Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Ενα ακόμα με jamming απο στραβογέμισμα μάλλον της γεμιστήρας που μπαίνει στο όπλο.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Nassos έγραψε:Για τους δεξιόχειρες ναι, για εμένα που είμα αριστερόχειρας μάλλον θέλω πολύ παραπάνω.
Νόμιζα τα magpul ήταν για να τραβάς τη γεμιστήρα πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τη φυσιγγιοθήκη.
Το G3 ειναι και για δεξιοχειρες και για αριστερόχειρες το ιδιο... Πάντως το πλαϊνό "κουμπί" αποδέσμευσης του γεμιστήρα ειναι πολύ σκληρό και μακριά, πέρα απο το μέσο μέγεθος χεριού.
Στο Μ16 προσθέτεις ένα αμφιδέξιο "κουμπάκι" και εισαι οκ...
Αν τραβήξεις το γεμιστήρα απο το λάστιχο, θα πρέπει στην διαδρομή για το όπλο να αλλάξεις κράτημα και να τον χουφτώσεις. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πώς πρέπει να χουφτώσεις το γεμιστήρα για να βγει γρήγορα και να οδηγηθεί στο όπλο. Επίσης πρέπει να έχουν "φορτωθεί" οι γεμιστήρες στις θήκες με την "σωστή" κατεύθυνση, όπου το "σωστή" ειναι για τον καθένα διαφορετική

Βίντεο Στρατού Ξηράς
Ενα ακόμα σε υψηλή ανάλυση με στόχους στα 200 μετρα.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Αντιαρματικό Carl Gustav σε αργή κινηση με υποδιαμέτρημα και εξομοίωση του κώνου αερίων
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Παιδιά να βάζετε και μία περιγραφή στα βίντεο
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Παράλειψή μου... 
Βολή ΒΜΡ1 δύο βλημάτων των 73χιλ. Σε αργή κίνηση.

Βολή ΒΜΡ1 δύο βλημάτων των 73χιλ. Σε αργή κίνηση.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βολές με Ζου 23 - 2 σε υψηλή ανάλυση
Ζου 23-2 σε αργή κίνηση με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της "συμπεριφοράς" του όπλου.
Ζου 23-2 σε αργή κίνηση με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της "συμπεριφοράς" του όπλου.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Το κλώτσημα του G3 κατα την ριπή σε αργή κίνηση...
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Ναι δυστυχώς κλωτσάει πάρα πολύ στη καρα ριπάς βολή.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βολή Αντιαεροπορικού ZU 23-2
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βολή αντιαεροπορικού Rheimentall Rh202 των 20X139mm
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Άφιξη 2 πρώτων ΝΗ-90TGR
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες