Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Για τυχόν ανακρίβειες το έκανα επιβεβαίωση σχετικά με το πότε μπορεί να διακοπεί αυτήν η αναβολή. Μπορεί στο εξάμηνο μετά την συμπληρωσή του Αλλά να πάρετε και ένα χαρτί από γιατρό ότι είστε καλά μαζί με την αίτηση.(Αυτοί που έχουν 1 χρόνο ή 2 χρόνια). Και μετά στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη κεντρική περιοχή που έχει στρατιωτικό νοσοκομείο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αυτό λέμε και εμείς
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα σας

ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων η οποια τελειωσε τον δεκεμβριο και τωρα μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω στις 7-3. Λογω φοβερα κακης οικονομικης αλλα και ψυχολογικης καταστασης, θελω να παρω αλλη μια αναβολη που θα ξεπερναει τους 3 μηνες. Σκεφτομαι να παω και να ζητησω αναβολη για ψυχολογικους λογους και θελω να ρωτησω καποια πραγματα.

1) Μπορω να παω στο φρουραρχειο αθηνων για να παρω την αναβολη και ποτε θα πρεπει να παω;(ειμαι γραμμενος στα μητρωα βολου αλλα μενω μονιμα τωρα αθηνα)
2) τι θα πρεπει να πω και ποια η διαδικασια;(δεν εχω κανενα χαρτι απο γιατρο γιατι δεν εχω ουτε λεφτα ουτε ασφαλιση αλλα αντιμετωπιζω οντως προβληματα με αυπνιες και κρισεις πανικου)
3) θα μπορεσω να την παρω χωρις να παρουσιαστω;

ευχαριστω εκ των προτερων
P

Δημοσίευση από P »

Αναγκαστηκά θα μπεις μέσα στο στρατόπεδο και θα ζητήσεις να μην ολοκληρώσεις την διαδικάσια κατάταξης και θα πεις κάποιον στα ιατρεία να μιλήσεις με τον λοχαγό ή ότι άλλο βαθμό έχει ο υπέυθυνος εκεί Για να πας στον ψυχίατρο μαζί με τους άλλους. Θα σου γράψουν ένα χαρτί για ψυχολογικά-δυσπροσαρμογή και θα πάρεις έυκολα 1 χρόνο...

πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Με ταραχές πανικού και αυπνίες μπορείς να ζητήσεις και 2 ετης αναβολή απο τον ψυχίατρο στο νοσοκομείο. Μετά τα 2 χρόνια ή απαλλαγή ή θητεία...

Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Καλησπερα

Εληξε η αναβολή που μου είχε δωθει για εκπόνηση διδακτορική διατριβής και παρουσιάζομαι στον ελληνικό στρατό στις 7 μαρτίου. Το Πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου και χρειάζομαι μια επιπλεόν αναβολή ενός χρόνου προκειμένου ξεμπερδέψω. Πόσο εύκολο είναι, επικαλούμενος ψυχολογική πίεση, να μου δώσουνε άλλη μια ετήσια αναβολή και ποια είναι η διαδικασία. Είναι προτιμότερο να ολοκληρώσω την βασική εκπαίδευση πριν αιτηθώ αναβολής ή καλύτερα είναι να ζητήσω απο την αρχή, όταν θα παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Π

Δημοσίευση από Π »

Αναγκαστηκά θα μπεις μέσα στο στρατόπεδο και θα ζητήσεις να μην ολοκληρώσεις την διαδικάσια κατάταξης και θα πεις στα ιατρεία να μιλήσεις με τον λοχαγό του ιατρείου ή ότι άλλο βαθμό έχει ο υπέυθυνος εκεί (πες ότι δεν είμαι καλά, οικονομικά προβλήματα, θέλω να δουλέψω λίγο) Για να πας στον ψυχίατρο μαζί με τους άλλους. Θα σου γράψουν ένα χαρτί για ψυχολογική πίεση-άγχος-δυσπροσαρμογή, πιθανόν ένα βράδυ θα κοιμηθείς στο στρατόπεδο στο αναρρωτήριο.(εξαρτάται και το στρατόπεδο) που θα πας και την επόμενη στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο κλάψε λίγο και πες θέλω 1 χρόνο, μην πεις ότι δεν τελείωσα το διδακτορικό γιατί θα πουν εσύ και άλλοι τόσοι...
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Ευχαριστώ φίλος
α

Δημοσίευση από α »

Δεν θα πρότεινα να την κόψεις αυτήν την αναβολή που θα στην δώσουν σίγουρα. Είναι ταλαιπωρία. Άστην να κοπεί μόνη της. Δηλαδή θα μπεις με την εσσο του μαιου το 2013. Τώρα αν θες να κάτσεις μέχρι την ορκωμοσία κάντο. Να μην το χεις του χρόνου...

Άβαταρ μέλους
nikos84
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikos84 »

Γεια σας σκοπεύω να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους επειδή έχω εκκρεμότητές με τη σχολή μου έχω και βεβαίωση από ψυχίατρο θέλω να ρωτήσω την ημέρα που θα παρουσιαστώ να πάρω πράματα μαζί μου στο στρατόπεδο;
Α

Δημοσίευση από Α »

Πάρε κάτι, ποτέ δεν ξέρεις,

Άβαταρ μέλους
nikos84
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikos84 »

Ευχαριστώ Και γω Έτσι Λέω Καλού Κακού Θα Πάρω Τα Βασικά
π

Δημοσίευση από π »

Δεν καταλαβαίνω. Η επανεξέταση Σωματικής ικανότητας μπορεί να γίνει μετά την συμπλήρωση του εξαμήνου, αλλά η αναβολή υγείας Παραμένει ισχυρή γι αυτούς που έχουν ετήσια ή διετη; . Άμα τους στείλω τώρα αίτηση λογικά θα την απορρίψουν γιατί το εξάμηνο δεν συμπληρώθηκε ε;

http://www.stratologia.gr/legislation.php

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης