Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tasos

Δημοσίευση από tasos »

Καλησπερα επειδη πηγα στο φρουραρχειο για απαλαγη και δεν μου την εδωσαν και στις 3-7-2012 παρουσιαζομαι τι πρεπει να κανω; Θελω μια απαντηση γρηγορα
Π.

Δημοσίευση από Π. »

Θα μπεις. Κανονικά... Στο στρατόπεδο... Με το χαρτί σου από το γιατρό και ζητάς μόλις πας στα ιατρεία να μιλήσεις με κάποιον από τους υπέυθυνους ιατρείου Ή όταν σας δει ο ψυχολόγοςΕικόνα και το πιο πιθανόν να μείνεις 1 βράδυ αναρρωτήριο... Και την επόμενη στο νοσοκομείο.

δΕΝ υπάρχει άλλη λύση.

tasos

Δημοσίευση από tasos »

Αν ξαναπαω παλι φρουραρχειο αυριο και δηλοσω αδηναμια να παω στην μοναδα θα με δεκτουν και αν δεν παρουσιαστω και παω να νοσιλευτω καπου τη θα γινει θα μπω στην επομενη εσσο η οχι;
Άβαταρ μέλους
akpe
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από akpe »

tasos έγραψε:[... ]και αν δεν παρουσιαστω και παω να νοσιλευτω καπου τη θα γινει θα μπω στην επομενη εσσο η οχι;

Αν δεν κάνω λάθος, αν την ημερομηνία που παρουσιάζεσαι νοσηλεύεσαι μπαίνεις στην επόμενη ΕΣΣΟ.

Ερώτηση: Στο 414 αλλά και στην επιτροπή χρειάζεται να έχουμε μαζί μας συνταγές γιατρού και τα φάρμακα που παίρνουμε;

Ρωτάω περισσότερο για την επιτροπή, πέρσι που πέρασα με ρώτησαν αν τα έχω μαζί μου, ίσως γι'αυτό μου έριξαν την προτεινόμενη διετή σε ετήσια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είναι σε τι επιτροπή θα πέσεις, μερικές επιτροπές δεν μπαίνουν καν στο κόπο να δούνε τι έχεις, σε ρωτάνε 2-3 άσχετα πράγματα και αυτό είναι όλο, άλλες επιτροπές κοιτάνε τα πάντα (χαρτιά-συνταγές) οπότε καλό είναι να τα έχεις μαζί σου και ας μην χρειαστεί να τα δώσεις
Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jmd2010 »

Λοιπόν, πέρσι είχα πάρει μια αναβολή για λόγους υγείας ενός χρόνου από τον ψυχολόγο του στρατοπέδου η οποια λήγει τέλη σεπτεμβρίου. Θα με καλέσουν τον νοέμβριο η πρέπει να πάω να την κόψω τώρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

jmd2010 έγραψε:Λοιπόν, πέρσι είχα πάρει μια αναβολή για λόγους υγείας ενός χρόνου από τον ψυχολόγο του στρατοπέδου η οποια λήγει τέλη σεπτεμβρίου. Θα με καλέσουν τον νοέμβριο η πρέπει να πάω να την κόψω τώρα;

Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!

Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35

2. Νοέμβριο θα μπεις

Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jmd2010 »

Greek_Army έγραψε:
jmd2010 έγραψε:Λοιπόν, πέρσι είχα πάρει μια αναβολή για λόγους υγείας ενός χρόνου από τον ψυχολόγο του στρατοπέδου η οποια λήγει τέλη σεπτεμβρίου. Θα με καλέσουν τον νοέμβριο η πρέπει να πάω να την κόψω τώρα;

Η αναβολή για λόγους υγείας δεν διακόπτεται εύκολα!

Δες Ν.3421/2005, άρθρο 35

2. Νοέμβριο θα μπεις

Αφού θα μπω νοέμβριο δεν υπάρχει λόγος να πάω να την κόψω, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
gigiki
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gigiki »

Είμαι φοιτητής, θέλω το πολύ 2 χρόνια ακόμη για να τελειώσω ήρεμα Με τις σπουδές μου... Έχω αναβολή μέχρι το 27ο έτος μου από προηγούμενη σχολή μέσω της οποιάς πήρα αναβολή.

Θα πρέπει να παρουσιαστώ το 2013 σύμφωνα μ' αυτήν.

Θέλω όμως να τελειώσω με τις σπουδές και να μη διακοπεί η διπλωματική μου στη μέση.

Πέρασα πολύ άσχημα φοιτητικά χρόνια, κατάθλιψη, απομόνωση... Και γενικά έχω την εντύπωση πως αν μου στερήσουν βάση του νόμου της Διαμαντοπούλου, το δικαίωμα να πάρω το πτυχίο μου, δεν θα έχω τίποτα άλλο να χάσω από την κολοζωή μου μιας και ούτε φίλους έχω, ούτε πτυχίο θα έχω... Οπότε αντί να αυτοκτονήσω ίσως σφάξω ή πυροβολήσω στο ψαχνό Κανέναν που μου φταίει Έτσι για εκδίκηση...

Δίνουν αναβολή μέχρι να ηρεμίσει κάποιος; Και να παέι ψύχραιμος να υπηρετίσει ή το ρισκάρουν...

Χ.

Δημοσίευση από Χ. »

Θα τις τελειώσεις καμία ανησυχία.

Εκτός από τις αναβολές για ψυχολογικούς... Λόγους υπάρχει και το δικαίωμα εναλλακτικής θητείας όπου μάλλον αποκτάς μια χ εργασιακή εμπειρία και μάλλον θετικό είναι παρά αρνητικό στην χώρα μας με τόση ανεργία.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_26/11/2011_464203

Χρήσιμο άρθρο για πολλούς μάλλον.

Άβαταρ μέλους
akpe
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από akpe »

Πέρασα από επιτροπή στο 401 για την δεύτερη αναβολή μου στις 10 του μήνα και ακόμα να μου έρθει η απόφαση... Να ανησυχώ;

Πέρσι την πρώτη φορά μου είχε έρθει σε πέντε μέρες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, απλά ίσως έχουνε αργήσει να στείλουν τα χαρτιά σου από την στρατολογία στην επιτροπή απαλλαγών

πάρε τηλέφωνο στην επιτροπή απαλλαγών-αναβολών και ρώτησε, το θέμα δεν είναι δικό σου, εσύ μια χαρά έκανες την διαδικασία
Xloup

Δημοσίευση από Xloup »

Εγω που έχω αναβολή για λόγους υγείας μέχρι πότε πρέπει να την σπάσω για να πάω με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Xloup έγραψε:Εγω που έχω αναβολή για λόγους υγείας μέχρι πότε πρέπει να την σπάσω για να πάω με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου;

Θα πρέπει μέχρι 31/10 να έχεις ολοκληρώσει τις διαδικασίες επανεξέτασης

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο άρθρο 35
Xloup

Δημοσίευση από Xloup »

Για αλλη μια φορα σε ευχαριστω πολυ Greek Army!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες