Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από evritis309 »

Πάρε βεβαίωση από τη σχολή που να δικαιολογεί την αναβολή της εξεταστικής, καθώς κ ένα αντίγραφο του παλιού κ του καινούργιου προγράμματοςκ θα στη γράψουν σαν ειδική άδεια.
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Ρε μαγκες απαντηστε μου λιγο τα παρακατω...1. Αν καποιου του ερθει χαρτι για να μπει στρατο Αυγουστο (δηλαδη τρεις μηνες μετα το λυκειο) θα μπορει να παρει μια οποιαδηποτε αδεια για να γραφτει στη σχολη το σεπτεμβριο (ειτε φοιτητικη, ειτε κανονικη αδεια ειτε οτι αλλη αδεια ειναι) ...2. Αν το χαρτι δεν ερθει Αυγουστο και ερθει Νοεμβριο (οπου θα εχει ηδη γραφτει στη σχολη το σεπτεμβριο) μετα θα μπορει να παιρνει αδειες για την ανανεωση της εγγραφης ;(περιπου φεβρουαριο - μαρτιο απο οτι ακουσα) Δεν εννοω αδεια για να δωσει μαθημα αλλα μια απλη οποιαδηποτε αδεια για να ανανεωνει την εγγραφη του στη σχολη (για να μπορει να συνεχισει αφου απολυθει απο το στρατο) ;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έχεις ξαναγράψει το συγκεκριμένο;
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Φιλε μαλλον εννοεις το μυνημα που ειχα στειλει παλια για τις αναβολες. εδω ρωταω αν μας δινουν ''αδεια'' για εγγραφη σε σχολη. Αλλα οκ διαβασα τα προηγουμενα μυνηματα και καταλαβα οτι εχει να κανει με το δοιηκητη...thanks παντως ΥΓ. Αφού έγραψες που εγραψες μπορουσες να απαντησεις κιόλας [|) ]
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Achilles »

Στα χαρτιά που εκανα για εθελοντής δεν θυμάμαι να είχε επιλογή ότι είμαι φοιτητής και δεν έβαλα τίποτα άλλωστε δεν είχα προλάβει όυτε να γραφτώ στην σχολή... Πως θα το δηλώσω ότι είμαι φοιτητής για να δικαιούμε και την φοιτητική άδεια; Θα μπορέσω αργότερα; Θέλει κανένα χαρτί από την σχολη΄?
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από yandr »

Φοιτητική άδεια παίρνεις μόνο για την εξεταστική και πρέπει να προσκομίσεις αποδεικτικό ότι Συμμετείχεσ Στην εξέταση. Προσωπικά δεν μου ζητήθηκε ποτέ βεβαίωση ότι είμαι φοιτητής, αλλά αναγραφόταν στα στοιχεία μου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Στην μονάδα μου όταν ζητούσαν παιδιά φοιτητική άδεια κατά την επιστροφή τους έπρεπε να είχανε χαρτί από την σχολή ότι την τάδε ημερομηνία δώσανε αυτό το μάθημα αλλιώς τους την Χρέωναν Σαν κανονική άδεια
κωστας

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από κωστας »

Εγω θα μπω τον αλλον μηνα για εκπαιδευση και αφου ορκιστω θελω μετα να δωσω κατι κατατακτηριες εξετασεις για να μπω σε μια σχολη. Εχω βγαλει μια σχολη κ θελω να δωσω κατατακτηριες για μια αλλη.(ΑΕΙ)
Το θεμα ειναι ποσο ευκολα θα μου δωσουν αδεια και ποσες μερες; . Σε ποιον θα πρεπει να την ζητησω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

κωστας έγραψε:Εγω θα μπω τον αλλον μηνα για εκπαιδευση και αφου ορκιστω θελω μετα να δωσω κατι κατατακτηριες εξετασεις για να μπω σε μια σχολη. Εχω βγαλει μια σχολη κ θελω να δωσω κατατακτηριες για μια αλλη.(ΑΕΙ)
Το θεμα ειναι ποσο ευκολα θα μου δωσουν αδεια και ποσες μερες; Σε ποιον θα πρεπει να την ζητησω;

Δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο, είναι απίθανο να σε αφήσουν να λείψεις από την βασική εκπαίδευση

Όταν μπεις θα μάθεις και από ποιον θα το ζητήσεις και με ποιον τρόπο

Δίνουν 2 μέρες για κάθε μάθημα

κωστας

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από κωστας »

Η βασικη εκπαιδευση δεν ειναι στο κεντρο μεχρι να ορκιστω; Εγω λεω μετα με το που παω στην μοναδα στην μεταθεση μου πχ να παρω καποια αδεια να παω να δωσω εξετασεις. Αν μπω 23 νοεμβριου. Τι ημερομηνια θα ορκιστω; Ευχαριστω πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

κωστας έγραψε:Η βασικη εκπαιδευση δεν ειναι στο κεντρο μεχρι να ορκιστω; Εγω λεω μετα με το που παω στην μοναδα στην μεταθεση μου πχ να παρω καποια αδεια να παω να δωσω εξετασεις. Αν μπω 23 νοεμβριου. Τι ημερομηνια θα ορκιστω; Ευχαριστω πολυ

Λογικά 9 Δεκεμβρίου θα ορκιστείς, δεν μπορώ να σου απαντήσω με υποθέσεις, αν πάρεις πχ ειδικότητα οδηγού η μάγειρα η υπαξιωματικού κίνησης θα κάνεις έξτρα εκπαίδευση οπότε δεν θα μπορέσεις να πάρεις άδεια

mikes7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από mikes7 »

Παιδια, η φοιτητικη αδεια για εξετασεις δινεται ακομα και οταν εισαι στο ΚΕΝ (ή στο στρατοπεδο που παιρνεις ειδικοτητα) ή πρεπει να εχεις παει σε μοναδα;

Και κατι ακομα, δινεται αδεια οταν ειναι να ορκιστεις για το πτυχιο σου;

edit: Αφου μετακινηθηκε το μηνυμα μου ειδα αυτο το thread. Απ'οτι καταλαβα μεχρι να ορκιστεις δεν βγαινεις απο το στρατοπεδο, και μετα ειναι στο χερι του διοικητη αν θα στη δωσει.
Οταν εκπαιδευεσαι για ειδικοτητα, παλι εξαρταται απο τον διοικητη;

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από TEIN »

Αδειες δεν προβλεπετε να χορηγουνται απο τα ΚΕΝ, απλα περνετε χαριστηκα καποια σαββ/κα.
mikes7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από mikes7 »

Και για ορκομωσια πτυχιου?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

mikes7 έγραψε:Και για ορκομωσια πτυχιου;

Δεν υπάρχει άδεια πτυχίου! Το πολύ πολύ να σου δώσουν μια 24ωρη και αυτή ίσως την χρεωθείς σαν κανονική

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες