D.Y.K έγραψε:ΑΛΚ έγραψε:Εθελοντης μπορω να δηλωσω στο κεπ; Η πρεπει να παω σε στρατολογικο γραφειο;
Δεν έχει καμία δουλειά το ΚΕΠ φίλε μου, σε Στρατολογικό γραφείο θα πάς και θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείς να καταταγείς ώς εθελοντής (πρότακτος) συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία σου.
Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
- μαναγουλιωτης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Παιδια 8 αυγουστου γινομαι 18 αμα κανω 'τιν αλλι μερα' τα χαρτια για εθελοντης θα με παρουν με την σειρα του νοεμβριου?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί πιο πάνω αλλά είναι εφικτό για κάποιον να καταταχθεί χωρίς να έχει κλείσει τα 18?
Για σας εχω κλεισει τα 18 απο τον γεναρη και τωρα τελειωσα το σχολειο. Θελω να φτιαξω τα χαρτια μου για να φυγω σεπτεμβρη (στα κεπ πηγα και αυτη η σειρα δεν θα φυγει αυγουστοθα φυγει σεπτεμβρη) αλλα κατι εχω ακουσει οτι αν πας εθελοντης δεν σε περνουν στα αλεξιπτωτα, ξερει κανεισς να μου πει αν ειναι αληθεια...
-
- Στρατηγός
Όχι δεν ισχύει
- nikolas3
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια. Πριν περιπου μια βδομαδα εκανα τα χαρτια μου για εθελοντης... Ποτε και πως θα μαθω που θα καταταγω... Και μπορω να παω Κυπρο;
-
- Στρατηγός
Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε, για την Κύπρο έχουμε αρκετά θέματα στο φόρουμ, έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου για να τα διαβάσεις
ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;
ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;
- μαναγουλιωτης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Εκανα τα χαρτια για εθελοντης και μου ειπαν φευγω σεπτεμβρη, ποτε θα μου ερθει το χαρτι καταταξεις?
-
- Στρατηγός
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Επιθυμω να καταταγω ως προτακτος... Υπαρχει περιπτωση αμα κανω σημερα τα χαρτια μου να με παρουν για Σεμπτεμβριο; Ευχαριστω πολυ...
GreekSoldier έγραψε:Επιθυμω να καταταγω ως προτακτος... Υπαρχει περιπτωση αμα κανω σημερα τα χαρτια μου να με παρουν για Σεμπτεμβριο; Ευχαριστω πολυ...
Λίγο δύσκολο, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις. Εξαρτάται φυσικά και απο το πότε παρουσιάζεται η ΕΣΣΟ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πηρα τηλ. Και ρωτησα... Δυστηχως επρεπε να παω πριν της 10 αυγουστου... Για νοεμβριο δεν με ενδοιαφερει καθως με καθυστερη... Θα συνεχισω στην σχολη.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καλημερα και για να μην πολυλογο θα μπω κατευθιαν στο θεμα.Σημερα το πρωι εκανα τα χαρτια μου και δηλωσα προτακτος, με ειπε αυτη η κοπελα εκει οτι λογικα αμα γινουν δεκτα τα χαρτια σου θα παρουσιαστεις νοεμβριο.
Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: Υπαρχει περιπτωση και να μην γινουν δεκτα τα χαρτια μου; Επισης ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει περιπτωση αμα μπω τελικα, δηλωσα οτι ειμαι κατοχος διπλωματος Β κατηγοριας, να με στειλουν ειδικοτητα οδηγου.
Ευχαριστω.
Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: Υπαρχει περιπτωση και να μην γινουν δεκτα τα χαρτια μου; Επισης ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει περιπτωση αμα μπω τελικα, δηλωσα οτι ειμαι κατοχος διπλωματος Β κατηγοριας, να με στειλουν ειδικοτητα οδηγου.
Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
1. Ναι υπάρχει, σε κάθε σειρά παίρνουν έναν συγκεκριμένο αριθμό εθελοντών, μην ρωτήσεις νούμερο γιατί δεν τον γνωρίζω
2. οδηγός στο στρατό
2. οδηγός στο στρατό
Καλησπερα μαγκες εχω καποιες αποριες περι του εθελοντισμου στον στρατο και την καταταξη. Θελω να παω πιο γρηγορα στρατιωτης και μου ειπαν να δηλωσω εθελοντης. Καί η απορειες μου ειναι οι εξεις...
Α. Κανω κανονικη θητεια; Γιατι ενας συγγενεις ειπε οτι κανω 5χρονια παραπανω
Β. Μου δινουν κανονικα οπλο στο στρατο; Γιατι ακουσα οτι στους εθελοντες δεν δινονται.
Α. Κανω κανονικη θητεια; Γιατι ενας συγγενεις ειπε οτι κανω 5χρονια παραπανω

Β. Μου δινουν κανονικα οπλο στο στρατο; Γιατι ακουσα οτι στους εθελοντες δεν δινονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες