ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kemik

Δημοσίευση από kemik »

Αν πας σε καποιο στρατοπεδο και μετα Πευκο μεσω αθληματων, στο Πευκο θα μεινεις καμια βδομαδα μονο πριν πας σε μοιρα;
Steliosg89

Δημοσίευση από Steliosg89 »

Γεια σας παιδιά. Μπαίνω 24 Νοεμβρίου κ εγώ.To θέμα είναι ότι δεν πολυψήνομαι για ειδικές δυνάμεις και θέλω να το αλλάξω. Θα χρειαστεί να κάνω ασκήσεις και να κάνω επίτηδες τον ''πεθαμένο'' για να με κόψουν η απλά το λέω και με βγάζουν από ειδικές δυνάμεις; Επίσης έχω χαρτί μάγειρα... Θα ήθελα αν γινόταν να μπω ως μάγειρας και να κάνω την θητεία μου. Είναι εύκολο αυτό; Θα χρειαστεί να πάρω μαζί μου και τα πρωτότυπα χαρτιά η μόνο φωτοτυπίες;

Τέλος ένα θέμα που με ''καίει'' είναι το νερό. Θα έχουμε κεεδ ζεστό νερό για μπάνιο, η θα μείνω άπλυτος 2-3 βδομάδες μέχρι να φύγουμε από κέντρο;

Άβαταρ μέλους
C-SPY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Ιστορία - Στρατός - Πολιτική - Αθλητισμός - Μουσική - Κινηματογράφος
Επάγγελμα: Στρατιωτικός Αναλυτής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από C-SPY »

Ρε φίλε, στρατό πας, όχι σε διακοπές στη Χονολουλού. Εικόνα
Εάν δε θες να πας ΕΔ το λες την 1η ημέρα κατάταξης και σε ρίχνουν κάπου αλλού ανάλογα με τις ανάγκες.Εικόνα
Βέβαια στις ΕΔ υπάρχει και η θέση του μάγειρα, όπου εκεί εσύ θα τα ξύνεις όλη μέρα στην κουζίνα, ενώ οι άλλοι θα κάνουν ότι αρμόζει στις ΕΔ και θα πάρεις και πράσινο μπερέ, γιατί έψησες γρήγορα τις πατάτες και έπλυνες το καζάνι όμορφα με το σύρμα... Εικόνα
Αλλά από την άλλη εάν είσαι μπίχλας και κάνεις 2-3 βδομάδες να πλυθείς. άσε την μαγειρική καλύτερα, γιατί τρώει κόσμος στο στρατό και θα πάθει τίποτα, όσα εμβόλια και αν χτυπήσουμε στην Είσοδο...
Εικόνα
"ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Steliosg89 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μπαίνω 24 Νοεμβρίου κ εγώ.To θέμα είναι ότι δεν πολυψήνομαι για ειδικές δυνάμεις και θέλω να το αλλάξω. Θα χρειαστεί να κάνω ασκήσεις και να κάνω επίτηδες τον ''πεθαμένο'' για να με κόψουν η απλά το λέω και με βγάζουν από ειδικές δυνάμεις;Επίσης έχω χαρτί μάγειρα... Θα ήθελα αν γινόταν να μπω ως μάγειρας και να κάνω την θητεία μου. Είναι εύκολο αυτό; Θα χρειαστεί να πάρω μαζί μου και τα πρωτότυπα χαρτιά η μόνο φωτοτυπίες;

Τέλος ένα θέμα που με ''καίει'' είναι το νερό. Θα έχουμε κεεδ ζεστό νερό για μπάνιο, η θα μείνω άπλυτος 2-3 βδομάδες μέχρι να φύγουμε από κέντρο;

Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις

Τώρα για το μπάνιο στο ΚΕΕΔ ζεστό νεράκι δύσκολα θα βρεις, οπότε αν αντέχεις να είσαι άπλυτος μείνε άπλυτος, τουλάχιστον τα βασικά μέρη, πόδια και μασχάλες πρέπει να τα πλένεις

Steliosg89

Δημοσίευση από Steliosg89 »

Ωρέα. Αν είναι να μπω μάγειρας που και που καμιά μασχάλη κανά ποδαράκι θα πλένουμε :PΤο θέμα είναι οτί δε ξέρω τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να μπω ως μάγειρας... Χρειάζεται να πάω στρατολογία με τα χαρτιά η απλά να τα πάρω μαζί μου μόλις παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Steliosg89 έγραψε:Ωρέα. Αν είναι να μπω μάγειρας που και που καμιά μασχάλη κανά ποδαράκι θα πλένουμε :PΤο θέμα είναι οτί δε ξέρω τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να μπω ως μάγειρας... Χρειάζεται να πάω στρατολογία με τα χαρτιά η απλά να τα πάρω μαζί μου μόλις παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όταν παρουσιαστείς θα προσκομίσεις τα χαρτιά από τις σπουδές σου και από εκεί και πέρα θα περιμένεις, μαζί με την μετάθεση θα σου βγει και η ειδικότητα

Άβαταρ μέλους
Commando B' MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Commando B' MK »

MikaelStanne έγραψε: Ρώτησα και σε άλλο νήμα, αλλά δεν πήρα απάντηση: Με τη χειμερινή διαβίωση τι παίζει;
Χιονοπόλεμο... !
Άβαταρ μέλους
commando96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από commando96 »

Commando B' MK έγραψε:
MikaelStanne έγραψε: Ρώτησα και σε άλλο νήμα, αλλά δεν πήρα απάντηση: Με τη χειμερινή διαβίωση τι παίζει;
Χιονοπόλεμο... !

Δεν νομίζω πως πρέπει να κοροιδεύεις τα παιδιά που κανουν σοβαρή και επίπονη εκπαίδευση

Χειμερινή διαβίωση είναι πρόγραμμα με το οποίο εκπαιδεύεσαι για το πως να επιβιώσεις μόνος σου σε βουνά το χειμώνα μες το χιόνι.

Παίρνουν τους καταδρομείς και τούς αφήνουν σε ένα βουνό και τους λένε επιβιώστε για μία βδομάδα. Τους δίνουν μόνο μαχάιρι πυξίδα χάρτι και νέρο και τους κυνηγάν να Τους πιάσουν.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αδελφέ, επειδή δεν έχεις πάει Στρατός και δει Ειδικές Δυνάμεις, καλύτερα να μην γράφεις ό, τι νά'ναι γιατί εκτίθεσαι.

Το παραπάνω που ανέφερες απ'όσο ξέρω το κάνουν μόνο μόνιμα στελέχη των Ε. Δ και σε συγκεκριμένα Σχολεία.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως πολύ σωστά έγραψε ο Nassos πιο πάνω αυτό είναι ένα θέμα που αφορά κυρίως Μόνιμα Στελέχη και θα προσθέσω και εγώ επίσης πως υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα για ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις απορίες σας.

Εδώ το θέμα μας είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων και οι σχετικές του πληροφορίες. Άς μην ξεφεύγουμε.

Σας ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Commando B' MK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Commando B' MK »

commando96 έγραψε:
Commando B' MK έγραψε:
Χιονοπόλεμο... !

Δεν νομίζω πως πρέπει να κοροιδεύεις τα παιδιά που κανουν σοβαρή και επίπονη εκπαίδευση

Χειμερινή διαβίωση είναι πρόγραμμα με το οποίο εκπαιδεύεσαι για το πως να επιβιώσεις μόνος σου σε βουνά το χειμώνα μες το χιόνι.

Παίρνουν τους καταδρομείς και τούς αφήνουν σε ένα βουνό και τους λένε επιβιώστε για μία βδομάδα. Τους δίνουν μόνο μαχάιρι πυξίδα χάρτι και νέρο και τους κυνηγάν να Τους πιάσουν.

Φίλε commando96 (ωραίο nick παρεμπιμπτόντως, εύχομαι μια μέρα να το κερδίσεις κιόλας... ) δεν κοροιδεύω κανένα "παιδί" (και όπως λέγαμε τότε δεν είναι "παιδιά", είναι Καταδρομείς) γιατί υπήρξα ένας απο αυτους που κάνανε την όντως σοβαρή κι επίπονη εκπαίδευση της χειμερινής διαβίωσης. Αυτό που περιγράφεις όμως δεν εχει καμμία σχέση με τη χειμερινή διαβίωση (και όχι επιβίωση όπως την εννοείς). Αυτό γίνεται σε άλλη άσκηση των Ειδ. Δυν.(και σε βαθμό εξαιρετικά πιο ήπιο) και συγκεκριμμένα στον ανταρτοπόλεμο των εφεδρων, αλλα κυρίως γίνεται στο Σχολείο Αιχμαλώτων το οποίο περνάνε ΜΟΝΟ μόνιμα στελέχη των Ειδ. Δυνάμεων και ΟΧΙ έφεδροι καταδρομείς... ! Επισης η άσκηση αυτή ΔΕΝ διεξάγεται σε χιονοσκεπές περιβαλλόν όπως η χειμερινή διαβίωση. Εκτιμω και σέβομαι το ενδιαφέρον σου για τους ανθρώπους των Ειδ. Δυνάμεων, αλλα πριν πούμε κατι, καλά είναι να γνωρίζουμε για τί μιλάμε... Τέλος το σχόλιό μου, απλά ήταν άσχετο με την ερωτηση που έκανε ο φίλος, επειδή και η ερώτησή του ήταν τελείως άσχετη με τον τίτλο του θέματος, που αναφέρεται ξεκάθαρα στο "ΚΕΕΔ- Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων". Αυτά απο μένα, εντελώς φιλικά... Καλή χρονιά σε όλους!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Παιδια στο ΚΕΕΔ απαγορευονται οι υπνοσακοι;
Provlepomenos

Δημοσίευση από Provlepomenos »

Guest έγραψε: Παιδια στο ΚΕΕΔ απαγορευονται οι υπνοσακοι;
Εννοειται...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δηλαδη αν στην καταταξη μαζι με ολα τα αλλα πραγματα εχω και τον υπνοσακο θα μου τον παρουνε?
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Θα πρέπει να έχω μαζι μου φουμο πριν την ορκωμοσία η δεν θα χρειαστεί;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες