Παιδια σειρα 318 Παρουσιαστηκε 1/2 και 24 μερες δεν εκανε τπτ Μονο μια φορα τρεξιμο τον 1,2και 5 λοχο γυρω γυρω και μια φορα πηρανε θεσεις για καμψεις και δεν εκαναν καμια. Μια εβδομαδα παρελαση και τπτ αλλλο
τι εγινε; Ετσι ειναι τωρα στο πευκο; Κανενας αλλος 318;
Καλησπερα παιδια. Ειμαι εξω με αδεια ορκομωσιας απο ΤΘ Αυλωνα. Περασα στους πεζοναυτες στην Αυλωνα τις δοκιμασιες για ΕΔ και την Τεταρτη θα ξερουμε που παμε. Επειδη εχω ακουσει διαφορα και δεν ξερω σιγουρα τι ισχυει, μπορει καποιος να μου πει αν παμε κατευθειαν Πευκο η ξαναπερναμε απο 401 για επιπλεον εξετασεις;
Γεια σας παιδια! Ειμαι νεος στο forum και θελω να σας κανω την εξης ερωτηση... Παρουσιαζομαι τωρα στις 14 Μαιου στο Μεγαλο Πευκο! Θελω να παω στο σωμα των πεζοναυτων! Σε Βαζουν δηλωσεις εσυ Που θες να πας (Καταδρομεις-Πεζοναυτες) ... Και τι αθληματα δινεις για να μπεις στους Πεζοναυτες; ! Ευχαριστω...
Καλησπερα, παρουσιαζω την δευτερα 14 στο κεεδ στο πευκο. Γουσταρω πολυ ειδικες δυναμεις αλλα λογω ενος ατυχηματος (σπασιμο-λαμα, προβλημα με νευρο σε διαδικασια φυσιοθεραπειων) μες στην χρονια θα με κοψουν! Το θεμα ειναι το εξης, θα μου δωσουν αναβολη; . ας παω&Πεζικο, δεν με πειραζει πλεον. Απλα θελω να υπηρετησω, δεν θελω για κανενα λογο να παρω αναβολη! Αν μεινω θα ορκιστω στο κεεδ; Επισης ποσο ευκολα δινουν αναβολες&Ποιος τις δινει; Στο πευκο ή στο 401; Αν επιμεινω πολυ; . ευχαριστω!