Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

dea (pb) έγραψε:
andybgr έγραψε: και μπράβο στην κοπέλα αν κατάφερε να μπεί, γιατί προσπάθησε... όχι σαν πολλούς δικούς μας 100 κιλά άτομα που μπαίνουν με βίσμα

ειτε εισαι 100 κιλα, ειτε 10, αν δεν εχεις βυσμα δεν περνας που να εχεις το θεο μπαρμπα...

ΣυμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΕικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Εγώ με την σειρά μου θα πω ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα πρώτα γιατί ήθελε να πάει και μετά γιατί το κατάφερε και πήγε. Μακάρι να μην βρει άτομα που να την γκετοποιήσουνε εκεί που θα είναι και εύχομαι να νοιώσει άμεσα ενταγμένη.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μου ακουγετε πολυ ασχημο που μια μουσουλμανα [τουρκαλα]γιατι και αυτη τετοια ειναι ολοι μιλανε τουρκικα απο κει πηγα το καλοκαιρι και ξερω! Και εγω σκιστηκα στα αθληματα εκανα προπονησεις 3 με 4 μηνες τραυματιστηκα πολυ ασχημα αν και δν τον νοιαζει καθολου αυτο τον ελληνικο στρατο τεσπα! Εμεινα απε ξω σε μια σειρα επιλαχωντων για γελια! Και λεω εγω τωρα η ελλαδα, ο ελληνικος στρατος, η δημοκρατια, βαζει μεσα μια μουσουλμανα και δν βαζει τα παιδια της τους χριστιανους; αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης εγω ειμαι πολυτεκνη και δν μου μετρησαν τα μορια και εκει παλι σκατα εχω κατι μορια που ουτε αποφοιτη δημοτικου να ημουν ελεος! ! τι να πω αεχω απογοητευθει απο το συστημα της ελλαδας ειλικρινα, και μην μου πειτε οτι μπηκε απο τυχη η με την αξια της; Θα τραβαω τα μαλια μου αισθητικη τελειωσε και αυτη βισμα θα ειχε αλλα δν με νοιαζει γιατι ολοι οσοι μπηκαν ειχαν βισμα η ακομα και εμεις οι επιλαχωντες βαλαμε και δν λειτουργησε, και λεω εγω τωρα μπηκαν παιδια μεσα που μερικα το καναμε για ενα αυτοκινητο η για να μοστραρουν την στολη, και να το παιξουν ιστορια τι να πω! Εγω απογοητευθηκα που το ειδα οτι μια μουσουλμανα [τουρκαλα[μπηκε στης ενοπλες δυναμεις! ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ! !ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Koπελιά με όλο τον σεβασμό αλλά η σκέψη σου βασίζεται σε απόλυτα στερεότυπα και βάζει ως ένα βασικό κριτήριο την θρησκεία. Τουρκάλα δεν ξέρεις αν όντως αισθάνεται με τον τρόπο που το λες Εσύ και όπως είπε κι ο Yandr ωραία πληρώνουνε τους φόρους στο ελληνικό κράτος αλλά μετά δικαιώματα δεν έχουνε;

Μετά απορούμε γιατί γκετοποιούνται όλοι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα και δεν τους αφομοιώνει η ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εννοειται πως σεβομαι τον καθενα γιαιτιν γνωμη του αλλα αυτο με εκνευρισε ειναι οτι μια μουσουλμανα μπηκε και δν μπηκα εγω εσυ ο αλλος που το θελει και που με βαση τα κρητηρια ειναι ελληνας χριστιανος και περα απο ολα τα αλλα... Θα νιωθουμε περηφανοι που οταν υπηρετουμε στον στρατο γιατι πανω απο ολα ειμαστε ελληνες χριστιανοι! !
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mα αυτό σου λέω, πως εκτός του ότι δεν ξέρουμε τις σκέψεις αυτής της κοπέλας την κατακρίνουμε. Ποιος μας λέει δηλαδή ότι μπορεί να είναι και πολύ πιο υπερήφανη που βρίσκεται στον στρατό από την τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων που πηγαίνουνε για το "βόλεμα";

Το θέμα είναι να πηγαίνουνε αυτοί που το αξίζουνε και όχι αυτοί που χωρίς να έχουνε κάνει τίποτα απολύτως για να το κερδίσουνε, έχουνε ένα ατού επειδή απλά γεννήθηκαν από Έλληνες γονείς.

andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από andybgr »

Tzovana18 εκνευρίστηκες επιδή μπήκε μία μουσουλμάνα και όχι εσύ. ούτε εγώ μπήκα και δεν εκνευρίζομαι, ίσα ίσα, λέω Μπράβο που κατάφεραι να μπεί...

η κοπέλα είναι έλληνας πολίτης. και στην ελλάδα κανείς και ποτέ δεν είπε πως μόνο οι χριστιανοί πάνε στρατό, όλοι πάνε... όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, υπάρχουν και παρα πολλοί μουσουλμάνοι φαντάροι στον ελληνικό στρατό Που ορκίζονται ξεχωριστά από του χριστιανούς έλληνες, ορκίζονται στο κοράνι.

πάνω απ'όλα είμαστε έλληνες, δεν είναι όλοι οι έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί, και όμως όλοι τους υπηρετούν την πατρίδα όταν έρθει η ώρα...

θα προτιμούσες να είχες συνάδελφο επόπ μια μουσουλμάνα που μπήκε με την αξία της ή εναν 150 κιλά υπέρβαρο έλληνα εποπ που βαριέται να κουνηθεί και να μην μπορεί να μπει ούτε μεσα στην 'παπια' (M113), και μπήκε κομμένος απο τις εξετάζεις χωρις να αξίζει με βύσμα;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και για να πω κ εγω το αλλο ρε παιδια... Αν αυτη η κοπελα μουσουλμανα παει με μετα8εση σε παραμεθοριο περιοχη που εκει θα πανε σχεδον ολοι οι νεοι ΕΠ. ΟΠ. και τις πουνε οπως κανουν σε ολους τους στρατευσιμους τις πολεμικες θεσεις τις μοναδος τις στον εβρο στην πρωτη γραμμη και τα πει στους τουρκους τα φιλαρακια τις η αν την πλησιασει καποιος πολυ ευκολα στο χωριο της και ιδαιτερα στην ξυλαγανη που η πλειοψηφια ειναι τουρκοι μουσουλμανοι... Που οταν ψηφιζουν στο ελληνικο κρατος ερχονται λεωφορεια με δαυτους που ειναι εγγεγραμενοι στην Ελλαδα αλλα ζουν στην τουρκια και ερχονται να ψηφισουν τον δικο τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ βουλευτη σας λεει τιποτα; εμενα μου λεει πολλα... Θα μας φανε οι τουρκοι σε μια νυχτα... Ξερετε τι γινετε στα φυλακια στον εβρο; Μιληστε εσεις για πολιτικα δικαιωματα μιληστε για ρατσισμο... Πειτε οτι θελετε αλλα θα ειναι αργα οταν καταλαβετε το λαθος σασ. Ο στρατος ειναι ιδαιτερος κλαδος δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα ας παει σε αλλη δημοσια υπηρεσια... Οχι στον στρατο... Και αν πατε σε μια δημοσια υπηρεσια στην ξυλαγανη θα μεινετε εκπληκτοι που ειναι ολοι εκει μεσα μουσουλμανοι. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον μουσουλμανο βουλετη που την εβαλε μεσα και ξερει και κανει αψογα την δουλεια του! Ωραιο και το αρθρο στο εθνος με σκλαβωσε... Μηπως η εφημεριδα θα πρεπει να κατανοησει την επικεφαλιδα που εχει ΕΘΝΟς να γραψει τιποτα αλλο π. Χ. ΝΔ;
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φίλε μου με αυτή την λογική όμως ποιος σου λέει ότι ο στρατός είναι σίγουρος ότι δεν θα μπει κληρωτός ή και ΕΠ. ΟΠ. κάποιος άνθρωπος ακροαριστερών ή και ακροδεξιών αντιλήψεων με υποχθόνιους κι αυτός σκοπούς που να μαρτυρήσει μυστικά, να υποκλέψει πληροφορίες, να κλέψει κυριολεκτικά υλικό κτλ κτλ. Δηλαδή θα πρέπει να ζητάμε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Όχι βέβαια. Απλά πρέπει να επενδύσουμε στην κρίση των υπεύθυνων ανθρώπων που πρέπει να αποφασίσουνε ποιος είναι ικανός να πάει σε κάποιο πόστο και τι είδους αρμοδιότητες μπορεί να έχει.
kostas pharm
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος

Δημοσίευση από kostas pharm »

; έγραψε:Και για να πω κ εγω το αλλο ρε παιδια... Αν αυτη η κοπελα μουσουλμανα παει με μετα8εση σε παραμεθοριο περιοχη που εκει θα πανε σχεδον ολοι οι νεοι ΕΠ. ΟΠ. και τις πουνε οπως κανουν σε ολους τους στρατευσιμους τις πολεμικες θεσεις τις μοναδος τις στον εβρο στην πρωτη γραμμη και τα πει στους τουρκους τα φιλαρακια τις η αν την πλησιασει καποιος πολυ ευκολα στο χωριο της και ιδαιτερα στην ξυλαγανη που η πλειοψηφια ειναι τουρκοι μουσουλμανοι... Που οταν ψηφιζουν στο ελληνικο κρατος ερχονται λεωφορεια με δαυτους που ειναι εγγεγραμενοι στην Ελλαδα αλλα ζουν στην τουρκια και ερχονται να ψηφισουν τον δικο τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ βουλευτη σας λεει τιποτα; εμενα μου λεει πολλα... Θα μας φανε οι τουρκοι σε μια νυχτα... Ξερετε τι γινετε στα φυλακια στον εβρο; Μιληστε εσεις για πολιτικα δικαιωματα μιληστε για ρατσισμο... Πειτε οτι θελετε αλλα θα ειναι αργα οταν καταλαβετε το λαθος σασ. Ο στρατος ειναι ιδαιτερος κλαδος δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα ας παει σε αλλη δημοσια υπηρεσια... Οχι στον στρατο... Και αν πατε σε μια δημοσια υπηρεσια στην ξυλαγανη θα μεινετε εκπληκτοι που ειναι ολοι εκει μεσα μουσουλμανοι. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον μουσουλμανο βουλετη που την εβαλε μεσα και ξερει και κανει αψογα την δουλεια του! Ωραιο και το αρθρο στο εθνος με σκλαβωσε... Μηπως η εφημεριδα θα πρεπει να κατανοησει την επικεφαλιδα που εχει ΕΘΝΟς να γραψει τιποτα αλλο π. Χ. ΝΔ;

+1Εικόνα
andybgr
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από andybgr »

εν μέροι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. και ίσως να έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες... να σου πω εγώ όμως το εξής... εάν η κοπέλα έβγαινε ακατάλληλη ας πούμε για το λόγο που όλοι ξέρουμε, που είναι μουσουλμάνα, ξέρεις τι θα γινόταν στην θράκη απο τις μουσουλμανικές μοιωνότητες; επανάσταση.

εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η τουρκία ετοιμάζει Κάτι μεγάλο... αρχίσαμε απο το Αιγαίο, μάθαμε πρόσφατα ότι ο Σκοπιανός Στρατός εκπαιδεύται απο τούρκους αξιωματικούς, και τώρα αυτό στη θράκη που ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους ο σαδικ...

εάν λέγαμε 'οχι' στην κοπέλα, θα είχε ένα λόγο παραπάνω ο γείτονας μας Η τουρκία να παραβιάσει τα εθνικά μας συμφέροντα και θα ξεσίκωνε όλους τους μουσουλμάνους στη θράκη... με αυτό το 'ναι' που είπε ο Ε. Σ. στην κοπέλα κρατάει σε χαμηλούς τόνους τους μουσουλμάνους χωρίς να παρασυρθούμε στην 'παγιδα' ή στο παιχνίδι που παίζει η τουρκία...

όλα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο χωρών που έχει αρχίσει πριν 100 χρόνια και δε θα σταματήσει ούτε στην επόμενη χιλιετία...

νομίζετε πως τα παραλέω; μπορεί εσας να σας φένεται ασήμαντη η κίνηση ενος μικρού πιονιού στη σκακιέρα, αύριο αυτο το πιόνι θα γίνει η αιτία που θα κριθεί το παιχνίδι...

ευχαριστώ

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γιαυτο λεω εγω η τουρκια ειναι σκατολαος ουστ...

και αυτη η μουσουλμανα[τουρκαλα]θα καλοπερασει! Παρα πολυ καλα!

εδω η τουρκια προκαλει παρα πολυ εδω και Χρονια και βαζει ο ελληνικος στρατος μεσα μουσουλμανους τι να πω... Ουστ ρε ουστ!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Με το σκεπτικό σου tzovana18 και ο Μορδεχάϊς Φριζής, Εβραίος από τη Θεσαλλονίκη, κακώς ήταν αξιωματικός και κακώς σκοτώθηκε για την Ελλάδα στο Ελληνο-Αλβανικό μέτωπο. Και κακώς το Ελληνικό κράτος έφερε πίσω τα οστά του.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πάρα πολύ σωστή η παρατήρησή σου Νάσο. Τζοβάνα η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να είναι δέκα φορές καλύτερη στις υποχρεώσεις της απ'ότι η πληθώρα των επ. Οπ. που δεν έχουνε καμία μα καμία συνείδηση της θέσης τους.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Με συγχωρειτε που ξαναεπεμβενω αλλα υπάρχει περίπτωση αυτη η μουσουλμανα να κάθισει προσοχη μπροστα στην σημαια κατά την επαρση και την υποστολη και να ανατριχιαζει οπως ολοι που εχουμε παει στρατιωτες; ; και επειδη εχω υπηρετησει σε φυλακιο του εβρου δεν ακουω κανεναν για συμπεριφορες πολιτισμενων ανθρωπων κ. Τ. Λ. αν δειτε τι κανουν οι τουρκοι απεναντι και πως κινουνται και τι κανουν θα παθετε την πλακα σας! Μπορει να το δειτε σε κανενα δελτιο ειδησεων σε καποια φαση που δεν θα εχει τι αλλο νεο να μας πει... Η αν δειτε καποια παλαια τηλεοπτικη εκπομπη που ειχε ερευνα το πως ζουνε οι ελληνικες οικογενειες στα μουσουλμανικα χωρια της θράκης παλι θα παθετε την πλακα σας... Ωρες ωρες νομιζω οτι μιλαω σε ελληνες της αθηνας... Οσο για υπευθυνες συνειδησεις που λετε και εγω αν ημουν στην τουρκια και πηγαινα στον τουρκικο στρατο θα εδινα στεγνα τα σχέδια τους στους πατριωτες μου. καληνυχτα απο την παραμεθοριο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης