Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Falenos

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Falenos »

Για χαρά, για διακοπή αναβολής πρέπει να πάω στο στρατολογικό γραφείο που ανήκω (Λαμία δηλ.) ή μπορώ να πάω και στο Ρουφ (περιοχή κατοικίας Αθήνα);
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

Σε ποίο μητρώο αρρένων είσαι εγγεγραμμένος; Αν είσαι στη Λαμία, στο εκεί Στρατολογικό γραφείο θα πάς.
Θανασης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Θανασης »

Αν κοψω την αναβολη μου αυριο λογικα θα με καλεσουν τον νοεμβριο; Δεν εχω το χαρτι της αναβολης παρα μονο την αιτηση της θα υπαρξει καποιο προβλημα η θα καταφερω να την κοψω χωρις προβληματα και τρεξιματα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θανασης έγραψε:Αν κοψω την αναβολη μου αυριο λογικα θα με καλεσουν τον νοεμβριο; Δεν εχω το χαρτι της αναβολης παρα μονο την αιτηση της θα υπαρξει καποιο προβλημα η θα καταφερω να την κοψω χωρις προβληματα και τρεξιματα;

Ταυτότητα και χαρτί από την σχολή θέλεις και είσαι κομπλέ

Ναι Νοέμβριο θα μπεις
Φίλιππας

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Φίλιππας »

Καλημέρα. Παρ οτι έψαξα αρκετά στο φορουμ δεν ξέρω τι τελικά ισχύει, επειδη τα νομοσχέδια κτλπ αλλάζουν συνέχεια.
Λοιπόν εγώ πηρα αναβολή απο ΤΕΙ το 2009 μεχρι το 2018. Δεν παρακολούθησα καθόλου μαθήματα και απλα έκανα 2 3 εγγραφές. Παίρνω τηλέφωνο να μάθω εαν έχω διαγραφεί, αλλα προφανώς κάνουν διακοπές. Το Σεπτέμβρη όμως που μας πέρασε γράφτηκα σε ΙΕΚ και δεν ήξερα οτι πρέπει να αλλάξω την αναβολή. Τέλος πάντων 1 χρόνο ήταν το ΙΕΚ γτ ήμουν απο ΕΠΑΛ κ μπήκα απευθείας 3ο εξάμηνο, τελείωσα τώρα τον Ιούνιο, αλλα το πτυχιό δεν έχει έρθει ακόμα και ούτε ξέρω πότε θα ερθει γτ και εκεί προσπαθώ να επικοινωνήσω αλλα δεν απαντάει κανείς.
Ολα αυτα τα λέω γτ όπου και αν διάβασα, επίσημα και ανεπίσημα, λεει οτι για να διακόψεις την αναβολή χρειάζετε και κάποιο χαρτί απο την σχολή που πήρες την αναβολή, γιατί αλλιώς έχει 6 μήνες επιπλέον θητειά η οποία είναι εξαγοράσιμη. Προφανώς να βγάλω άκρη μεχρι αύριο που λήγει η προθεσμία για την ΕΣΣΟ του Νοέμβρη λίγο δύσκολο το βλέπω. Αλλα το βασικο είναι όπωτε και αν μπώ να μην έχω προστιμο κτλπ. Ε και σίγουρα θα πάω στην στρατολογία αλλα το θέμα μ είναι το ότι δε ξέρω τι να πώ, και τι να μην πώ απ όλα αυτά...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Mike »

Παντα η καλυτερη τακτικη ειναι να πας και να πεις την αληθεια. Αυτοι ξερουν παντα καλυτερα και δεν εχεις κατι να κρυψεις.

Η επιπροσθετη θητεια για κακη χρηση αναβολης, ειναι 1 μηνας, αλλα αν πας το πτυχιο μεχρι να καταταγεις, θα εισαι οκ. Δε χρειαζεται για τη διακοπη αναβολης. Πες τους οτι θες να διακοψεις την αναβολη, αλλα δεν εχεις το πτυχιο στα χερια σου ακομα και θα τους το πας μολις βγει

Posed

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Posed »

Όσων αφορά την αναβολή, επειδή εγώ ταλαιπωρήθηκα γιατί δεν με ενημερώσανε από το στρατολογικό γραφείο την 1η φορά που πήγα, μπορεί κάποιος να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι θα τους πάει το πιστοποιητικό σπουδών ή πτυχίο μέχρι την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί.

Το παραπάνω το λέω με σιγουριά γιατί έγινε μπροστά μου και έβριζα από μέσα μου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από giannis__!! »

Γεια σας... ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω ακουσει διαφορα, οταν θα παω να κοψω την αναβολη θα ξαναδηλωσω που θελω να παω ή θα παω εκει που δηλωσα στο περιοδευων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

giannis__! έγραψε:Γεια σας... ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω ακουσει διαφορα, οταν θα παω να κοψω την αναβολη θα ξαναδηλωσω που θελω να παω ή θα παω εκει που δηλωσα στο περιοδευων;

Θα ξαναδηλώσεις ναι

Αλλά ανήκεις στο ναυτικό πλέον δεν μπορείς να πας στο στρατό ξηράς

Το έχεις γράψει τόσες φόρες που πλέον το έχω μάθει απ'έξωΕικόνα
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Διακοπή αναβολής

Greek_Army έγραψε:
giannis__! έγραψε:Γεια σας... ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω ακουσει διαφορα, οταν θα παω να κοψω την αναβολη θα ξαναδηλωσω που θελω να παω ή θα παω εκει που δηλωσα στο περιοδευων;

Θα ξαναδηλώσεις ναι

Αλλά ανήκεις στο ναυτικό πλέον δεν μπορείς να πας στο στρατό ξηράς

Το έχεις γράψει τόσες φόρες που πλέον το έχω μάθει απ'έξωΕικόνα

και τοτε για πιο λογο δηλονεις ξανα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Για τα μάτια του κόσμου που λέει και το τραγούδι.
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Διακοπή αναβολής

Greek_Army έγραψε:Για τα μάτια του κόσμου που λέει και το τραγούδι.

οκ ευχαριστω και σορρυ που εχω γινει γραφικος αλλα θελω να μαθω τι παιζει για να ξερω τι πρεπει να κανω... !
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Οταν κοψω αναβολη μπορω να δηλωσω ε. Δ; Η δηλωνω παλι απλα στρατο ξηρας?
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Ιουλιος έγραψε:Οταν κοψω αναβολη μπορω να δηλωσω ε. Δ; Η δηλωνω παλι απλα στρατο ξηρας;

Δηλώνεις και ειδικές αλλά οκ σιγά και να μην παρουσιαστείς ειδικές δυνάμεις υπάρχει τρόπος να πας...
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Δεν το ηξερα αυτο σ'ευχαριστω παρα πολυ! Αν εχω αυτη τη δυνατοτητα θα το δηλωσω παντος εγω γιατι το εχω και απωθημενο που δεν το δηλωσα τοτε!Εικόνα
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες