Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 100
Αν δεν περάσουν 6 μήνες από την αναβολή δεν μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση... Τα έχω γράψει και σε προηγούμενη σελίδα. Έχω βάλει και τον νόμο
Καλησπέρα, Έχω το εξής πρόβλημα. Παρουσιάζομαι τον Μαίο στο υγειονομικό.(9μηνη θητεία) Απολύομαι δηλαδή Φλεβάρη του 13. Τον Οκτώβριο του 12 κενώνεται θέση στο νοσοκομείο που εκκρεμεί αίτηση μου για πλήρη ειδικότητα. Είμαι πρώτος στη λίστα αναμονής. Από το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου μου είπαν πως θα διοριστώ τον Απρίλη του 13.(μάλλον λόγω μιας προσωποπαγής θέσης ή αδειών του γιατρού κλπ). Το πρόβλημα μου είναι πως αν ο διορισμός μου γίνει νωρίτερα, κινδυνεύω να χάσω τη θέση.(μπαίνω σε καθεστώς ανάκλησης, άρα η θέση πάει στον επόμενο και ανοίγει για μένα το 2016... ) Δε θέλω να αφήσω τα πράγματα στην τύχη τους. Αν κάποιος συνάδελφος ή μη γνωρίζει: Μπορώ να πάρω αναβολή ενώ υπηρετώ στον στρατό; Και να συνεχίσω την θητεία μου μετά τη λήξη της ειδικότητας. (Δικαιούμε μάλλον αναβολή μέχρι τα 33 μου, είμαι 27, του χρόνου 28 και η ειδικότητα είναι ενιαίας τοποθέτησης, διάρκειας 4 χρόνια. Αλλά θέλουν στην στρατολογία χαρτί διορισμού και στο νοσοκομείο χαρτί στρατολογικής κατάστασης. Πράγμα αδύνατο να γίνει συγχρόνως... ). Μπορώ να πάρω αναβολή κι ας είμαι στον 8ο μήνα της στρατιωτικής μου θητείας; Με συμφέρει να πάρω τώρα αναβολή διετούς διάρκειας για να μην το ρισκάρω και χαθεί η θέση μου;
-
- Στρατηγός
Παρε αναβολη υγειας αρχικα. Ναι, δικαιουσε μεχρι τα 33 με τα αναλογα δικαιολογητικά.
Καλησπέρα... Είμαι φοιτητής εξωτερικού... Λήγει η αναβολή μου στις 31 Δεκ 2012... Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να τελειώσω την σχολή μου, μέχρι εκείνη την περίοδο... Ιανουάριο του 2013, θα μου έρθει χαρτί για να μπω τον Μάρτη... Μου είπαν ότι θα ζητήσω αναβολή για κονωνικούς λόγους... Για 2 μήνες κ μετά θα πάω για Μάιο. Μετά θα χρειαστώ ακόμα 4 με 5 μήνες... Η ερώτηση μου είναι απλή... Όταν μου λήξει τον Δεκ κ μου έρθει το χαρτί για Μάρτη... Κ πάρω για 2 μήνες κ πάω για Μάιο... Θα μπορέσω να πάρω για ένα ακόμη εξάμηνο για ψυχολογικούς... Θα μου την δώσουν... ; Δηλαδή αναβολή στην αναβολή γίνεται... ; Και αν πάω για αναβολή θα χρειαστώ χαρτί από γιατρό ιδιώτη... Θα ισχύει... Δηλαδή πάω σε έναν γιατρό κ το παίζω τρελλός... Κ μου γίνει ένα χαρτί κ πάω στην στρατολογία κ το παρουσιάζω, περνάς από επιτροπή κ τους λες τα ίδια... Κ το παίζεις αγανακτισμένος... Κ σου την δίνουν αμέσως... Σε ρωτάνε αν θες για εξάμηνο η για χρόνο... Κ πας με συνοδό... Κ είναι όλα σίγουρα... ; Αν πάρω για ένα χρόνο... Λόγω ψυχολογικών... Και τελείωσω πριν λήξει, κ βρώ δουλεία η πάω για διδακτορικό... Κ γραφτώ σε ένα παν/μιο κ αφού μου λήξει, θα μου δώσουν για άλλα 3 χρόνια... Κάτι δεύτερο μην γελάσετε ρε μάγκες/ είμαι να τελειώσω τις σπουδές μου σε ιατρικό/φαρμακολογικό τομέα... Θα δουλεύω τσάμπα... Για τον στρατό πώς είναι... Μετά είμαι σωματοφύλακας σε μαγαζία του εξωτερικού, προστάτης μπόντυ γκιάρντ όπως λέγεται... Κ λ π... Κ έχω 29 ματς πυγμαχίας, κ άλλα 5 ματς μες στο κλουβi... /cage fighter..._δεν είμαι ψώνιο ούτε κάνω διαφήμιση... Απλά ρωτάω... Όπως όταν πας κ κάνεις μια συνέντευξη για δουλεία... Κ μιλάς για τα προσόντα, γλώσσες κ τι προηγούμενες εμπειρίες είχες... Σαν CV, βιογραφικό... Πρέπει να τα βάλεις στο στρατό... Η όσα λιγότερα λες καλύτερα είναι... Θέλω να κάνω την θητεία μου για την χώρα μου, αλλά θέλω να βγω, να δουλέψω... Δηλ. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο... ευχαριστώ μπράβο παιδία για την ιστοσελίδα... Κ εύχομαι η χώρα μου να σταθεί με το κεφάλι ψηλά...
Αγχώθηκα πραγματικά...
Μια λύση. Κάτσε στα αβγά σου. Έλα στα 35... Πλήρωσε και πήγαινε 1 μήνα (45 μέρες) όπως το έχουν κάνει Έλληνες που βρίσκονται διασκορπισμένοι στο εξωτερικό.
Μετά Άλλη μπες μέσα στο στρατόπεδο για αναβολή ή θα πας φρουραρχείο (για φρουραρχείο θες χαρτί από γιατρό ψυχίατρο).
Μια λύση. Κάτσε στα αβγά σου. Έλα στα 35... Πλήρωσε και πήγαινε 1 μήνα (45 μέρες) όπως το έχουν κάνει Έλληνες που βρίσκονται διασκορπισμένοι στο εξωτερικό.
Μετά Άλλη μπες μέσα στο στρατόπεδο για αναβολή ή θα πας φρουραρχείο (για φρουραρχείο θες χαρτί από γιατρό ψυχίατρο).
-
- Στρατηγός
original έγραψε:Καλησπέρα... Είμαι φοιτητής εξωτερικού... Λήγει η αναβολή μου στις 31 Δεκ 2012... Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να τελειώσω την σχολή μου, μέχρι εκείνη την περίοδο... Ιανουάριο του 2013, θα μου έρθει χαρτί για να μπω τον Μάρτη... Μου είπαν ότι θα ζητήσω αναβολή για κονωνικούς λόγους... Για 2 μήνες κ μετά θα πάω για Μάιο. Μετά θα χρειαστώ ακόμα 4 με 5 μήνες... Η ερώτηση μου είναι απλή... Όταν μου λήξει τον Δεκ κ μου έρθει το χαρτί για Μάρτη... Κ πάρω για 2 μήνες κ πάω για Μάιο... Θα μπορέσω να πάρω για ένα ακόμη εξάμηνο για ψυχολογικούς... Θα μου την δώσουν... ; Δηλαδή αναβολή στην αναβολή γίνεται... ; Και αν πάω για αναβολή θα χρειαστώ χαρτί από γιατρό ιδιώτη... Θα ισχύει... Δηλαδή πάω σε έναν γιατρό κ το παίζω τρελλός... Κ μου γίνει ένα χαρτί κ πάω στην στρατολογία κ το παρουσιάζω, περνάς από επιτροπή κ τους λες τα ίδια... Κ το παίζεις αγανακτισμένος... Κ σου την δίνουν αμέσως... Σε ρωτάνε αν θες για εξάμηνο η για χρόνο... Κ πας με συνοδό... Κ είναι όλα σίγουρα... ; Αν πάρω για ένα χρόνο... Λόγω ψυχολογικών... Και τελείωσω πριν λήξει, κ βρώ δουλεία η πάω για διδακτορικό... Κ γραφτώ σε ένα παν/μιο κ αφού μου λήξει, θα μου δώσουν για άλλα 3 χρόνια... Κάτι δεύτερο μην γελάσετε ρε μάγκες/ είμαι να τελειώσω τις σπουδές μου σε ιατρικό/φαρμακολογικό τομέα... Θα δουλεύω τσάμπα... Για τον στρατό πώς είναι... Μετά είμαι σωματοφύλακας σε μαγαζία του εξωτερικού, προστάτης μπόντυ γκιάρντ όπως λέγεται... Κ λ π... Κ έχω 29 ματς πυγμαχίας, κ άλλα 5 ματς μες στο κλουβi... /cage fighter..._δεν είμαι ψώνιο ούτε κάνω διαφήμιση... Απλά ρωτάω... Όπως όταν πας κ κάνεις μια συνέντευξη για δουλεία... Κ μιλάς για τα προσόντα, γλώσσες κ τι προηγούμενες εμπειρίες είχες... Σαν CV, βιογραφικό... Πρέπει να τα βάλεις στο στρατό... Η όσα λιγότερα λες καλύτερα είναι... Θέλω να κάνω την θητεία μου για την χώρα μου, αλλά θέλω να βγω, να δουλέψω... Δηλ. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο... Ευχαριστώ μπράβο παιδία για την ιστοσελίδα... Κ εύχομαι η χώρα μου να σταθεί με το κεφάλι ψηλά...
1. Αναβολή για σπουδές σε πανεπιστήμιο δεν νομίζω να δικαιούσαι από την στιγμή που έχεις πάρει ήδη για σπουδές εκτός και αν μιλάμε για μεταπτυχιακό
2. Η αναβολή για ψυχολογικούς λόγους αν έχει διάρκεια πάνω 12 μήνες δεν κόβεται εύκολα, ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα έχω βάλει την νομοθεσία
3. Γνώμη μου είναι καλύτερα να πάρεις αναβολή μέσα από το στρατόπεδο γιατί εκεί δεν θα χρειαστείς ούτε χαρτιά ούτε θα πεις ψέμματα δεν θα σε φάνε οι γιατροί, απλά στο στρατόπεδο θα πας με συνοδό και θα ξεμπερδέψεις την ίδια ημέρα
4. Κατάθεση πτυχίου στο στρατό
Αυτήν η σελίδα ξαφνικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον... Το έτος 2012.
Παρουσιαστηκα το Μαιο του 2011,3 μερες μετα πηρα αναβολη μεσα απο το στρατο για λογους υγειας, δεν ηθελα να παρω αναβολη, απλα κατερευσα, χρονιες κρισεις πανικου, αγχους και αλλες διαταραχες δεν μου επετρεψαν να τα καταφερω. Τωρα το Μαιο τελειωνει η αναβολη μου, αλλα η κατασταση της υγειας μου ειναι τετοια που πρεπει να ξαναπαρω αναβολη, ποια ειναι η διαδικασια; Ας με ενημερωσει καποιος. Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
1. Θα πρέπει να έχεις χαρτιά από γιατρό που να έχει διαγνώσει το πρόβλημα σου
2. Αν δεν θες να παρουσιαστείς θα ακολουθήσεις την διαδικασία μέσω Φρουραρχείου (το έχουμε αναλύσει)
3.Aν παρουσιαστείς στο κέντρο τότε καλό θα ήτανε να πας με συνοδό (συγγενής η φίλος) ώστε να ξεμπερδέψεις την ίδια ημέρα, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα δεις ότι το έχουνε κάνει πολλά παιδιά
2. Αν δεν θες να παρουσιαστείς θα ακολουθήσεις την διαδικασία μέσω Φρουραρχείου (το έχουμε αναλύσει)
3.Aν παρουσιαστείς στο κέντρο τότε καλό θα ήτανε να πας με συνοδό (συγγενής η φίλος) ώστε να ξεμπερδέψεις την ίδια ημέρα, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα δεις ότι το έχουνε κάνει πολλά παιδιά
Στην συμπλήρωση 24 μηνων Με αναβολή υγείας μπορείς να απαλλαγείς απο την θητεία. Η ζωη είναι ωραία.
Καλησπερα θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση πριν 2 μερες πηρα αναβολη για ψυχολογικους ορους διαρκειας 18 μηνων λογω δυσκολιας προσαρμογης στον στρατο. Μπορω να κανω επανεξεταση την διαδικασια την ξερω απλα δεν ξερω εαν μπορω να κανω επανεξεταση. Και κατι αλλο αν βγει θετικο το πορισμα της επιτροπης απαλλαγων μπορω να μπω τον ιουλιο; Η αυτο καθοριζεται;
-
- Στρατηγός
Greek_Army έγραψε:Αν δεν περάσουν 6 μήνες από την αναβολή δεν μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση... Τα έχω γράψει και σε προηγούμενη σελίδα. Έχω βάλει και τον νόμο
Μετά τις 18-20 Νοεμβρίου (όπου και συμπληρώνεται εξάμηνο) Θα απευθυνθείς στο στρατολ. Γραφείο για αίτηση επανεξέτασης. Δεν είναι σιγουρο άλλα καλύτερα να έχεις και ένα χαρτί από 'εναν γιατρό (το λαμβάνουν υπόψη συμβουλευτικά) μαζί (να λέει ότι είσαι καλά).
Πάντως η ιστορία με αυτήν την αναβολή είναι πολύπλοκη. Συνήθως αν διακοπεί πριν το όριο που έχει δοθεί το Ι παραμένει επηρεασμένο.Αν ολοκληρωθεί τότε μπαίνεις σαν Ι1.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες