Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

stavroula έγραψε:Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που στέλνω στο forum και θα ήθελα να σας πω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Δεν στέλνω βέβαια για μένα όπως είναι φανέρο αλλά για το αγόρι μου. Ξέρω ότι αυτό είναι λίγο περιέργο αλλά αυτή την περίοδο είναι μέσα στο στρατοπέδο οπότε δεν υπάρχει κι άλλη επιλογή!:) Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι η βοήθειά σας ήταν ανεκτίμητη τους τελευταίους 2 μήνες και θα συνεχίσει να είναι απ'οτι προβλέπω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπον ειναι το εξής:Μπορεί να πάρει φοιτητική άδεια κατά τη διάρκεια της ΣΒΕΑ;
Και κάτι άλλο, μετά την απονομή του πράσινου μπερέ δικαιούνται άδεια; Να σημειώσω ότι η απονομή γίνεται αύριο και δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και έχω διαβάσει από άλλους στο forum ότι συνηθίζεται να παίρνουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Όχι
2. Δεν δικαιούται άδεια αν θέλουνε τους δίνουνε

...
Markoz
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Markoz »

Καλησπέρα κι από μένα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πόσες ημέρες φοιτητική άδεια δικαιούμαι για την ορκομωσία της σχολής μου; Ρωτάω γιατί πρέπει να πάω να παραλάβω τον όρκο στις 10-02 και ορκίζομαι στις 14-02. Είμαι Σάμο και πρέπει να πάω και Αθήνα οπότε θα μου πάρει και 2 μέρες πήγαινε΄- έλα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από yandr »

Κανονικά καμία, αλλά εξαρτάται από τον διοικητή.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Markoz έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πόσες ημέρες φοιτητική άδεια δικαιούμαι για την ορκομωσία της σχολής μου; Ρωτάω γιατί πρέπει να πάω να παραλάβω τον όρκο στις 10-02 και ορκίζομαι στις 14-02. Είμαι Σάμο και πρέπει να πάω και Αθήνα οπότε θα μου πάρει και 2 μέρες πήγαινε΄- έλα... Εικόνα

Kαμία σε βλέπω να παίρνεις κανονική...
ιωαννης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ιωαννης »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτισω αν δικαιουμαι να παρω φοιτιτικη αδεια και να συμετασχω στις πανελλαδικες εξετασεις... Ειναι εξεταζομενα μαθηματα καθαρα. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν δικαιουμαστε και εμεις αυτη την αδεια... Ευχαριστω !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

ιωαννης έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτισω αν δικαιουμαι να παρω φοιτιτικη αδεια και να συμετασχω στις πανελλαδικες εξετασεις... Ειναι εξεταζομενα μαθηματα καθαρα. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν δικαιουμαστε και εμεις αυτη την αδεια... Ευχαριστω !

Ότι αναφέρει το άρθρο
ιωαννης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ιωαννης »

Δηλαδη μπορει να την χοριγηθεις την αδεια εφοσον ειναι εξεταζομενα μαθηματα κ εφοσον ο διοικητης το επιτρεψει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Προσωπικά το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν επιτρέπεται να πάρεις άδεια όσο είσαι αόρκιστος
ιωαννης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ιωαννης »

Ειμαι κανονικα ορκισμενος φανταρος και εχω τελειωσει ολες τις εκπαιδευσεις που υπηρχαν και ετσι αποφασισα απο τον φεβρουαριο να δωσω αφου μου ειναι προσφατα απο περσυ κιωλλας...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

ιωαννης έγραψε:Ειμαι κανονικα ορκισμενος φανταρος και εχω τελειωσει ολες τις εκπαιδευσεις που υπηρχαν και ετσι αποφασισα απο τον φεβρουαριο να δωσω αφου μου ειναι προσφατα απο περσυ κιωλλας...

Tότε είναι θέμα διοικητή αν στην δώσει σαν φοιτητική άδεια
ιωαννης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ιωαννης »

Απο το σχολειο μου με ενημερωσαν οτι χωριγητε τετοιου ιδους αδειες και γι αυτο και εφτιαξα τα χαρτια μου για να δωσω τα μαθηματα. ευχαριστω εκ τον προτερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φίλε μου το σχολείο είναι μια άλλη υπόθεση και φυσικά δεν μπορούν να γνωρίζουν τις επιθυμίες / ορέξεις του εκάστοτε διοικητή που θα τύχεις εσύ να πέσεις στα χέρια του. Είναι καθαρά θέμα Διοικητή το άν θα σου δώσει τις άδειες που θέλεις. Εάν δεν θέλει να σου τις δώσει,(πολύ περισσότερο επικαλούμενος το ότι υπηρετείς την θητεία σου) πολύ απλά δεν θα τις πάρεις. Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
gkourou
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από gkourou »

Καλησπέρα και μπράβο για την ιστοσελίδα.
Έχω μια απορία. Μπαίνω στρατό τον Αύγουστο.
1) Θα ήθελα να μάθω περίπου πότε θα μπούμε; Κάτι ακούγεται για 8 - 9 - 10 Αυγούστου.
2) Καθώς χρωστάω ένα εργαστήριο που δεν μπορώ να επαναλάβω την παρακολούθησή του (γιατί πιθανόν δεν θα μπορώ να πάρω άδειες) , θα πρέπει γύρω στις 28 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου να χρειαστεί να πάρω μια μονοήμερη άδεια για να πάω να δώσω το εργαστήριό μου. Το θέμα είναι ότι ακούω ότι κατά τις πρώτες μέρες δύσκολα δίνεται άδεια, όμως αν δεν μου δοθεί δε θα μπορώ να παρακολουθήσω ξανά μετά το εργαστήριό μου. Τι πιθανότητες υπάρχει να μου δοθεί μια μονοήμερη άδεια (ας πούμε κατά τις 1 Σεπτέμβρη;
3) Πόσο περίπου κρατάει η αρχική εκπαίδευση (Το ρωτάω για να ξέρω αν θα έχει τελειώσει κατά τα τέλη Αυγούστου, καθώς μετά γνωρίζω ότι δικαιούσαι μέχρι και 12 μονοήμερες άδειες (για να δώσεις μάθημα).

Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, αλλά πραγματικά καίγομαι για να μάθω τις απαντήσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

nireas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από nireas »

Καλησπέρα

Ηθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που, ενώ έχω πάρει φοιτητική άδεια για να δώσω μάθημα, η εξέταση αναβληθεί; Ισχύει ότι από τη στιγμή που δεν θα μπορώ να διακαιολογήσω την άδεια θα περαστεί ως κανονική ή θα υπάρξει πρόβλημα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες