Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

GreekSoldier1 έγραψε:Παιδιά Είδα πάνω που λέει ότι αν κάποιος (θεωρητικής κατεύθυνσης) γράψει άριστα στις πανελλήνιες, λόγω μαθηματικών, θα βγάλει το πολύ 18.600. Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ γράψω 15000 σε όλα τα μαθήματα, ο μέσος μου όρος θα πέσει και δεν θα είναι 15000; Ή η πτώση του μέσου όρου ισχύει μόνο αν γράψω άριστα;

Αν γράψεις 15000, δεν πιάνεις ούτε την ΣΜΥ που πέρσι είχε βάση 13647

Άβαταρ μέλους
Titis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Titis »

Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων Μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα και δοκιμάστε ότι βαθμούς θέλετε ότι κατεύθυνση θέλετε για να δείτε πόσα μόρια θα βγάλετε!
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Άρα Greek_Army χάνω βαθμούς στο έρωτημα που έθεσα.

Τίτις, να'σαι καλά φίλε πολύ καλό το link και κατάλαβα πως πάει το όλο θέμα. )

Άβαταρ μέλους
Rafail_95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rafail_95 »

Γεια σας και απο μένα...
Είμαι μαθητής Β' Λυκείου απο θεωρητική κατεύθυνση και θέλω να Περάσω Σ. Σ. Ε.
Παίρνοντας μαθηματικά γενικής παιδείας τι μπορώ να πετύχω;(Ξέρω οτι έχω απώλεια 1400 μορίων) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Ρε πιαδια, πρεπει να καταλαβετε κατι, αν καποιος παει θεωρητικη σημαινει οτι δεν ειναι καλος στα μαθηματικα, ομως αν θελει να παει ΣΣΕ, ΣΙ, ΣΜΥκλπ. δεν μπορει να γραψει καλα απο τεχνολογικη και να τις φτασει στα μορια αρα θα πρεπει να ρισκαρει
Ταρίφας

Δημοσίευση από Ταρίφας »

Παιδια χιλια συγνωμη αν εχει ξανατεθει αυτη η ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι εχει τεθει! Λοιπον εγω ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και θέλω ΣΝΔ αλλα δεν εχω παρει ουτε καν μαθηματικα Γ. Π γιατι ειμαι τουβλο! Ετσι περναω αν βγαλω ικανοποιητικα μορια ή χρειαζοταν απαραιτητα να παρω μαθηματικα. Αν περναω ποσα στο περιπου μορια χανω;

Eπεξεργασία μηνύματος

Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών

Greek_Army

Άβαταρ μέλους
Titis
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Titis »

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μαθηματικά γενικής...
Ταρίφας

Δημοσίευση από Ταρίφας »

Δηλαδη και μαθηματικα να επαιρνα παλι θα εχανα μορια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ταρίφας έγραψε:Δηλαδη και μαθηματικα να επαιρνα παλι θα εχανα μορια;

ναι

Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Παιδια ξερω απο ανθρωπο που ηταν στην αεροπορια, πως τα μαθηματα δεν ειναι δυσκολα, απλα πρεπει να διαβαζεις καθε μερα απο λιγο (2ωρες) για να τα καταφερεις
agapi

Δημοσίευση από agapi »

Είμαι μαθήτρια της Ά λυκείου και ανήκω στο νέο εκπαιδευτικό σύστημα (αν γνωρίζετε). Θέλω να περάσω σχολή Ευελπίδων από θεωρητική κατεύθυνση παλιά ξέρω ότι μπορούσα αν είχα ως μάθημα επιλογής τα μαθηματικά γενικής παιδείας φέτος όμως δεν έχουμε μαθήματα επιλογής μπορώ και πάλι να πάω από θεωρητική ακόμα και αν χάνω μόρια ;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από diplomaths »

Το να περάσεις με μάθημα επιλογής μαθηματικά γενικής, σημαίνει να επιλέξεις τα μαθηματικά γενικής που διδάσκεσαι στην γ' λυκείου για εξέταση. Δεν είναι το έξτρα μάθημα επιλογής.
Δηλαδή: Στην α, β, γ λυκείου, με το ισχύων σύστημα, επιλέγεις ένα μάθημα για να διδαχθείς μέσα στην χρονιά
εκτός από αυτό, στην γ' λυκείου οι εξεταζόμενοι επιλέγουν ένα από τα: Ιστορία, φυσική, μαθηματικά, βιολογία, όλα τους γενικής παιδείας, και υποχρεωτικά για να διδαχθούν, αλλά επιλέγει ο υποψήφιος ένα από αυτά για να εξεταστεί στις πανελλήνιες. Διαφορετικό από τα πληροφορική, αρχές οικονομίας, σχέδιο, κλπ που είναι μαθήματα επιλογής

Όσο για την κατεύθυνση που θα επιλέξεις, η χρονιά σου είναι μεταβατική, δεν ακολουθείτε το νέο σύστημα πλήρως. Επειδή στο νέο σύστημα, θα εξεταζόσασταν σε πανελλαδικό επίπεδο τα φετινά μαθήματα για να περάσετε στην επόμενη τάξη, και θα προσμετρηθούν οι βαθμοί αυτοί στο απολυτήριο, πράγμα που δεν θα γίνει σε εσάς, άρα πανελλήνιες μπορεί να δώσετε με το ισχύων σύστημα. Όπως και να έχει, όταν τελειώνει η φετινή χρονιά, και θα πρέπει να δηλώσετε κατεύθυνση, θα σταλθεί ενημέρωση στο σχολείο σας, και λογικά θα σας την διαβάσουν οι καθηγητές
μυλωνάς

Δημοσίευση από μυλωνάς »

Μπορώ να περάσω σε στρατιωτικές σχολές από θεωρητική κατευθυνση με μαθημα επιλογης βιολογια?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Όχι δεν ανοίγεις το 2o ή 4ο Πεδίο... Λογικά χάνεις μόρια ;)
Αριόλα Μυφτάρι

Δημοσίευση από Αριόλα Μυφτάρι »

γεια σας είμαι μαθήτρια στη β λυκείου και είμαι θεωρητική κατεύθυνση δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θέλω να ακολουθήσω αλλά περισσότερο μου αρέσει η νομική αλλά όλου μου λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να περασεις εκεί εγώ πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω αλλα θα ηθελα από εσας να μου προτεινετε και άλλες σχολές που μπορώ να πάρω απο αυτήν την κατεύθυνση. ευχαριστώ πολύ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης