575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kampf »

Απορω γιατι την πυλη δεν την εκαναν λιγο μακρυτερα ακομα απτους λοχους
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
giannis pezonautis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannis pezonautis »

Καλησπερα παιδια εκοψα την αναβολη και απο τι μου ειπαν θα μου ερθει το τελευταιο 10 ημερο του ιουλιου δηλωσα πεζοναυτης στο χαρτι σαν κεντρο παρουσιασης θα ειμαι αυλωνα;

και κατι τελευταιο τηα μπορω να μπω ΥΕΑ που με ενδιαφερει;

σας ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

giannis pezonautis έγραψε:Καλησπερα παιδια εκοψα την αναβολη και απο τι μου ειπαν θα μου ερθει το τελευταιο 10 ημερο του ιουλιου δηλωσα πεζοναυτης στο χαρτι σαν κεντρο παρουσιασης θα ειμαι αυλωνα;

2/και κατι τελευταιο τηα μπορω να μπω ΥΕΑ που με ενδιαφερει;

σας ευχαριστω

1. Ναι
2. ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδια για οποιον επιθυμει να παει πζν το συνηστώ ανεπιφύλακτα! Τουλάχιστον απο προσωπική μου εμπειρία ηταν πολύ ωραια! Δύσκολα (ειδικά στο κεντρο.) αλλα ωραία! Ειδικά οι ασκήσεις ειναι το κατι αλλο! Αν και απ''οσο γνωρίζω τα πράγματα εχουν αλλαξει αρκετά απο τοτε που ήμουν εγω οπότε δεν γνωρίζω και πλήρως το τι γίνεται στο 575. Το μόνο σύγουρο είναι πως εάν δεν εχεις αντοχές και θέληση δεν πας πουθενα! Αληθεια υπάρχει καμία σειρουλα 303 εδω μέσα;

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ!

ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kampf »

Εγω ειμουν 311 και οφειλω να πω οτι ηταν μεγαλη παπατζα. Πως σου φανηκε?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
GIO4KAD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GIO4KAD »

Γεια σας παιδια εκοψα αναβολη και δηλωσα παιζοναυτες εκτος απο αυλωνα υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω αλλου; Κατι ακουσα κ για βολο ισχυει;
ΚΕΤΘ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΚΕΤΘ »

Καλημερα σημερα εμαθα οτι μπαινω αυλωνα Ειδικες δυναμεις θελω να ρωτησω, στην αυλωνα εχει μονο πεζοναυτες; Μπορω απο εκει να πας ΛΟΚ η κατι αλλο απο τα σωματα ειδικων δυναμεων;

Αν γινετε και δεν τα καταφερω λογο αθληματων ξαναπαω στους πεζοναυτες η απλο πεζικο; ]

ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι εκεί είναι το 575 Τάγμα Πεζοναυτών. Αν θές να πάς ΛΟΚ/ΜΑΚ/Αλεξίπτωτα, απλώς το δηλώνεις εκεί. Δεν περνάς αθλήματα.\

Τα αθλήματα είναι για όσους είναι από άλλα Όπλα και θέλουν να πάνε Ειδικές Δυνάμεις.
ΚΕΤΘ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΚΕΤΘ »

Και αν δεν μπω ΛΟΚ που θελω για α-χ-ψ λογο τοτε παραμενω ΠΖ η πας πεζικαριος; Ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

CL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από CL »

Γενικα παιδια ο λοχος ΠΖ ειναι καταπληκτικος!
316 ΕΣΣΟ μολις βγηκαμε απο ορκομοσια...
δεν μπορω να συγκρινω με τους ΚΕΤΘ ειμαστε η μερα με την νυχτα.
πειθαρχια παρα πολυ στα παντα, ακουγα απο τους αλλους τι γινοταν στα ΚΕΤΘ και ναι μεν ζηλευαμε οτι αυτοι 12 η ωρα ετρωγαν σουβλακια και πιτσες και εμεις ειμασταν στο δευτερο ονειρο, αλλα απο την αλλη το χαιροσουν που ειμασταν ετσι.
σε γενικες γραμμες
*φαγητο τελειο
*υπνοσακος για κανενα λογο... Καθε βραδυ εφοδους και οποιος δεν ειχε ξεστρωσει το κρεβατι τον ξυπναγαν.
*αρκετες αγκαριες
*πολυ καλες εγκαταστασεις και στους θαλαμους και στα εστιατορια, κψμ, κτλ.
οποιος θελει κατι ρωταει!
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Gladiatore »

CL έγραψε:Γενικα παιδια ο λοχος ΠΖ ειναι καταπληκτικος!
316 ΕΣΣΟ μολις βγηκαμε απο ορκομοσια...
δεν μπορω να συγκρινω με τους ΚΕΤΘ ειμαστε η μερα με την νυχτα.
πειθαρχια παρα πολυ στα παντα, ακουγα απο τους αλλους τι γινοταν στα ΚΕΤΘ και ναι μεν ζηλευαμε οτι αυτοι 12 η ωρα ετρωγαν σουβλακια και πιτσες και εμεις ειμασταν στο δευτερο ονειρο, αλλα απο την αλλη το χαιροσουν που ειμασταν ετσι.
σε γενικες γραμμες
*φαγητο τελειο
*υπνοσακος για κανενα λογο... Καθε βραδυ εφοδους και οποιος δεν ειχε ξεστρωσει το κρεβατι τον ξυπναγαν.
*αρκετες αγκαριες
*πολυ καλες εγκαταστασεις και στους θαλαμους και στα εστιατορια, κψμ, κτλ.
οποιος θελει κατι ρωταει!

Άντε, έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις; Εγώ θυμάμαι στο κέντρο είχαμε 2 ντουζιέρες για έναν ολόκληρο λόχο, και είχαμε 1 τέταρτο για μπάνιο, βούρτσισμα ξύρισμα και έπρεπε να μας βρούνε τάβλα. Το φαγητό να ξέρεις στο κέντρο πάντα είναι καλό. Κάτσε να πας στο τάγμα να κόβεις τον γκοτζίλα με το δισκοπρίονο και τα λέμε. Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα μα τίποτα. Καλή συνέχεια εύχομαι. Ο στρατός αρχίζει μετά την ορκομωσία να το ξέρεις.

«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
CL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από CL »

eixame δυο ντουζιερες για καθε δωματιο και 2 μπανια, σε αψογη κατασταση και αρκετα καθαρα, που δεν το περιμενα καθολου ειδικα για τις τουαλετες. αρκει βεβαια να τις κρατας και καθαρες. αν ειχαμε και λιγο ζεστο νερακι καλα θα ηταν!
το μονο κακο φιλε ηταν η ελειψη οργανωσης απο τους εκπεδευτες μας, μας ελεγαν πχ μεχρι τις 6 ελευθερος χρονος και μολις μπεις στον θαλαμο και πας να κανεις μπανιο μας ελεγαν σε δυο λεπτα αναφορα ολοι εξω, και ετρεχες με τους αφρους και βρεγμενος να βαλεις την παραλαγη.
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Gladiatore »

CL έγραψε:eixame δυο ντουζιερες για καθε δωματιο και 2 μπανια, σε αψογη κατασταση και αρκετα καθαρα, που δεν το περιμενα καθολου ειδικα για τις τουαλετες. Αρκει βεβαια να τις κρατας και καθαρες. Αν ειχαμε και λιγο ζεστο νερακι καλα θα ηταν!
το μονο κακο φιλε ηταν η ελειψη οργανωσης απο τους εκπεδευτες μας, μας ελεγαν πχ μεχρι τις 6 ελευθερος χρονος και μολις μπεις στον θαλαμο και πας να κανεις μπανιο μας ελεγαν σε δυο λεπτα αναφορα ολοι εξω, και ετρεχες με τους αφρους και βρεγμενος να βαλεις την παραλαγη.

Έχω περάσει αναφορές με λυμμένα άρβυλα και πατζάκια να κρέμονται απο το τρέξιμο για να προλάβω στο κέντρο άπειρες φορές. Θα'ρθει όμως και η στιγμή που θα το αναπολείς το κέντρο και θα λες τι καλά ήμουνα εκεί που μας προσέχανε σαν τα μάτια τους και πέρναγε γρήγορα η μέρα επειδή κάθε μέρα στο κέντρο έχεις κάτι να κάνεις. Μετά στο τάγμα με υπηρεσίες καπακωτές απο 50αρα - και όχι μόνο - είναι τα ζόρια.

«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
πν575

Δημοσίευση από πν575 »

Υπαρχει περιπτωση να πας Κυπρο ως πεζοναυτης; Αν ναι, μπορεις να αρνηθεις; Ειμαι 26 και μπαινω σε 20 μερες. Θα την παλεψω η ειναι μονο για πιτσιρικαδες?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες