ΣΝΔ - Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sniper

Δημοσίευση από Sniper »

Αν καποιος μπει στο ΠΝ ΣΝΔ και παει να περασει ΣΥΚ αλλα αποτυχει. Μετα ποια ειναι η πορια του στο Πολεμικο ναυτικο; Ενοω μπορει να συνεχισει υστερα απο την αποτυχια του σαν αξιωματικος καριερας (Καπετανιος) ; Μου εχουν πει οτι αν αποτυχεις μπαινεις σε καραβι ως τυφεκιοφορος για τουλαχιστον 19 χρονια υσχιει;
Υ/Γ: Δεν ειχα το χρονο να ψαξω αν εχει απαντηθει το ερωτημα αλλα απο μια προχειρη αναζητηση μου φανηκε οτι δεν εχει ρωτηση κανεις αλλος. Ευχαριστω εκ τω πρωτερων
sniper

Δημοσίευση από sniper »

Κανείς δεν γνώριαζει να μου απαντησει;
Άβαταρ μέλους
PantelisGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PantelisGR »

Η ΣΝΔ ειναι αλλα 4 χρονια οπως η ΣΣΕ;
Άβαταρ μέλους
Titis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Titis »

Ναι είναι 4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Καλησπερα σε ολους/ες, Περασα τις πκε στην ΣΝΔ (μηχανικων) με επιτυχια. Εχω το εξης ερωτημα: Πριν 2 μηνες περιπου που εκανα τις εξετασεις για τις πκε ειχα μυωπια 2βαθμους στο ενα ματι και 2,5βαθμους στο αλλο, δηλ. Οριακα περασα ΣΝΔ μηχανικων. Μεσα σε 4 μηνες μου ανεβηκε αποτομα η μυωπια λογω. Αναπτυξης οπως μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Τι γινεται τωρα τον Σεπτεμβριο η τον Οκτωβριο η σε 4-5 μηνες αμα μου ανεβει κι αλλο και ξεπερασει τους 2,5β. Με διωχνουν απο την συγκεκριμενη σχολη και παω ΣΣΕ (ειναι η επομενη επιλογη μου) η παραμενω στη ΣΝΔ. Παρακαλω αν ξερει καποιος σιγουρα τι γινεται να μου απαντηση. Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΑΣΟΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους/ες, Περασα τις πκε στην ΣΝΔ (μηχανικων) με επιτυχια. Εχω το εξης ερωτημα: Πριν 2 μηνες περιπου που εκανα τις εξετασεις για τις πκε ειχα μυωπια 2βαθμους στο ενα ματι και 2,5βαθμους στο αλλο, δηλ. Οριακα περασα ΣΝΔ μηχανικων. Μεσα σε 4 μηνες μου ανεβηκε αποτομα η μυωπια λογω. Αναπτυξης οπως μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Τι γινεται τωρα τον Σεπτεμβριο η τον Οκτωβριο η σε 4-5 μηνες αμα μου ανεβει κι αλλο και ξεπερασει τους 2,5β. Με διωχνουν απο την συγκεκριμενη σχολη και παω ΣΣΕ (ειναι η επομενη επιλογη μου) η παραμενω στη ΣΝΔ. Παρακαλω αν ξερει καποιος σιγουρα τι γινεται να μου απαντηση. Ευχαριστω.

7. Οι Ναυτικοί Δόκιμοι απολύονται από τη Σχολή για τους εξής λόγους: Α. Λόγοι υγείας, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί κρίσης της σωματικής ικανότητας των στρατιωτικών.

Οι παραιτηθέντες ή απολυθέντες Ναυτικοί Δόκιμοι δεν μπορούν να επανέλθουν στη Σ. Ν. Δ. Ή να καταταγούν εκ νέου σε αυτή. Όσοι απολυθούν λόγω έλλειψης ναυτικών ή στρατιωτικών προσόντων δεν μπορούν να υπηρετήσουν μελλοντικά στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι σπουδαστές των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, διαγραφόμενοι από τις σχολές αυτές για λόγους υγείας ή υγειονομικής ακαταλληλότητας ή πτητικής ανεπάρκειας, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 6 Παράγραφος 9 του νόμου 3027/2002 (ΦΕΚ 152/Α/2002), εγγράφονται για το ίδιο ακαδημαϊκό έτος στο πρώτο έτος σπουδών της Σχολής ή Τμήματος επόμενης προτίμησής τους στο μηχανογραφικό δελτίο του έτους εισαγωγής τους στη Σχολή από την οποία διαγράφονται. Η εγγραφή γίνεται μόνον αν είχαν συγκεντρώσει βαθμολογία ίση ή μεγαλύτερη με αυτή του τελευταίου υποψηφίου που έχει εισαχθεί στη συγκεκριμένη Σχολή ή Τμήμα το ίδιο ακαδημαϊκό έτος. Όσοι μαθητές των Σχολών αυτών διαγράφονται για τους παραπάνω λόγους μετά τις 15 Νοεμβρίου, εγγράφονται το επόμενο ακαδημαϊκό έτος με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου που υποβάλλεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους από αυτό της διαγραφής του και συνοδεύεται απαραίτητα από αντίγραφο της απόφασης διαγραφής του αρμόδιου κατά περίπτωση οργάνου ή επιτροπής.

Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Ευχαριστω πολυ.
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει τελειωσει μηχανικος ποσο περιπου χρονο περνα εν πλω ετησιως;(θα εκτιμουσα μια εμπεριστατωμενη απαντηση καθως φετος θα μαι γ'λυκειου και εχω αναγκη απο επαγγελματικο προσανατολισμο. Ευχαριστω εκ των προτερωνΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jonas11 »

Υπολογισε 4 μερες την εβδομαδα κατα μεσο ορο δηλαδη 200 μερες το χρονο περιπου
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Και πως κατανεμονται αυτες οι ωρες; Δηλαδη εισαι τεσσερεις μερες τη βδομαδα για περιπολια στη θαλασσα και τις υπολοιπες τρεις γυρνας στο σπιτι σου, ή υπαρχει περιπτωση να εχεις 8ωρο στο πλοιο στο ναυσταθμο;
Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Jonas11 »

Δεν ξερω πως ακριβως κατανεμονται... Μπορει να φτασεις και 4 μηνες εν πλω υπολογισε περιπου 200 μερες στη θαλασσα καθε χρονο. Ναι υπαρχει περιπτωση αν εισαι πληρωμα επιφυλακης.
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Δηλαδη θα εισαι για 4 μηνες μακρια απο τους δικους σου; Πρεπει να ναι πολυ δυσκολο να κανεις οικογενειαΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μην ξεχνάμε και τα ταξίδια των ειρηνευτικών αποστολών σε Σομαλία κλπ που διαρκούν 6 μήνες...
Lieutenant jr grade

Δημοσίευση από Lieutenant jr grade »

Ποιές 200 μέρες και ποιές 4 μέρες την εβδομάδα;Έλεος!

Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Jonas11 »

Lieutenant jr grade έγραψε:Ποιές 200 μέρες και ποιές 4 μέρες την εβδομάδα;Έλεος!

για οποιον με αμφισβητει ας κοιταξει στο 6ο λεπτο του βιντεο

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης