ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
giorgostats
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από giorgostats »

Σ ευχαριστω τασο για τις πληροφοριες σου, μπαινω το νοεμβρη και σκεφτομαι να δηλωσω
ελδυκ309/1μκτπ

Δημοσίευση από ελδυκ309/1μκτπ »

ελδυκ313 έγραψε:

ΥΓ. Αν θέλετε να κάνετε αληθινό στρατό και όχι μα***ίες να πάτε Κύπρο. Είναι μεν πολύ πιο τέντα αλλά σιχάθηκα τον στρατό όταν επαναπατρίστηκα και είδα τα χάλια που επικρατούν στον Ελλαδικό χώρο.

ολοι οι ελδυκαριοι την ιδια αηδια νοιωσαμε οταν επαναπατριστηκαμε σε μοναδες του Ελλαδικου χωρου...
panagos21

Δημοσίευση από panagos21 »

Γεια χαρά παιδιά,

Γνωρίζετε εάν μπορεί κάποιος, Που ανήκει στο σώμα ΕΠ, Να υπηρετήσει στην Κύπρο, και να κρατήσει την ειδικότητα του; Υπάρχει η πιθανότητα μετάταξης κατά την Άφιξη Στο νησί;

Και αν κρατήσει την ειδικότητα (π. Χ. Αναλυτής προγραμματιστής) σε πιο στρατόπεδο στη Κύπρο είναι το πιο πιθανόν να τον στείλουν;

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Τι ρωτας τωρα κι εσυ; Τρεχα γυρευε... Ολα αυτα ειναι σχεδον αοριστα ερωτηματα
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Γεια σας Υπηρετω στο κετθ αυλωνα Υγειονομικο Και με επιλεξανε για ελδυκ Δεν θελω να παω μπορουν να με πανε με το ζορι; Και αν ναι Ξερει καποιος αν αλλαξω σωμα εκει; Πχ απο (υγ) να με κανουν πεζικο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

nikos έγραψε:Γεια σας Υπηρετω στο κετθ αυλωνα Υγειονομικο Και με επιλεξανε για ελδυκ Δεν θελω να παω μπορουν να με πανε με το ζορι; Και αν ναι Ξερει καποιος αν αλλαξω σωμα εκει; Πχ απο (υγ) να με κανουν πεζικο;

Σε επιλέξανε για ελδυκ, κάτι παραπάνω δεν ξέρεις; Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι στο υγειονομικό; Αν είσαι στο υγειονομικό θα πας πρώτα στο 401 για ειδικότητα.

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Greek_Army έγραψε:
nikos έγραψε:Γεια σας Υπηρετω στο κετθ αυλωνα Υγειονομικο Και με επιλεξανε για ελδυκ Δεν θελω να παω μπορουν να με πανε με το ζορι; Και αν ναι Ξερει καποιος αν αλλαξω σωμα εκει; Πχ απο (υγ) να με κανουν πεζικο;

Σε επιλέξανε για ελδυκ, κάτι παραπάνω δεν ξέρεις; Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είσαι στο υγειονομικό; Αν είσαι στο υγειονομικό θα πας πρώτα στο 401 για ειδικότητα.

ειμαι εξω με αδεια ορκομοσιας ειμαι υγειονομικο τωρα... Ειμασται 157 ατομα σε αυτη την εσσο και πηραν τα 15 απο το υγειονομικο για κυπρο και ειμαι μεσα σε αυτους δεν εχω κανενα Δικεολογιτικο για να μην παω... Παρ ολα αυτα δηλωσα οτι δεν θελω να παω θα με παρουν με το ζορι; Δεν εχω Καποια Ειδικοτητα οπως γιατρος κλπ κλπ απλα Ανηκω στο σωμα του υγειονομικου αν παω κυπρο θα Παραμεινω υγειονομικο; Την τεταρτη που μπαινω θα μαθω 100% αν θα παω ελδυκ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

ειμαι εξω με αδεια ορκομοσιας ειμαι υγειονομικο τωρα... Ειμασται 157 ατομα σε αυτη την εσσο και πηραν τα 15 απο το υγειονομικο για κυπρο και ειμαι μεσα σε αυτους δεν εχω κανενα Δικεολογιτικο για να μην παω... Παρ ολα αυτα δηλωσα οτι δεν θελω να παω θα με παρουν με το ζορι; Δεν εχω Καποια Ειδικοτητα οπως γιατρος κλπ κλπ απλα Ανηκω στο σωμα του υγειονομικου αν παω κυπρο θα Παραμεινω υγειονομικο; Την τεταρτη που μπαινω θα μαθω 100% αν θα παω ελδυκ

Αν την τετάρτη που μπεις μάθεις ότι πας για ειδικότητα στο 401 είσαι σίγουρα στο υγειονομικό και λογικά έχεις ειδικότητα Ν/Τ

Δύσκολα θα αποφύγεις την κύπρο, συνήθως μόνο αν βγεις Ι2-Ι3 ψυχολογικό δεν πας κύπρο. Οπότε μετά ίσως να σε αλλάξουν όπλο/σώμα

Πάντως ελδυκ και υγειονομικό είναι καλά...

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Greek_Army έγραψε:
nikos έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Αν την τετάρτη που μπεις μάθεις ότι πας για ειδικότητα στο 401 είσαι σίγουρα στο υγειονομικό και λογικά έχεις ειδικότητα Ν/Τ

Δύσκολα θα αποφύγεις την κύπρο, συνήθως μόνο αν βγεις Ι2-Ι3 ψυχολογικό δεν πας κύπρο. Οπότε μετά ίσως να σε αλλάξουν όπλο/σώμα

Πάντως ελδυκ και υγειονομικό είναι καλά...

γινεται τωρα δηλαδη Που δεν εχω καμια επαφη Με ιατρικα νοσηλευτικα κλπ κλπ να παω για ειδικοτητα στο 401; Και αν ναι σαν τι Εφοσον δεν εχω επαφη Με το αντικειμενο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νοσοκόμος-Τραυματιοφορέας (Ν/Τ)

Βοηθός Μικροβιολόγου-Βιοχημικού

Βοηθός Αιμοδοσίας

Βοηθός Ανανήψεως-Αναισθησιολόγου

Βοηθός Ακτινολόγου

Αυτές τις παίρνουν και παιδιά που δεν έχουνε σχέση με το υγειονομικό, δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει καμία

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Greek_Army έγραψε:Νοσοκόμος-Τραυματιοφορέας (Ν/Τ)

Βοηθός Μικροβιολόγου-Βιοχημικού

Βοηθός Αιμοδοσίας

Βοηθός Ανανήψεως-Αναισθησιολόγου

Βοηθός Ακτινολόγου

Αυτές τις παίρνουν και παιδιά που δεν έχουνε σχέση με το υγειονομικό, δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει καμία

με αυτά που γράφονται εδώ μέσα ξέρουμε ποιες είναι οι πιο πολλές πιθανότητες;

να αλλάξω σώμα η θα παραμείνω υγ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι πιθανότητες έχεις και δεν υπάρχει κάποιος που θα σου πει με απόλυτη σιγουριά αν θα μείνεις η όχι στο υγειονομικό

Την τετάρτη που θα μπεις θα τα μάθεις όλα.

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ευχαριστω παντος για ολες τις πληροφοριεςΕικόνα
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

315 λελε! Συνταγμα το καλυτερο στρατοπεδο ! Διαβιβασεις και τρελελε!
Markos

Δημοσίευση από Markos »

Σημερα επαναπατριστικα απο 5η ΕΜΑ.(314). Δεν αλλαζω την Κυπρο για καμμια μοναδα στην Ελλαδα. Μπορει να ηταν λιγο πιο δυσκολα και προβλεπομενα τα πραγματα αλλα οχι τοσο ωστε να μην παλευεται. Οσοι εχετε ενδειξη για Κυπρο να φυγετε και να πατε. Η χειροτερη εμπλοκη που φαγαμε ηταν 4-1 και αυτο γιατι κοπηκαν πολλοι της 315 σειρας. Οτι ακουτε περι πολεμου ειναι απλα λαθος. Οτι ακουτε ομως για το κλιμα ειναι πολυ σωστο. Πολυ υγρασια τον χειμωνα και πολυ ζεστη το καλοκαιρι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης