Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Guest

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Guest »

Καλησπέρα. Αν και είναι λίγο νωρίς για να ρωτάω, με καίει ελαφρώς το ζήτημα. Διάβασα στο άρθρο για τις άδειες, ότι σου δίνουν 3 μέρες φοιτητική άδεια για κάθε 2 μήνες πλήρους θητείας. Σωστά; Εγώ παρουσιάζομαι Νοέμβρη, και μου μένουν 4 μαθήματα για πτυχίο, τα οποία θα ήθελα να δώσω στην εξεταστική του Φλεβάρη... Το θέμα είναι ότι στη σχολή μου η εξεταστική είναι αρκετά απλωμένη, δηλαδή παίζει να δίνω ένα μάθημα στις 4 του μήνα και ένα στις 25 ξέρω γω... Πιστεύετε ότι είναι εφικτό να δώσω και τα 4;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

Guest έγραψε:1.Καλησπέρα. Αν και είναι λίγο νωρίς για να ρωτάω, με καίει ελαφρώς το ζήτημα. Διάβασα στο άρθρο για τις άδειες, ότι σου δίνουν 3 μέρες φοιτητική άδεια για κάθε 2 μήνες πλήρους θητείας. Σωστά;2. Εγώ παρουσιάζομαι Νοέμβρη, και μου μένουν 4 μαθήματα για πτυχίο, τα οποία θα ήθελα να δώσω στην εξεταστική του Φλεβάρη... Το θέμα είναι ότι στη σχολή μου η εξεταστική είναι αρκετά απλωμένη, δηλαδή παίζει να δίνω ένα μάθημα στις 4 του μήνα και ένα στις 25 ξέρω γω... Πιστεύετε ότι είναι εφικτό να δώσω και τα 4;

1. Λάθος!2 μέρες δικαιούσαι ανά μάθημα, το σύνολο της ειδικής άδειας είναι 15 ημέρες

2. Φεβρουάριο συνήθως γίνονται και τα σχοινάκια που πλέον έχουνε διάρκεια 4ημέρες, σε εκείνες τις ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις άδεια

Guest

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Guest »

Φρίκαρα ελαφρώς τώρα... Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!
Digar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Digar »

Ψιτ παίδες, μην το δένετε σκοινί κορδόνι ότι θα πάρετε φοιτητική-αγροτική ή ότι άλλο νομίζετε. Στο δικό μου στρατόπεδο, φοιτητικές ελάχιστες και για πολύ σοβαρό λόγο, αγροτικές με το τσιγκέλι. Και μιλάμε για 4ήμερα όχι για 12 μέρες.
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Θελω να ρωτησω κατι επειδη το εχω απορια. Απολυομαι στις 24 Iουνιου (8μηνο) και μεχρι τοτε εχω υπολοιπο αδειας 5 κανονικη και 12 φοιτητικη. Μπορω την φοιτητικη να ζητησω να την παρω ως αδεια απολυσεως μαζι με την κανονικη; Δηλαδη 17 μερες; Μπορω να την δικαιολογησω με χαρτι που θα παρω απο τα μαθηματα που θα παω να δωσω, απλως ρωταω.Eιναι θεμα μοναδος, τι λετε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Για να πάρεις 12 ημέρες φοιτητική θα πρέπει να δίνεις 6 μαθήματα, αν μπορείς να το κανονίσεις με την γραμματεία της σχολής σου καλώς, αλλιώς χλωμό

ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Βασικα 3 μερες ανα μαθημα ειναι, απ οτι μου εχουν πει στην Θηβα οπου υπηρετω. Εχω δηλωσει τα μαθηματα και μπορω να τα δωσω αλλα μπορω να την κολλησω στο τελος; Οι ημερομηνιες των μαθηματων ειναι γνωστες σε μενα, και με προχειρους υπολογισμους με βαση το 3 μερες/μαθημα βγαινει για να κολληθει με τις 5 μερες κανονικη και να φυγω αρχες Ιουνιου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Όταν υπηρετούσα εγώ ήτανε 2 ημέρες ανά μάθημα, τώρα αν άλλαξε αυτό δεν το γνωρίζω, από την στιγμή που δίνεις μπορείς να τις κολλήσεις
Άβαταρ μέλους
RonaLz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από RonaLz »

Έχω ακουσει κατι για φοιτητικες άδειες ωστε να δίνεις μαθηματα όσο εισαι στο στρατο.
Ισχυουν;
Γιαννης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Γιαννης »

Οι φοιτητικές είναι στην ουσία η ειδική άδεια 12 ημερών που υπάρχει και την παίρνεις είτε ως αναρρωτική είτε ως φοιτητική-αγροτιική κτλ. Όλα είναι θέμα διοικητή και μονάδας.
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από vectorone »

RonaLz έγραψε:Έχω ακουσει κατι για φοιτητικες άδειες ωστε να δίνεις μαθηματα όσο εισαι στο στρατο.
Ισχυουν;

Αναλογα το στρατοπεδο και την εκαστωτε διοικηση. Συνηθως δινουν. Αλλα μην το εχεις και 100% σιγουρο.

Άβαταρ μέλους
RonaLz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από RonaLz »

Οπως και να το δεις ομως. Ειναι ενα μπονους. Εικόνα
DimitrisM.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από DimitrisM. »

Καλησπερα παιδες. Σκεφτομαι σιγα σιγα να διακοψω την αναβολη και να μπω ναυτικο (εκει εχω καταταγει) αλλα χρωσταω καποια μαθηματα για πτυχιο. Θα μπορω να την "κανω" απο εκει που θα ειμαι να πηγαινω να τα δινω;(φοιτω θεσ/νικη) Εξαρταται απο το που θα ειμαι η γενικα στο ναυτικο ειναι χαλαρα?
wannabe EΔ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από wannabe EΔ »

Οπως γνωριζετε για τους φοιτητες επι πτυχιω εχει προστεθει αλλη μια εβδομαδα στην εξεταστικη οπου μπορουν να δωσουν μαθηματα εξαμηνων που δεν διδαχτηκαν. Εγω πρεπει οπωσδηποτε να δωσω σε αυτην την εξεταστικη μπας και τελειωσω. Μπορω να αρνηθω μια αδεια το πασχα ας πουμε και να την παρω τον ιουλη που την χρειαζομαι η θελει βυσμα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Το έχουμε ξανά αναφέρει, όλα είναι θέμα διοικητή, αν έχει κόσμο η μονάδα θα σου την δώσει την άδεια, αυτό που λες για την εορταστική δεν γίνεται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες