Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kostas pharm
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος

Δημοσίευση από kostas pharm »

andybgr έγραψε:στην ερώτηση ''αν γίνει πόλεμος μεταξύ ελλάδας και τουρκίας, θα σκοτωνες τούρκο; " είχα την απορία να δώ τι θα απαντούσε... προφανώς θα απαντούσε πως είναι έλληνας πολίτης και θα Έκανε το καθήκον της προς την ελλάδα...

Αν κανει το καθηκον της οπως και οι τουρκοκυπριοι στη κυπρο ζητω που καικαμεΕικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Και που το ξέρεις εσύ αυτό; Το έχεις ψάξει; Αποκλείεις το ενδεχόμενο να είναι απόγονοι ανθρώπων του παιδομαζώματος;

Άλλωστε οι αυθεντικοί Τούρκοι (Μογγόλοι) είναι μόλις 2.000.000.
sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sauraki...4 »

Χχααχαχαχ παιδια... Σας το ξαναλεω, τσιμπατε , και αδικα! φροντιστε ολοι σΑΣ ΝΑ ειστει υπευθυνοι των πραξεων σας και σουξου μουξου μανταλακια δεν εχουν νοημα... Μακαρι ολοι οσοι απο εδω μεσα ανοιγουν το στοματακι τους και μιλανε... Να ειναι σωστοι... Και ειδικα αυτοι που ειναι μεσα, η μπηκαν τωρα να μην πολυ προκαλουν... γιατι μετα απο 2 χρονακια που θα εχουν πανω απο το κεφαλι τους... 5- 6 ιδιους αχρηστους με τον ιδιο τροπο εισαχθεντες ας κατσουν και ας αναλογιστουν το γιατι και το πως... Και τα λεω αυτα γιατι εγω δεν το βλεπω μπαινω πληρονωμαι κανω τι ζωη μου... ακομα και η παραλαγη ειναι ιερη κυριοι... (και δεν ειμαι καθολου πορωμενη αλλα και να ημουν παλι προτερημα ειναι) σοβαρευτειτε λιγο... Σε ολο το forum... ολα ειναι... ΣΚΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από iolli »

παιδια αν ειναι να φοβομαστε να πουμε την γνωμη μας κ στα φορουμ τοτε να μην τα κανουμε. Καθενας μας εχει την γνωμη του κ οφειλουμε να την σεβομαστε μερικοι μιλατε πολυ ασχημα αν δεν σας αρεσουν αυτα που διαβαζετε η το φορουμ απλα μην μπαινετεεεεεεεεε.
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από andybgr »

limas56vil έγραψε:Οι μουσουλμανοι δεν ειναι Τουρκοι ρε μεγαλε... Αλλα Θημησου οτι η Σημαια μας εχει πανω εναν ΣΤΑΥΡΟ... Και για να υπηρετεις την πατριδα μας πρεπει να πιστευεις σε αυτον... Και αφου ηταν τοσο ικανη η κοπελα ας πηγαινε σε καποια αλλη υπηρεσια... Στον Στρατο επρεπε να παει... Και τι λες εσυ... Να μην λεμε αυτα που πιστευουμε σε ενα ΦΟΡΟΥΜ για να μην μας ακουσουν οι διπλωματες και μας πουν ρατσιστες... Αντε καλα...
φιλε συμφωνώ με αυτο που λές ότι η σημαία μας έχει πάνω ένα σταυρο... Και αφού είσαι έλληνας πρέπει να υπηρετείς αυτον το σταυρό... σύμφωνη...

δεν φταίει η κοπέλα που πέρασε με την αξία της... φταίμε εμείς οι ίδιοι που αντί να πάμε στο στρατό με υπερηφάνια Να υπηρετήσουμε αυτον τον τιμημένο σταυρό όπως κάνανε οι προγόνοι μας... Υποβιβάζουμε από μόνοι μας το στράτευμα, έχουμε ξεχάσει τι θα πεί ελλάδα, έχουμε ξεχάσει τι θα πει σταυρός! καθ'αυτού αποκαλούμε τους εαυτούς μας 'ελληνες΄

αντί να ριχουμε τα σφάλματα στους άλλους να κοιτάμε πρώτα τα δικά μας τα χάλια... που σαν έλληνες γινόμαστε χειρότεροι... μπροστά στον τιμημένο μας σταυρό...

sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ andy... ioli αν αναφεροσουν σε μενα... ξερεις κατι; εχω δει... οτι δε φανταζεσαι... Και ξερω, αλλα τοσα που δε φανταζεσαι... Επετρεψου μου λοιπον να παρεκτρεπομαι... Γιατι κανενας δε σεβαστηκε ΕΜΕΝΑ... (και προς θεου δεν μιλαω για σενα... Συζητηση κανουμε... αλλα τουλαχιστον να τη κανουμε! )και οχι απλα να γραφουμε αεξξφηξηγεριηηγηρηπη στο πλητρολογιο... (με νοεις; ) ευχαριστω...
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από iolli »

sauraki...4 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ andy... ioli αν αναφεροσουν σε μενα... Ξερεις κατι; εχω δει... οτι δε φανταζεσαι... Και ξερω, αλλα τοσα που δε φανταζεσαι... Επετρεψου μου λοιπον να παρεκτρεπομαι... Γιατι κανενας δε σεβαστηκε ΕΜΕΝΑ... (και προς θεου δεν μιλαω για σενα... Συζητηση κανουμε... αλλα τουλαχιστον να τη κανουμε! )και οχι απλα να γραφουμε αεξξφηξηγεριηηγηρηπη στο πλητρολογιο... (με νοεις; ) ευχαριστω...
sauraki... 4 δεν απευθυνομουν συγκεκριμενα σε σενα η μαλλον μονο σε σενα... αλλα σε ολους οσους μπαινουν κ μιλανε σε καποιους ασχημα η γενικα βριζουν γιατι πισω απο ενα ψευδωνυμο σε φορουμ που δεν μπορει να ξερει κανεις ποιος εισαι τοτε ειναι ευκολο να κρινουμε καποιους ασχημα κ σκληρα... Κ κατιακομη λες οτι εχεις δει πολλα ξερεις πολλα εισαι μεσα στο στρατο; η απλα εδωσες κ δεν περασες;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

kostas pharm έγραψε:
Για να εισαι ελληνας πρεπει να ισχυουν τα εξης 4 ομαιμον, ομοτροπον, ομογλωσσον και ομοθρησκον. αν δεν ισχυει κατι απο αυτα τα 4 ελληνας δεν εισαι. (αποψη μου παντα Εικόνα )

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά να μου επιτρέψεις να την απορρίψω μετά βδελυγμίας.

Δεν ξέρω πως εννοείς τη λέξη Έλληνας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση (των ΕΠΟΠ) αρκεί να έχεις την ελληνική υπηκοότητα και τίποτα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα μεταξύ άλλων διώνεις την μισή Σύρο (Έλληνες Καθολικοί), πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες Μουσουλμάνους, δεκάδες χιλιάδες (ή και περισσότερους άθεους), Έλληνες Εβραίους και δεν συμμαζεύεται.

Δε βλέπω το λόγο για τον οποίο η Ορθοδοξία αποτελεί προαπαιτούμενο για τον ελληνισμό. Μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζεται με την προκήρυξη των ΕΠΟΠ.
sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ioli... Το οτι ξερω πολλα δεν εχει να κανει με τον αν ειμαι μεσα η οχι... Και μακαρι οσοι ειναι... να εχουν επιγνωση του που βρισκονται... και επετρεψε μου ξανα να σου πω οτι δεν προσβαλα και δεν εβρισα κανεναν... οταν μιλαω μιλαω μονο για μενα... Και οταν αναφερομαι γενικα τοκαν γιατι προσβαλομαι. !!! Οποτε πριν σκεφτεις να με βαλεις στη θεση μου που εκει βρισκομαι... Ξανασκεψου το παραπανω που εγραψες : ο καθενας εκφερει την αποψη του... Ας το κανει λοιπον... Χωρις να προκαλει... Αυτο ειπα ιολι μου... Τελος παντων... Σου ευχομαι να εισαι ιακονοιημενη σε οτι εχεις επιλεξει... να σαι καλα... Εικόνα
andybgr
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από andybgr »

δλδ αν ήταν μουσουλμάνα ισπανίδα; θα την απαγόρευαν να μπει στον ισπανικό στρατό; γνωρίζουμε στην ισπανία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (1/3) είναι μουσουλμάνοι ισπανοί... Αν γνωρίζεται απο ιστορία...

οπότε η μουσουλμάνα ελληνίδα γτ να μην μπεί στον ελληνικό στρατό; επιδή εμείς έχουμε ρατσιστική έχθρα προς τους τούρκους;

άλλο τούρκος, και άλλο μουσουλμάνος έλληνας πολίτης...

kostas pharm
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος

Δημοσίευση από kostas pharm »

yandr έγραψε:
kostas pharm έγραψε:
Για να εισαι ελληνας πρεπει να ισχυουν τα εξης 4 ομαιμον, ομοτροπον, ομογλωσσον και ομοθρησκον. αν δεν ισχυει κατι απο αυτα τα 4 ελληνας δεν εισαι. (αποψη μου παντα Εικόνα )

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά να μου επιτρέψεις να την απορρίψω μετά βδελυγμίας.

Δεν ξέρω πως εννοείς τη λέξη Έλληνας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση (των ΕΠΟΠ) αρκεί να έχεις την ελληνική υπηκοότητα και τίποτα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα μεταξύ άλλων διώνεις την μισή Σύρο (Έλληνες Καθολικοί), πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες Μουσουλμάνους, δεκάδες χιλιάδες (ή και περισσότερους άθεους), Έλληνες Εβραίους και δεν συμμαζεύεται.

Δε βλέπω το λόγο για τον οποίο η Ορθοδοξία αποτελεί προαπαιτούμενο για τον ελληνισμό. Μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζεται με την προκήρυξη των ΕΠΟΠ.

Εχεις δικιο, δεν ειναι αυτο το θεμα αυτης της συζητησηςΕικόνα για ολους τους πληθυσμους που ανεφερες καλα το εκανες γιατι οντως εξ ορισμου που εδωσα παραπανω δεν ειναι ελληνες.
Άβαταρ μέλους
Λοχίας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Λοχίας »

1000 φορες η μουσουλμανα παρα οι Ρωσοποντιοι στις μοναδες του Εβρου που χρειαζονται διερμηνεα για να λαβουν διαταγες (ναι συμβαινει και αυτο! ).
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

sauraki...4 έγραψε:Ioli... Το οτι ξερω πολλα δεν εχει να κανει με τον αν ειμαι μεσα η οχι... Και μακαρι οσοι ειναι... Να εχουν επιγνωση του που βρισκονται... και επετρεψε μου ξανα να σου πω οτι δεν προσβαλα και δεν εβρισα κανεναν... Οταν μιλαω μιλαω μονο για μενα... Και οταν αναφερομαι γενικα τοκαν γιατι προσβαλομαι. !!! Οποτε πριν σκεφτεις να με βαλεις στη θεση μου που εκει βρισκομαι... Ξανασκεψου το παραπανω που εγραψες : ο καθενας εκφερει την αποψη του... Ας το κανει λοιπον... Χωρις να προκαλει... Αυτο ειπα ιολι μου... Τελος παντων... Σου ευχομαι να εισαι ιακονοιημενη σε οτι εχεις επιλεξει... να σαι καλα... Εικόνα
Κ μονο που μου γραφεις αυτο το πραγμα: Ξανασκεψου το παραπανω που εγραψες... Ειναι σαν να με λες ηλιθια αρα με προσβαλεις αρα απευθυνησαι καθε φορα συγκεκριμενα σε ατομο που αυτα που λεει δεν νσου αρεσουν κ δεν αντιπροσωπευουν τις δικες σου αποψεις... Κ κατι ακομη που δεν προσεξες στα πρωτα μυνηματα μου ειπα αρχικα οτι απευθυνομαι γενικα εσυ το εκανε ς προσωπικο... Εγω δεν ειχα κατι με σενα γιατι δεν σε ξερω... τελος παντων ελεπιεδη οι υπολοιποι δεν εχουν ορεξη να βλεπουν την δικη μας συζητηση κ εσυ να εισαι καλα ειτε εισαι ειτε οχι στο στρατο...

DEA (PB)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DEA (PB) »

andybgr έγραψε: και μπράβο στην κοπέλα αν κατάφερε να μπεί, γιατί προσπάθησε... όχι σαν πολλούς δικούς μας 100 κιλά άτομα που μπαίνουν με βίσμα

ειτε εισαι 100 κιλα, ειτε 10, αν δεν εχεις βυσμα δεν περνας που να εχεις το Θεο μπαρμπα...

sauraki...4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ελα βρε ιολι μου τωρα μου επιτιθεσαι ακριβως χωρις να με ξερεις... Και δεν ειπα οτι εισαι ηλιθια, και νομιζω απο τη στιγμη π η σηζητηση ελεγε (και εσενα εννοω και γενικα) Τοτε Μη μου λεσ... Οτι να ναι, μη ψαχνεισ Αφορμες για οτιδηποτε. Αν ειχεσ Εστω και λιγο κατανοησει τον τροπο σκεψης μου θα ειχε λυθει το θεμα... τελος απο μενα... Και Ελεοσ...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες