ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

ANTONIS 92 έγραψε:γεια ςας θα ηθελα να κανω μερικες ερωτηςεις!4 μαιου παρουςιαζομαι ςτο μεγαλο πευκο αλλα εχω ενα προβλημα ςτο γονατο και ο γιατρος μου ειπε μετα το παςχα να κανω αρθροςκοπηςη! Μετα την εξεταςη-επεμβαςη η αναρρωςη ειναι 6-8 εβδομαδες! Τι πρεπει να κανω; Να παρω αναβολη για λογους υγειας; Να παρουςιαςτω και να τους πω οτι εχω αυτο το προβλημα; Και τελος υπαρχει περιπτοςη να με διωξουν απο τις ειδικες δυναμεις;

μπορει να σε αναγκασουν να παρεις αναβολη. Αν οχι καλυτερα να μην πας Ειδικες Δυναμεις γιατι μπερε θα σου δωσουν σιγουρα. Καινουργιο γονατο δεν θα σου δωσουν.

οσο για τον φιλο που λεει για τα εσωρουχα και τις καλτσες. Επειδη θα φατε καλοκαιρι απαραιτητα αγοραστε ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ και Απο βρακια, σλιπακια, οχι μποξερακια γιατι θα συγκαειτε
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
ANTONIS 92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ANTONIS 92 »

Ξερω πολυ καλα οτι δεν θα μου δωσουν καινουριο γονατο! Αλλα δεν μπορω να κανω την επεμβαση στο στρατιοτικο νοσοκομιο και μετα να συνεχισω την θητεια μου κανονικα στις Ειδικες Δυναμεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

ANTONIS 92 έγραψε:Ξερω πολυ καλα οτι δεν θα μου δωσουν καινουριο γονατο!Αλλα δεν μπορω να κανω την επεμβαση στο στρατιοτικο νοσοκομιο και μετα να συνεχισω την θητεια μου κανονικα στις Ειδικες Δυναμεις;

Δεν παίζει φιλαράκι αυτό που λες, καλύτερα να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους που διαρκεί 3 μήνες και να μπεις με την εσσό του αυγούστου.

επειδή θα ρωτήσεις τι και πως δες εδώ
ANTONIS 92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μπορεις να μου πεις το γιατι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ANTONIS 92 έγραψε:Μπορεις να μου πεις το γιατι;

ANTONIS 92 έγραψε:4 μαιου παρουςιαζομαι ςτο μεγαλο πευκο αλλα εχω ενα προβλημα ςτο γονατο και ο γιατρος μου ειπε μετα το παςχα να κανω αρθροςκοπηςη! Μετα την εξεταςη-επεμβαςη η αναρρωςη ειναι 6-8 εβδομαδες!

αυτό έχεις γράψει. Δηλαδή θα παρουσιαστείς στο πεύκο και τι θα τους πεις; Καλημέρα μάγκες να ξέρετε εγώ θα λείψω για 6-8 βδομάδες. Δεν πειράζει που θα χάσω την βασική εκπαίδευση και κάτι λίγες μέρες από Τ/ΠΕΝ δώστε μου εσείς τον μπερέ και όταν γίνω καλά θα έρθω να κάνω και καμία υπηρεσία. Κάτι τέτοιο ψάχνεις;
ANTONIS 92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εγω ρε φιλε θελω να μαθω τι πρεπει να κανω ωστε να μην χασω την βασικη εκπαιδευση και τα ΠΕΝ, να παρω τον μπερε, αλλα να γινει καλα και το γονατο μου! Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η λύση είναι να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους δεν υπάρχει κάτι εναλλακτικό
ANTONIS 92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αν παρουσιαστω και δεν τους πω τιποτα, περασω τα ΠΕΝ, παρω τον μπερε και μετα τους πω οτι το γονατο μου ποναει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ANTONIS 92 έγραψε:Αν παρουσιαστω και δεν τους πω τιποτα, περασω τα ΠΕΝ, παρω τον μπερε και μετα τους πω οτι το γονατο μου ποναει;

Μέχρι τότε από την ταλαιπωρία που θα έχει περάσει το γονατό σου θα θέλεις άλλο, εγώ σου είπα την γνώμη μου τώρα κάνε ότι νομίζεις
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

ANTONIS 92 έγραψε:Αν παρουσιαστω και δεν τους πω τιποτα, περασω τα ΠΕΝ, παρω τον μπερε και μετα τους πω οτι το γονατο μου ποναει;

θα πας νοσοκομειο, θα δουν τι εχει, μπορει να κανεις κανα επεμβαση ή να παρεις κανα 45αρια μερες αναρρωτικη (που αν δεν αποδειξεις οτι το παθες στο στρατο) θα υπηρετησεις παραπανω και κατα πασα πιθανοτητα θα φυγεις απο Ειδικες Δυναμεις.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
lar1ssaios

Δημοσίευση από lar1ssaios »

Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι 4 μαίου στο Μεγάλο Πεύκο και το χαρτί μου λέει Ειδικές Δυνάμεις Υ. Ε. Α. Όταν θα πάω εκεί θα δηλώσω αργότερα τι κατηγορία θα είμαι ή θα με βάλουν όπου υπάρχει έλλειψη; Και κάτι ακόμα, όταν λέει Υ. Ε. Α τι εννοεί, ότι υποχρεωτικά θα με κάνουν έφεδρο αξιωματικό ή θα αποφασίσουν οι ανώτεροι αν και τί; Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση εκεί; Υπάρχει πιθανότητα να υπηρετήσω όλη τη θητεία εκεί και πού είναι οι πιο πιθανές μεταθέσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Για τους ΥΕΑ και για τους Δόκιμους στις ειδικές δυνάμεις υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ και άρθρα στο site.
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από wrccc »

Παιδια ξερει κανεις τ συμενει αυτο;ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 20/2011;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30