Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas pharm
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος

Δημοσίευση από kostas pharm »

Καποιοι εχετε μπερδεψει το ειμαι ελληνας και ανηκω στην ελληνικη φυλη με οτι συνεπαγεται αυτο με το ειμαι υπηκοος του ελληνικου κρατου γι αυτο κ γινετε ολη αυτη η παρανοηση. οπως ειπε κ ο ανδρεας παπανδρεου ο στρατος ανηκει στο εθνος και οχι στους υποτιθεμενους υπηκοους του ελληνικου κρατους.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Δεν γνωρίζω ακριβώς την στιγμή που θα το είπε ο Παπανδρέου αλλά είμαι σίγουρος πως δεν το είπε με την έννοια που το δίνεις εσύ Κώστα. Φαντάζομαι θα το είπε υποννοώντας την χρήση του στρατεύματος για την άνοδο των συνταγματαρχών. Από κει και πέρα τι πάει να πει "υποτιθέμενοι υπήκοοι". Επειδή εσύ και εγώ τύχαμε να γεννηθούμε από Έλληνες γονείς είμαστε περισσότερο Έλληνες από κάποιους άλλους που μπορεί να το νοιώθουνε εξίσου έντονα μέσα τους; Εκτός από αυτό. Οι Έλληνες πρώτης γενιάς και έπειτα που γεννιούνται σε ξένες χώρες ως τι υπηρετούνε τον στρατό της εκάστοτε χώρας; Και αυτοί ως μιάσματα όπως θες να παρουσιάσεις τους μη Έλληνες εθνικά(πάντα σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό);

Εγώ θα σεβαστώ αυτόν που θα αισθανθεί Έλληνας και θα τον εκτιμήσω, γιατί θα είναι σίγουρα αυτός που μιας και δεν έχει το "προνόμιο" να έχει Έλληνες γονείς, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το δείξει με πράξεις ότι είναι και το νοιώθει μέσα του. Σίγουρα πολύ περισσότερο από τους περισσότερούς μας που και στον στρατό βαριόμαστε και το κράτος θα "κοροϊδέψουμε" και τον συμπατριώτη μας κτλ κτλ.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγώ θα σεβαστώ αυτόν που θα αισθανθεί έλληνας και θα τον εκτιμήσω, γιατί θα είναι σίγουρα αυτός που μιας και δεν έχει το "προνόμιο" να έχει έλληνες γονείς, καλα τωρα σοβαρολογεις; Πιστευεις οτι ειναι το ιδιο να αισθανεσαι ελληνας απο το να εισαι; ; συγνωμη αλλα δν το βλεπω ετσι εμενα οι γονεις μου ηταν μεταναστες στην γερμανια και ακομα ζουνε εκει ολοι μας οι συγγενεις και δν εχουν αισθανθει ποτε [γερμανοι]αισθανοντουσαν αυτο που λενε! Αμα καταλαβα λαθος περα απο αυτο που εννοεις συγνωμη !

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Nαι δεν είπα ότι σώνει και καλά όλοι πρέπει να αισθάνονται έτσι. Ο καθένας μας κρατάει πάντα τις ρίζες του. Σε μια άλλη κλίμακα όπως για παράδειγμα μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε κάποιος σε μια πόλη διαφορετική από αυτή της καταγωγής του. Δεν χάνει ούτε την συνείδηση του από που κατάγεται αλλά φυσικά αισθάνεται πως είναι κομμάτι του μέρους που μεγάλωσε. Αν καταλάβεις αυτό το παράδειγμα, τότε θα καταλάβεις και την λογική μου! :)

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Το καταλαβα ετσι οπως το διατυποσες! τι να πω παντως ενα μπαχαλο εχει γινει η Ελλάδα μας ολοι καλοι χωρανε ετσι το κανανε!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

tzovana18 έγραψε:
Εγώ θα σεβαστώ αυτόν που θα αισθανθεί έλληνας και θα τον εκτιμήσω, γιατί θα είναι σίγουρα αυτός που μιας και δεν έχει το "προνόμιο" να έχει έλληνες γονείς,

καλα τωρα σοβαρολογεις; Πιστευεις οτι ειναι το ιδιο να αισθανεσαι ελληνας απο το να εισαι; ; συγνωμη αλλα δν το βλεπω ετσι εμενα οι γονεις μου ηταν μεταναστες στην γερμανια και ακομα ζουνε εκει ολοι μας οι συγγενεις και δν εχουν αισθανθει ποτε [γερμανοι]αισθανοντουσαν αυτο που λενε! Αμα καταλαβα λαθος περα απο αυτο που εννοεις συγνωμη !

Γιατι πιστευεις οτι οι μουσουλαμανοι δεν αιθανονται κ ειναι ελληνες;

Απαντας μονη σου στο ολο θεμα... Ηταν μετανάστες!

Δεν ηταν 200 χρονια σε ενα τοπο! Δε γεννηθικαν στη Γερμανία!
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sakisal »

Αγαπητε αντωνη δεν αισθανονται ολοι τους και τοσο ελληνες.

Anonymous

sakisal έγραψε:Αγαπητε αντωνη δεν αισθανονται ολοι τους και τοσο ελληνες.

Απο ποιο μέρος τις ελλαδος καταγεσαι;

Αν γεννιοσουν στο Τσιμπουτι κ σου ελεγαν μονίμος οτι δεν εισαι Τσιμπουτιανος... Γιατι η προ προ προ γιαγια σου ηταν Ελληνιδα κ επιδη εισαι ασπρος τι θα ενιωθες;

sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sakisal »

Ειμαι απο κομοτηνη και ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας. Αν γεννιομουν στο τζιμπουτι παλι ελληνας θα ημουν. Και μην ξεχνας κατι, εμεις δεν πειραξαμε ποτε τα τζαμια τους σε αντιθεση με αυτους που ολοι ξερουμε τι εκαναν στιν αγια σοφια. Εσεα σου αρεσει οταν ακους τον χοτζα; θα τους αρεσε αυτους να ακουγαν εκκλησιες στα σπιτια τους; α και κατι αλλο, ξερεις πως πανυγυριζαν οταν χαναμε με 4-1 απο τους τουρκους εδω; ειναι ελληνες αυτοι;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

εγω λεω να σταματησετε γιατι οτι εγινε εγινε... Ελεοσσσσσσσσσσσσσσ...
Κ δεν νομιζω να ειναι η μονη κοπελα μουσουλμανα εκει μεσα οπως λεει κ η illy...
Αμαν ησυχαστε

Anonymous

sakisal έγραψε:Ειμαι απο κομοτηνη και ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας. Αν γεννιομουν στο τζιμπουτι παλι ελληνας θα ημουν. Και μην ξεχνας κατι, εμεις δεν πειραξαμε ποτε τα τζαμια τους σε αντιθεση με αυτους που ολοι ξερουμε τι εκαναν στιν αγια σοφια. Εσεα σου αρεσει οταν ακους τον χοτζα; Θα τους αρεσε αυτους να ακουγαν εκκλησιες στα σπιτια τους; α και κατι αλλο, ξερεις πως πανυγυριζαν οταν χαναμε με 4-1 απο τους τουρκους εδω; Ειναι ελληνες αυτοι;

sakisal έγραψε:Ειμαι απο κομοτηνη και ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας. Αν γεννιομουν στο τζιμπουτι παλι ελληνας θα ημουν. Και μην ξεχνας κατι, εμεις δεν πειραξαμε ποτε τα τζαμια τους σε αντιθεση με αυτους που ολοι ξερουμε τι εκαναν στιν αγια σοφια. Εσεα σου αρεσει οταν ακους τον χοτζα; Θα τους αρεσε αυτους να ακουγαν εκκλησιες στα σπιτια τους; α και κατι αλλο, ξερεις πως πανυγυριζαν οταν χαναμε με 4-1 απο τους τουρκους εδω; Ειναι ελληνες αυτοι;

Ποιοι ηταν αυτοι που κανανε τι στην Αγια Σοφια; Οι Ελληνες μουσουλμανοι ή Τουρκοι μουσουλμανοι... Νομιζω οτι παλι μπερδευεσαι...

Οταν ακουω το χοτζα δε μου κανει καμια αισθηση... Απλα θα σου πω οτι στο ραμαζανι ευχομαι στους φιλους μου χρονια πολλα... Οπως κ αυτοι κανουν το πασχα κ τα χριστουγεννα... Τωρα αν θα τους αρεσε... Τουλαχιστον απο οσο γνωριζω δεν εχουν τρομερη ηχομονοση που δεν ακουν την εκκλησια στο σπιτια τους!

Οσο για το 4-1... Οταν ερχοταν ο γιαννιωτης κ σου ελεγε θα χασει με 3 γκολ ο πανθρακικος... Εστω κ αν δεν παρακολουθουσες ποδοσφαιρο... Δε θα του το ετριβες στη μουρι;
Εγω παντως δεν ειδα κατι τετοιο... Το 2004 το καλοκαιρι... Ναι τους ειδα εξω!

kostas pharm
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος

Δημοσίευση από kostas pharm »

Markos_Hdi έγραψε:Από κει και πέρα τι πάει να πει "υποτιθέμενοι υπήκοοι". Επειδή εσύ και εγώ τύχαμε να γεννηθούμε από Έλληνες γονείς είμαστε περισσότερο Έλληνες από κάποιους άλλους που μπορεί να το νοιώθουνε εξίσου έντονα μέσα τους; Εκτός από αυτό. Οι Έλληνες πρώτης γενιάς και έπειτα που γεννιούνται σε ξένες χώρες ως τι υπηρετούνε τον στρατό της εκάστοτε χώρας; Και αυτοί ως μιάσματα όπως θες να παρουσιάσεις τους μη Έλληνες εθνικά(πάντα σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό); Εγώ θα σεβαστώ αυτόν που θα αισθανθεί Έλληνας και θα τον εκτιμήσω, γιατί θα είναι σίγουρα αυτός που μιας και δεν έχει το "προνόμιο" να έχει Έλληνες γονείς, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το δείξει με πράξεις ότι είναι και το νοιώθει μέσα του. Σίγουρα πολύ περισσότερο από τους περισσότερούς μας που και στον στρατό βαριόμαστε και το κράτος θα "κοροϊδέψουμε" και τον συμπατριώτη μας κτλ κτλ.

Φιλε μαρκο, κατα τη διαρκεια των στρατιωτικων γυμνασιων στην αρχαια σπαρτη οταν οι νεοι ελαμβαναν την περιφημη < Αγωγη> δεν επιτρεποταν η εισοδος στην σπαρτη κανενος ξενου για λογους ασφαλειας. αυτο οσον αφορα γενικα τους ξενους στο στρατο κ οχι μονο τη συγκεκριμενη περιπτωση. ελληνας γεννιεσαι, οι υπολοιποι ειναι απλα φιλελληνες. οσον αφορα τωρα στους δικους μας τους < < Ελληναρες> > που δε σεβονται τπτ αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους ξενους εχθρους.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρε συ Κώστα εντάξει, μου φέρνεις τώρα ένα πάράδειγμα την πλέον στρατοκρατούμενη κοινωνία. Δεν λέω η στρατιωτική της πειθαρχία ήτανε παράδειγμα, αλλά σαν κοινωνία γενικά δεν ήτανε και το καλύτερο πρότυπο. Και το 3ο Ράιχ ήτανε στρατιωτικά άψογο με τους νόμους και τους κανόνες που όλοι ξέρουμε, τι σημαίνει να το πάρουμε κι αυτό ως παράδειγμα; Βέβαια υπάρχουνε και άλλα πολλά περισσότερα παραδείγματα πιο "ανοιχτόμυαλων" στρατιωτικών οργανώσεων που ωφελήθηκαν στο μέγιστο με αυτή τους την οπτική της στράτευσης των απόλυτα καθαρόαιμων εθνικά. Βλέπε Βαράγγεια φρουρά στο Βυζάντιο, τους ξένους που υπερστελέχωναν τις ρωμαϊκές λεγεώνες, την λεγεώνα των ξένων στην Γαλλία και βέβαια τους μαύρους, ισπανόφωνους και πάει λέγοντας είτε στις Η. Π. Α. είτε στην Βρετανία. (και στην Γαλλία βέβαια αν σκεφτούμε γαλλοαλγερινούς, γαλλομαροκινούς κτλ)

limas56vil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από limas56vil »

Αντε ολοι ειστε... Εσεις ξερετε ακομα και τι λεει το κορανι... Το πεζετε και Αντιρατσιστες και πολιτισμενοι κτλ... Κτλ... Ρε παιδια δεν ειμαστε Ρατσιστες καταλαβετε το και βαλτε το καλα στο μυαλο σας... Αλλα μουσουλμανα να υπηρετει την γαλανολευκη με τον Σταυρο δεν γινεται... Πως το λενε ρε δεν κολαει...

Anonymous

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ! ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ πηγαινατε στον Τουρκικο στρατο; γιατι δεν πατε; και εκει εχει σταρτο... αντε μην τρελαθουμε τωρα. νιωθει ελληνιδα... και αυτοι που λενε για το κορανι ας ανοιξουν να το διαβασουν και μετα να μιλησουν. εκει γραφει να σκοτωνεις! παμε καλα; δεν μπαινουμε εμεις και θα μπει η μουσουλμανα; κατι τετοια γινονται και με τις στρατιωτικες σχολες που βλεπεις να μπαινουν παιδια απο βουλγαρια, μαροκο... Κτλ... ΕΛΕΟΣ! αντε να χει δηλωσει ειδικες Δυναμεις και να τη στειλουν Κυπρο... ποιον θα υπηρετησει; ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ! !

ΕΛΔΥΚ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες