Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Ξέρει κανείς τους 4 τελευταίους διοικητές της σχολής Ικάρων?
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Οχι, υπαρχουν 4 ειδη εκπαιδευσης στην ικαρων, αθλητικη, ακαδημαικη, πτητικη και στρατιωτικη... Η πτητικη κοστιζει 1.000.000 μεσα στην ικαρων για τον καθε πιλοτο, αν σε κοβαν στο 3ο ετος θα ηταν αμαρτια και για το κρατος και για σενα, αν μπεις ικαρων πραγματικα πρεπει να κανεις τιτανια προσπαθεια για να βγεις ιπταμενη ετσι κ αλλιως, δε θελω να σε αποθαρρυνω, απλα υπαρχουν καποιοι που δε τις θελουν τις γυναικες στη ΣΙ... οποτε τοτε βαζεις βυσμα...
Αλλα και να βγεις θα πας σε μεταφορικα αεροσκαφη η ελικοπτερα, εχουμε λιγους πιλοτους και δε μπορουν να ρισκαρουν να βαλουν κοπελα στην αναχαιτηση στα φ16 και μιραζ, γιατι να πω ενα απλο παραδειγμα αν εχεις δυσκολες μερες και πρεπει να πιασεις 7 g στην αερομαχια απλα δε παιζει να επιβιωσεις στον αερα
Αλλα και να βγεις θα πας σε μεταφορικα αεροσκαφη η ελικοπτερα, εχουμε λιγους πιλοτους και δε μπορουν να ρισκαρουν να βαλουν κοπελα στην αναχαιτηση στα φ16 και μιραζ, γιατι να πω ενα απλο παραδειγμα αν εχεις δυσκολες μερες και πρεπει να πιασεις 7 g στην αερομαχια απλα δε παιζει να επιβιωσεις στον αερα
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Να σας ρωτησω. Κατα την διαρκεια φητησης στους Ιπταμενους ο μισθος ποσο ειναι... ; Γτ εχω ακουσει περνουν ενα ποσο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
babis έγραψε:Να σας ρωτησω. Κατα την διαρκεια φητησης στους Ιπταμενους ο μισθος ποσο ειναι... ; Γτ εχω ακουσει περνουν ενα ποσο
Χρηματικό βοήθημα εντός σχολής
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Γειά σας, θέλω να μπω στη σχολη... Δίνω δευτερη φορα γιατι την πρωτη δεν εβγαλα τα απαραιτητα μορια... Το έχω ονειρο απο μικρο παιδάκι που ήμουν... Και ήθελα να ρωτησω αν υπάρχουν ατομα εδω μέσα στην ομαδα τα οποια ειναι στη σχολη ή εχουν κοντινους τους μέσα για το πως περνάνε τα ατομα αυτά μέσα στη σχολη επειδη ακούγονται παρα πολλα... Γιατι μπορει ο στοχος της σχολής να είναι να σε κάνει πιλοτο σε μαχητικο αλλα δεν παυει να ειναι στρατιωτικη σχολη!(δεν εχω θέμα με τις στρατιωικες σχολες!)
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Πρωτα εισαι στρατιωτικος και μετα ολα τα αλλα, σε ολες τις σχολες, αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι. Σου εμφυσυουν πρωτα την στρατιωτικη ιδιοτητα και μετα την αεροπορικη, αν καταρριφθεις και παλευεις για την ζωη σου σ εχθρικο εδαφος με το πιστολι σου και μονο τοτε εισαι στρατιωτης και οχι αεροπορος
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Γινεται να δωσεις 4 φορες πανελληνιες; Νομιζα οτι μεχρι 3 πηγαινε
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Φιλε aeonut εννοεις γινεται καθαρα σαν πανελληνιες; Η' αν πιανω το ηλικιακο οριο Της ικαρων; Σαν πανελληνιες μπορω οσες φορες θελω. Οσο για το οριο της ικαρων υπαρχουν καποιες αμφιβολιες δικες μου. Τηλεφωνω και στις πληροφοριες αλλα εχοθν αλλαξει τηλ. Και δν βρισκω καποιο καινουριο. Αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
alexandros έγραψε:Φιλε aeonut εννοεις γινεται καθαρα σαν πανελληνιες; Η' αν πιανω το ηλικιακο οριο Της ικαρων; Σαν πανελληνιες μπορω οσες φορες θελω. Οσο για το οριο της ικαρων υπαρχουν καποιες αμφιβολιες δικες μου. Τηλεφωνω και στις πληροφοριες αλλα εχοθν αλλαξει τηλ. Και δν βρισκω καποιο καινουριο. Αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω!
Όριο ηλικίας
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Ναι το εχω τσεκαρει και αυτο, εγω ειμαι δεκεμβριο Του 91 οποτε ολα καλα. Οσον αφορα την ερωτηση που εκανα πιο πανω σχετικα με το μηχανογραφικο γνωριζει κανεις?
-
- Στρατηγός
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Όσες φορές θες, το δικαίωμα όμως της διατήρηση του προφορικού βαθμού είναι πεπερασμένο και η επιλογή κατάθεσης μηχανογραφικού με το 10% περιορίστηκε πρόσφατα στις 2 το πολύ χρονιές
- mixanikara
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: UAV
- Επάγγελμα: Μηχανικος
- Επικοινωνία:
Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι
Το δύσκολο δέν είναι να περάσεις στην Ικάρων. Το δύσκολο είναι να μείνεις στην Ικάρων και ακομα πιο δύσκολο να περάσεις την μετεκπαίδευση.
Θα φατε καλα οσοι μπείτε. Απο την πρώτη βδομάδα όπλα θα παρετε και απο την πρώτη μέρα θα βλασθημάτε την ώρα που γεννηθήκατε. Δειτε και το Full Metal Jacket καποια στιγμη να μπείτε στο νόημα.

Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης