγαλαν πολυτεχνειο και ειναι απ εξω; με αυτα τα παιδια ποιος θα ασχοληθει; ! ΄Και λένε ότι μιλάει καλα ελληνικα... ειναι ελληνιδα ε; πουντο και δεν το βλεπω; σπαστα μιλαγε! και ενα πακιστανο να βαλεις πιο καλα θα σου μιλησει! Και το προβλημα μου δεν ειναι μονο η θρησκεια ειναι οτι δεν πιστευει στη σημαια μας τι παει να υπηρετησει; θελει να βαλει το χακι γιατι; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Να σου πω κ εγω ειχα 500 πτυχια αλλα, μου ριξανε παλι για τριτη χρονια ακυρο... δεν πειραζει ρε συ τι να κανω; Δεν ειχα μεγαλο βυσμα εγω... Μαλλον ηταν μεγαλυτερο το δικο της... Χαχαχαχα
Anonymous

Μην λες πολλα για τους πακιστανους και τους βαλεις ιδεες και αρχισουν και μπαινουν και οι πακιστανοι... Γιατι δεν προβλεπω να μπενουμε... Σε λιγο ο στρατος θα γινει σαν το ποδοσφαιρο... Ελληνικη ομαδα με ξενους!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Ελεος το τελευταιο θα ηταν αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... Αν κ το περιμενω να γινει... χαχαχαχαχα στη Ελλαδα ειμαστε. ΧαχαχαΕικόνα
sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Α ρε αυτογκολακιιιιιι που 8α φαμε!!! 111
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός