Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα, σε 13 ημέρες παρουσιάζομαι μεγάλο εύκο και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πρ'αγματα.
1) Έχω δηλώσει Καταδρομέας. Θα με πάρουν ή θα με στείλουν σε άλλη ειδικότητα;
2) Η Ρεντίνα και η Κύπρος διαθέτουν γυμναστήριο. Υπάρχει πρόσβαση σε αυτό; Σε Δράμα -Νάουσα τί ισχύει;
3) Θα ήθελα επίσης να γνωρίζω που είναι καλύτερα για εξοδο; Έξω απο Ποιό στρατόπεδο δηλαδή θα βρίσκω ενα καφέ της προκοπής. Δεν θα πάω για διακοπές απλά θα ήθελα να γνωρίζω.
4) Σεντόνι να αγοράσω ή απαγορεύεται, καθώς έχει 35 ευρώ και φοβάμαι να το ρισκάρω.
5) ΚΕΟΑΧ μπορώ να πάω έστω για αγγαρείες;
6) Περισσότερες ασκήσεις και λιγότερο αγγαρείες που έχει; Με λίγα λόγια σε ποιό απο τα τέσσερα στρατόπεδα θα πω ότι πέρασα καλύτερα αλλά έκανα και τις ασκήσεις μου;
Ευχαριστώ.
typos

Δημοσίευση από typos »

1) Το τι δηλωσες δεν εχει καμια απολυτως σημασια, λιγη σημασια εχει το τι θα δηλωσεις οταν δωσεις τα αθληματα, αλλα δεν ειναι και σιγουρο, μπορει να βρεθεις Πεζοναυτης ή Αμφιβιος. Παντως εχεις καλες πιθανοτητες και λογικα δε θα αλλαξει κατι.
2) Δεν γνωριζω αν διαθετουν, αν κρινω απο αλλες μοναδες παντως γυμναστηριο πας μονο με εγκριση του ΑΥΔΜ και με συνοδεια αλλου, λογικα το ξεχνας.
3) Δε ξερω, αλλα καφε βρισκεις παντου, μπορει να μην ειναι κολωνακι αλλα καφες ειναι ρε φιλε. Για εξοδους κτλπ δες που ειναι το καθε στρατοπεδο και κρινε μονος σου.
4) Σεντονι επιτρεπεται, παρε και ενα δικο σου απο το σπιτι σου αν δε θες να ξοδεψεις χρηματα
5) Ναι, δεν ειμαι σιγουρος απο που στελνουν μονο. Θα λιωσεις στην αγγαρεια και δεν ξερω γιατι θα ηθελες να πας εκει...
6) Παντου τα ιδια ειναι μαγκα, ελαχιστες ασκησεις και μπολικη αγγαρεια. Καλως ηρθες!
Άβαταρ μέλους
jimaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από jimaras »

1) Κατα πάσα πιθανότητα ναί, αλλα μη το δέσεις και κόμπο. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες αν κατάγεσαι απο κάποια περιοχή εκεί κοντά.

2) Σε Δράμα υπάρχει και είναι πλήρως οργανωμένο. Η πρόσβαση είναι αναλόγως του ΑΥΔΜ, αλλα στο 90% των περιπτώσεων δεν υπάρχει θέμα.

3) Δράμα αντικειμενικά.

4) Δεν απαγορεύεται. Απλά δεν χρειάζεται.

5) Ναί. Βέβαια υπάρχει κάποια διαδικασία επιλογής. Θα τα μάθεις 'μέσα' Εικόνα

6) Κύπρος και Δράμα έχουν τις περισσότερες ασκήσεις. Η αγγαρία είναι παντού ίδια, και ειναι... Άπειρη!

χριστοΣ

Δημοσίευση από χριστοΣ »

Εχει ενα μηνα που ειμαι στα ΛΟΚ σε κανει να νιωθεις ελληνας ειναι λιγο δyσκολα ομως
Άβαταρ μέλους
pex7
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pex7 »

Κυριοι μπορω να κανω μια ερωτηση... ειμαι 17,5 χρονων και πρωταρχικος μου στοχος ειναι οι πανελληνιες αλλα τον ιανουαριο περναω περιοδευων και θελω να δηλωσω ΛΟΚ μπορειτε να μου πειτε εαν οι 40 καμψεις, οι 120-200 κοιλιακους και οι 10-15 ελξεις ειναι αρκετες ;eπισης ειμαι 1,83 και 80 κιλα με σωματικο λιπος 12%. μπορω λετε να υπηρετησω στα λοκ!
Άβαταρ μέλους
Zeeder
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Zeeder »

Αμα δηλωσω ΛΟΚ και περασω τα αθληματα παιζει να με στειλουν και αλλου; Στους εκατο ποσοι πανε εκει που θελουν... Χοντρικα (οι μισοι. Σχεδον ολοι. Σχεδον κανεις.) θενξ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχεις πολλές πιθανότητες να πας στους Ορεινούς. Μην ανησυχείς.
Άβαταρ μέλους
elpak
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: Internet, web sites, seo
Επάγγελμα: Webmaster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από elpak »

tzikass έγραψε:Τα εχουμε ξαναπει αυτα αμα μπεις σε κεντρο ειδικων δυναμεων δεν περνας καμια αθλητικη δοκιμασια αν ομως παρουσιαστεις σε αλλο κεντρο τοτε ερχεται μια επιτροπη και σε βαζουν να κανεις νομιζω το 1μιλι σε 7 λεπτα 20 καμσεις και κοιλιακους

1μιλι σε 7 λεπτα 20 καμψεις και 50 κοιλιακους και έγινες Λοκατζής ΄-)
Άβαταρ μέλους
ΚΡΗΤΗ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΗ »

Εχω μια ερωτησουλα για να παω 35 μκ κυπρο τι πρεπει να κανω;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΡΗΤΗ έγραψε:Εχω μια ερωτησουλα για να παω 35 μκ κυπρο τι πρεπει να κανω;

Καλημέρα, έχουμε ξεχωριστό θέμα με 30 σελίδες, 35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Ενημερωτικά το δηλώνεις εσύ να πας όταν θα είσαι νεοσύλλεκτος θα έρθει μια επιτροπή και θα σας ζητήσει αν επιθυμείτε να το δηλώσετε. Το έψαξα και στο βρήκα, δες και εδώ

Άβαταρ μέλους
ΚΡΗΤΗ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΗ »

dn24 έγραψε:
ΚΡΗΤΗ έγραψε:Εχω μια ερωτησουλα για να παω 35 μκ κυπρο τι πρεπει να κανω;

Καλημέρα, έχουμε ξεχωριστό θέμα με 30 σελίδες, 35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Ενημερωτικά το δηλώνεις εσύ να πας όταν θα είσαι νεοσύλλεκτος θα έρθει μια επιτροπή και θα σας ζητήσει αν επιθυμείτε να το δηλώσετε. Το έψαξα και στο βρήκα, δες και εδώ

σε ευχαριστω παρα πολυ για το κοπο σου... ! Και συγνωμη που το εγραψα σε λαθος θεμα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΡΗΤΗ έγραψε:

σε ευχαριστω παρα πολυ για το κοπο σου... ! Και συγνωμη που το εγραψα σε λαθος θεμα.

Να είσαι καλά κι εσύ.

ΓιωργοςΛοκ

Δημοσίευση από ΓιωργοςΛοκ »

Εγω σε 20 ημερες Μεγαλο Πευκο Γ ΕΣΣΟ
οχι αλλο καρβουυνο

Δημοσίευση από οχι αλλο καρβουυνο »

Παδιά καλησπέρα μην κάνετε το λάθος και πάτε οι ειδικές δυνάμεις και μιλάω πολύ σοβαρά 313 E μοίρα καταδρομών υποτίθεται Η ποιο σκληροπυρηνικοί που υπάρχει! Όσοι κάνετε το λάθος και πάτε απλά ετοιμστιτε για τρομερές αγγαρείες κουβαλήματα μάζεμα τσιγάρων καθαρισμοί τουαλετών σκοπέτα ατέλειωτα και κάνα σινιθιμα για τους τούρκους έτσι για να γελάμε!

Και όσοι είστε αθηναίοι κατά 90% τους τελευταίους μήνες θα μετατεθείτε στο μεγάλο πεύκο όπως και εγώ όπως και όλη Η σειρά (ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή) εκεί πραγματικά ετοιμαστείτε για πολύ σκούπισμα πευκοβελόνων, ατέλειωτα σκοπέτα, βαψίματα και λάτζες μέσα στα μαγειρεία ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν που πάει για την ιδέα του λοκατζή και όχι για αυτά τα "κωλομορια" που καταστρέψανε την φάση αφού σχεδόν όλοι πάνε για τα περίφημα μόρια!

Όσο για τα βύσματα ατελειωτα ναι, ναι λογικά αφού τα περισσότερα giotompala πάνε να τσεπώσουνε τα πολυποθετα μόρια και θέλουνε να βγάλουνε την θητεία όσο ποιο αναίμακτα γίνετε! Αποτέλεσμα οι άδειες, αναρρωτικές, καβατζομενες θέσεις, τιμητικές ψεύτικες να πηγαίνουνε στο foul και οποιος δεν έχει βύσμα να σαπίζει στο "σκοπετο" κάτω από 40 βαθμούς μέσα στην βρώμα! Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να πάτε ειδικές δυνάμεις οπωσδήποτε, πηγαίντε αλεξίπτωτα να έχετε να θυμάστε και κάτι από την θητεία σας και όχι σκοπιές, αγγαρείες, υπηρεσίες, καθάρισμα τουαλετών!

Άσε που άμα πας αλεξίπτωτα στην περίπτωση που είσαι αθηναίος θα αποφύγεις και το μεγάλο πεύκο που θα σε στειλουνε στο τελος, το οποιο είναι Η μεγαλύτερη κατάντια να στείλουνε έναν λοκατζή όπου εκεί θα είσαι όλη μέρα σκοπια και όταν δεν κανεις σκοπια θα καθαρίζεις χεστρες η πιάτα! Αυτες ειναι οι Ε. Δ παιδια!

Ειμαι στην διαθεση σας να δοσω οποια πληροφορια θελετε!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες